5
Kiemelt
129
Kiemelt
62
Kiemelt
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-01-22 22:25:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Fanni szexpartner beszámoló Budapest

Draquar a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
élvezi az ujjazást
tényleg élvezi
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Októberben találkoztunk utoljára, ehhez képest a VTR-es megkeresésemre néhány órán belül igenlő választ adott - pedig szombatra kértem időpontot, ami ugye kérdőjeles nála. Szerencsére az aznapi kezdő időpontjára befértem, de szólt előre, hogy aznap csak ez az egy időpontja van, úgyhogy a másfél óra után már nem reménykedhettem hosszabbításban. Korrekt dolog, hogy szólt előre. Én megköszöntem az időpontot, ő pedig biztosított, hogy várni fog.

A randi előtti nap még ráírtam, hogy milyen terveim lennének vele, ő mosolyogva elfogadta az "áldozat" szerepét.

A randi előtt egy órával még rám írt, hogy ha nem gond, 10 perccel később kezdjünk - nem volt gond, mivel sikerült védőfelszerelés nélkül elindulnom otthonról, így beugrottam egy boltba azért és még virágért is, plusz belefért, hogy a villamos is elmenjen az orrom előtt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
A VTR pontos címet ad meg, GPS és Google Maps is megtalálja, plusz a legutóbbi találkozónkhoz képest sem változott. Parkolni a közeli Lurdy Házat szokta ajánlani, én még nem próbáltam, de többen esküsznek rá.
BKV-ból villamos, HÉV és busz is jár, lehet szabadon válogatni, mindegyiktől kicsit sétálni kell. Nekem a villamos jött be, az legalább nem akad el a dugóban.

A ház körül nem volt nagy jövés-menés, így egy kicsit távolabb ültem le az erre kihelyezett padokra - végre egy normális újépítésű környék, ahol a betonon kívül némi életet is próbálnak vinni a környezetbe, szépen gondozott kis virágoskerteket is láttam.
Pontos időben hívtam, megkaptam a csengő számát és az iránymutatást bent a navigáláshoz. Nem kell magas emeletre menni, de a múltkori lépcsős mizériámból tanulva ezúttal lifttel mentem.
A lakások számozása egyértelmű, jobb kéz felé kell nézelődni és Fanni nyitotta nekem az ajtót, úgyhogy nem volt gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A gazdája egyszer úgy fogalmazott, hogy ez egy "Barbi-lakás" és nekem megtetszett ez a név - szép tiszta, fehér, pici és nőcis. Mindig szép rend és tisztaság fogadott, kicsit már talán túl steril is, de nem panaszkodom, én csak vendégségbe megyek.

A szobában egy masszív kinyitható kanapé szolgál az akció színhelyéül, ami meg sem nyikkan ha az ember belemelegedik a testmozgásba, az elé terített szőnyeggel együtt bőven elég játéktér van ahhoz, hogy két ember jól érezze magát.

A fürdőben kád, még pont jól elfértem benne és a közlekedés sem okozott gondot, lapjával mindenhol elfértem. Vékonyabb kollégáknak nem lesz gondja. Tusfürdőből 2 féle van: 3 illatban Brado antibakteriáls meg egy hétköznapibb. Én jelzésként értelmeztem az arányokat, úgyhogy az egyik Brado-t használtam, nem volt kellemetlen szaga.
Üvegpohár és szájvíz a csap mellett jól látható helyen. A törölköző először a kanapén várt masnira hajtogatva - puha és otthonos érzés használni, teljesen rendben volt. Törölközés után én felakasztottam a szárítóra, randi végére újra meleg és ropogósan friss lett.

A fürdőben egyértelmű kedvencem Fanni köntöse, bármennyire is fiús az érdeklődése, azon látszik, hogy csajos csaj is, ha nem látja senki. :)
Fanni külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Lassan 250 beszije van, úgyhogy aki az enyémnél részletesebb vagy objektívebb leírást vár, az bátran válogathat.
A képeken ő van, a cicik valóban méretesek és érzékenye, óvatos kényeztetésre jól reagálnak. Popsija kisebb lett a legutóbbihoz képest - most apró, feszes és kerek. A gazdája természetesen nem elégedett vele, én nagyon is az voltam.

Tetoválások vannak a testén, főleg a végtagokon, számomra még nem zavaró mennyiségben - a szeánsz alatt többször is vettem észre számomra újat, illetve jól elszórakoztunk vele, hogy Rorschach-tesztként használtuk őket.
A haja szép hosszú, színe és hossza is mint a képeken. Egyébként nagyon finom szálú és jó illatú. Puncija szintén illatos, a kisajkak kedves kikandikálnak a nagyajkak közül és kényeztetésre jól reagálnak, viszont élvezés után érzékenyek lesznek.

Az arca ezúttal már nem volt meglepetés, nem az első találkozónk - szerintem kedves és mosolygós. Szex közben, lehunyt szemmel élvezi az eseményeket, jó ilyenkor nézegetni.
A szokásos fekete köntösben fogadott, hogy bugyi volt-e azt ezúttal sem figyeltem. Én már úgy mesélem, hogy nem volt. :)
Fanni, Szexpartner Budapest IX. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-23 09:29:36
Fanni +36 Budapest2023-01-23 09:29:36 erotikus masszázs
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Érkezésem után gyorsan vetkőzni kezdtem, nem nagyon akartam/tudtam már magam türtőztetni, vele akartam lenni.
Fürdőből visszafelé jövet még láttam, ahogy ledobja magáról az ágyra a köntösét és azonnal csókban és ölelésben forrtunk össze. Mivel szereti, ha a hátát és a gerincét simogatják, nem spóroltam a mozdulatokkal és Fanni gyorsan sóhajtozni kezdett és libabőrös lett. Node ez még lehetne természetes negatív reakció a meztelen testem látványára, viszont mivel farkam gyorsan marokra fogta és újra megcsókolt, azt gondolom, mégse volt ott negatív érzés.

Türelmesen simogattam ameddig tudtam, azaz kb. két perc múlva megkértem, hogy feküdjön hasra az ágyon és folytassuk ott a mókát. Közben kicsit bolondoztunk, majd évődni kezdtünk - bírom benne, hogy könnyed hangulatot teremt és hagyja magát testileg és szellemileg is izgatni. Egyszer még olyat is sikerült mondanom neki simi közben, amibe belepirult - aztán ha már így megtört a jég, elkezdtem játékomat odalent. Nem kellett sokat várnom a reakciókra, párna került a csípője alá és nagyon rásegítenem se kellett, kellemes nedvesség fogadott odalent. Na, ha ilyen kedvező a fogadtatás, akkor bele is kezdtem a kézzel izgatásba, közben simogattam a hátát, gerincét, arcát és karját, időnként csókolóztunk, ő meg sóhajtozásból lihegésbe, majd apró sikkantásokba váltott - és ekkor elvettem az ujjaimat ölétől és máshol simogattam. Mikor a kéj hullámai kicsit alábbhagytak nála, visszatértem és megint csak addig maradtam, amíg felkorbácsoltam őket. Szerintem az elején nem tudta mire vélni, de aztán szóltam neki, hogy amúgy igen, direkt csinálom.

Az egyik ilyen körnél szinte rám parancsolt, hogy "most abba ne hagyd!" és hát jófiú módjára engedelmeskedtem. Jó volt látni, ahogy rángatózik az élvezettől és gyűri a párnát a szájába. Annyira, hogy mikor szünetet kért, emlékeztettem a VTR-es ígéretemre és nem kapott szünetet, csak másfajta izgatást. Szerencsére jajongása csak félig volt őszinte, mikor szép fehér kezdtem nyalogatni meg is szűnt az ellenállása és csak visszahanyatlott élvezni az ügyködésem. Én pedig megéreztem a bódító illatot, úgyhogy nem tartott sokáig, míg egyfajta fordított 69-ben teljes hosszában bele nem nyaltam a puncijába. Ezt csináltam néha meglepetésszerűen, amit mindig nagy nyögésekkel fogadott és egyik ilyen után másodszor is jelezte, hogy érzékeny lett.

"Na jó, hát akkor váltsuk le az ujjakat csak a nyelvemre" - gondoltam magamban és fordulást kértem, mondván most én jövök. Fanni helyeselt, megfordult, majd galádul befejeztem a mondatot "... de nem úgy, ahogy te gondolod" és számmal puncijára tapadtam. Először csak finoman szívogattam, mert nem akartam fájdalmat okozni, ha még érzékeny, de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem. Ez a móka addig tartott, míg ígéretemhez híven zsibbadtra nyaltam és már teljesen kiterülve feküdt előttem.
Kicsit viccesre véve narrálni kezdtem, hogy amíg "áldozatom" magatehetetlenül fekszik, én bizony gumit húzok (érdeklődők számára: ezúttal Lifestyles Ultra Thin volt a választás a Durex XL helyett).

Fanni csak annyit tudott nyögni, hogy jó-jó és kitárt karjai közé fogadott, majd mikor elhelyezkedettem felhúzta a lábait és újra csókolni kezdte nyakamat és mellbimbómat, én pedig újra beszippantottam hajának és bőrének illatát. Fanni nagyon szűk lány, így óvatosan, de nagy élvezettel hatoltam belé. Bár jól előkészített punci várt, de még így is talán az ötödik pumpálásra tudtam teljesen behatolni és éreztem, hogy ebben a szorításban - gumi ide vagy oda - nem sokáig fogok kitartani. Mondjuk addigra már nem nagyon érdekelt, csak élveztem, hogy élvezzük egymást a partneremmel, aki alápolcolt popsijának és felhúzott lábainak hála gyorsan repített az öröm csúcsai felé. Egy meggondolatlan pillanatomban elkezdtem nyalogatni Fanni mellbimbóit, amire heves helyeslés volt a válasz, úgyhogy a vég úgy ért, hogy grillcsirke pózban élvezkedő, szűk hüvelyű partnerem méretes cickóit nyalogathattam. Bár előző nap volt egy felejthetetlen randim, mégis úgy érzem, Fanni facsart ki igazán.

Gondolva a jövőre, szétcsatlakoztunk Fannival és lerogytam mellé. Ő felajánlotta, hogy segít a romeltakarításban, de ez még ment egyedül. Ami engem meglepett, hogy Fanni teljesen tűzbe jött és felpörgött a dugás után - mint mondta, rá ez ilyen hatással van, de már tudja, hogy mi faszik inkább kidőlünk, szóval hozzon-e egy pohár vizet? Naná, kértem is, kellett is.
Kis takarítás, majd nagy beszélgetés következett, ami alatt kaptam én is egy olyan bókot, hogy ha nem lenne krokodil az arcbőröm és kérges a szívem, én is elpirultam volna. Fanni nagyon kedves volt, kicsit tipródott, hogy nem gond-e nekem, hogy ennyit csacsogunk dugás helyett, de megnyugtattam, hogy majd legközelebb bepótoljuk.

Tetszett neki az ötlet; annyira, hogy majdnem el is felejtettük az órát megnézni. Nekem jutott eszembe a dolog és sajnos jól sejtettem, 2 percem volt már csak vissza. Fanni nem siettetett, de sajnos marasztalni sem tudott, neki is mennie kellett tovább időre. Úgyhogy határozott mozdulatokkal felöltöztem, egy utolsó fürdőszobás kör és némi ebédtipp után nagy mosollyal és az ajtóban elcsattanó csókkal váltunk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt és nyilvános, megérkezés után sem változik. Ami van azt szereti is, ami át van húzva azt meg nem fogja vállalni, bárhogy is szeretnénk. A popószex tiltólistás, de a nyalakodást szereti adni és kapni is - én az utóbbit csak neki csinálom, viszont azt legalább ingyen. :)
Kezdéskor kicsit elcsacsogtuk magunkat, úgyhogy kiment a fejemből átadni, de a szünetben gyorsan eszembe jutott és míg ő vizet töltött, én kiraktam az asztalkára, aztán nem is foglalkoztunk vele. Nekem megéri.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nézzétek, én nem véletlenül adtam ezt a besorolást. Az sem véletlen, hogy ennyi pozitív beszije van. Nemsokára megyek vissza hozzá megint. „Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2023-01-24 13:47:06
Az olvasottak indokolják a lila besorolást.

2023-01-23 20:35:08
Az ilyen monumentális méretű írások elismerést érdemelnek

2023-01-23 19:35:17
A besorolás érthető a leírt élményeid alapján. Gratula.

2023-01-23 15:19:20
Nincs mit.

2023-01-23 13:21:38
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2023-01-09) : Éreztem ahogy ajkai puszikat lehelnek ágaskodó farkamra és a zacskóra. Ujjai finom érintésekkel fokozták a vágyamat. Remegve a vágytól már alig vártam, hogy rátérjen hatalmas kedvencemre a popóizgatásra.

(2022-12-08) : Majd ő kezdett franciázni nagyon jól csinálja már az első pillanatban az ágy mellett is meg próbálta és profin mélytorkozott i csak én kértem hogy később mert hiányzott az a finom illatos puncija!!!majd én feküdtem a hátamra és ő franciázott nagyon jól és szép látvány volt.kérdeztem ha elég kemény húzzunk gumit.

(2022-08-24) : Cserébe mennyei francia műveletben részesültem, nem túl, mély, de gyengéd, pont eltalálta, hogy szeretem, és a 3G-s akció is rendesen befigyelt (golyó-golyó-gát). Éppen ráérzett, amikor már erőt gyűjtöttem, hogy kérjem a gumit, és Fanni javaslatára missziben, szorosan egymáshoz bújva folytattuk az üzekedést, amit a jelek szerint szintén nagyon élveztünk mindketten.

felejthetetlen: 60db
(2022-11-20) : Hozzá lépve finom érzéki csókokkal kezdtük majd végig csókoltam a testét és finoman ingereltem a punciját.kis idő múlva az ágyon hátára fektettem és nyelvel izgattam az egész teste összes érzéki pontját amit Ő kéjes nyögésekkel díjazott is és sikerült elélveznie is !

(2022-10-10) : Elém kuporodott és négykézláb szájjal felállított - sokat nem kellett dolgoznia rajtam -, majd feldobtuk az általam hozott kísérleti VV-t és szemből azonnal betámadtam. Nem nagyon tudtam finomkodni, átlagos méretemmel egyből mélyre nyomultam, amit a jól előkészített puncija sikeresen fogadott és engem átkarolva,

(2022-09-20) : Fanni csókja fantasztikus, nem megúszós, nem alibizős, hanem igazán szenvedélyes. A csók csata közben kezeink játéka is jutalmat osztott: simogattuk egymást ott ahol értük, én a haját, a hátát, és a fenekét simogattam, majd a punciját kezdtem el izgatni, míg ő a farkammal volt elfoglalva. Utána az ágyra ült és elkezdett szopni, Fanninak ahogy mindene, úgy franciája is tökéletes:

nagyon jó: 76db
(2022-12-12) : Na de félre a felesleges szóvirágokkal! Fanni az ágyra ült és elkezdett szopni. Fanni nagyon jól csinálja: a nyelvét a makkon pörgeti, a rudat hosszában nyalogatja, majd az egészet tövig beveszi, ilyenkor akár finoman irányítani is lehet, én is ezt tettem: fogtam a fejét,

(2022-07-14) : Ezután lefeküdtünk az ágyra, egy hosszabb csókcsata után a Drága ráhajolt az ölemre és valami csodálatos franciába kezdett. Rég kaptam ilyen finom és mindenre kiterjedő törődést. Volt itt gátnyálas, zacsi szopás, még egy kis mélytorkozás is. Álom ez a csaj.

(2022-07-08) : Majd az ágyra dőltünk, csókok (dicséretet kaptam, hogy"jól csókolok" biztosítottam róla, hogy neki sem kell plusz órákat vennie..) majd a ciciknél elidőztem és utána lefelé vettem az irány a puncihoz, szép borotvált és jóízű volt. Nyalakodni kezdtem nem kis ideig, közben neki is többször jól esett, én úgy éreztem el is ment....

: 87db
(2023-01-19) : Ezután ő következett. Kezelésbe vette a velem egykorút, megdolgozta a golyókat és nagyon finoman hadrendbe állította. Szóltam lassítsunk, mert eldurranok. Gumit húztunk és missziben mozogtam, amit szép hanghatások kísértek, elég gyorsan elért a vég.

(2022-11-26) : Ezek után követelte a velem egykorút a szájába de most fölé kellett térdelnem, az ágytámlába kapaszkodva és elkezdte kényeztetni, persze mély torokkal, golyókényeztetéssel kombinálva. Néha én diktáltam a tempót és a mellek közé is betévedtem.

(2022-10-25) : Érkezett egy olyan szopás és golyókkal való játék amitől már csillagokat láttam. Eközben figyelte, hogy mire, hogy reagálok. Majd, amikor a golyók alatti részre is jó volt a reakció jött a popsi nyalás. Uraim, akkor úgy éreztem megérkeztem. Volt már hasonlóban részem, de az nem ez volt.