42
Kiemelt
31
Kiemelt
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nati

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-01-22 19:26:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Nati erotikus masszázs beszámoló Budapest

Draquar a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt popsi
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
3
Nati ázsiója igencsak megérdemelten megy felfelé az utóbbi időben, emiatt a naptárja is gyorsabban betelik és telefonálni is nehezebb vele, így jó előre és VTR-en keresztül kezdtem az időpont-vadászatot. Számomra tanulság, hogy érdemes rögtön kész ajánlattal érkezni Natihoz, mert nem nagyon van ideje írogatni sem és többnyire kora hajnalban vagy késő este tudja megnézni a VTR-t is. Annyi előnye mindenképpen van a módszernek a számomra, hogy Nati megbízható partner, tehát ha leokéz egy időpontot - még ha az több, mint egy héttel későbbi is - akkor az nem fog változni a későbbiekben sem. Előző nap még biztos ami tuti alapon ráírtam, hogy én tartom az időpontot és megerősítette, hogy ő is vár.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Dózsa György út - Lehel tér közötti szép és igényes környék, a hangulatot csak a szar BKV-s menetrend és a szemetelő eső és a hideg szél rontotta.
Ezúttal gyalog mentem egészen hosszan, úgyhogy láttam, hogy a környező utcákban délidőben volt parkolóhely is, de közvetlen a ház előtt talán meg se lehet állni, ezt nem tudom. De 2-3 perc sétán belül meg lehet állni.
Egyébként példásan jól kiírt házszámozás van, nem is lehet eltéveszteni, a GPS is megtalálja és a VTR is pontos címet mond, nincs cicózás a szomszéd épülettel vagy valami. A ház előtt szerintem feltűnő várakozni, de a tömbön belül van egy kényelmes kis park, ott nyugisabban lehet időt elütni, vagy van egy kávézó is egészen közel.

Megérkezvén telefonáltam és kapukódot és pontos útbaigazítást is kaptam, úgyhogy bejutás után köszöntem az üres recispultnak és mentem is jobb kéz felé a lifthez - elég magasra kell feljutni, lépcsőt még a sportosaknak sem ajánlom.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Liftből kilépve jól kiírt lakásszámok fogadnak, bal kéz felől a megfelelőhöz lépve nyílt az ajtó, mögötte vendéglátómmal (de erről majd később).

A lakás maga nagyon szép és új, tényleg mint egy szépségszalon. Az apró előszobában a falakon egységes design, megnyugtató hangulatot sugárzó enteriőr, szerintem két kezelőszoba és egy konyha/pihenő lehet. Mi megint a fürdő mellettibe érkeztünk - ami egyébként ugyanaz, mint Nati képein, így erre sok szót nem vesztegetnék. Talán annyi, hogy kellően tágas és mégis "kuckós" hangulatú, jó kis szerelmi fészek. Az ággyal szemben nagy és teljes tükör, balra pedig tükrös szekrény - ebben pont középen van egy nem-tükrös fiók, ami nekem pont rossz helyre esik, de az ágy végi tükör szerencsére kárpótol.

A fürdő falán a művirágból-oázis a tükör körül nagy kedvencem, jó sok tusfürdő és dezodor, kellően széles kád a magamfajta hombároknak is. A kilépő száraz volt, a törölközőm hotelszoba-minőségű és megint frissen, szépen felcsavarva kaptam kézhez. Az ágy szép nagy, hárman is elférnénk szerintem rajta; ottlétemkor egy szürke(?) puha (polár?) szöveten egy fehér lepedő volt leterítve, csakúgy, mint a képeken és a párnák is ugyanazok voltak. Ezúttal fel is álltam rajta, még így sem túl süppedős, de nagy pornós befejezésekhez talán biztosabb a padlón állni.

Ottlétem alatt hallottam, hogy van bent kolléganő is, de nem volt zavaró és a beérkező vendégről is csak azért tudtam, mert távozáskor találkoztam a cipőjével. Egyébként a szeánsz végén Nati megemlítette, hogy az előtér tisztára olyan, mint a szauna, szóval dupla wellness élményt kaphat az ember.
Nati külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Natinál a hirdetésben megadott méretei szerintem pontosak lehetnek, a feneke nálam csillagos ötös, puha bőr, markolni való, izmos gerezdek. Jó sokat legeltettem rajta a szemem élőben és a tükörből egyaránt - főleg mert Nati nagyon taktikusan felhúzta az egyik lábát és így szépen kinyílt öle és mindent láthattam. Alakján én érzem, hogy fogyott a képekhez képest.

Hosszú, seprűs műszempillái és meleg barna szemei elvarázsoltak, arca is nagyon bájos, a kitakarástól nem kell tartani. Szája számomra újdonság volt, picit felfelé íveltek ajkai - talán ilyen lehet, ha valakinek egy pici ajakfeltöltése van, nem tudom, még tapasztaltam ilyet, de nagyon jó! Hasa nem kockás, de lapos, dereka szép vékony. Combjai között szerettem elidőzni, puncija simára borotvált és zárt, nagyajkai szépen ölelik körbe és éppen eltakarják a kisajkakat, csiklója orális kényeztetésre jól reagál.
Cicijei mint a képen, kedves halmok peckesen kiemelkedő, sötét bimbókkal, amiket jó volt a számba venni.
Nagyon szép, hosszú, melírozott haját lófarokba fogta, érzésre teljesen a sajátja és nem tabu hozzányúlni vagy simogatni.

Bár nem külső, de a Személyiségre adható címkék közül a "határozott irányító" kivételével mindet bátran bejelölném nála, ha lehetne.

Érkezésemkor a képein látható fekete fehérneműben és szájrapuszival várt (ölelgetni nem akartam, mert áthűlt a kezem).
Nati, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2023-01-23 09:26:45
Nati +36 Budapest2023-01-23 09:26:45 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Itt nem sok minden történt, úgyhogy próbálom inkább a hangulatot átadni.
Volt ugyan szó, masszázsról, de végül elmaradt. Legfőképp azért, mert mikor Nati visszajött kényeztetés után a fürdőszobából annyira megtetszett kecses gazella teste, hogy inkább simogatni akartam, de lusta voltam fölkelni az ágyból, így inkább kérésemre mellém heveredett és én simogattam őt, ő pedig kedvesen válaszolt a kérdéseimre. Aztán úgy maradtunk a program végéig, bár ő közben egyszer még rákérdezett, hogy biztos ne kezdjünk-e második körbe?
Nekem most fontosabb volt, hogy a beszélgetés közben egy picit jobban megismertem őt.

Az első randin nem voltam teljesen biztos, hogy hányadán állunk egymással és hogy nála az extrák szélesebb köre tényleg a kedvére való vagy csak úgy mondja. Bárhogy is van, Nati egyrészről egy nagyon kedves, cuki kislány; másrészről egy két lábbal a földön álló, határozott és céltudatos nő. Szóval mostanra elhittem, hogy ha ő valamire azt mondja hogy lehet, akkor úgy is gondolja és ha valami nem tetszik már neki, akkor azt is kedvesen bár, de megmondja.

TP-t nem tapasztaltam, időhúzást sem a beszélgetés során. Szerintem ha kezdeményeztem volna, lehetett volna második kör is. A bókjaimra kedvesen reagált, nem rótta fel nekem, mikor a mondandója közepén néha megcsókoltam a cicijét vagy megdicsértem megint a fenekét. Utóbbit kedvesen megköszönte többször is.
Kb. negyedórával a vége előtt nézett csak az órára, addig vagy a saját belső időérzéke vagy a zene vezette, nem tudom - én gyakrabban csekkoltam fél szemmel a vekkert, ő max. a tükörből láthatta volna, de szerintem jobbára a szemembe nézett dumálás közben.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Másfél órára mentem, ebből nagyjából a fele kényeztetéssel ment el - szerencsémre.
Fürdőből visszatérés után még megkérdeztem, hogy van-e valami, amihez ma kifejezetten kedve van, illetve van-e olyan, amihez kifejezetten nincs. Mivel a VTR-en megírtam a kérésemet és aznap neki is OK volt minden, gyors csókolózással kezdtünk. Natinál nagy nyelvcsatákra nem kell számítani, de a külsőnél írt különlegessége engem kárpótol és a nyelves puszinál is bőven többet kapunk. Ami még feltűnt, hogy nagyon jó illata van, úgyhogy élvezet volt a nyakát és a vállait is csókolgatni, a bimbóit kényeztetni. Nati végig úgy fordult, hogy mindenhol a lehető legjobban elérjem, úgyhogy csípőjét és fenekét is tudtam közben kényeztetni, nem is tétováztam sokat.

Mivel régen voltam már ilyen helyzetben, nem igazán húztam az időt, néhány csókot adtam még combjai belső felére és utána szépen áttértem puncijának puszilgatására, kényeztetésére. Itt is nagyon ápolt és jó illat fogadott, valamint szőrtelen simaság, így kedvemre tölthettem nyelveléssel az időt, miközben Nati a cicijeit simogatta, időnként markolászta és halkan nyögdécselt. Mivel itt a keretek többet nem engednek, hát szántam bőven időt a tűzbe hozatalára és jól is tettem, nemsokára másként kezdett lélegezni és a csiklója is kezdett megdagadni. Az igazi jelzés talán az volt, mikor - a legutóbbi szeánszhoz hasonlóan - kicsit oldalra fordította a csípőjét és ebben a megváltozott szögben kérte a kényeztetést, időnként pedig tolta magát a nyelvemre. Még emlékeztem, hogy legutóbb azt kérte, hogy ujjammal ne túl mélyen, inkább csak hüvelyének bejáratánál izgassam, így most ezt is bevetettem és hát egy ponton egyszerűen rátolta magát az ujjamra és azon élvezkedett.

Mikor érzékeny lett a puncija, elhúzta és pici szünetet kért. Én hősiesen akár 20 mp-et is kibírtam néhány centire a frissen harmatozó puncitól, de aztán csak elkezdtem két ujjammal kétoldalról masszírozni a nagyajkakat és mikor láttam, hogy újra lecsukja a szemét és finoman körözni kezd, a betett zene ritmusát átvéve folytattam ténykedésemet. Nati elmosolyodott, mikor felismerte a ritmushoz igazodásomat és ő is elkezdett ahhoz igazodni.
Mivel Kobiak kolléga múltkor megírta, hogy Natinál a popsi ujjazása nagyon pozitív reakciókat váltott ki és tilalomfa se lett állítva most a randi elején, hát elkezdtem kicsit előkészíteni neki a terepet. Engem ez a terület annyira nem vonz, de Nati tényleg jól reagált rá, úgyhogy nyalakodás közepette finoman és lassan egy ujjpercemet bevetettem nála és tényleg hallhatóan és érezhetően tetszett neki a dolog. Kicsit még elvoltam így, aztán mikor éreztem, hogy már nagyon fokozódik a hangulata, egy ujjamat bedugtam a puncijába is, amire viszont hangosan kiszakadt belőle az öröm és négyszer-ötször nagyon erősen rám nyomta magát, majd szinte kirepültek az ujjaim és már csak a nyelvemen körözött, majd összezárt lábbal remegve oldalra fordult.
Hát na, ezért jöttem én felerészben. :)

Megkért, hogy most viszont tényleg hagyjak neki egy kis pihenőt - nem volt nehéz teljesíteni, gyorsan kimentem addig kezet mosni.
Visszatértemkor már én is fel voltam húzva piszkosul, úgyhogy kis simogatás után feltérdeltem a szájához, mert mozizni akartam az eseményeket. Oldalra fordult, így újra kezem ügyébe kaphattam a fenekét, amit nagyon jól esett simogatni - ezt szóvá is tettem. Ő kedvesen megköszönte, majd seprűs pillái alól szép őzike szemeivel mélyen az én kéjsóvár tekintetembe nézett és közben apró kezével a szájához emelte a farkam és csókra csücsörített ajkai között kezdte ide-oda húzogatni. Nem törekedett a kivégzésemre, de végig azt nézte, mire hogyan reagálok és maxra járatta az érzékiséget.

Mikor vesztére elengedte a farkam és a golyókért nyúlt volna, én vettem át az irányítást és ajkai közé nyomulva egy közepes tempót kezdtem diktálni, időnkénti mélytorkozással. Nati picit igazított a szögön, hogy számára is komfortos legyen és apró gagging hangokkal díjazta közeledésem. Felváltva fogtam a tarkóját, simogattam a haját és a fenekét, ő pedig közben átvette a ritmust és repített a végkifejlet felé. Csak annyira álltunk meg hogy megkérdezzem, tegyünk-e törölközőt alá vagy mehet a nyálcsorgatás így is. "Ha neked nem kell, úgyis lecserélem utánunk a lepedőt" - volt a rövid válasz és már bukott is rám újra. Őszintén szólva itt már nem annyira figyeltem a romantikára, csak arra, hogy a számomra még kényelmes enyhe kényszerfrancia és mélytorok meglegyen, élveztem a hangosodó pornós gagging hangokat és hogy torka puhán simogatja a makkomat, miközben nyelve alulról masszírozza a rudat. Vagy a franc tudja, ezt a szakaszt behunyt szemmel élveztem végig.

Mivel többször megdicsértem a fenekét, Nati úgy fordult, hogy az ágy végében lévő tükörben lássam is vágyaim tárgyát és picit a lábát felhúzva a kéjtől és nyáltól csillogó punciját is. Mivel így együtt már sok volt az inger, kértem, hogy forduljunk rá a célegyenesre - Nati az ágyon térdelve fogadóállásba helyezkedett, fenekét a szekrényen lévő tükör felé fordította és édes Bambi szemeit még egyszer rám függesztve fogadta kérésemet a véget illetően, majd szemét lehunyva, mosolyogva várta a nehéz cseppeket.
A manőver során annyit sikerült elérni, hogy nem lőttem telibe a haját - ezért külön megdicsért a végén -, de nem húzódott el és nem finnyáskodott, mikor az arcáról a peckesen álló bimbókra csorogtam és akkor sem, mikor arcáról a farkammal a szájába kanalaztam örömöm. Picit még mosolygott és nyalogatta a száját nekem, majd kedvesen szó nélkül, de papírtörlőért kezdett tapogatózni.

Segítettem neki a romok eltakarításában - de még ekkor is annyira a kedvemben akart járni, hogy a szobában a tükrös szekrényben tisztogatta le arcát, hogy ha akarom, akkor is nézhessem. (Akartam)
Mikor végzett még elment gyorsan a fürdőbe is befejezni a tisztálkodást, de talán 3 percet sem töltöttem egyedül.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én egy fullos másfél órás csomagot kértem, amiben az összes feltüntetett extra benne van - a popsi izgatása engem annyira nem mozgat, max. ha a partnernek tetszik. Szerintem Nati a masszázsoldal egyik királynője az arcra élvezés tekintetében, úgyhogy aki éli az ilyen dolgokat, itt biztosan nem fog csalódni. A másfél óra szerintem az ideális időtartam vele; ár/érték arányban nem kérdés, hogy megéri.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem nagyon tudok Nati látogatás ellen érvet felhozni - szerintem a vállalások tekintetében is ritka jelenség a masszázsoldalon és egy nagyon kedves, megnyerő személyiség bomba jó testtel. Szerintem ő lesz az első masszázslány, aki nálam Istennő minősítést fog elérni, nagyon megvan benne a potenciál.

Az mindenesetre biztos, hogy ha megmarad közöttünk hosszabb időre, akkor a legjobb partnerek között fogjuk számontartani - a napi kiírások alapján már most is a legkeresettebbek között van. Jó okkal.

Úgyhogy mindenkit buzdítanék a meglátogatására, aztán ha valakinek jut rá ideje, majd mesélje el, hogy masszírozni jól tud-e?!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-24 00:14:00
Remek beszámoló, holnap megírom én is az élményem ismét. :))

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-01-24) : Kezdetét vette az érzéki szopás, teljesen merev lettem odalent, Nati cuppogott, mélyen bevette, majd a golyókhoz lejebb csúszott. Ott is elidőzött, majd visszanylt a fagyi. Lábaim misszibe emelte, én megfogtam és úgy kinyalta a popsim, ahogy eddig csak egy leány tette pár éve.

(2023-01-12) : Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának.

(2023-01-11) : Ezután Nati befészkelte magát a lábam közé és elkezdte méltán sokan dicsért szopását. Mit is lehetne mondani. Perfect. Nyalogatja széltében hosszában, nem hagyja ki a golyókat sem, jó nyálasan kivitelezi ezt.

felejthetetlen: 8db
(2022-12-13) : As I decided to take the 1.5 hours, everything was laid back knowing that we have plenty of time. After asking me about the extras (I took one) we sat on the bed and started talking for a while. As I'm fluent in Hungarian the conversation was very interesting. Can't promise that no Hungarian speakers will have the same impression.

(2022-11-23) : Ahogy a szobában tisztáztuk az extrákat, azt is megbeszéltük, hogy a masszázst a végére hagyjuk, a fő program a kényeztetés rész legyen, kölcsönösséggel. Végül maradt a végén egy kevés "masszázs", de az tényleg közelebb állt a simogatáshoz. Igaz, szerintem Natihoz nem is a masszázs miatt járnak a lelkes vendégek. Beszélgettünk közben (múltjáról, tapasztalatairól, stb.): ez is kifejezetten jól esett.

(2022-11-12) : A felvezetés után kértem kis masszírozást, amit krémmel kaptam. A hátam és vállaim maszírozta meg, miközben jól elbeszélgettünk a kapcsolatok nehézségeiről.

nagyon jó: 8db
(2022-11-21) : Mivel így már elérte a férfiasságom, gyorsan rá is fogott és finoman húzogatni kezdte a bőrt. Én vettem a lapot, a fejéhez térdeltem, ő pedig rám fordult és kis nyálat gyűjtve elkezdte a Nati-varázst. Mélyen a szemembe nézett seprűs pillái alól, szép lassan puszilgatni kezdte a farkam, majd mélyen a szájába vette (normál méret).

(2022-11-03) : Lefeküdtem, Nati megfogta a faszomat, a szemembe nézett, majd a szájába vette. Eleinte a makkot szopkodta, majd egyre mélyebbre vette. Én közben nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem a történéseket, vagy a rajtam bólogató Natit,

(2022-10-18) : Hanyat feküdtem, párna a fejem alá és átadtam magam az élvezetkenk. Nati szemembe nézve finoman nyalogatta, majd nyálazta a farkam. Kezét keveset használva hosszasan szopikázott, közben kérdeztem ezt-azt, nehogy hamar elmenjek. Így is lehetett beszélgetni. Rákérdeztem az extráknál melyiket kedveli jobban, meglepően az arca élvezést válsztotta a szájba lövéssel szemben.

: 6db
(2023-01-26) : Kérésemre masszázzsal kezdtük a huncutkodást ami az ágyon történt. Ez a szakasz kb fél órát tartott ami alatt folyamatosan beszélgettünk és örömömre sikerült jobban megismerkedjek Natival. Nekem is jobban esik ez az egész dolog ha már kialakul egy közös kapcsolat. Igazából a masszázst amit kaptam inkább egy kellemes átgyúrásnak érthető és nem mondhatom szakszerűnek,

(2023-01-22) : Krémmel történt, amiből rengeteget szívott be a bőröm. Igazából alig győztem kivárni, hogy a végére érjünk. Egy adott ponton elkezdett az ujjbegyeivel/körmeivel finoman karmolni/cirógatni. Nem is tudom leírni. Ott tudtam, hogy rendesen végem lesz…

(2022-12-14) : Masszázs igazán egészséghordozó az ember felfrissül tőle. Elérte célját. Előszőr végig masszírozta hátamat erősen ,gyengén ,majd megfordulva a lábakat ,mell és karok jöttek ,de úgy ,hogy kellemesen fellazultam.