31
Kiemelt
42
Kiemelt
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nati

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-01-22 18:47:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Nati erotikus masszázs beszámoló Budapest

Gaben20 a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
fergeteges francia
Egyeztetés
Láttam az oldalon, hogy van még szabad időpontja így hívtam, hogy lecsapjak rá. Nem vette fel, de visszacsörgött, sajnos csak 1 órára volt szabad, pedig szívesen kipróbáltam volna a másfeles full extrát, amiről előttem írtak.
Megközelítés
Kocsival, ismerős helyen. Más lánynál már jártam itt. Könnyű parkolni.
Helyszín
Lakás rendben van, a szobában, amiben voltunk ágyon történik a masszázs.
Nati külseje
Képekhez hasonló, de azért a fotók előnyösek. Viszont kedves, vendég centrikus nő Nati.
Nati, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2023-01-23 09:25:55
Nati +36 Budapest2023-01-23 09:25:55 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
A masszázs része kellemes volt, bár nem ezért jöttem. Krémmel történt, amiből rengeteget szívott be a bőröm. Igazából alig győztem kivárni, hogy a végére érjünk. Egy adott ponton elkezdett az ujjbegyeivel/körmeivel finoman karmolni/cirógatni. Nem is tudom leírni. Ott tudtam, hogy rendesen végem lesz…
Levezetés
Fordulás után Nati a lábam közé feküdt és elkezdett bánni a legérzékenyebb testrészemmel. Először kézbe, majd szájba vette. Finoman szopikázott, majd elkezdett rendesen leszopni. Néha egészen mélyen eltűntette, inkább csak az elején. Nem kértem külön mély torkot. Lehet csak ízelítő volt, vagy valóban élvezte. A zacsival is foglalkozott, szívogatta, nyalogatta a golyókat miközben kézzel játszott a rúdon. Húztam, amilyen hosszan csak lehetett, de végül hatalmasat robbantam a szájába. Nagyon sokáig nem tértem magamhoz.
Elszámolás
Extrák vannak, erről érdemes kérdezni. Én utólag számoltam el.
Rózsacsokor
Gaben20 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Remek francia. Legközelebb megpróbálom a másfél órát.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-24 00:05:27
Sajnos nagyon kevés az infó, ennél több kell, már Nati már jól meg lwtt írva párszor.

2023-01-23 21:20:54
Kevés, részlethiányos, gyenge írás!

2023-01-23 20:39:54
Ez kevés. Pl külső! Milyen a hölgy szerinted? A képen jobb? Ez hogyan kell értelmezni

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-01-24) : Kezdetét vette az érzéki szopás, teljesen merev lettem odalent, Nati cuppogott, mélyen bevette, majd a golyókhoz lejebb csúszott. Ott is elidőzött, majd visszanylt a fagyi. Lábaim misszibe emelte, én megfogtam és úgy kinyalta a popsim, ahogy eddig csak egy leány tette pár éve.

(2023-01-12) : Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának.

(2023-01-11) : Ezután Nati befészkelte magát a lábam közé és elkezdte méltán sokan dicsért szopását. Mit is lehetne mondani. Perfect. Nyalogatja széltében hosszában, nem hagyja ki a golyókat sem, jó nyálasan kivitelezi ezt.

felejthetetlen: 9db
(2023-01-22) : Mikor vesztére elengedte a farkam és a golyókért nyúlt volna, én vettem át az irányítást és ajkai közé nyomulva egy közepes tempót kezdtem diktálni, időnkénti mélytorkozással. Nati picit igazított a szögön, hogy számára is komfortos legyen és apró gagging hangokkal díjazta közeledésem.

(2022-12-13) : As I decided to take the 1.5 hours, everything was laid back knowing that we have plenty of time. After asking me about the extras (I took one) we sat on the bed and started talking for a while. As I'm fluent in Hungarian the conversation was very interesting. Can't promise that no Hungarian speakers will have the same impression.

(2022-11-23) : Ahogy a szobában tisztáztuk az extrákat, azt is megbeszéltük, hogy a masszázst a végére hagyjuk, a fő program a kényeztetés rész legyen, kölcsönösséggel. Végül maradt a végén egy kevés "masszázs", de az tényleg közelebb állt a simogatáshoz. Igaz, szerintem Natihoz nem is a masszázs miatt járnak a lelkes vendégek. Beszélgettünk közben (múltjáról, tapasztalatairól, stb.): ez is kifejezetten jól esett.

nagyon jó: 8db
(2022-11-21) : Mivel így már elérte a férfiasságom, gyorsan rá is fogott és finoman húzogatni kezdte a bőrt. Én vettem a lapot, a fejéhez térdeltem, ő pedig rám fordult és kis nyálat gyűjtve elkezdte a Nati-varázst. Mélyen a szemembe nézett seprűs pillái alól, szép lassan puszilgatni kezdte a farkam, majd mélyen a szájába vette (normál méret).

(2022-11-03) : Lefeküdtem, Nati megfogta a faszomat, a szemembe nézett, majd a szájába vette. Eleinte a makkot szopkodta, majd egyre mélyebbre vette. Én közben nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem a történéseket, vagy a rajtam bólogató Natit,

(2022-10-18) : Hanyat feküdtem, párna a fejem alá és átadtam magam az élvezetkenk. Nati szemembe nézve finoman nyalogatta, majd nyálazta a farkam. Kezét keveset használva hosszasan szopikázott, közben kérdeztem ezt-azt, nehogy hamar elmenjek. Így is lehetett beszélgetni. Rákérdeztem az extráknál melyiket kedveli jobban, meglepően az arca élvezést válsztotta a szájba lövéssel szemben.

: 5db
(2023-01-26) : Kérésemre masszázzsal kezdtük a huncutkodást ami az ágyon történt. Ez a szakasz kb fél órát tartott ami alatt folyamatosan beszélgettünk és örömömre sikerült jobban megismerkedjek Natival. Nekem is jobban esik ez az egész dolog ha már kialakul egy közös kapcsolat. Igazából a masszázst amit kaptam inkább egy kellemes átgyúrásnak érthető és nem mondhatom szakszerűnek,

(2022-12-14) : Masszázs igazán egészséghordozó az ember felfrissül tőle. Elérte célját. Előszőr végig masszírozta hátamat erősen ,gyengén ,majd megfordulva a lábakat ,mell és karok jöttek ,de úgy ,hogy kellemesen fellazultam.

(2022-11-13) : Small discussion in English to indicate the program and my expectations everything went perfectly she took care of me and I of her indicated services respected the young lady