31
Kiemelt
42
Kiemelt
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Happy Lara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-01-21 21:34:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Happy Lara erotikus masszázs beszámoló Budapest

Brutalviking a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt popsi
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
A szalon weboldalán foglaltam időpontot, majd utána kaptam emailes megerősítést, majd érkezésemkor az épület előtt csörgettem meg telefonon. Ennél egyszerűbben nehezen lehetne ezt megoldani, minden simán ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedést használtam, viszonylag közel van troli és buszmegálló is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A helyszín az eredeti happy szalon volt, korábban is fogadtak a happys lányok. A mostani alkalommal a legbelső, baldachinos szobában voltunk. A menetrendben sem volt semmi különös, érkezésem után Lara a fürdőbe invitált, majd utána a szobában találkoztunk. A fürdő rendben van, pár a víz optimális hőmérsékletét kicsit nehéz eltalálni.
Happy Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara egy nagyon cuki, aprócska lány. Nagyon helyes arca van, és pici mellei. A találkozó alatt végig nagyon kedves és közvetlen volt velem.
Happy Lara, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2023-01-23 09:24:02
Happy Lara +36 Budapest2023-01-23 09:24:02 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Fürdés után Lara is bejött utánam a szobába, ahol én már hason fekve vártam a tatamin. Az elején megkérdezte, van-e bármilyen különleges kívánságom, azonban én rábíztam magam. A lábamtól a nyakamig teljesen átmasszírozott, a karjaimat is beleértve. Nagyon ügyesen csinálja, hol cirógató, hol erősebb mozdulatokkal. Ahogy haladt felfele, egyre gyakrabban nyúlt be a lábaim közé. A masszázs közben néha a körmeivel csiklandozott, ezt kifejezetten élveztem. Ez után következett a csúszka, ami szintén kellemes volt.

Kis idő után a hátamra fordított, itt szintén a lábaimtól kezdve haladt felfelé. A férfiasságomhoz érve többször is körbe simogatta azt, és itt is használta a körmeit, de csak finoman. Nagyon szépen éreztette, hogy mi fog következni, de előtte még kaptam egy csúszkamasszázst szemből is.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Az ezt követő lingam masszázs fergeteges volt. Lara változatos technikákkal és intenzitással kényeztetett, ügyelve arra is, hogy minél tovább tartson. A lingam alatt foglalkozott a heréimmel is, valamint folyamatosan simogatta a combom és a hasam is. Látszott rajta, hogy ő is élvezi a kényeztetésem. Egy idő után azonban magasabb fokozatra kapcsolt, ami kirobbanó eredménnyel járt. Elképesztően jó volt, percekig tartott, amíg magamhoz tértem. Lara jelezte, hogy maradt még pár percünk, így kaptam egy rövid hátmasszázst.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A happy lányoknál nincsenek extrák, minden benne van az alap programban. A rózsákat a végén a szobában található hűtő tetején hagytam, Lara nem is hozta szóba a masszázs alatt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 17 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Első alkalommal voltam Laránál, de biztos nem utolsónak. Lara kedvessége és képességei elvarázsoltak, egészen biztos, hogy fogok még találkozni vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Lara erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-23 10:08:29
Kellő részleteséggel megírt jó beszámoló. Látom Lara téged is elvarázsolt.

FunkciókHappy Lara legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-01-11) : Lekerült a melltartó mindkettőjükről és a bokáimnál kezdték a masszázst. Haladtak felfelé és a lábaim átdolgozása mellett a benyúlások is fontos szerepet kaptak. Ezt inkább Lara csinálta, de Ayse is megtette párszor. Jöhetett a derekam és a hátam is, majd a lapockáim után a karjaim is kaptak fogásokat.

(2022-01-09) : A hasamon feküdtem és Lara a bal oldalamra míg Sophie a jobb oldalamra helyezkedett. A bokáimnál kezdték és elkezdtünk csevegni. Legfőképp a karácsony és az újév volt a téma. Haladtak egyre feljebb és tovább csevegtünk. A masszázs témát taglaltuk néhány tapasztalatommal és ekkor már a derekamon jártak a kezek.

felejthetetlen: 4db
(2022-12-23) : Jöhetett a hason fekvés és ő mellém helyezkedett. A bokáimnál kezdte a masszázst és egy kicsit elnyújtott masszázs vette kezdetét. Fokozatosan haladt feljebb és csevegtünk arról kivel mi történt az elmúlt idő alatt. Végigsimította a lábaimat és halast feljebb és jöhetett a derekam.

(2022-02-24) : A lábakon halad felfele, és amikor végigér a combokon, akkor kissé izgatóbbá válnak a mozdulatai. A melltartó ekkor már nincs rajta. Szóval kis zacsi izgatás, farok érintésekkel, fokozza a hangulatot. De kis idő múlva halad feljebb, ráül a fenekemre, és úgy masszírozza a hátam ás a karjaim.

(2022-02-18) : Mellém helyezkedtek és ekkor kértem, hogy szabaduljanak meg a maradék textiltől. Összemosolyogtak és levették a tangát. Itt kezdődött a masszázs a bokáimnál. lassan haladtunk felfelé és beszélgettünk Lara fetish-es vonaláról. Valahogy érdekelt, hogy miként képes kétféle nagyon különböző masszázsra egy ilyen cuki lány.

nagyon jó: 3db
(2022-04-06) : Nem szegyenlos,benyul oda ahova addigra mar nagyon varod. A hatamra is sor kerult. Aztan annak ellenere,hogy nem ejtettem szot csuszkarol,bekente a ciciket olajjal es megkaptam eletem elso csuszkajat is. Nem csak elaprozza,valoban masziroz azokkal a szep cicikkel.

(2021-08-08) : Emma simogatósabb masszázs híve, mert Lara erősebb masszázst képvisel. A lábaimmal kezdték a masszázst és fokozatosan haladtak felfelé. Mikor a derekamnál jártak Emma pár benyúlást alkalmazott a zacskómnál. Haladtak a tarkómig majd jött Lara az alkaros masszírozással. neki ez a specialitása. Helyet cseréltek a lányok a jobb vizuális élmény miatt és Emma kezdett el rajtam csúszkálni keresztirányban.

(2021-06-17) : Elhelyezkedtem a tatamin hason fekvésbe és ő mögém helyezkedve a bokáimat kezdte el masszírozni. Lara szeret beszélni, mert jót csevegtünk a szeánsz ideje alatt. Lassan haladt feljebb és a derekamig rendesen átsimogatott. Nem igazán gyúrós a masszázsa, de nekem jól esett. A hátam átmasszírozása után az alkarjait és végigjáratta rajta majd a nyakam is kapott fogásokat.

: 4db
(2021-12-31) : Lara kezei nagyon ügyesek és meglepően erősek, kellemesen átgyúrta minden porcikámat, különös tekintettel a hátamra, a sok ülőmunka miatt. A gyurmázás közben lekerült a bugyi, Lara mellém térdelt, a lehető legjobb pozícióban a tükör elé és kezdetét vette a cicis csúszka a hátamon, én pedig mozizhattam kedvemre, valamint tiszteletben tartva a határokat simogathattam is. Lara bőre hihetetlenül puha és selymes, ezt meg is jegyeztem a csúszka alkalmával is.

(2021-12-03) : A program elején hasra feküdtem, majd Lara egy kötél segítségével kikötözte kezeimet. Fenekelés/csikiziés kombó következett, mindezeket felváltva hajotta végre, váltotta az ütemeket, és az erősségeket. Közben beszélt hozzám, sokszor a szemembe nézett, rám mosolygott, láthatóan élvezte a "szenvedésemet" :DD

(2021-08-27) : Massage was actually quite good, nit just some rubbing. After a while I got the body massage, really a joy with such a body. Some subtle teasing and tickling towards the end. She started with my les and feet, quite good, then took care of a painful part of my shoulder, she loosened that up, massaging it for a while, before starting the body to body.