129
Kiemelt
5
Kiemelt
62
Kiemelt
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Edina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-01-21 20:03:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Edina szexpartner beszámoló Budapest

vakar a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam a rendelési időn kívül, de pár csöngés után felvette és normálisan meg tudtunk beszélni mindent. A telefonban nagyon kedves volt és még aznapra tudtunk időpontot egyeztetni. Küldött egy sms-t, amiben megadta, hogy pontosan hova kell menni, és még egy fotót is mellékelt a konkrét épülethez. Még a telefonban megbeszéltük, hogy egy megadott ideig meg kell erősítenem sms-ben, amit meg is tettem.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
4
Kocsival mentem, a címet a Google Maps egy hajszálnyit máshová teszi, mint ahol van, de az sms-ben kapott kép segített. Van egy csomó parkolóhely, de van rengeteg autó is, mert új építésű házak egyike a hely, ahol több ilyet is építettek hirtelen. Nekem szerencsém volt, simán tudtam parkolni 100m-re a címtől. A bejutás a szokott módon történik, aztán kis liftezés után caplathatunk egy hosszú folyosón és már ott is vagyunk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy kis lakásról van szó, aminek a nappalijában egy kihúzható kanapén történik a randi érdemi része. A lakás teljesen rendben van, tisztaság van mindenhol és mivel új építésű az egész ház, ezért teljesen normális, kulturált stb.
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Edina 100%-ban megfelel a képeknek. Egy egész testes hálós szexi ruciban volt, ami a puncinál nagyon praktikusan ki volt vágva. Nagyon jól kiemelte az egyébként is tökéletes alakját. Barna szolis bőr, erős smink, szexi ruci, szilikon cickk és -ajkak. Összességében nagyon pronós hatást kelt, de a viselkedése nagyon kedves-barátságos, csacsogós.
Edina, Szexpartner Budapest IX. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-23 09:23:10
Edina +36 Budapest2023-01-23 09:23:10 erotikus masszázs
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhanyzás után megjelentem a tetthelyen és Edina derekára tettem a kezemet és elkezdtem tisztázni jövetelem célját, ti. hogy egy órát szeretnék maradni, szeretnék ezt is meg azt is stb., de ő ezekkel nem törődött, hanem rögtön leguggolt és hipp-hopp bekapta és elkezdte szopni a farkamat, nem hagyván időt, hogy végigmondjam a mondókámat.

A dolog nagyon meglepett, de nem érintett kellemetlenül, úgyhogy hagytam ügyködni, hiszen ha ő éppen most ennyire szopni akar és pont az én farkam van ott, akkor ki vagyok én, hogy leálltsam? Azt mondjuk nyomban levettem, hogy itt nem annyira a barátnő feeling fog dominálni, mint a pornózás. Én szívesen indítottam volna kis simogatással, csókolózással, utána kölcsönös franciával, de Edina annyira belecsapott a lecsóba, hogy meg kellett, hogy adjam magam és bele kellett törődnöm a sorsomba. Mondjuk annál rosszabb sorsot is el tudok képzelni magamnak, mint hogy egy ilyen pornós tündér franciázzon sok nyelvpörgetéssel, kéjes hangokat hallatva egy szexi hálós cuccban alulról felfelé pislogva rám. Egy ideig álldogáltam és hagytam szopni, időnként voltak kisebb-nagyobb kéréseim, pl., hogy nyalogassa meg a heréimet is, de ezekkel egy Edinát nem lehet zavarba hozni. Megjegyzem, semmi kényszerfrancia vagy mélytorok nem volt, de ilyeneket sem alapban, sem extrában nem is hirdet, úgyhogy hiányolni sem lehet őket, csak a teljesség kedvéért mondom. A francia szuper jó volt, annyira, hogy egy idő után lefeküdtem, mert már nehezen bírtam állva és úgy folytattuk a mókát. Mikor megfelelően keményre felszopott, kértem, hogy adjon rám egy gumit és üljön bele.

Az eksőn tehát lovaglással kezdődött, amit nagyon jól csinált, bár nem túl sokáig. Egyszercsak abbahagyta és kérte, hogy dugjam meg hátulról. Egy hölgy kívánsága természetesn parancs, pláne, ha ezt kéri, úgyhogy beraktam háturlól és jó hangulatban csattogni kezdtünk. Edina folyamatosan mozgott rá a farkamra és mindenféle perverz szövegeket nyomott, amiket nem írnék le, de mindenkinek a legmocskosabb fantáziájára bízom. Egész sokáig dugtam így hátulról, szédületes látvány volt a szuper feneke a hálós cuccban, markoltam is rendesen, meg dugtam ahogy csak tőlem tellett, eleget téve a folyamatos bíztatásnak. Egy idő után azért eldurrantam a gumiba, aztán elmentem zuhanyozni, majd visszafeküdtem Edina mellé és dumálgattunk a világ minden dolgáról. Nagyon kedves, szórakoztató figura, nincs kínos csend nála.

Valamennyi idővel később megint belecsaptunk egy franciázásba, amit megint szédületesen jól csinált. Nagyon hamar kemény lettem megint, olyannyira, hogy kértem a gumit és hasra fektettem Edinát és hátulról támadtam. Nagy erőkkel támadtam hátulról, oldalról és szemből is, de sajnos nem sikerült elmennem, ami csak az én hibám, nem Edinán múlt. Mivel sejtettem, hogy még kb. fél órát kéne reszelnem, hogy el tudjak menni és annyi időm már biztos nincs, ezért abbahagytam a ráspolyozást és elvonultam zuhanyozni, aztán öltözés és indulás ki a hideg téli nyálkába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon megbeszélt összeget adtam oda utólagosan, extrákat nem vettem igénybe, minden korrekt volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Edinánál, ha időm engedi, megyek majd még hozzá. Kedves, csacsogós, jól néz ki és nagyon pornós is (bár a kényszer/mélytorok vonal nélkül). Amolyan laza "friends with benefits" érzésem volt, pont olyasmi, amre éppen vágytam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról


2023-01-23 13:15:57
Szerintem is ez az egyik legjobb beszi!
Nem tul hosszu, nem tul rovid!
Pont annyira "kozonseges" amennyire kell! Nem egy mazas cukorszirup es jol atadja a randi hangulatat! Meg is jott a kedvem a holgyhoz!
Szep volt Vakar!
:)

2023-01-23 11:22:24
Ez Edina legvágykeltőbb beszije, pedig van egy pár. Az a kezdés szenzációs lehetett, fogadd legőszintébb "irigylésemet".

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-11-28) : Kézzel finoman pumpál, ajakkal szépen kupakol, nyelves nyalogatós szünetekkel megszakítva, amikor többször a szemedbe is néz. Szerettem volna viszont mihamarabb a puncijába jutni, méghozzá úgy, hogy minél többet érezhessem közben az idomait, ezért a gumihúzás után beleülős lovagló pózt kértem.

(2021-02-28) : Hagytam is ténykedni, majd felhelyezte szájjal a munkaruhát. A lovaglás következett. Hát ezt mesterien műveli, közben igazi pornós nyögések és kommentár. Közben végig aktív volt, simogatott, ráhúzta a kezem a melleire. Nekem nagyon tetszett ez a része is. Később mondta, hogy most az én köröm jön, dugjam meg.

(2020-09-11) : ő is elkalandozott kezével erre meg arra, mígnem lecsúszott, s egyből a lényegre is tért. Nem teketóriázott, bekapta, s vehemensen elkezdte kényeztetni. Izgató volt, mikor a szemembe nézett, olvashattam belőle olyat ki, amit szerettem volna. Közben megerősítette azt, hogy ugye megmondtam, hogy az. Őrület ez a lány! Bírtam a játékát, bár kicsit hiányzott néhány mozdulat és cselekedet, de így is élvezetes volt.

felejthetetlen: 8db
(2023-01-04) : Ahogy nagy elődeim is megírták, a verbális eszköztárat is beveti, megy végig a hangulatos basszál szét, dugj meg próza, amit valljuk be, boldogan hallgatunk, mert ilyenkor egy kicsinyt Roccónak érezhetjük magunkat.

(2022-07-22) : Finoman, de határozottan haladt egyre lejjebb, mígnem a szájába kerültem. Kitűnő a franciája, néha majdnem teljesen eltüntette a velem egykorút. Amikor éreztem, hogy közel a vég, helycserét javasoltam. Nyakától a kézbe simuló melleken át haladtam egyre délebbre. Lassan vettem birtokba odalent, finoman feltérképezve minden egyes négyzetcentimétert

(2021-02-12) : Néhány perc után a fülembe súgta, hogy a szájába venne újra, s miután lehúztam a jelmezem helyet foglaltam a kanapén. Türelmetlenül vártam, hogy ajkai ölelésébe kerüljek, de nem kellett sokat várnom az élményre. Elém térdelt és egy pillanat leforgása után a szájában láttam és éreztem magam.

nagyon jó: 5db
(2022-08-02) : A francia játéka inkább pornós, mint barátnős kényeztetés, de minden alkalommal ilyen élményre éhezem. Nyelvjátéka közben gyakran egy kis nyálat csurgatott a rudazatra, és néha a szemembe nézett. Pár perc után befejezte a nyelvjátékát, mert be kellett kapcsolni a klímát.

(2022-07-15) : Ezért tovább folytattuk a feltérképezést. Ami csodálatos volt, hogy végig csókolgatott, minden érintése csoda volt, bújt, mosolygott és nevetgélt. Kis felfedezés után kértem ,hogy feküdjön le mer én szeretném kezdeni a kényeztetést. Nem kellett győzködni és már nyitotta is a lábát .Úgy vettem észre szereti is. Persze én sem maradtam le a francia óráról. Kértem, hogy jöjjön fölém mely következtében 69-ben találtuk magunkat.

(2021-10-04) : Mellé heveredtem és elkezdtük egymás testét feltérképezni. Egy kis gyengédséget követően átvette a kezdeményezést, látszik rajta hogy szereti kézben tartani a gyeplőt

: 8db
(2023-01-24) : Kezdésnek pár aprócska csókkal és puszival indítottunk, majd letérdelt, vagy guggolt elém (nem emlékszem pontosan) és elkezdett szopni. Pillanatok alatt kemény lettem, mivel a franciája nagyon kellemes. Teljesen a kérteknek megfelelően csinálta. Lassan, mélyen és kéz nélkül. K

(2022-10-30) : After a while I wanted to give the same favour back and we switched to 69. And omg, when you see her beautiful, toned, super gorgeous ass coming towards your face... you know heaven is coming to you. She tastes like honey, I could eat her all day and never get full while at the same time she is giving french. When she moans and stops and squeezes her thighs around my head.

(2022-10-16) : Aztán belekezdett egy tökéletes franciába. Kellően mélyen, nem kivégzősen, érezhető volt hogy azt akarja minél élvezetesebb legyen, kezét alig használta. Nagyon jó volt. Mikor már kezdett túl jó lenni, javasoltam hogy én is hadd kedveskedjek neki.