31
Kiemelt
42
Kiemelt
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lotti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-01-20 22:49:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti reagálása

Nagyon köszönöm a csodás megfogalmazást, tökéletesen leírtad az "utazásunkat" 🥰
Köszönöm az élményt, azt hiszem neked is jár a felejthetetlen kék szalag 😉😘

Lotti erotikus masszázs beszámoló Budapest

Atesz8005 a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
3
Néhány nappal ezelőtt láttam még az adatlapját ezen az oldalon, akkor talán 3 beszámoló volt mellette. Elolvastam amit magáról írt, ès már akkor volt valami a levegőben. Egyik este ráírtam belső üziben, hívtam, semmi , üzenet, válasz, hívtam, semmi, ezt eljátszottuk majdnem 1 napon keresztül többször mert csütörtökön èn is dolgoztam. Összessègèben " katasztrófa" volt a vele való kommunikáció kezdete de nem miatta, hanem a hülye melóm miatt.
Egyszer csak felvette, józ beszélgettünk, röhögtünk az elmúlt 24 óra történésein, majd lebeszèltük az időpontot ( hozzám igazította magát ) rugalmas volt. Fontos volt nekem, hogy a hangját halljam, ezért erőltettem a hívást. Megérte mert ott már kialakult egy kölcsönös szimpátia.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Autóval piszok egyszerű, GPS megtalálja egyből, parkoló övezet, talán "b" zóna. Bejárat előtt 8 méterrel parkoltam.
BKK : Aki a Kolozsi teret megtalálja a 3 ban annak csak 3 perc sèta onnan. Az Árpád fejedelem található a helyszín .
Várni a ház előtt csak akkor kell ha jóval korábban mész az időpont előtt. Èn 3 perccel előtte megkaptam az " engedélyt" a csekkolásra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen okè talán 4 szintes társasház első emeleti lakása. Felújítottnak tűnt, előszoba van a cipőnek , kabátnak ( fali fogas ). Fürdő a kényeskéknek is megfelelő, higéniai tuning felszerelések maximálisan elegendőek, minőségiek. Nagy és puha törcsi.
Nappaliban ( utazás helyszíne ) kanapé, alacsony franciaágy, piciny asztalkák. LED fények, plafonra vetített éjszakai égbolt,telihold, színes csillagok, fények kavalkádja. Füstölő illata járja be a teret ( külön kérésem volt a füstölő, a Tantrás kényeztetés , valamint a várható misztikum miatt ... Kámaszutra illat volt az ő választása). Mindemellett olyan zene szólt ami maximálisan relax, " utazós ". Eddig pazar, ès a lényeg még csak ezután következett de számomra ismeretlen úton kezdődött ez az utazás.....
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A kèpek egy dologban " csaptak " be engem, az a magasság, de amit tapasztaltam ott az csak megerősített ismét egy jó döntésemben.
Minden más, a valós képet adja az utazó számára. A terminálban ( előszoba ) , és beszélgetés helyszínén, és alatt puha , fehér köntösbe volt bújva , alatta fehérnemű kacsintott ki rám .
Lotti arca, amit annyira vártam, lenyilazott, annyira beleillett abba a misztikumba, amit keresek. Hangja, hanglejtése, szintén párosul mindehhez, ahogy az életfelfogása, kisugárzása, mozdulatai.
Tehát a gyengém: Apró termet, hosszú fekete haj, vékonyka, sportos test, káprázatos látható ès láthatatlan körvonalakkal, aurával, selymes bőr. Szemei, ajkai, kecses vékony nyaka, ízlésesen elhelyezett tetkói, fokozták számomra az elképzelhetetlent....

Bocsika kedves olvasó ha átesek a ló túloldalára, de nem érdekel. :))))

Az arc kitakarása miatt jelöltem meg retusált képpel hirdetőnek.
Lotti, Masszázs Budapest III. kerület,  nő Budapest III., 2023-01-23 09:22:18
Lotti +36 Budapest2023-01-23 09:22:18 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Rövid lesz, de a lényeg:

Életem első tantra masszázsa volt. Menet közben döbbentett rá Lotti, hogy ez miről szól.

Szótlanul kalauzolt, nem szólt semmit közben, vagy ha szólt is nem érzékeltem, mert máshol jártunk, ott pedig csak a tenger morajlása hallatszott miközben annak mélységét együtt támadtuk, vagy a hold felé repülés közben a szél fújt arcunkba , tette süketté fülünket. Érzékszerveim sorra csődöt mondtak, feladatukat képtelenek voltak ellátni. Totális katarzisba kerültem. Ezt biztos, hogy nem mindenki tudja átélni, hisz erre fogékonynak, nyitottnak kell lenni. Mi pedig mindketten azonos frekvencián rezegtünk. Légzésünket egynek éreztem. A hangok, az illatok, a látvány, olyan állapotba hoztak , hogy leírni nem lehet. Csodás út volt ez is.

Fogalmam sincs meddig tartott. :) De tényleg
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
A váratlan utazás, vagy ha jobban tetszik utazás a rejtélyes szigetre:

Most szólok........ hogy aki "kemény csávó", és csak az jön be neki, hogy " elkaptam a csaj agyát és kijött a farkam hátul" pörgessen az oldal aljára, jelölje be a "lehetne jobb" opciót és hala tovább, ez nem az ő írása, az idejét meg nem rabolnám...aki a nem megszokott beszámolókra nyitott, annak jó utazást, igyekszem legjobb tudásom szerint átadni mindazt amit megéltem.
Hosszú utazás indul ( aki még itt van).

Megérkeztem, ajtó nyílik, Lottit csak annak csukódása után pillanthatom meg. Varázslat amit látok, ő az aki el fog kalauzolni az ismeretlenbe. A tantra ismeretlen volt számomra. Puszika, bemutatkozás. Cipőmet, kabátom leteszem az előszobában, ketten vagyunk nem kétséges.
Fürdőn keresztül bekísér az időkapszulába, amivel utazni fogunk ketten a következő 90 percben, lágyan sétál előttem. Leül kecsesen a kanapéra. Mellé ülök. Kissé bátortalanul - a miliő, és az engem villámcsapásra körülvevő misztikum miatt - próbálok megszólalni, és elmondom neki, mint egy kisiskolás, hogy mik az első benyomásaim, hol leltem rá, miért választottam őt és mennyire az a valaki akit külsőre mindig is keresek. Minden más jellemző, adottság úgyis menet közben derül ki. Tekintetemmel, a testének elővillanó apró részleteit csodálom, de eközben belenéztem a szemeibe, ami " hiba " volt, csodáltam felfoghatatlan misztikumú arcának vonalait. Csak csodáltam, de valami mégis rezgett, forrott. Kínált kávét , teát , vizecskèt de csak vizet kértem.
Megbeszéltük, hogy nem akar egyikünk sem meghatározott útitervet. Elindulunk és amerre visz a szél, amerre sodor az áramlat arra és oda megyünk, így lesz igazán olyan, amilyennek lennie kell. Csodásnak, mesésnek és varázslatosnak. ( Itt azért már láttam, hogy mindketten ugyanannyira szeretjük ezt a világot, közeget, amiben vagyunk. )

Törcsit kaptam, tusi.

Visszatérésemkor ő a kanapén ugyanúgy, csak a fehér köntös már a csomagtérbe helyezve. Melléülök, egymás tekintetébe kapaszkodunk a sajátunkéval, lágy simogatások, mindkettőnk részéről apró csókokkal ajándékozzuk meg egymást, és történt itt egy pár perces leírhatatlan folyamat aminek az lett a vége , hogy a kezdeti óvatos, bizonytalan ismeretlen pici szájra puszik csókká változtak - közben ölembe ül velem szemben - lassú, mély , érzéki, igazi nyelves csókokká ( ezt csak szimpátia esetén lehet elnyerni ) , ami időnként felgyorsult , heves erotikus vágyakkal telivè. Érződött hogy visszafordíthatatlanul elindultunk az ismeretlenbe, gátlások, és félelem nélkül. A világ megszűnt körülöttünk. Mint akiknek veszíteni valója nincs, ez az utolsó órájuk, utána csak az üresség 1000 évig. Csókolgatjuk, simogatjuk egymás testének minden porcikáját , melyet elérünk. ( Veszedelem....ilyet nem tudom mikor éreztem. Ez tényleg, de tényleg más volt mint eddig bármi...erre már nagyon éhes volt a lelkem )
Nem ront rá az ekkor már pattanásig feszült férfiasságomra. Ölemből óvatosan , apránként lecsusszanva...lassan....óvatosan.....testem apró részleteivel folyamatosan ismerkedve éri el végül azt de még ott is csak lázít. Érzem rajta forró leheletét, hajának kósza érintését, arcához dörgölte, miközben sóhajok szakadnak fel belőle, ès ekkor eljön a pillanat amikor már teljesen birtokba veszi ès elindul a totális kènyeztetès, melleivel, szájával. Közben símogat, testem finoman markolássza. Hirtelen vagy váratlan mozdulat egy sincs, minden olyan lágyan, èrzèkien törtènik, hogy tènyleg úgy èrzem felemelkedik a testem a kanapèból. Többször megszakítom kènyeztetèsèt, odahajolok mesès arcához, azt vègigsimítom, utitársam èdeni pillantásait magamèvá teszem, csókolózunk, beleszippantok hosszan fekete hosszú hajába....mesès tájon járunk ekkor.
Lassan átmegyünk az ágyra , tudván hogy utazásunk további szakaszait azon tesszük meg. Itt hátára fektetem ès engedi, hogy reptessem legjobb tudásom szerint. Illatos , finom, sima, nedves gyönyörkapujának lágy kènyeztetèsèvel sikerült többször is eljuttatnom rengèsekkel teli földrészekre, amikkel együtt rengett. Több egymást követő rengèst is átèltünk, az időt legkevèsbè sem sajnáltuk rá.
Bár eddig is együtt utaztunk , mègis belekezdtünk egy közös felemelkedèsbe , a csillagok közè, egyenest a telihold felè, hosszas kölcsönös franciával, ahol megint sikerült erősen megremegtetni Lottit.
Hàtamra feküdtem a repülés utàn, màs dimenziót megcélozva. Combjaim közé kuporodott, és sűrűn , hosszan szembe nézve kényeztette férfiassàgomat hihetetlen vàltozatosságga. Ezek nem 10-20 màsodpercenkénti vàltások voltak, hanem lényegesen hosszabbak. Így indítottunk közösen támadást az óceàn mélye ellen.
Ismét eljutottunk olyan pontjàra utazásunknak, hogy én szerettem volna az irànyt mutatni egyedül, aminek engedett Lotti és hàtán fevke, szemeit néha behunyva, néha pedig hosszasan, tekintetünkkel egymásba kapaszkodva kényeztethettem gyönyörkapujàt kézzel , nyelvemmel, de itt ,oldalt a fejénél térdelve, kényeztetésembe fogott emlékeim szerint önhatalmúlag.
Időnként , úgy utaztunk, hogy ágaskodó férfiasságom tövét , vágyaktól nedves gyönyörkapujával dörzsölte...hol úgy hogy én voltam alul, hol pedig ő.
Ölelések, csókok , simítások százai kísérték utunkat, mindkettőnk legnagyobb örömére.

Az út végefelé ismét hátamon fekve vártam a megállást. Ekkor ő combjaim közt volt és fáradhatatlan lágy kényeztetésel juttatott el az ős robbanásig, ami megváltozott tudatállapotom miatt nem tudom, hogy mekkora volt de hatalmas lökéshullámokban élveztem, felejthetetlen , csodálatos, misztikus utikalaúzom szájába. Szájában nyugodtak le, úgy tértem vissza a valóságba. Kiterültem , mint még soha. Letisztogatott, mellém feküdt, fejét vállamra hajtva beszéltünk az útról.

Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy jó 60 - 70 perces út volt, amiből ugyanannyi ideig tudott Lotti ténylegesen a maximumot tartani. A végén erről is beszéltünk valamint több más dologról is. Kiemelte, megdícsérte, hogy gyakorlatilag az út elejétől a végéig férfiasságom keményen ágaskodott, egy percre sem lankadt. Mondanom sem kell iszonyat jól esett, ahogy az is, ahogy meglátta bennem a végtelenségig pozitív gondolkodású lényt.

Az élet szép.

Szerzett egy újabb törzsvendéget.

Lassan öltözködés , közben tracsi, és hosszas, kölcsösen fájdalmas búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vannak dolgok amik csak szimpátia alapján működnek nála.... Tettei alapján kimaxoltam.
Első alkalmam volt nála, termèszetesen a welkám ajimmal együtt az elejèn a kisasztalra tettem egy üvegtál alá, hogy utazás közben le ne sodródjon.

Adatlapja korrekt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Feltöltődtem a közös utazás során. Több masszázs lánynál is voltam már, kedvencem is van, visszajáró vendég vagyok ott, de Lotti más dimenzióban lètezik, máskènt ad át örömöt , energiát, ès akinek ezek a lelki dolgok fontosak, mint nekem, az itt csodát èlhet meg, nagybetűs csodát.

Az átadott ès felszabadított energiák olyat tettek velem, ès nem szégyellem leírni, hogy korrábbi " képességeimmel" ellentétben a 90 percből szerintem 70 percen keresztül a rudamra lehetett volna nyugodt szívvel akasztani egy vízzel teli fèm vödröt. A maradék 20 perc ( megérkezés, fürdés , deszélgetés ).

Lotti...köszönöm amit adtál, amit megmutattál. Hogy ezt veled éltem meg, ajándék. Ezt csak az tudja így megélni aki hiszi a màsik dimenzió létezését...mi hisszük.

Ígéretemhez híven hamarosan ismét utazunk...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-25 10:44:52
Asztapaszta!!
A tantra!! Egy nehezen leírhatót vetettél papírra, s tetted ezt úgy, hogy különleges világot mutattál be nekünk! Mindezt érthetően, pontosabban érezhetően! Talán ezzel fogtad meg a lényeget!
Köszönet írásodért, és persze múzsád felé maximális tisztelet!

2023-01-24 02:57:36
Egy számodra új, különleges világba jutottál, ahol a megszerzett élményeidet azonnal meg is osztottad velünk.
Örömódádból nagyon jól lejön, hogy a bemutatott utazáshoz nem a menetrend szerinti járatot kell keresni, mert olyan nincs. A megénekelt utazás során említett vizekre csak a kölcsönös szimpátia csónakján lehet kievezni.

2023-01-23 21:26:48
Ó a neveletlen mindenem....
Köszönöm a hozzászólásokat, örülök ha tetszetős.:)

2023-01-23 21:25:04
A következő Lottis beszi, ( mert lesz ..:)))
nem kizárt, hogy új műfajban fog a nagyèrdemű elè tárulni.:))))

2023-01-23 20:57:25
Bevezetés:
Kedves Atesz 8005, szólíthatlak lovagnak, vagy inkább trubadúrnak?
Szerintem mindkettő méltán illik Rád, szépen és tisztán szólt a lantod, költeményed minden sora jól érthető volt a számomra. Természetesen ment a jól megírt, yoss véleményének minden szavával egyetértek, nagyon "egybecsengenek" az élményeitek.
Folytatás: az még egy kicsit várat magára, viszont lesz alkalmad majd eldönteni, hogy "hideget, avagy meleget" kaptál.🙃

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-01-30) : Nyílván ő is látta az állapot változásomat és egy hamiskás mosoly kíséretében, noszogatás nélkül, újból a szájára vett engem. Pillanatokon belül már álltam is, mint a cövek. A hálás Lotti mielőbb viszonozni akarta nekem, a korábban tőlem kapott gyönyör cunamit. Még mielőtt teljesen elvesztettem volna a maradék eszemet,

(2023-01-19) : A másfél órás randi utolsó húsz percében tapasztalhattam meg Lotti hozzáértő tudását, ami főleg talpam, combjaim és fenekem célozta meg. Szükség is volt rá az előtte eltelt idő alatt ,,elszenvedett" ízületi túlterhelés miatt. Lotti krémmel dolgozott, kellő erősséggel rehabilitálta ezeket a területeket.

felejthetetlen: 2db
(2023-01-30) : Törékeny alkata erőt is rejt, kezdve a bokámnál, majd a vádlim, itt kicsit tovább időztünk, majd fokzatosan a derekam, hátam nyakam következett. A hátam-gerincemnél alkarját is bevetve egy-egy"uhhh, jajj" is előjött belőlem,mikor a hátamat maszírozta kezeimet testem mellett tartva kezeim

(2023-01-11) : Nála a massázs tényleg masszázs, nem csak egy erotikus simogatás. Derekamtól indult, majd a lábamnál folytatta, néha azért a keze elkalandozott a combjaim köze, de csak annyira h felkorbácsolja a hangulatott. Kaptam egy finom talpmasszázst, majd a lapockámra, vállamra és karomra fókuszált.

nagyon jó: 2db
(2022-12-17) : Ez nem simogatás volt, megkínzott rendesen, ahogy kértem és elvártam. Jót nevettünk, hogy az egész hátam "be van állva", végig remek volt a hangulat, beszélgettünk, minden klappolt hiába ez volt az első találkozás. Nagyon örültem, hogy kifejezetten arra a területre fókuszált, ahol kértem és ahol problémám volt.

(2021-09-27) : Megkérdezte hogy lehet e talpmasszázzsal kezdeni amit orommel elfogadtam. Tudtátok hogy ott is vannak erogén zónák? Lotti masszázsa kozepesen eros de intenzív és aprolékos, voltam már "oklevelesnél" is aki fele se volt ennyire ugyes. Amíg hason voltam a lábak le lettek gyúrva nagyon, aztán a farizom be be nyúlásokkal farok,