42
Kiemelt
31
Kiemelt
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Kiara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-01-20 12:05:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Kiara erotikus masszázs beszámoló Budapest

bobinho a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
csókos száj
fülledt erotika
Egyeztetés
Első próbálkozásom az nem jött össze. Csak kicsöngött hosszan, de senki sem vette fel. A második azonban már sikeres volt. Akkor leegyeztettünk amit ilyenkor szokás. Címet és az időpontot is rögzítettük.
Megközelítés
Tudtam, hogy hová kell menni, ezért nem okozott semmilyen gondot a cím megtalálása. A pontos koordináták ismeretében ez másoknak is könnyen sikerülhet. Közlekedés szempontjából nagyon is jó fekvésű helyszín.
Helyszín
Új építésű ingatlanban fogadnak a Corvin angyalai. A lakás jól felszerelt, tiszta, rendben tartott.

A szobában csak szivacs volt, masszázs pad nincs, de ez engem egyáltalán nem zavart.

Tükör volt a szivacs mellett, és színes fények a szőnyeg szélén. Hangulatos zene is szólt. Mondhatom hogy kellemes kis kuckó ez. Nagyon is alkalmas az ilyen masszázsos tevékenységek végzésére.
Kiara külseje
Kiara nagy sikerű képeihez nem kell kommentár. Azok magukért beszélnek, minden pontosan olyan volt a valóságban is. Azt a pár tetoválást leszámítva, ami a testén vannak. Azok a diszkréció miatt retusálásra kerültek. Az arc kitakarás se tartson vissza senkit. Kiarának nagyon szép arca van. Szabályos formák, fiatal lányos vonások, és valami megfogalmazhatatlan szexi báj jellemzi.

Jól esik rá nézni. Nem csak az arca szépséges, hanem a teste is dekoratív. Ez amúgy a képeken is jól látszik. Kellemes idomokkal rendelkezik. Sportosan izmos combjai egyből elnyerték a tetszésemet. A popsik azok toplistás darabok. És a mellei is csúcs szuperek.

Ezen felül van még említésre méltó dolog vele kapcsolatban az alapból meglévő ápoltság és a vele párban járó finom igényes megjelenés.
Kiara, Masszázs Budapest VIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2023-01-20 17:12:40
Kiara +36 Budapest2023-01-20 17:12:40 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Masszázsra egy rövidebb időd szántunk. Kb húsz percet masszírozta a hátamat. Én másra most nem tartottam igényt.

Kellemes az érintése és voltak benne szakmailag értékelhető mozdulatok is. Átlagos masszázst prezentált. Lényeg az, hogy közben jól elcsevegtünk az élet nagy dolgai felől. Kiara szeret beszélni. Jó kommunikációval rendelkezik, nem kellett neki keresgetni a szavakat. Azonnal és gyorsan reagált mindenre. Szórakoztató percek voltak. Jó fej csajszi. Kicsit hangulatember lehet, ha jó napja van olyan, mint a vaj.

Teljesen lelazulva, könnyed, fesztelen állapotban láthattunk hozzá a kényeztető részhez.
Levezetés
Először én kényeztettem őt. Rövidebb ideig csókolóztunk, majd a testének felfedezésére indultam. A nyakát izgalmas volt puszilgatni. A melleivel jó sokáig csókolásztam. Pompás cickói vannak. A kényeztetésre egészen jól reagáltak a bimbik.

Aztán a köldöke felé folytattam az utam. Sok-sok puszi után a vaginájához érkeztem el. Ott egy simára borotvált, zárt kialakítású, ízléses puncikával találkoztam. Orális játékomat nedvesedéssel jutalmazta. A sikerben nem vagyok száz százalékig biztos.

Aztán ő is bemutatta a francia tudását. Nem pályakezdő, vagy ha mégis amatőrben komoly tapasztalatokat szerezhetett, érdemei vitathatatlanok, mert nagyon ügyes akcióval lepett meg.

Szájában lenni mennyei érzés volt. Aztán néha átkapcsolt kézi vezérlésbe, azt is jól csinálta. Ha kértem, akkor visszavett a szájába és úgy folytatta. Ezt váltogatta, színezgette mindaddig amíg el nem ért a végzet. Ajkai kellemes átmeneti szállást biztosítottak az utódaimnak. Aztán persze a lomtárba kötöttek ki. Akik pedig szökni próbáltak azoknak a mosdó kagyló jelentette az utolsó perceket. Öblögetés és a szokásos takarítási rituálé után még visszajött hozzám. Mellém bújt és igy beszélgettünk, amíg lehetett.
Elszámolás
Két extrával megspékelt csokrot az elején adtam át. Közvetlenül a program ajánló ismertetése után.
Rózsacsokor
bobinho nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kiarával egy erotikusan túlfűtött órát töltöttem. Kedves személyisége és bámulatos alakja teljesen felvillanyozott. A masszázs részt nem cifráztuk túl. Jó volt az úgy. A kényeztetésben pedig újból kellemes meglepetésekkel szolgált. Vissza fogok hozzá térni repetázni a közeljövőben.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-22 02:08:16
Szép a lány,jól sikerült randi minek eredménye ez a jól sikerült bemutató írás. Kösz a megosztást.

2023-01-21 02:42:34
Láttam én is a hölgy nagyszabású fotóit és bizony elcsábított.Az írásod után nyugodtan tervezhető a látogatása.