129
Kiemelt
62
Kiemelt
5
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Stella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-01-20 09:19:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Stella szexpartner beszámoló Budapest

arenanigga a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt popsi
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Munkából előbb el tudtam szabadulni, szóval nagyon kevés reményt tápláltam, hogy tud szinte azonnal fogadni, de hamar felvette, és legnagyobb örömömre ráért egy fél óra múlva. Azt azért megkérdezte, hogy biztos tudok-e jönni, mert csak akkor adja az időpontot, gondolom volt már néhány késő vagy nem megjelenő vendég...
Megközelítés
Forgalmas főbb utca, parkolás nem a legkönnyebb, de nekem éppen szerencsém volt, és a címtől 100 méterre éppen volt egy hely. Kocsival azért számoljunk egy kicsit több idővel, mert nem lesz mindenkinek ilyen szerencséje. Tömegközlekedés jó, mivel főbb útvonal, van többféle opció is. Házba bejutás könnyű, liftből kilépve már ott is vagy :)
Helyszín
Új építésű lakás, teljesen korrekt, minden rendben van. Szép fürdőszoba, tusoló, többféle tusfürdő. Szobában egy megfelelő méretű ágy, illetve nagy örömömre egy tükör is rendelkezésre áll, még ha helyezkedni is kell kicsit az ágyon, mert azért nem ágy méretű a tükör :)
Stella külseje
Teljesen korrekt képek, abszolút Ő fogad az ajtó mögött :) Fiatal hölgy, kedves arccal, vékony testtel, nagyon formás popsival. Gondolom edzésben is tartja, mert kemény, nagyon gömbölyű. Cicik nem túl nagyok, de teljesen arányos és aranyos :) Nagyon izgató, vékony, több részből álló fehérneműben fogadott.
Stella, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-20 17:10:08
Stella +36 Budapest2023-01-20 17:10:08 erotikus masszázs
Action
Ajtón belépve kedvesen fogadott, cipő le, majd irány a szoba, vetkőzés, átbeszéltük mit szeretnék, átadtam a rózsaszálakat, majd irány a fürdő. Kicsit át voltam fagyva, így egy gyors forró zuhany, majd vissza. Az ágyra fektetett, majd kézzel kezdett izgatni, ugyanis ha jól tudom, natúr franciát nem vállal. Éreztem, hogy azért kell egy plusz stimuláció, legalább a kezemnek/szememnek, így megkértem, hogy térdeljünk egymás felé, mintha átölelnénk egymást, és így a tükörben láthatom hátulról, miközben simogatom a fenekét, testét. Nagyon vizuális vagyok, egy fél perc elég is volt hogy kemény legyek, jobb volt ez így mint csak feküdni és a félkész rudimat nézni, ahogy kézzel simogatja, legalábbis nekem ez így jobban bejött. Tetszik hogy ebben is partner volt.

Utána gumi fel, majd kutyust kértem, ezt a gyönyörű testet ebből a szögből akartam magamévá tenni. Komoly pucsítás, hát homorítás, nagyon szép látvány volt. Óvatosan behatoltam, majd egyre jobban küldtem az ütemet. Az elején még kérdeztem, van-e lehetőség testre élvezni, de így a kutyusban annyira jól elvoltam, hogy végül engedtem a kísértésnek, és így lett végem. Közben néztem magunkat a tükörben, nagyon komoly látvány volt. Valamennyire siettem, szóval ebben a fél órában csak ennyire futotta, szerintem még maradt volna időm sok mindenre, de ez akkor így alakult.
Elszámolás
Még az elején átadtam, hogy utána már ne kelljen ezzel foglalkozni. Kicsit magasabb ár, mint amit megszoktam, de ugye infláció, plusz egy fiatal, tökéletes testű lánnyal lehettem, ár/érték arányban akkor nekem megfelelt.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Gyönyörű fiatal lány, érzésre inkább a kezdőbbek közé sorolnám, inkább kissé passzívabb, de ez akkor és ott nem volt probléma, tudtam, hogy gyors leszek, és így első találkozásunk alkalmával csak szeretném érezni ezt a gyönyörű testet. El tudom képzelni, hogy többedik alkalommal egy jóval barátnősebb, érzékibb együttlétben lehet részünk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Stella szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókStella legfrissebb beszámolói