129
Kiemelt
62
Kiemelt
5
Kiemelt
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Emily

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-01-19 22:54:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Emily reagálása

Nagyon köszönöm a beszámolót! ☺️
Örülök,hogy jól érezted magad! Várlak vissza legközelebb is,millió csók! 😘

Emily szexpartner beszámoló Budapest

algaalga a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Vtr-en, és telefonon is kommunikáltunk. Elsőre felvette a telefont, majd közvetlen modorban megbeszéltük a részleteket. Itt az oldalon láttam a hírdetését, meg is tetszett, nagyon dekoratív hölgyemény.
Megközelítés
Parkolás biztosan megoldható, de én taxival mentem. Marina parti lakópark, már régen voltam erre felelé. Tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető, a GPS pontosan odavisz, nem nehéz megtalálni a tetthelyet.
Helyszín
Újépítésű lakópark egyik szép lakása, minden nagyon tiszta, higiénikus, a fürdőszobában többféle tüsfürdő van , nagy illatos puha törölközővel felszerelve. A baszobában szobainasra pakolhat a megfáradt utazó. Az ágyat nagyon jól felavattuk.
Emily külseje
A képek tényleg fedik a valóságot, élőben kicsit más az összhatás, mint amire számít az emberfia, de nem zavaró. Ami igaz ki van varrva rendesen a hölgy. Elsőként beszélgetéssel kezdtük a randit. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, valahogy olyan volt, mintha már ismertük volna egymást.Sokat nevettünk. Egészen belemelegedtünk, sok mindent átbeszéltünk, majd én elidőztem a fürdőszobában egy tusolás erejéig. Ő pedig megszabadult a ruháitól.
Emily, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-20 09:27:19
Emily +36 Budapest2023-01-20 09:27:19 erotikus masszázs
Action
A zuhanyzásból visszatérve már az ágyon nyújtózkodva várt a kis vadmacska. Ekkor láttam csak igazán, hogy mennyire tele van tetkóval. Meg is jegyeztem, hogy mindíg ilyen ágyat szeretnék magamnak, amiben ő is ott van. Törölközőmből kilépve hozzá bújtam az ágyon, finoman tapogatózva térképeztem fel a testét, finoman csókolóztunk, majd egyre vehemensebben. Majd a cickóknak is beköszöntem, puszikkal ingereltem a bimbókat és a bimbóudvarokat.Egyre lejjebb kerültek kezeim, és finoman ingereltem a kis puncit. Ekkor lágy igazán kitűnő franciába kezdett, ami nagyon jól esett. Látszott rajta, hogy szeret szopni. Hagytam is egy kicsit belefeledkezve, majd én is kezelésbe vettem a borotvált luxus kéjbarlangot. Nyelvem érintésére nagyon, de nagyon jól reagált. Finoman futkorásztattam nyelvem hegyét a csiklóján,és mélyen a puncikájában, ekkor szépen megtaláltam a kívánatos célterületet. Kicsit mozgott is a nyelvemen, direkt célirányba fordította a kéjbarlangot, hogy jól hozzá tudjak férni. Ez meg is hozta a gyönyört számára, finom sóhajok formájában. Látszott rajta, hogy nagyon-nagyon jól esett neki. Ezek után játszadoztunk egy kicsit egymás testével, majd megint csókokban forrtunk össze. Ekkor már nagyon fel voltunk csigázva és gumit húztunk, misszionáriusban kezdtünk, előbb finomabban, majd egyre hevesebben. Igazán jó volt vele csattogni, egyre fokoztam a tempót, amit egész hangos, kéjes nyögésekkel és élvezésekkel hálált meg. Oda vissza csókoltam az ajkait és cickóit, miközben egyre vadabbul dugtunk és csak dugtunk, aminek újabb hangos élvezés éj lettek az eredményei. Pózcserét abszolváltunk, elkezdett lovagolni, finoman használta a farkamat, majd én dolgoztam meg alulról. Beleremegett a kéjbe, ekkor újabb pózcsere következett, és hátulról támadtam meg, formás popsiját fogva, kezdtem tempósan dugni. Igazán élvezetes dugás volt ez így az idő vége felé. Így is élveztük egymást egy jó ideig. Majd a gumi lekerülése után újra a szájában voltam, majd egy kis szopás után zacsiszopogatással juttatott el a csúcsra. Így a végén sikerült egy igazán jót élvezni.
Elszámolás
Extrákat nem vettem igénybe, így nem tudok róluk írni.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egészen érdekes benyomásokkal távoztam tőle. Korrekt, talán túl korrekt is. Igazán tudja, hogy mit akar, és mit szeretne. Jó érzésekkel távoztam tőle. Igazán céltudatos, csinos nő.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Emily szexpartner beszámolójáról


2023-01-21 02:39:15
Információk sokasága és kellemes stílus ez így jó

FunkciókEmily legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-01-04) : Szép lassan a szájába vette és finom mozdulatokkal kezdte kényeztetni,szép lassan egyre mélyebbre ment , nagyon érzékien csinálta. Közben kértem,hogy forduljon meg hogy én is viszonozni tudjam. Finom illatú csodaszép és sima punciját isteni volt kényeztetni. Közben pózt váltottunk és a cicikre fókuszáltam picit,csodás kerek és feszes!

(2022-12-29) : Szép lassan levetkőztettem ,közben ő is elkezdett feltérképezni szépen lassan, először lassan elkezdett franciázni majd egyre mélyebbre és egyre dinamikusabban csinálta.

(2022-12-19) : A csókcsata után franciázni kezdett szépen lassan majd gyorsított a tempón , nagyon finoman csinálta. Kértem,hogy forduljon 69-be hogy én is kényeztethessem egy picit. A testbeszédéből arra következtetek,hogy jól csináltam. Ezután gumit húztunk majd felpattant rám és lovagolni kezdett.

felejthetetlen: 7db
(2022-12-27) : Egyszer csak összenéztünk, és a gondolatomat kitalálva szépen lassan beleült, és elkezdett lovacskázni. Közben markoltam a ciciket, simogattam a popsit, csókoltam ahol értem. Kis idő után hozzám bújt, ölelt, ekkor én adtam neki alulról, melyhez megjött a hangja is

(2022-09-10) : After finishing the shower i went into the room and then BOOM! On the bed was laying an amazing amazon with one of the most perfect looks i had the pleasure to have met. WOW. She has a firm body, amazing tits, beautiful ass, and great legs. She has many beautiful tatoos too. So different than her day-to-day looks just five minutes ago.

(2022-09-02) : Nos uraim a franciája egyszerűen isteni! Az az igazi jó mély, bő nyálas. Egy idő után kértem, hogy forduljunk 69be, hogy én is tudjam neki viszonozni. A hangja és a testbeszéde alapján én arra következtetek ,hogy nagyon jól esett neki. Majd mondta, hogy húzzunk egy gumit és folytassuk máshogy, hát lehet erre nemet mondani?

nagyon jó: 8db
(2023-01-27) : Nem szerettem volna ezt önmagában csak tétlenül szemlélni, így 69-re váltva folytattuk akkor már. Hogy ilyen szituációkban mit érez a szolgáltatói oldalon lévő lány, mi a valódi, mi a hozzátett színészi produkció esetleges orgazmus tekintetében, azokról nem tudok és nem is szeretek nyilatkozni. Idővel eljutottunk odáig, hogy megállapította, h

(2022-10-12) : Kértem, hogy megmasszíroznám, ezt örömmel engedélyezte, hasra fordult majd és simogattam mindenét, szép hátát, formás popsiját, ő pedig érzékien felfelé tolta a popsit... Nagyon jó volt. Majd gumit kértem, szemből hatoltam be, majd combok összezár és úgy toltam, ez is nagyon barátnős volt. Kértem egy cserét, kutyusba váltottunk, itt többször le kellett állnom mert alig bírtam, majd engedtem a kísértésnek és így mentem el.

(2022-09-04) : A mikroorganizmusok elleni védekezéshez történő védőeszköz felhelyezése után orális stimuláció veszi kezdetét, szintén fenomenális vizuális hatásokkal egybekötve, kiemelkedően jó technikát alkalmazva.

: 10db
(2022-12-19) : Szerencsére vendéglátóm kezébe vette az irányítást és egy laza felhívással elvarázsolt. "Na gyere csak ide!" mondat hangzott el tőle, majd rögtön magához húzott és elkezdett csókolni. Férfiasan be kell valljam, hogy régen esett valami ilyen jól. Nekem sem kellett több, viszonoztam a közeledést és heves csókolózásba kezdtünk.

(2022-07-06) : Amikor visszaértem meztelenül feküdt az ágyon és mellé feküdtem. Szerencsére most nem kezdeményezett, ezek az első érintések mindig a legizgalmasabbak, és ő engedte, hogy kiélvezzem őket. Aztán, amikor kezdett elmúlni a varázs, hanyatt döntött és franciába kezdett. Kellemes volt, nem mélytorkos, nem pornós, amolyan barátnős francia. Ezután gumi jött és beleült a nyeregbe.

(2022-04-28) : Ezt követően kértem, hogy menjünk át a számok birodalmába és a 69-esel foglalkozzunk Ez igen jól esett mind kettőnk számára. Sajnos úgy éreztem, hogy minden ténykedésem ellenére sem sikerült kedves partnerem a csúcsra juttatnom,