129
Kiemelt
5
Kiemelt
62
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Nóra

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-01-19 20:40:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Nóra szexpartner beszámoló Budapest

Kapitány123 a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt popsi
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nórával randink előtt egy nappal egyeztettem mivel első akartam lenni a randink napján. Az egyeztetés nagyon egyszerű volt már az informálás közben éreztem hogy egy nagyon jó randinak nézek elébe.
Megközelítés
Autóval érkeztem egyből a megadott cím előtt találtam is egy ingyenes parkolóhelyet és már a kocsiban ülve hívtam és el is indultam hozzá fel.
Helyszín
Egy újépítésű házban fogadott mikor beléptem a lakásba már egyből hangulatkeltő fények fogadtak és már egyre izgatottabb lettem. Mikor vetkőztem észrevehette hogy kényes vagyok az ingemre mert nagyon igazgattam egyből felajánlotta hogy felteszi nekem vállfára nagyon megörültem a figyelmességének. Egyre jobban vártam hogy közelebbről megismerhessem. Ezután kaptam egy friss törülközőt és be is kísért fürdőszobába mindent megtaláltam amire szükségem volt az előkészületekhez .
Nóra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy gyönyörű csipkés bodyban fogadott amint megáttam leesett az állam gyönyörű arc, gyönyörű test, formás cicik. Ámulatban ejtően tökéletes számomra
Nóra, Szexpartner Budapest IX. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-20 09:22:20
Nóra +36 Budapest2023-01-20 09:22:20 erotikus masszázs
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Közös maszturbáció:
4
Miután visszatértem a fürdésből Nóra már a szobában várt még a törülköző a derekamon volt, az ágy szélehez jött majd magához húzott kicsit ismerkedtünk minden porcikáját fel akartam térképezni kezeimmel gyengéd mozdulattal lejjeb húztam a body pántját mert már nem bírtam tovább hogy ne lássan azokat a ciciket eközben a keze elkezdett lassan kalandozni majd megkértem hogy feküdjön le levettem róla a fehérneműt majd csókokkal körítve elkezdtem kényeztetni nagyon tetszett neki még nem utolsó sorban énis élveztem ahogy élvezi nagyon felizgatott. Pár perc után fordítottunk a felálláson az egyik kezével a golyók felé vette az irányt miközben a puha édes ajkaival elkezdett kényeztetni nem bírtam volna így sokáig kordában tartani magam látta is rajtam majd óvszert húztunk. Formás fenekével nem lehet betelni ezért kutyusban kezdtünk te jó ég az az érzéki hang ahogy élvezte mindennel felért a kezemmel kalandoztam puha tökéletes bőrén extázisba estem teljesen átszellemültem éreztem hogy itt lesz végem és így is lett ezután kellett pár perc pihi mire visszatértem a valóságba. Egy kicsit beszélgettünk és egy nagyon aranyos gyönyörű lány képe rajzolódott ki előttem miután végeztünk a pihivel kértem egy masszázst hasra fordultam és óvatos mozdulatokkal a derakom fölé jött éreztem ahogy a teste hozzámsimul nagyon jó keze van hozzá és nagyon jó érzéke ahoz hogy tud örömet szerezni úgyéreztem ahogy haladt az idő mintha könnyebb lennék . Miután végeztünk megindultam az indulás előtti zuhimra. Mire visszaértem az ingemet előkészítette nekem. Mikor öltöztem akkor tudatosult hogy vége a randinak legszivesebben maradtam volna még ezzel nem lehet betelni egy nagyon kellemes női társaság aki nem mellesleg egy istennő a hálószobában
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a legnagyobb rendben volt a telefonon megbeszéltek teljes mértékben egyeztek a valósággal
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A hétköznap szürkeségéből húzott ki, nagyon jó döntést hoztam hogy eljöttem hozzá , feldobta napomat

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nóra szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókNóra legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2022-02-21) : Ezután fordultunk, ismét franciázni kezdett, majd amikor már éreztem, h nem bírom tovább, gumit kértem és misszionáriusban hamar nagyot élveztem. Utána félidőben megmasszirozott, amit ügyesen csinált. Mindenféléről beszélgettünk, majd ő kezdte a 2.kört. Ismét francia volt, elég hosszasan kényeztetett. Közben simogattam, ahol értem.

(2021-11-23) : Amikor a popsiját mutatta már nem bírtam tovább, belefurtam arcom és csókoltam, izgattam, ahova csak odafértem. Megfordult, befeküdtem a lábak közé és a számmal izgattam gyönyörű punciját. Finom lehet ujjazni is, isteni érzés volt az is. Fordulás után francia következett, változatosan, finoman csinálta, figyelt rá, hogy hogy jó nekem.

(2021-10-17) : Elején csak a végét vette be, de fokozatosan egyre mélyebbre ment, tempó elején picit gyors volt, kértem, hogy lassítson. Engedte, hogy irányítsam és nagyon jó érzés volt, ahogy a fejét rászorítottam a farkamra. Nem is kellett sok, hogy végem legyen és a szájába juttassam az utódokat.

nagyon jó: 3db
(2021-10-28) : Gyorsan az ágyra keveredtünk, Nóra a lábam közé helyezkedve vett "kezelésbe". Nagyon jó a franciája, az elején több kézzel, (de nekem így is tetszett), később már több szájjal. Az én ízlésemnek kicsit gyorsan csinálja, de finoman. Biztatni kell a mélytorokra, ami nem a legprofibb, de az igyekezete nagyon szexy. Mikor már nagyon elvarázsolt, felajánlottam a 69et, de nem lelkesedett így inkább hagytam hadd gyakoroljon tovább.

(2021-04-05) : Lassan, de biztosan eltüntetett. És hamarosan érezni kezdtem a torkát is. Finoman megfogtam a fejét, és szóban megnyugtatva, hogy nem tervezek semmi durvaságot, amikor a legmélyebb ponton voltunk, akkor finoman, de határozottan lent tartottam. Majd kiengedte szájából kispajtásom, hogy utána újra bekapja. Többedik hasonló kör után aztán finoman elkezdtem pumpálni is a száját

(2021-04-02) : Természetesen igent mondtam. Kicsomagolt egyet majd kezembe adta, hogy helyezzem fel, amit meg is tettem. Neki nem is kellett több, fölém térdelt és a lovacskázáshoz magába vezette férfiasságom. Mikor mélyen voltam puncija mélyén megragadtam popsiját majd mozgatni kezdtem farkamon. Kéjesen rám hajolt szinte fülembe sóhajtozott miközben pusziltam nyakát vállát.

: 13db
(2022-07-13) : She gives very nice French and looks me in the eyes same time. Which makes me do the favour back. So I asked her to lay down in stomach so I could give her a oily massage. After a good back massage and I could hear her exhaling with pleasure. I started to lick her from behind. She pushed her ass against me so I could put my tongue deeper Inside her and lick her clit faster.

(2022-03-15) : Az ágyra fekvés után azonnal elkezdett natúr franciázni. Jó volt, habár nem teljesedett ki teljesen, mert rövid idő után kértem, hogy én is kényeztessem őt egy kicsit. Kicsit túlzásba is estem, mivel jelezte amikor túl erősen beleéltem magam. Nemsokára már az óvszer után nyúlt, és kérdezte belekezdünk-e. Mondtam hogy persze, az aktuális pozícióból kiindulva misziben.

(2022-02-22) : She is soft, sensual, and yet gives you the kinky sexy girlfriend experience you wish your girlfriend did. 69, French, doggy... and with the mirror. Wow. She is amazing. Treat her like a queen and she will definitely make you feel like a king.

lehetne jobb: 1db
(2022-08-16) : Szép és kedves lány, a probléma az lehetett, hogy eltérő elképzeléseink voltak egy szexpartner feladatait illetően, így jobbító szándékkal "Lehetne jobb"-at adok.