5
Kiemelt
129
Kiemelt
62
Kiemelt
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-01-19 15:50:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Evelyn reagálása

Kedvesem! Nagyon köszönöm! Megfogadom a lakberendezési ötleteket, de remélem hamarabb talizunk, minthogy meg is valósitsam. Puszillak

Evelyn szexpartner beszámoló Budapest

Töviglöki a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Voltam már többször nála, így régi ismerősként belső üzenetben kommunikáltunk. A randi időpontját VTR-ben erősítettük meg. A rövidített nyitvatartás miatt csak a hétvége volt nekem jó, de könnyen tudtunk időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
V. kerület nagyjából mértani közepe, mindennel elérhető (busz, metró, villamos, autó), habár kocsival pont az utcába nem lehet behajtani. Én autóval mentem, hétvége lévén könnyű volt parkolni (és ingyenes). Igaz nekem megvan az a földöntúli képességem, hogy öt percen belül bárhol találok helyet...
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Régi bérház régi liftje vitt fel az emeletre, ahol már résnyire nyitott ajtó várt. A lakásban félhomály, de így is meg tudtam állapítani, hogy szépen karbantartott a lakás és ragyogó a tisztaság mindenhol. A fürdőben 1001 féle tusfürdő, szájvíz és tiszta törölköző várt. A szoba hatalmas, meg is beszéltük, hogy milyen bútort lehetne még beletenni. A franciaágy kényelmes és jó nagy.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelyn nagyon jó alakú, szép arcú, finom bőrű, illatos lány. Az új ciciket már korábban is láttam, de betelni velük nem lehet! Egy köntösben fogadott mely alatt nem nagyon volt semmi.
Evelyn, Szexpartner Budapest V. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-19 18:30:04
Evelyn +36 Budapest2023-01-19 18:30:04 erotikus masszázs
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A kapu elől hívtam, kódot mondta, majd felnavigált az emeletre. Az ajtóban várt, beengedett és csókkal fogadott. Megkért, hogy az előszobában legyünk halkan, mert a barátnője bulizott és hajnalban jött haza.
Bementünk a szobába, pár szóban megbeszéltük, ki hogy van, majd megmutatta a fürdőt. Miután végeztem a tisztálkodással, a szoba ajtóban várt. Ekkor már nem volt rajta semmi, úgyhogy én is gyorsan ledobtam a törölközőt és meztelenül hozzásimultam. Így állva elkezdtünk érzékien csókolózni, majd pár perc után az ágyat vettük célba, ahol folytattuk a csók csatát, miközben simogattuk egymást mindenhol.
Hagytam, hogy átvegye az irányítást, így hanyatt feküdtem, ő pedig a szerszámommal kezdett el foglalkozni. Csodás száj és nyelv játékát sokáig élveztem, majd mielőtt már túl jó lett volna, visszatértem teste csókolgatásához és hamarosan nyakát, mellét, és egész testét kezdtem el kényeztetni. Lassan a már igen csak nedves puncijához érkeztem, ahol el kezdtem finoman nyalakodni. Jobb kezemmel felemeltem a fenekét, hogy jobban hozzáférjek. Nagyon jól reagált ténykedésemre, így pár perc után egy, majd két ujjamat is bevetettem. Hosszú hosszú percekig így folytattam a nyelvelést. Lábait felhúzta, így nyelvemmel is és ujjaimmal is nagyon mélyre tudtam belé hatolni. Ezt egészen addig folytattam, amíg lábai el nem kezdtek remegni, és mélyen sóhajtozva elélvezett. Azután még óvatosan lágyan nyalogattam picit, majd felmentem csókolózni és megkérdeztem jól van -e? Igen, nagyon! - jött a válasz, egy elégedett mosoly kíséretében!
Ezután kicsit még bekapta a szerszámom, de mondtam neki, hogy szeretnék már benne lenni. Kérdezte, hogy szeretném, erre én visszakérdeztem, hogy ő hogy szeretné? Mivel épp négykézláb térdelt az ágyon, azt válaszolta, hogy így maradna. Felhúzta a gumit, én mögé kerültem és hátulról becsusszantam a még mindig nedves puncijába. Így szeretkeztünk sokáig, néha előre hajoltam csókot adni a hátára illetve megsimogatni a mellét es elölről megsimizni a csiklóját.
Nagyon élveztük mind a ketten, konkrétan én azt éreztem, hogy mindjárt kiugrik a szívem, de nem a tempótól, hanem az izgalomtól. Viszon fáradni kezdtem, ezért megfordult és missziben bújtam ismét belé. Egy hosszú, ölelkezős, csókolózós szeretkezés következett, melynél jobbat, barátnősebbet, izgatóbbat elképzelni sem lehetett. Mikor éreztem, hogy közeleg a vég, egy picit gyorsítani kezdtem és óriásit élveztem. Szívem a fülemben dobogott, és levegőért kapkodtam. Kibújtam belőle, a fejemet a mellkasára tettem és csak annyit bírtam kinyögni: Úristen! Simogatta a hátamat, én pedig próbáltam visszatérni a Földre. Utána még cirógatott, miközben beszélgettünk, majd kértem egy pohár vizet és utána elmentem tusolni.
Mikor visszatértem a fürdőből, pont harangoztak (mondtam is neki, hogy kezdődik a mise, mehetünk gyónni), úgyhogy tudtam, sajnos lejárt az időm. Így hát felöltöztem és pár búcsúmondat és búcsúcsók után nagy nehezen eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem kértem, a végén adtam oda a virágszálakat, addig szóba sem került.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Itteni pályafutásom legintimebb randija volt vele, biztos, hogy meglátogatom még, ez nem lehet kérdés.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-01-22 01:38:29
Nagyszerű élmény, érzékletesen, jól megírva. Kösz a megosztást.

2023-01-20 02:38:13
Köszönöm hogy megírtad ezt a fantasztikus kalandot

2023-01-19 20:00:22
Átjött az intim hangulat, köszönöm, hogy megírtad!

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-01-18) : Nagyon szuper mellei vannak kértem forduljunk át 69 be amit kézségesen megtett. A puncija nagyon finom kellemes lehet ujjazni is bár szerintem nem sikerült a csúcsra juttatnom. Majd lejött rólam ismét csak ő szopott bár én közben újazram a punciját két ullyam is belefért kellemes hanghatásokkal élvezte illetve meg is jegyezte hogy finom.

(2023-01-03) : kedvesem pedig mellém térdelve a főnököt vette kezelésbe. Sajátos technikával először hosszában csókolta végig (mint a kukoricát :-D ), majd a fejét csúsztatta be a szájába.

(2022-12-03) : Felszivott elég rekord idő alatt, gumi és már ugrott is a nyergembe. Eszméleten jó látvány volt most hogy kihúzta magát igy odafertem a cicikhez és teljes mértekben mindenhez is. Jó volt haladtunk ahogy kell, aztan gondoltam jöhet egy kis váltás,

felejthetetlen: 17db
(2023-01-23) : . Ezek után hanyatt fektetett. Először csak az ujjaival érintette , simogatta , kényeztette a makkomat és a golyokat. Ezzel úgy fel izgatott rövid időn belül , hogy kő kemény lett a farkam . Ajkai következtek óvatosan kapta be először csak a makkrészt,

(2023-01-02) : Mikor éreztem, hogy rövid időn belül vége lenne a mókának kértem, hogy cseréljünk, így Evelyn feje alá került a párna én pedig a lábai közé. Igyekeztem minél finomabban nyalni, úgy érzem, hogy nem volt ellenére, nagyon szépen nedvesedett, síkosítóra később nem volt szükség, de hogy sikerült-e a csúcsra vinnem abban nem vagyok biztos. Elég sokáig elidőztem a finom puncijával, majd gumit húztunk és kértem, hogy lovagoljon meg. Lágy, szenvedélyes, összebújós lovacskázás volt, sok csókolózással, nem is vágytam másra, hatalmasat élveztem a gumiba. Evelyn nem ugrott le rólam, hanem rámborult és néhány percig még egybeforrva pihegtünk, simogatva egymást.

(2022-12-10) : Én hol a melleit, hol a fenekét, hol a derekát markolásztam. Kérésemre felpucsított az ágyra, én pedig lassan lehúztam róla a bugyit. Az a látvány… punciját finoman puszilgatni kezdtem, közben pedig fenekét és a derekát fogtam. Itt még sóhajokra nem emlékszem, de amint a nyelvemet is használni kezdtem már az első nyalásnál nedves és édes fogadtatás várt.

nagyon jó: 20db
(2023-01-25) : Bő nyál és nyelvpörgetés. Meg is dicsértem, mivel úgy éreztem sokat fejlődött az elmúlt egy évben. Mivel nagyon élveztem és úgy láttam Ő is élvezettel csinálja így egy hosszas francia kerekedett. Kicsit néha rásegítettem és ekkor tövig csúsztam. Csókkal fejeztük be es fordultunk.

(2022-12-02) : Most ő következett, ezért hanyatt feküdtem, és egy lassú, érzéki, barátnős franciába kezdett. Változatosan csinálta, néha teljes hosszában végignyalta a szerszámom. Párszor finoman megharapdálta a makkom, közben kacér pillantásokat vetett rám, ettől teljesen kész lettem.

(2022-11-12) : Megkért feküdjek én is le,eleget tettem a felhívasnak. Kis ismerkedős beszélgetés útán,lassan elundult a szájak,s nyelvek játéka- hol egymas testét csokoltuk,hol heves csókcsatát vívtunk. Evelyn lassan a velem egykorút is bevonta a csatába,s egy lassan induló fergeteges franciat kaptam.

: 25db
(2022-12-22) : Kukac a szájában miközben bekapja nyelvvel is dolgozik. Fantasztikus érzés, nem is bírtam sokáig, kértem a gumit mert nem akartam a randi első 10 percében elmenni. Lovagolni kezdett ami annyira jó és változatos volt, hogy nem is variáltunk ebben a pózban lett végem elsőre.

(2022-11-29) : kérésre néhányszor végig nyalta, lassan érzékien, finoman. Innenen az ágy mellet található kis zsámolyra ültem és kitartó munkája eredményeként lassan élvezésközeli állapotba jutottam, itt ismét felálltam és a kinyújtott nyelvére, szájába élveztem miközben rám nézett, nagyon izgató élmény/látvány volt. Gyors mosdó kör után az ágyon beszélgetve folytattuk

(2022-05-29) : Pechére még nem éledezett őkelme, de elég volt néhány érintés, nyalintás, lehelet, puszi a kobakjára és úgy lagymatagon eltünt a mélyben. Ott már hiába keménykedett, hosszas fogságba esett. Sokan ezt francia leckének nevezik, ám legyen, nekem finom volt, bármi a neve. Oly mértékben emelkedett a feszültség bennem, hogy egy szintet léptünk,