80
Kiemelt
62
Kiemelt
61
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Kira  beszámolója
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Kira

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-24 07:10:34

Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Kira szexpartner Gyál

Fatojás a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Máshonnan hívtam a lányt. Mivel a "szomszédban" lakom, örültem, hogy még aznap este tudott fogadni. Mivel szinte mindent alapban vállal (csak a popó extra), így nem volt nehéz megállapodni a csokor méretében. Este már mentem is hozzá.
Megközelítés
Nagyjából odataláltam, de a pontos érkezéshez kellett technikai segítség. A végén még kicsit korábban is érkeztem. Parkolás a ház előtt, egyszerűen.
Leírás
A lakásba lépve üdvözöltük egymást. Levettem a kabátot, cipőt és invitálására beljebb léptem. hellyel kínált. leültem és kértem egy pohár vizet. Ő is leült és egy rövid, de tanulságos beszélgetést folytattunk. Ő kérdezte, hogy akkor pontosan mit szeretnék, mire elmondtam, hogy ami az időbe belefér, szeretnék mindent kipróbálni (a popó kivételével), mivel ugyebár minden az alapban van. De ezt a telefonban már lebeszéltük és már elő is vettem a borítékot. Itt jött a meglepetés: valójában nincs minden az alapban, mert a csók, a natúr francia, a kölcsönös francia, az ujjazás és a kebelszex extra, csak nem tudja átállítani az adatlapot az oldalán. De ezt a telefonban is elmondta állítólag. Márpedig ez nem így történt, mert ennyi extráért el sem jöttem volna. Akkor nem tud mit csinálni, döntsem el maradok (majdnem kétszer annyi virágért) vagy elmegyek, de akkor is adjak neki pénzt, mert lefoglaltam az idejét és lemondott miattam egy másik vendéget. Mondtam, nem fogok maradni és pénzt sem fogok adni, mert keményen átverésnek tartom az egészet és még az is lehet,, megírom az adatlapjára ezt a történetet. Erre nevetni kezdett, hogy azt ugyan írhatom, mert ő tiltja a kommenteket. Nem maradtam tovább. Mindenféle szitkok kíséretében távoztam, természetesen egy fillért sem hagytam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2022-11-25 20:17:56
Tipikus lehúzós. Az ilyen lányoknak épp akkor hosszabbít a törzsvendége, vagy épp a megbeszélt időpontban mást fogad, vagy minden extra, vagy... De a lényeg, hogy lefoglaltad az idejét tehát virítsd a lóvét...

2022-11-24 10:45:34
2022, még mindig ezt csinálják?!
És természetesen mindig épp lemondott valakit...

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.