7
Kiemelt
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nati

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-23 21:45:27


enjoy6 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Nati erotikus masszázs beszámoló Budapest

enjoy6 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon hívtam Natit, aki elmondta a tudnivalókat és abban maradtunk, VTR-en jelentkezem majd időponttal.
A randit megelőző nap ezt meg is tettem. Nati aznap még nem reagált, de másnapi chaten történt egyeztetést követően újabb VTR időponttal tettünk pontot az időpontfoglalás végére.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel, majd gyalog érkeztem: gond nélkül megtaláltam a címet. Nem nagyon figyeltem a parkolóhelyeket.
Helyszín
Újépítésű lakásról van szó, lent ugyan van hely portaszolgálatnak, de emberrel nem találkoztam. A lakás - amit láttam belőle - kiváló állapotú. Tudjuk, hogy egy újépítésűben milyen a rendben levő fürdőszoba. Kaptam friss törülközőt, volt elég tusfürdő, szájöblítő is.
A tetthely nem nagy, de a célnak megfelelő szoba, ahol van hely táskát és ruhát letenni; a szoba közepén ágy / matrac található, rajta lepedő; a falon oldalt tükör (el is felejtettem ott gyönyörködni a látványban).
Nati külseje
Nati csodaszép lány ! Ahogy beléptem az ajtón, egyből elmosolyodtam, hogy mennyire szép, formás (és kedves) lány fogadott.
Úgy rémlik, hogy a fotókon is látható fehér fehérneműben fogadott. Úgy tökéletes ahogy van, kár kiemelni bármelyik testrészét, de az is megjegyzendő, hogy kifejezetten szép arcú lányról van szó.
Nati, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest VII., 2022-11-24 09:35:07
Nati +36 Budapest2022-11-24 09:35:07 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Ahogy a szobában tisztáztuk az extrákat, azt is megbeszéltük, hogy a masszázst a végére hagyjuk, a fő program a kényeztetés rész legyen, kölcsönösséggel.
Végül maradt a végén egy kevés "masszázs", de az tényleg közelebb állt a simogatáshoz. Igaz, szerintem Natihoz nem is a masszázs miatt járnak a lelkes vendégek.
Beszélgettünk közben (múltjáról, tapasztalatairól, stb.): ez is kifejezetten jól esett. Nagyon élveztem Nati kedvességét, társaságát.
Levezetés
Először simogattuk, csókoltuk egymást, lányan ismerkedtünk egymás testével, majd idővel áttértünk az ágyra. Kifejezetten jól esett és barátnőfeelinget mutatott, hogy ő azok közé tartozik, aki örömmel simogatja vendégét.
Ezt követően finoman célozva átadtam a terepen Natinak, hogy szájjal kényeztesse nemesebbik felem.
Parádés volt: gyakran a szemembe is nézett (élvezte látni, hogy odáig vagyok azért, amit művel), közben akár kívülről nyalogatta a makkot, szájába is vette az egészet, mind mélyebbre engedte, éreztem a vákumot is, néha oldalt is nyalogatta. Egy idő után - mivel olvastam másoktól, hogy történhetett ilyen - én mozogtam a szájában normál üzemmódban, majd vissszaadtam az irányítást neki, mert farkam imádta nyelvmunkáját.
Ahogy éreztem, hogy csak közeledek az elmenetel felé, váltást kezdeményeztem, én kezdtem őt kényeztetni: pár puszit, csókot elhelyeztem testére itt-ott, csókoltam melleit, majd egyre lentebb, végül szép puncijánál kötöttem ki, amit öröm volt nyalni.
Nati halk hangokkal élvezte ténykedésem, majd 5-10 perc után már hallani lehetett, hogy közeledünk az elröppenés felé. Zene volt füleimnek; még lelkesebben műveltem a kényeztetést, majd a gyönyörű leányzó el is repült.
Ismét ő következett: folytatta, amit korábban, én szintúgy dolgoztam picit a szájában, majd - ahogy megbeszéltük - szájába-arcára mentem el, amit mosolyogva fogadott. Utána mosolyogva meg is mutatta az arcpakolást.
Magunk megtisztítása után hátamra fekve simogatott, beszélgettünk, majd hamarosan időm is letelt.
Elszámolás
Előre kerítettem sort az elszámolásra (3 extrát kértem); a rózsaszálak végig a szekrényen maradtak.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kiváló órában volt részem, nagyon jól éreztem magam. Ahogy Natinak is mondtam: gyönyörű hölggyel tölthettem el egy órát, amely során elvarázsolt a kényeztetés által is, ám azt kiegészítette bájos, kedves személyisége és kellemes beszélgetés is.
Mindenképp vissza fogok térni e csodás lányhoz. Ajánlom másoknak is.
(tapasztalataim visszaigazolták, amit mások is írtak).
Ha csak jó értékelést tudnék adni, az csak annak lehet betudható, hogy ez volt az első masszázs alkalmam és masszázs beszámolóm.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-01) : Egyszerűen a szétnyíló meggypiros ajkaira csókoltam lesz ami lesz alapon, amit viszonzott és amolyan felfedezőnek induló, majd egyre egyértelműbben igazi csókolózásba átcsapó smacizásba bonyolódtunk. Ez tulajdonképpen egy vertikális kölcsönös masszázs volt, melynek során kipattintottam bal kezemmel a melltartót és egyben lesodortam a kis felsőjét. A két sötétedő bimbója huncutul mosolygott rám. Ilyenkor szeretem a tenyeremmel alulról lágyan megemelni a halmokat, míg az ajkaim közé nem kerülnek, mit mondjak nagyon finomak voltak.

felejthetetlen: 6db
(2022-11-12) : A felvezetés után kértem kis masszírozást, amit krémmel kaptam. A hátam és vállaim maszírozta meg, miközben jól elbeszélgettünk a kapcsolatok nehézségeiről.

(2022-08-11) : Teljes időt rám szentelte, figyelmével, kedvességével, odaadó magatartásával. Az, hogy ebben az eltelt órában nálam az erotika kapott nagyobb terepet, ezt csak magamnak köszönhetem, mert Nati érezte, hogy erre jobban vágyom. Engedte, hogy én domináljak.

(2022-05-16) : Majd helyet foglaltam a kétszemélyes matracon és én inkább beszélgetést kezdeményeztem és incselkedtem, ismerkedtem a testével, masszázs címszó alatt. Meg volt az orális fixáció, cici téren, csak mosolygott, megjegyezte hogy látom nem vagy elveszve ilyen helyen. Mondom valóban, ha látom a kellő fogadtatást akkor ismerkedem.

nagyon jó: 8db
(2022-11-21) : Mivel így már elérte a férfiasságom, gyorsan rá is fogott és finoman húzogatni kezdte a bőrt. Én vettem a lapot, a fejéhez térdeltem, ő pedig rám fordult és kis nyálat gyűjtve elkezdte a Nati-varázst. Mélyen a szemembe nézett seprűs pillái alól, szép lassan puszilgatni kezdte a farkam, majd mélyen a szájába vette (normál méret).

(2022-11-03) : Lefeküdtem, Nati megfogta a faszomat, a szemembe nézett, majd a szájába vette. Eleinte a makkot szopkodta, majd egyre mélyebbre vette. Én közben nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem a történéseket, vagy a rajtam bólogató Natit,

(2022-10-18) : Hanyat feküdtem, párna a fejem alá és átadtam magam az élvezetkenk. Nati szemembe nézve finoman nyalogatta, majd nyálazta a farkam. Kezét keveset használva hosszasan szopikázott, közben kérdeztem ezt-azt, nehogy hamar elmenjek. Így is lehetett beszélgetni. Rákérdeztem az extráknál melyiket kedveli jobban, meglepően az arca élvezést válsztotta a szájba lövéssel szemben.

: 3db
(2022-11-13) : Small discussion in English to indicate the program and my expectations everything went perfectly she took care of me and I of her indicated services respected the young lady

(2022-08-12) : Rábíztam a döntést, Ő a krémet választotta. Mivel első alkalmam volt nála, így ez inkább a beszélgetésről szólt, mintsem erős masszázsról, és nem is kérleltem arra, hogy mely testrészemet dögönyözze.

(2022-06-17) : Ezután haladéktalanul hozzámlátott, és egyetlen perc sem telt belé, és a torkában voltam. Mélyen és változatosan csinálja, néha még kényszerítve is magát, az igen ritka nyitott szájjal szopás technikáját is alkalmazva, időnként gagging hangokkal, összességében pornófilmben éreztem magam.