7
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Viki  beszámolója
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viki

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-23 20:35:57


mabre szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Viki erotikus masszázs beszámoló Budapest

mabre a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
élvezi az ujjazást
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
3
Félreértések elkerülése végett már most szeretném jelezni, hogy ez bizonyos szempontból rendhagyó beszámoló. Abból a szempontból, hogy - saját kérésemre!- az én kényeztetésem elmaradt, valamint a masszázst is hanyagoltuk. Kérlek,így kezeljétek írásomat, köszönöm!

Voltam már Vikinél és már akkor elhatároztam az újrázást. Októberben egy vis major miatt hiúsult meg a randi (nekem kellett lemondani) - akkor barátnő segítségével egyeztettünk. Jelen találkozás leszervezéséhez még egy csütörtöki napon hívtam, bízva egy pénteki időpontban. Sajnos az általam preferált órát ellopták, így pénteken egyeztettem le vele egy hétfői programot. A részleteket tudtam, szóval túl sok új információt nem kaptam, igaz, azt nagyon kedvesen, aranyosan, nevetve adta elő.
Még érdemes lehet megjegyezni, hogy pénteken egy vtr-t is indítottam, de félve az időpont ellopásától, inkább felhívtam és megszakítottam a virtuális foglalást.
Szerintem érdemesebb telefonra hagyatkozni, de lehet én voltam peches.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tudtam hova kell menni, szóval nem okozott problémát. Sok, nagyon hasonló utca egymás mellett, elsőre eltéveszthető, de kijavítani sem nagy dolog. Kívülről átlagos panel, körülötte parkolókkal. A lakás kb a legjobb helyen van az épületen belül.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
5
A folyosón cipőt le, aztán irány a kisszoba. A múltkor annyira tetszett a helység, hogy idekértem a foglalkozás kivitelezéset ezúttal is. Tényleg kicsi, a sarokban tatami, körülötte tükrök, magassarkú formájú, hófehér fotel, valamint egy szekrény alkotják a berendezést. Kérésemre Viki felhúzta a redőnyt hogy jobban lássam.
A fürdő szintén pici, rengeteg tusfürdővel, plusz listerint is talál az ember.
Viki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeken Ő van. Csakúgy, mint a múltkor, most is imádtam.
Alacsony, elképesztően formás, barna bőrű vidámság, tökéletes szilikoncicikkel és gyönyörű arccal. Haja most inkább barna volt (én még vörösen láttam először, egy hajszálnyival szerintem az jobban állt neki), körmei ápoltak és festettek, a piercingek arcán azért sejtetik, hogy nem egy szende apácával van dolgunk, ezt a tézist pedig csak erősítik a képeken is látható tetkói. Ahogy korábban írtam, még most is gyönyörű, csokibarna színű a bőre, és az édesség jelzőt a személyiségére is használhatjuk: szerintem Ő az, akivel lehetetlen rosszban lenni illetve feszengeni. Ha kell kedvesen, türelmesen, megnyugtató hangnemben szól hozzád, máskor kacag, mint egy gondtalan tini (remélhetőleg nem rajtad), adott esetben pedig úgy sikít, mint a legjobb pornófilmek színésznői...
Popója alkata és nem a sport miatt annyira kerek és ha már itt járunk, azért jegyezzem meg, hogy képeinek megfelelően nem manöken súlykategóriában versenyez. Hasacskáján van egy kis plusz, de ezt én tényleg pluszként éltem meg: egyrészt képek alapjàn sejthető, másrészt illik vidámságához, karakteréhez.
Gyönyörű, szexi, bohém Nő, imádnivaló istennő az én szememben. Számomra egy főnyeremény és nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok.
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Ahogy korábban mondottam volt, a masszázs elmaradt - Viki ínycsiklandó látványának valamint előző tapasztalataimnak köszönhetően. Bocs miatt. Majd egyszer megpróbálom ezt is átélni vele. Hátha sikerül. De nem ígérek semmit - hogy mièrt? Lásd lent.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Szóval megérkeztem a házhoz és bebocsátást nyertem. Viki a folyosón várt, kérésemnek megfelelőn, csupaszon, kuncogva. Besiettünk a szobába, és miután megköszönte előző értékelésemet, el is siettem fürdeni. Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, itt tapasztaltam a találka egyetlen negatívumát: fürdésem után benyitott és megkért, hogy várjak még néhány percet, logisztikai okok miatt. Nem problémáztam, van ilyen, csak azért említem meg, ha valaki háklis erre, tudja: többen vannak a lakásban. A kért néhány perc viszont néhány másodperc lett csak (tényleg, max egy fél perc lehetett), aztán visszajutottam a szobába. Néhány pillanat múlva megérkezett Viki is. Összeölelkeztünk, átkaroltuk, simogattuk egymást, és már ekkor csókolóztunk. Igaziból, nyelvesen, ráadásul rengetegszer hibátlan partnernőm kezdeményezte a folyamatot. Említett Csodánk elhelyezkedett a tatamin, én meg utána - ekkor már kérésemre a redőny felhúzásával tökéletes lehetőségem volt gyönyörködni buja vonalaiban, szép arcában. Ezt már csak a kóstolás überelhette - nos, neki is láttam. Ajkai mellett bejártam testének nagy részét, mindenhol selymes bőrt és mesés, finom ízt tapasztalva. A súlyos, tökéletesre plasztikázott ciciken szépséges bimbók várták a csókokat, lejjebb pedig egy borotvált, édes nagy- és kis ajkakkal büszkéledő punci. Nagyon bejön az Ő kincse, mind külsőre, mind belsőre (=ízre). Ezt el is kezdtem bizonyítani neki, intenzív nyalásba kezdtem. Az elején (az eltelt rövid idő alapján szerintem csak biztatásból) "csak" sóhajok és nyögések kísérték tevékenységem, aztán ahogy teltek a percek, érkeztett a többi látványelem is: Viki vonaglott, tekerte magát, csípőjével táncolt alattam, a nyögések sikolyokká evolváltak, aztán az első félórához érve, egy kiadós audio feedback után, érzékenységre hivatkozva, kért egy kis szünetet. Nem bántam, hiszen olyan finom mindenhol, hogy eltudtam foglalni magam. De Viki nem kerülhette el -remélem - kéjes sorsát: nem sok idő múlva ujjaim puncijában találták magukat és...elkezdődött. Egy olyan epikus, hosszantartó ujjazás sorozattal kedveskedtem ennek az Istennőnek, amit nagyon nehéz lesz valaha is überelnem. Kemény tempót nyomtam, simán pornó kategória volt, Vikim pedig sikítással, nyögéssel, vonaglással és rendkívül tisztességes nedvesedéssel hálált meg, további munkára sarkallva engem. Nem is lazítottam, csak csináltam, csináltam és csináltam, közben testét puszilva, néha csókolva. Mesés volt, ahogy domináns lehettem vele, testének megfeszülései alatt/után forgathattam, magamhoz húzhattam, lábait ide-oda hajtogathattam. Megajándékozott az irányítás teljes élményével, én meg nem győztem ki- és megélni ezt a csodát.
Nekem fontos a társaság is az ilyen randikon, ezért szünet/pihenés gyanánt egy nagyon jó beszélgetesbe kezdtünk Vikivel. Ennek elején én masszíroztam a Csodás Vikit, aztán egymással szembefordulva folytattuk a diskurzust. Aranyosan beszélt magáról és élményeiről, tapasztalatairól, nem csak a tartalom, hanem a megnyugtató hangja miatt is élmény volt ott lenni. Közben azért többször indítványozta az én babusgatásomat, de, hogy őszinte legyek, a korábbiak miatt annyira a puncija irányítása alá kerültem, hogy ismét megkellett látogatnom ezt a finomságot. Ekkor már jelentős része letelt az időnknek, de azért sikerült a korábbiakhoz hasonló élményeket szereznünk egymásnak.
Aztán sajnos véget ért az álom, mehettem fürdeni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején adtam oda. Nem kérte, de én így szoktam. A híváskor egyeztettünk erről is, nem volt kellemetlen meglepetés.
A "megérte?" kérdésre engedtessék meg, hogy ne válaszoljak...
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Viki egy Istennő. Nem tudom másképp jellemezni. Minden szempontból hibátlan élményekkel ajándékozott meg és remélem kisebb-nagyobb mértékben ezt sikerült viszonoznom. Félek, hogy minél többet fogom meglátogatni, annál inkább függő leszek, ami egyenes út a bakancslistám reviziójához, és az anyagi csődhöz...
... viszont nem mondom, hogy nem vagyok hajlandó meghozni ezeket az áldozatokat Vikiért. Igen, ennyire jó.

Viki, köszönöm, egy Csoda vagy, imádlak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!