61
Kiemelt
80
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Bambi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-23 19:35:41


Kitsune szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Bambi szexpartner beszámoló Budapest

Kitsune a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam aznap reggel, bízva abban, hogy még napon belül kapok időpontot. Alapvetően nem kaptam volna, csak mázlim volt, pont visszamondta egy másik vendég, úgyhogy befértem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS pont oda visz, kocsival érkeztem, kora délutáni időpont, konkrétan a lépcsőház előtt tudtam leparkolni, és még láttam szabad helyeket, úgyhogy elég sima volt.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Maga a lakás tiszta, rendezett, a fürdőben van minden, ami kell, a szoba hangulatos, én teljesen jól éreztem magam ott.
Bambi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külső a képeknek megfelel. Egy fehér köntösben fogadott. Bambi egy vékony, törékeny hölgy, az arca szerintem nagyon bájos, nekem rendkívül tetszett. Pontosan azt kaptam, amit vártam. Más lehet, hogy belekötne egy-két apróságba, hogy nem tökéletes a teste, amúgy meg mindenkinek más az ideálja, de számomra a tökéletlenségekkel együtt volt tökéletes úgy, ahogy van.
Bambi, Szexpartner Budapest XVIII. kerület,  nő Budapest IX., 2022-11-24 09:32:20
Bambi +36 Budapest2022-11-24 09:32:20 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
...és akkor itt van a különbség közte és a többi hirdető között, akikkel eddig találkoztam. A vele való élmény több volsz számomra, mint sima testiség.
Fürdés után az első kb 10 percben beszélgettünk, közben simogattam. Többek közt megbeszéltük, hogy mi a program (1 órás csak franciás program), miért pont ez, ki mit hogy szeret, ha valami nem jó, szóljak, ő is szólni fog. Az egész 1 órás szeánszra jellemző volt a kommunikáció, a biztonságérzet és az egymás vágyainak/igényeinek feltérképezése, tiszteletben tartása, a bensőséges hangulat és az odafigyelés. És akkor itt most lehetne azt, hogy csak leírom, hogy "előbb ezt csináltuk, aztán azt", de úgy érzem, egy ilyen beszámolónak nem az a célja, hogy kéjelegjen az olvasó, mert azt a műfajt űgy hívják, hogy pornó novella. Persze, le lehet írni ezt is, de a Bambival való együttlét úgy érzem, hogy magasztosabb volt, mint hogy csak szimplán leírjam a pózokat.
De azért 1-2 mondatban mégis: elsőször pici csókolózás, simogatás, majd bemutatta a szájtechnikáját a nemesebb szervemen is. Pár perc múlva elmondtam, hogy most én szeretném kényeztetni. Itt is elmondta, hogy hogy szereti, én pedig ittam szavait, hogy igyekezzek a lehető legnagyobb örömben és élvezetben részesíteni.lefeküdt a kanapén, én a lábai közé hajoltam, és a melleitől lefelé elindulva eljutottam a csiklójáig, ahol az elkövetkezendő jópár percet töltöttem. Nem csinálhattam túl rosszul, mert hallatta a hangját, rá is kérdeztem egy idő után, hogy "ez tetszik?", mire ő huncutul visszakérdezett, hogy "Nem hallod?".
Hát de, hallottam, és arra jutottam, hogy jó úton járok. néhány perccel később éreztem, hogy hamarosan el fog élvezni, azért nagyobb nyelvcsapásokra váltottam és ő is rendkívül aktívan jelezte, hogy a csúcsra jutott, majd érzékennyé vált, szólt is, hogy hozzá ne érjek. Természetesen hagytam lenyugodni, kifújta magát és csere, most én következtem. Finoman szájába vett és kényeztetni kezdett, közben pedig a haját, vállát simogattam. Nem volt heves, nem volt gyors, nem volt vad, de számomra ez így tökéletes volt. Annyit kért, hogy mielőtt elélvezek, szóljak, nehogy torkom lőjem, mert annak nem fog örülni :)
Én pedig kértem, hogy mikor már haladok a csúcs felé, izgassa magát, mert engem pluszban felhúz ez a látvány is. Végül a célba úgy értünk el, hogy én kézzel dolgoztam magamon, a szájában a makkom, és közben simogatta a punciját. Csodálatos látvány és érzés volt. Az első két spricc után kitolyt a szájából a rudamcsepp vissza a kezeimre, de nem hagyta abba a ténykedését, még a szájában tartott, hagyott lenyugodni, majd utána zsepik, tisztogatás.
A maradék időben beszélgetés mindenféléről, megállapítottam többek közt azt is, hogy elég sok dologban egyetértünk.
Végén gyors tus, öltözés, búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról csak telefonon érdeklődtem, de végül nem kértem. írta, hogy a Milka csokit szereti, de azt nem tudtam, hogy milyet, úgyhogy vittem kétfélét is, hátha legalább az egyikkel nem lövök mellé (most az action közben sem lőttem mellé). A rózsaszálakat diszkréten az egyik csoki dobozába csúsztattam bele, felhívtam a figyelmét rá, hogy majd ott találja. Kérdezte, hogy kell-e visszaadjon, mondtam, hogy felfelé kerekítettem. Erősködött, hogy de ne, ad vissza, én meg ragaszkodtam hozzá, hogy ami jár, az jár, nem véletlen kerekítettem :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 22, egy órás randira 28, másfel órás randira 44, két órás randira 55 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Bambi egy elegáns hölgy, akivel az együttlét számomra egy különleges élmény volt. Nem fogom azt mondani, hogy soha ilyen orgazmusom még nem volt vagy valami hasonló, de ha a teljes 1 órás időt nézzük, akkor bártan kijelenthetem, hogy ennyire kellemes 1 órám nagyon régen nem volt. És akkor itt most a testi és a lelki feltöltődést is értem.
Szerintem Bambi nem olyan hölgy, akihez azért megy az ember, hogy "tárat ürítsen". Ő ennél sokkal többre érdemes, számomra ennél sokkal többet is nyújtott és legszívesebben mennék hozzá holnap is meg holnapután is. Kifejezetten igényes úriembereknek ajánlom, akik tudják értékelni az ilyesmi, amit fentebb leírtam. Mondanám, hogy barátnő feeling volt, de ez így nem foglalja magában azt az élményt és tartalmat, amit átéltem, számomra ez többet jelentett. Olyannyira, hogy hazamenet is csak ő járt még az eszemben, a többi autós meg biztos nézett nagyokat, mert egy-két sávváltást olyan idiótán abszolváltam, hogy már autós helyében lehet, hogy anyáztam volna magamra :D
Úgyhogy zárásul annyi mondok, hogy őszintén remélem, hogy még összehoz vele a sors, nem tudnék betelni vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bambi szexpartner beszámolójáról


2022-11-25 22:29:36
Érdekes eszmefutatás, főleg egy elöbbi ütős beszi után..... Írásod helytálló, tényszerű, hasznossága vitathatatlan. Köszi a beszámoló megosztását.

2022-11-25 07:42:36
Fura írás lett ez. Az elején azt hittem, Cyrano de Bergerac egyik műve lesz, magasröptű szépírás. Aztán jött a torkonlövős, rudamcseppfolyatós folytatás, ami éppen kimeríti egy pornónovella kritériumait. Viszont láthatóan van rá igény, szóval hajrá!😎

2022-11-24 18:05:44
Nekem egy kicsit túl hosszú, de azért azt leírhattad volna, hogy más számára mi nem tetszhet a testében.

2022-11-24 17:00:08
Kiváló beszámoló!
A konkrétumok mellett igen sok érzéseidből fakadó információval láttál el minket!
Gratulálok és köszönet!

2022-11-24 14:43:57
Ez felért egy lánykéréssel. Ritkán olvasni ilyet. Gratulálok az élményedhez!

FunkciókBambi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-20) : Ezután ő kezdett játszni a játékszeremmel, először kézzel amit nagyon finoman csinál majd szájjal amit még csodásabb volt. Semmi durvulás, mélytorok végig lágy szeretkezés volt. Gumihúzás után beleült aminek részéről ismét hamar meglett az eredménye én se bírtam sokáig.

felejthetetlen: 3db
(2022-10-27) : Kedvesem mellém feküdt, majd lassan lejjebb csúszott. Köszöntötte a golyszikat, majd lassan végignyalogatta az ébredező szerszámomat. Pár pillanat múlva már ajkai és nyelve szorgoskodását érezhettem Hamar bekeményítette a félárbocon lévő rudat.

(2022-07-23) : Fordulás után lefeküdtem és Bambi kezdett velem foglalkozni. Lassan, ügyesen franciázott, sok nyelvmunkával, aztán ahogy kezdett belelendülni, egyre gyorsabban csinálta és rákezdett a kezével is. Ezt általában nem szeretem, de nála azért volt jó, mert nem csak rángatta, mint valami őrült, hanem a francia ütemére lényegében masszírozta egyik kézzel, miközben a másikkal a heréimet izgatta.

(2022-07-22) : Szerencsére kevés kézhasználattal, jó technikával és tempóval, ugyanakkor kellő mélységgel franciázott az egyre keményebbé váló cerkámon. Volt lehetőségem nekem is ujjal, szájjal és nyelvvel kényeztetni a szép és ápolt kelyhét, számomra erősen úgy tűnt, hogy szívesen veszi tőlem és élvezi is. Egy idő után gumit húztunk, bár a franciáját még sokáig szívesen élveztem volna, majd meglovagolt. Extra síkosításra nem volt szükség, mivel már nedves volt lent, nagyon érzéki módon lovagolt.

nagyon jó: 1db
(2022-10-21) : Nagyon érzékien franciázott, kellően mélyen is bevéve. Idővel kértem, hogy helyezzük fel a gumit és lovagoljon meg. A gumi felhelyezéséig még nem volt gond, de utána a kicsit vastagabb méretem miatt, nem sikerült ráülnie és én is túlzottan rákocentráltam, aminek sajnos lankadás lett az eredménye. Lekerült a gumi, és ismét natúr franciás kényeztetés következett.

: 4db
(2022-09-23) : Mélytorkot kértem kis kényszerfranciával fűszerezve. Megküzdött velem, minden dicséretet megérdemel. Tanulja ezt a témát, még vissza fogok menni megnézni hogyan fejlődik. Kutyust kértem hogy markolhassam a kis kerek fenekét.

(2022-09-20) : Hanyatt feküdtem majd elkezdett Ő kényeztetni. Nagyon finoman csinálja nem az a pornos bólogatos hanem finoman bekapta majd a nyelvével körözött a makkon miközben a szájában voltam majd hosszan jó mélyen leengedte .

(2022-09-15) : Egy csókkal kezdtük , azt nem lehet kihagyni, majd az ágy szélére ült és egy kis francia lecke következett a részéről miközben én a cicijeit simogattam. Nos, ő kiválóan csókol, a barátnő feeling teljes mértékben megvolt .