JÓ erotikus masszázs beszámoló

Regina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-23 13:44:22


Wolfdick szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Regina erotikus masszázs beszámoló Budapest

Wolfdick a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
profi, szakszerű
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Beszámolókon láttam a hirdetését, még délelőtt megcsörgettem, nem vette fel de kicsit később visszahívott és gyorsan találtunk is aznap délutánra egy szabad órácskát.
Megközelítés
Még a 13. kerület, körúttól nem messze található részén rendelt, szép új építésű ház, cím egyértelmű a pontos bejutási részleteket sms-ben küldte mikor odaértem.
Helyszín
Modern, új építésű ház, szépen berendezett előszoba és munkaszoba, valószínüleg többern vannak de én mással nem találkoztam. Fürdőszoba tiszta, bőséges tusfürdő választék és száraz törölköző/kilépő várja az embert.
Regina külseje
Nagyon nőies, erős szexuális kisugárzással, szép arcú határozott egyéniség. Amint megláttam az előszobában tudtam hogy jó helyen járok.
Regina, Masszázs Budapest VII. kerület,  nő , 2022-11-23 15:12:23
Regina +36 Budapest2022-11-23 15:12:23 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Fürdés után leheveredve átgyurta a lábaimat, hátamat, vállamat és a kezemet, profin és hatékonyan, ért a masszázshoz. Idővel egyre gyakoribbá váltak az érzéki benyulások, golyokon végigsimítások majd elérkezett a fordulás.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy órába egy levezetést sikerült beszorítani, fordulás után nagyon kellemesen nyalogatta a farkam teljes hosszában majd a makkot és végül majdnem teljesen az egészet benyelte, kérésre kéz nélkül szopta tovább. A matrac melletti tükörből izgató volt oldalról is látni ahogy munkálkodik rajtam. Kicsit később átültem az ágy mellett található kis fotelbe itt folytatta az orális kényeztetésemet majd a legvégén állva élveztem egy hatalmasat a szájába Takarítás után egy gyors fürdés majd búcsút vettünk egymástól.
Elszámolás
Telefonban megbeszéltek szerint, korrekten tartotta amit ígért.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon pozitív élmény volt, lehetett vele beszélgetni utazásról, gazdaságról és a munkájáról és kaptam mellé egy gyakorlott technikás levezetést.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Regina erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-24 13:17:30
Nagyon rövidke lett ez az írás, az élmény sajna nem jött ât belôle. Legközelebb bôvebb írâst várunk, ne fukarkodj a karakterekkel. 😉

FunkciókRegina legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 2db
(2022-09-22) : A masszázsa kellemes, nem túl erős, relax jellegű. Alkarját is gyakran használja hozzá. Először a felsőtestre koncentrál, majd a lábak és fenék következik. Olajat használt, nem túlzó mennyiségben. Nagyon érzéki volt, pont olyan, amit várna az ember. Lassú mozdulatokkal végezte, végig fenntartva az erotikus jelleget, ami a vége felé a láb közötti benyulásokkal fokozódott.

(2022-04-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,vállam,nyakam és fejem következett. A végén az ujjaimat is megmasszírozta. A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte

: 4db
(2021-09-16) : Timi egyértelműen tanulta a masszázst, rá is kérdeztem. Krémmel, kellemesen erősen tevékenykedik, a vádlim éppen be volt állva, kértem, hogy arra kifejezett tekintettel legyen, így is lett. A nyakamnál talált még pár csomót azokat is szépen kimasszírozta, majd a masszázs program végén határozott és kellemes benyúlásokkal jelzi, hogy következik a fő attrakció,

(2021-08-24) : Ezután felhasaltam a padra, már az első mozdulatokból érződött, hogy itt nem alibimasszázs van, Timi tanulta is. Kérdezte az erősséget, nekem megfelelő volt. A hátamon kezdett, nagyon kellemes volt, nem próbálta kinyomni belőlem a szuszt, közben kellemesen csevegtünk, hogy ki mit sportol/sportolt.

(2021-08-16) : Masszázs az elmaradt mert 1órára mentem és dupla élvezkedést egyeztettünk. Majd legközelebb sort kerítünk erre is.