62
Kiemelt
80
Kiemelt
61
Kiemelt
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Evelyn

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-11-23 12:12:34


SimiSoma szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Evelyn reagálása

Kedvesem! Nagyon hálás vagyok a lila besorolás miatt! Nagyon szépen köszönöm, hogy ismét megtiszteltél bizalmaddal és meglátogattál. Örülök neked mindig, várlak ismét szeretettel! Addig is sok puszi

Evelyn szexpartner beszámoló Budapest

SimiSoma a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR-en jelentkeztem be másnap ebédidőre. Telefonon is beszéltünk, számomra kedvezőbbre módosítva az időpontot. Perceken belül elfogadta a VTR-t.
Megközelítés
Evelyn hozzáállásához méltó nevű utca közepe az Oktogon, a Nyugati és a Körönd közelében. Már jártam nála.
Helyszín
Régi negyedben viszonylag modern ház. Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna közepesnél nagyobb kihívás. Aztán jobbra, balra, kis séta és kitárt ajtó.
Minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét, de annyi baj legyen.
Evelyn külseje
Arca kedves, hibátlan. Bőre egyenletesen szolibarna, és csodásan sima, puha.
A cicik igen jól sikerült turbósításon estek át, pedig lánykorukban is szépek voltak. Most kimondottan bombasztikusak, de nemcsak méreteiket, hanem szépségüket tekintve is. A műtét nyomait nagyítóval is nehéz felfedezni. Tapintásra teljesen természetes hatású, sőt, erőteljesebb markolászáskor is csak sejthetők a körvonalak. Nem vagyok ciciprotkó párti, de ezek a keblek megvettek kilóra.
Alul pici pamacs, nagyon szexi. Van pár nagy méretű tetkó, de nem zavaró helyeken. Merem állítani, hogy valóban nem dohányzik. Kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus. Higiéniája kifogástalan.
Evelyn, Szexpartner Budapest VI. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-11-23 12:47:52
Evelyn +36 Budapest2022-11-23 12:47:52 erotikus masszázs
Action
Gyorsan lecuccoltam egy ülőbútorra, majd letusoltam. Evelyn az ágyon ülve, egyetlen szemüvegbe öltözve várt vissza.
Állva smároltunk és ölelkeztünk. Evelyn igazán szívesen és jól csókol! Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben kölcsönösen simiztük és somáztuk egymást. Úgy is, hogy kedvesem az ágyon állt, mert ekkor pont szem- és szájmagasságba kerültek legattraktívabb testrészei. Ki is használtam a helyzetet.
Az ágyra pihenve délebbre kéredzkedtem, ahol trópusi éghajlat uralkodott. Kellemesen meleg és nedves, mondhatni (erotikától) fülledt. A kellemes, pozitív visszajelzések felkorbácsolták mohóságomat, és még jóval a cél előtt megtorpanva gumit kértem. Gyors első menetre törekedtem, bizakodva egy második lehetőségében. Nem fogtam vissza magam, amikor közelgett a kéj. Utána maradtam, mocorogtam még pár percet a meghitt barlangban, amihez Evelyn maximálisan partner volt.
Tisztálkodás után fekve, egymást simogatva, beszélgetve folytattuk. Evelynnel nagyon jól el lehet beszélgetni. Nem indiszkrét, de érdeklődő. Közlékeny, de nem kell a szavába vágni, ha meg akarok szólalni. Mindig tovább tudja lendíteni a csevegést, amikor kezd ellaposodni. Néhányszor megkértem, hogy így-úgy forduljon, hogy elől-hátul simogathassam, amit készségesen megtett. Mivel két órára érkeztem, nem kellett sietnünk, de előbb-utóbb csak megkívántuk egymást. Csókokkal kezdtünk, majd francialeckével folytattuk. Evelyn legalább olyan jól és odaadóan műveli, mint a csókolózást. Haj, de szívesen élveztem volna akár egész délután! Az idő azonban nagy úr. Különben sem mondhattam nemet kedvesem ajánlkozására, hogy meglovagol. A látványt legalább annyira élveztem, mint az érzést! Hagytam is szépséges lovasomat, hogy kifáradásig dolgozzon rajtam, miközben én csak lustálkodtam, és a cickókat masszíroztam. Aztán én következtem, ismét papásmamásban. Általában másodjára elég nehezen élvezek el, de most nem volt ilyen problémám. A kutyust ki sem próbáltuk, de majd legközelebb.
A végén még belefért egy kis összebújás meg egy tusolás.
Elszámolás
A bővebb infóból megismert csokrot helyeztem el egy bútordarabon. Szó nem esett róla.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ismét nagyon jól éreztem magam Evelynnel. Mindenképpen érdemes meglátogatni, és nem csak a csodás cicik kedvéért. Kiemelkedően kedves lány, mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. Remek randi volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2022-11-25 15:33:55
Szerintem hasznos es informativ beszi lett, koszi h megirtad!

2022-11-24 09:18:54
Ilyen besoroláshoz jobban megírt beszámoló illik, még ha az élmény valóban jó lehetett.

2022-11-23 15:14:56
Na milyen klassz kis irás Soma :) Elpattanál egy remek kis téli álom előtti sünsimizésre? Úgy fest remekül sikerült :)

2022-11-23 14:01:32
Izgalmasan megirt, kellő részletességgel megirt információ, tökéletesen kiegésziti Evelyn képei által is kiváltott érzéseket, gondolatokat.

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2022-06-27) : Finoman, bólogatva egyre nagyobb darabokat tüntetett el. A nyelvével fokozta a tempót. Erősen hatott rám ez a játék, néha szünetet is kellett tartani. Ilyenkor, amikor visszakerült a szájába a játék, először benyelte teljesen, majd folytatta a ki-be csúszkát. Ezt játszottuk egy ideig, de ideje volt pihenőt kérnem.

(2022-06-09) : Nekem ez a rész is elég barátnősre sikerült. Kis idő eltelte után a cicikkel foglalkoztam, majd lejjebb haladva én kezdtem a franciát. Halk sóhajokkal és remegésekkel sikerült is eljuttatnom a csúcsra. Kis pihegés után ismét csók és lejjebb haladt ő is. Egy isteni és lágy franciát kaptam tőle, amit meg is jegyeztem, hogy tényleg egyedi.

(2022-05-18) : Utamat simogatásokkal és apró puszikkal meghintve megérkeztem a Csodák völgyébe,ahol egy finoman nedvesedő,selymes tapintású illatos kehely várta az őt megillető törődést.

felejthetetlen: 15db
(2022-08-21) : Lassan végig csókolgatta bűntársam oldalát, majd egy érzéki mozdulattal eltüntetett puha, ajkai között. Lágyan,ráérősen játszott zsákmányával,szinte folyamatosan csúcsközelben tartva,időnként rámpillantva ellenőrizte a hatást.

(2022-05-05) : Ezután következett az Evelin élmény nagyon nagyon kellemes franciája van . Nem siet . Nem az a lényeg hogy kivégezzen hanem hogy felizgasson. Szoval egyszerüen menyei.Közben szeretem volna még egy picit nyalakodni ugyhogy kértem a 69 et. Egy kis idö után kérdezte hogy huzunk e gumit . Nagyon nehezemre eset elválni Evelin szájátol .

(2022-04-25) : Mikor már kezdtem felizgulni, javasolta feküdjek hátra, mintha a gondolataimban olvasott volna. Ekkor kezdődött, amiért tulajdonképpen jöttem. Lágy, de izgató mozdulatokkal masszírozta a gátam, heréim, fenekem ánuszom, miközben én egyre jobban ellazultam és élveztem a törődést.

nagyon jó: 17db
(2022-11-12) : Megkért feküdjek én is le,eleget tettem a felhívasnak. Kis ismerkedős beszélgetés útán,lassan elundult a szájak,s nyelvek játéka- hol egymas testét csokoltuk,hol heves csókcsatát vívtunk. Evelyn lassan a velem egykorút is bevonta a csatába,s egy lassan induló fergeteges franciat kaptam.

(2022-07-21) : Áthelyeztem magamat fejjel a combok közé. Evelyn kényelmesen elhelyezkedett és átadta magát a nyelvemnek. Először apró csókok a csiklóra, majd óvatos nyalintások. Hosszasan játszadoztam ezzel. Ekkor éreztem először, hogy van hatása a tevékenységemnek.

(2022-05-27) : Ettől függetlenül Evi franciája fenomenális, iszonyat érzékien használja a nyelvét, végig remegett a lábam, szerencsére nem voltam ma könnyen elmenős. Kértem forduljunk 69-be, de ezt megelőzően csókot váltottunk, amiből nem maradtak ki az ikerek sem. Nyalakodtunk tovább kölcsönösen, aztán Evi elcsábított.

: 22db
(2022-05-29) : Pechére még nem éledezett őkelme, de elég volt néhány érintés, nyalintás, lehelet, puszi a kobakjára és úgy lagymatagon eltünt a mélyben. Ott már hiába keménykedett, hosszas fogságba esett. Sokan ezt francia leckének nevezik, ám legyen, nekem finom volt, bármi a neve. Oly mértékben emelkedett a feszültség bennem, hogy egy szintet léptünk,

(2022-05-20) : Jó nyelves Csók, ritka ez manapság. Ezután kényelembe helyeztem magam, majd kaptam egy natúr franciát. NF után védőfelszerelést kaptam, majd missziben folytattuk nyelves csókok közepette, szuper volt. Utána Doggy, lovagló, majd oldal pozíció következett.

(2022-04-28) : Ezután farkam felé kormányozta magát és kellő udvözĺést követően falni kezdte farkamat. Úgy helyezkedett, hogy öle felém, kartávolságon belül elérhető volt. Ezt kihasználva Ő farkamat nyeldeste, nyalta, szívta én pedig a puncit igyekeztem jobb kedvre deríteni.