NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Evelin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-23 11:58:03


bobinho szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Evelin erotikus masszázs beszámoló Budapest

bobinho a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
csókos száj
Egyeztetés
Az utóbbi napokban elég jó írások születtek Evelynről. A mesterek ódákat zengtek róla, úgy éreztem nem érdemtelenül dicsérik, ezért gondoltam teszek egy próbát nála én is.

Az időpontfoglalás gyorsan ment, szerencsémre Evelynnek pont volt szabad időpontja, abban az időszakban, amikorra terveztem a randevút.
Megközelítés
Budapest IX. kerület. Corvin negyed megálló. Pláza mellett.

A sétáló utcában a Bud Spencer emlékére állított szoborig kell elgyalogolni. Onnan már csak pár lépés a mámor kuckó. Ott kaputelefonon kell először bejelentkezni és már nyílik is a kinti elektromos kapu és onnan irány a lift. Az pedig közvetlenül mennyország kapujában tesz le.
Helyszín
A lakás újszerű, szép, tiszta jól berendezett. A célnak tökéletesen megfeleltek az általam látott helyiségek.

A masszázs szobában két matrac van egymás mellé fektetve és egy nagy lepedővel letakarva.

Fekete szekrény, egy dizájnos kanapé és egy acélból készült szoba inas, ennyi az össz berendezés. Nem is kell több.

A fürdő is rendben volt. Pont előttem takaríthatták fel. Egy vizes lábnyom nem sok, de annyit sem találtam. Találtam viszont fertőtlenítő illatot és tusfürdőket. Flakonokat szép számmal a zuhany tálca peremén és száj vízet is kis pohárkákkal a mosdónál.
Evelin külseje
Evelyn szépségét az előttem írók olyan nagyszerűen megfogalmazták, hogy annál jobban én sem tudnám. Tőlük plagizálni nem szeretnék. Akinek az oldalon látható képek nem adnak elég biztos kiindulási alapot javaslom, hogy olvassa el a korábbi beszámolóinak szöveges értékelését. Azokban nagyon pontos jellemzést lehet olvasni a külsejéről.

Talán csak néhány aprósággal egészíteném ki azokat. Kiemelném, hogy Evelyn szája nem csak hogy nagyon szép és vastag, de mézédes is. Az arca és mosolya is nagyon barátságos.

Aztán még azt is, hogy azok a csodás formájú cicik bizony nem kicsik. Szépek és rugalmasak. Popsijával egyetemben.

Talán, egyedül a kiírt 22 éves kort éreztem egy kicsit alul kalibráltnak, de ez végül is számomra nem volt releváns. Tetszett, amit tapasztaltam, főleg a kedves hozzáállásával és bájosan búgó hangjával fogott meg. Az elején, de aztán később a produkciójával is elvarázsolt.
Evelin, Masszázs Budapest VIII. kerület,  nő , 2022-11-23 12:47:35
Evelin +36 Budapest2022-11-23 12:47:35 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Fekete színű csipkés fehérnemű együttesben fogadott. Az már olyan dögösen állt rajta, hogy bizony kedvem támadt volna egyből leteperni őt. Annyira vadítóan jól nézett ki, de visszafogtam magamat.

A szobában először volt egy kis small talk a masszázs előtt (fürdés után). Majd elkezdett egy sztenderd masszázs programot. Mindezt olyan természetességgel, mintha az összes masszázs tudomány a kisujjában lenne.

Kellemes nyomkodások után fokozatosan erősödtek a fogásai. Tényleg jól megmasszírozott. Nem volt benne semmi különleges, de mégis eredményesnek éreztem.

Jól éreztem magam a kezei között. Felfrissített és ráhangolt az erotikus részre.
Levezetés
Előzetes egyeztetésnek megfelelően, nem csak én kaptam kényeztetést. Evelyn is megkapta azt, ami járt neki. Ehhez először levetkőztettem és kértem, hogy helyezkedjen el kényelmesen a szivacson, ott ahol az előbb én feküdtem.

Megpuszilgattam ahol csak lehetett. Szerencsére nem volt csiklandós. Csókolózásra is kapható volt. Majd az ikreket vettem kezelésbe. Ezután a kelyhe felé vettem az utamat. Simára borotvált punciját puszikkal halmoztam el, majd néhány hosszanti nyalás után belelendültem a francia anyagba. Addig nyaltam, amíg el nem élvezett. Mondta, hogy nem mindig szokott sikerülni, de ennek a sikernek most csalhatatlan jelei voltak.

Az én kényeztetésem következett. Evelyn maradt fekve én a fejéhez térdeltem. Ő, felkönyökölt és érzéki furulya szólóba kezdett. Vastag és forró ajkai között olyan jó volt lenni. Nagyon élveztem, amit csinált. Lágysága és finom megoldásai nekem nagyon bejöttek.

Majd, hogy nekem kényelmesebb legyen felajánlotta, hogy feküdjek le, szét terpesztett lábakkal a szivacsra és ő pedig a lábaim közé térdel és úgy szopikázik tovább. Bejött a pózváltás. Többet láttam az arcából és jobban el tudtam magam engedni. Egy jól felépített dinamikai fordulat következménye képpen az utódjaimat a szájába engedtem. Ekkorra visszavett a tempóból és minden cseppet kiszippantott a farkamból.

Majd gondosan letörölgetett és magát is megtisztogatta.
Elszámolás
Alap csokor plusz a két extra. Ezt a telefonos kisasszony is így mondta. Megbeszéltük azért közvetlenül érkezésemkor is és diszkréten letettem neki a szekrényre.
Rózsacsokor
bobinho nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Pontosan olyan jó volt Evelyn, mint amennyire én azt vártam. Bejött minden. Az alakja, a hozzáállása, a technikája, minden. Biztosan visszatérek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelin erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-23 17:25:43
Szenzációs. Gratulálok. Örülök hogy a korábbi írókkal hasonló tartalmú kalandban volt részed. Nekem átjött minden.koszonom

2022-11-23 14:11:19
Már a külső leirása is előrevetíti a várt - és végül megélt élményt - ami nagyon jól átjött irásodból.