7
Kiemelt
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Zoé

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2022-11-22 19:48:59


Flight666 szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Zoé erotikus masszázs beszámoló Budapest

Flight666 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Telefonon egyeztettem vele. Könnyen, gyorsan. Előre szoktam egyeztetni pár nappal, hogy biztosan a számomra megfelelő időben mehessek, így reggel egy megerősítő SMS-el indult a napom ami már előre felvillanyozott.
Megközelítés
BKV vagy autó, esetleg taxi, mind könnyen odatalál. Kocsival a plázában érdemes parkolni, a BKV sincs 5 percnél távolabb. Most taxit hívtam és úgy közelítettem meg a helyszínt, gyakorlatilag 30mp-et se gyalogoltam az ajtóig.
Helyszín
Általam sűrűn látogatott Corvin sétány épület. Új építésű, modern, tiszta, kellemes berendezett. maximális diszkréció. 2 kis szoba egymással szemben, egyikben kanapé és szobainas, másikban fotel és szobainas, mindkettőben matrac / tatami a földön az eseményekhez. A 2 szoba közt van a kisebb fürdő zuhanykabinnal. A másik nagyobb fürdő amiben kád van, kicsit előrébb van a folyosón, a lányok budoárjával szemközt. Mindkét fürdő jól felszerelt, sok tusfürdő. Belépés és gyors ölelés, illetve finom csók után Zoé bekísért a kisebb szobába, kezembe adta a törülközőt, majd mindketten elvonultunk felfrissülni.
Zoé külseje
Zoé csodásan néz ki, filigrán apró kis tünemény. Arányos, szép cickók, kellemesen kerekedő popsi, igéző szemek, csábító ajkak. Nagyon jól használja az adottságait, olyan természetesen csábít, az embernek nincs ideje gondolkodni sem. Áttetsző kis bodyban fogadott (meg persze köntösben), ami már a kezdetekben magára vonta a figyelmet.
Zoé, Masszázs Budapest VIII. kerület,  nő Budapest VII., 2022-11-24 10:12:34
Zoé +36 Budapest2022-11-24 10:12:34 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Masszázsra sok időt nem vesztegettünk, megkértem, hogy a lábamat gyúrja meg egy kicsit, mert merev és fáradt volt mindenem deréktól lefelé. Közben kellemesen beszélgettünk az élet dolgairól. Nekem viszont más, kicsit perverzebb tervem volt a kis hölggyel, tekintve a legutóbbi találkozónkat.
Levezetés
A rövid masszázs után megkértem, hogy feküdjön mellém, amit készséggel teljesített is. Mivel világosabb volt odakint mint legutóbb (akkor már bőven estébe nyúlt a találkozónk), így a szoba is valamivel világosabb volt, megcsodálhattam a szemét és a szép metszésű arcát. Miközben elmélyedtem az igéző szemekben, simogatni kezdtem, majd lassan lecsúsztattam a pántot a válláról, így előkerült az egyik melle, melyet élvezettel kóstoltam meg. Tevékenységem nyomán kellemesen izgalomba jött, a bimbója megkeményedett és apró sóhajokat hallatott. Megkértem, hogy szabaduljon meg az amúgy sokat sejtető ruhaneműtől. Ezt elég gyorsan meg is tette, majd arra kértem hadd kényeztessem én őt. Mosolyogva dőlt hátra, lábait kissé felhúzva majd szétnyitva engedett betekintést a kis édesen nedvesen csillogó kelyhéhez.
A múltkor nem volt számomra egyértelmű vajon ő is élvezte-e az együttlétet, igaz akkor a figyelmem megoszlott a két lány közt, így most arra gondoltam, biztosra megyek. Mivel az ujjazást nem szereti és nem is választható nála, ellenben a simogatást annál inkább, így befeküdtem a lábai közé, lágyan simogattam és masszíroztam a punciját, majd szinte alig hozzáérve a nyelvemmel elkezdtem a kényeztetését...
Egyre nedvesedett, miközben felváltva körkörös mozdulatokkal izgattam a csiklóját illetve mélyen hosszan benyaltam a nyílásba. Elég hosszasan csináltam és meg is lett az eredménye... Kezeivel megragadta a kezeimet, combjaival egyre erősebben szorította a fejemet, majd diszkrét sóhajokkal, és annál érezhetőbb remegéssel jutott a csúcsra. Néhány percbe beletelt míg magához tért és lenyugodott. Közben én ismét mellé feküdtem és simogattam levezetésképp... Mikor kellően kipihente magát igéző szemekkel rám nézett, majd lassan de annál határozottabban simogatni kezdte meredező farkamat. Végül a szájába vette, és egyre gyorsuló ütemben bólogatott amit a tükrökből csodáltam, miközben simogattam ahol csak elértem. Nem kellett sok, és a technikájának hála én is a mennybe jutottam. Ezután gyors tisztálkodás, a fennmaradó időmben pedig kellemesen összebújva simogattam, amit nagyon hálásan fogadott. Közben még volt időnk csevegni is, bár inkább csak élveztük egymás társaságát.
Elszámolás
Korrektül elszámoltunk még az elején (nem szeretek várni vele), időben kitettem a szokásos összeget a komódra. Mindig nagyon figyelmesen megköszönik a lányok.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Már az első alkalommal is nagyon bejött mikor Aminával fogadtak, most viszont csak rá akartam figyelni, és összességében minőségi időt tölthettem egy csodálatos nővel. Abszolút csak ajánlani tudom a hölgyet!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-24 19:11:12
Persze hogy jó ez is mint a többi is remek írás. Gratulálok

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2022-07-25) : Kérésemnek megfelelően nem erősen, közepesen gyengén csinálta, a combomnál volt kicsit erősebb, a hátsómhoz érve voltak erotikus benyúlások is, a hátam és a lapockám is közepes gyúrásban részesült, majd a derekamhoz és hátsómhoz visszatérve jöhetett a fordulás.

(2022-06-06) : Natúr franciával kezdett én feküdtem ott és élveztem a látványt , nagyon jól húzta az agyam felnézett és megtartotta a szemkontaktus , nem volt semmi zavarba jövős lenezek kislányos zavar , szerintem ez sexy . Eleinte kis kezet is igénybe vette de változatosan csinálta , néha kicsit mélyebbre is engedte .

felejthetetlen: 3db
(2022-11-25) : Kezdésnek mellém feküdt és igazi csókok kíséretében kézzel életet lehelt belém, mondjuk a csókok és a szépsége miatt túl nehéz dolga nem volt. Utána áttért a testem simogatására és puszilgatására, majd nemsokára megérkezett a célterületre, és elkezdte igen profi, változatos, mindenre kiterjedő franciát.

(2022-11-01) : Zuhany után volt egy kis masszázs. Egészen ügyes. Tényleg. Sokat kérdez, beszélget, nincs kínos csend. Bár nekem nem szokott kínos lenni, ha csöndben zajlik a masszázs. Krémet kértem.

(2022-08-07) : Ajtó mögött Zoé fogadott nagy örömmel, mivel már ismerjük egymást. A szimpátia kölcsönös közöttünk a régebbi randik alkalmával már kölcsönösen megkedveltük egymást . Cipő le és irány a szoba. Szobába ketten voltunk Zoéval, Amina nem volt még ott. Izgatottan ledobáltam magamról a ruhákat, közben beszélgettem kicsit Zoéval.

nagyon jó: 5db
(2022-10-08) : Én felvezetésként, ráhangolódásként a masszázst választottam, aztán pedig úgy gondoltam, hogy majd úgyis alakul a szituáció. Hasra feküdtem a tatamin, majd Zoé beolajozta a kezét, rám ült és elkezdte a masszázst. Masszázsa gyengéd, nem ez a nagyon meggyúrós fajta, de én pont ezt szeretem, mert kellemesen ellazít.

(2022-09-02) : Hála Istennek ez nem volt, érezték a lányok hogy én nem ezért érkeztem. A farkamat masszírozta Zoé, elég jó technikával, le is kellett állítanom. Őstehetség kezei vannak. Amúgy a szája is finom. Amiért én jöttem az a két szájbaélvezés volt meg a spermás csókjuk egymással, meg a csókjuk velem. Amina akkora műsort vágott le hogy vizuálisan/audiósan is túlteljesítette a várakozásaimat, hatott minden ingeremre.

(2022-07-14) : Mondtam neki, hogy nem kell takarékoskodnia a nyállal, és értett a szóból. Rákérdeztem torka mélységére, és megmutatta, hogy feneketlen. Elszántan lenn tartott egészen addig, amíg a gagging reflex nem jött.

: 2db
(2022-11-21) : Fullos érzékiséggel szopni kezdett, puha ajkai néhány perc alatt élvezésközeli állapotba hoztak. Megkértem, hogy villantsa megint meg a múltkori mélytorkos tudását, és megtette, ráhúzta magát a farkamra egészen addig, míg a garat kapuját át nem léptem, amit cuppanás is jelzett.

(2022-06-29) : Hason fekvésben, törölközővel a derekamon vártam, hogy elkezdődjön a jótékony masszázs. Zoé – szakmai előkészület után – mellém térdelt és egy kis krém segítségével jól átgyúrta a testemet. Bokámtól a nyakamig. Mindenhol. Ez olyan precízen történt, hogy gyógymasszőrök is megirigyelnék azokat a fogásokat, amiket alkalmazott.