EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Adel

Törzshirdető

-

Beküldve: 2022-11-22 10:39:09

Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Adel reagálása

Kedves Ksi,

köszönöm szépen a csodálatos beszámolódat Rólam, nagyon sajnálom, hogy megvárattalak. Érted készültem, hogy minél frisebben és üdébben tudjalak fogadni, ezért amikor hívtál éppen a fürdőszobában voltam, és nem hallottam a hívásodat. Természetesen visszahívtalak többször is és nem vetted fel. Itt a belső üzenetekben leírtad nekem, hogy nem vársz és elindulsz haza. Én írtam neked, hogy várlak és kérlek gyere, de már nem reagáltál és le is tiltottál azóta, hogy ne is tudjak neked üzenetet írni. Nagyon sajnálom, hogy ilyen mélységesen megbántottalak, hogy letiltást érdemeltem.
Sajnálom, hogy 8 percen múlott életed randija.
Csodálatos napot kívánok neked!
Adél

Adel szexpartner beszámoló Budapest

ksi a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
A legelején tisztáznám, hogy nincs szó bosszúról, lejáratásról, egyszerűen szükségét érzem veletek közölni, hogy az Adél körül kialakult rózsaszín ködben azért van egy kis szürke szmog is.
Röviden: szörnyű.
Hosszabban: rengetegszer hívtam, akkor is, amikor egy másik oldalon kint volt a "most hívhatsz" felirat, akkor is amikor láttam, hogy online, SMS-ben kértem, hogy csörgessen meg, ha aktuális, stb. Semmi. Párszor előfordult, hogy foglalt, de utána sem tudtam elérni. Az oldalon üzenettel, VTR-rel próbálkoztam, itt már nagy nehezen jött egy két válasz, végül megszüntette a VTR funkciót, és üzenetben beszéltünk meg egy közeli (2 óra) időpontot. Kérdeztem, hogy beszéljünk-e telefonon (én szerettem volna, mert sokat meg lehet tudni egy beszélgetésből), de nem volt a válasz. Azt sem kérdezte, hogy mennyi időre mennék, én írtam utána, hogy mégis tudja.
Megközelítés
Marina, nincs mit ezen részletezni.
Leírás
Időben hívtam, de foglalt. Utálom az ilyet, de ez van. Pár perc múlva újra hívom, nem veszi fel. Hívom még párszor, de még mindig nem veszi fel. Az elmúlt hét(ek) telefonos dejavuja miatt eljöttem. Írtam neki az oldalon, hogy ez történt, sajnálom. 10 perc után visszahívott kétszer, de már a kocsiban voltam, a játszós telefon nincs a kihangosítón, ezért nem vettem fel.
Biztos sokan felháborodnak, hogy milyen türelmetlen voltam, várhattam volna többet, közbejöhet bármi stb. A rossz telefonos tapasztalatom miatt elment a kedvem, és kinőttem abból, hogy a kocsiban ülve várjam, hogy hajlandóak-e fogadni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adel szexpartner beszámolójáról


2022-11-26 08:54:56
Ha elvárás, hogy a vendég legyen pontos, akkor legyen elvárás az is, hogy a vendéglátó pontos. Néha a legjobbak is hibáznak. Emelt fővel és egyenes gerinccel el kell ismerni, így korrekt. Ha ritkán fordul elő, akkor nem befolyásolja a megítélést. A maszatolás és a felelősség nem vállalása nem javít, csak ront.

2022-11-24 20:44:02
Érdekesen alakul.... Azt azért megismétlem, Nőt látogatunk meg, az időből kifutás ezzel jár... A másik az idézet vers a bemutatkozásban, tessék elolvasni, sok mindenre választ ad. Ha csupán mint szolgáltatást beszélünk meg, akkor valóban nem szerencsés hogy egyeseket megvárakoztat, de mint olvashattuk máshol, Adél bőségesen kárpótol mindezért. Lehet választani. Szerintem is kicsit túlragozzuk már :(
U. I. Milyen érdekes, azóta kapott felejthetetlen beszámolót is !

2022-11-24 20:04:42
Pvadász, nem kötelező de az ő érdeke hogy reagáljon.

2022-11-24 18:08:13
Szerintem aki találkozott Adéllal az tudja hogy hogyan áll a dolgokhoz és mi az amit Ő tud adni. A kedven Vendég nagyon sokról maradt le, bánhatja. Akik meg jártunk már Adélnál azok tudjuk hogy így legalább több jut nekünk. :)

2022-11-24 17:42:33
Végeredményben leírtad, hogy nem jött össze a tali! Sztáralűrszerű történet, ahol nem kellett volna sok ahhoz, hogy legyen egy remek randi, és egy színesebb beszámoló! Pusztán türelem és/ vagy odafigyelés! Én szélsőségesen pontos vagyok, /- 1 perc a normám, és kivétel nélkül mindíg,de tudom, hogy ez nem elvárható mindenkitől, ezért a ritkán előforduló hasonló esetekben magamra erőltetem a tűrelem nevű agyrémet( felfokozott vágyállapotban nem könnyű), így akár szimpátiámat is növelhetem. De köszönet írásodért.

FunkciókAdel legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2022-11-04) : Amit szuper franciával viszonzott. Mélytorkosan, lent tartva, szemből és oldalról. Viszonylag sokáig húztam, majd gumit kértem. Ekkor más szögből a mélytorok még mélyebb lett. Atbuktam a garaton. Így a gumi még várt magára.

(2022-11-01) : A tükör előtt kaptam egy nagyon finom franciát, majd rákérdeztem a fejlógatós franciára. Egyből felpattant és már helyezkedett is. Hihetetlen érzés volt, ahogy a farkam átcsúszott a torkán, közben egy kicsit ujjaztam azt a szép puncit. Felvettem, hogy egy kicsit nyalakodnék, nem volt ellenvetése.

(2022-10-26) : Itt is többször felnézett tovább fokozva a vágyam. A mélytorkot többször mutatta , de ebből a pózból nem volt az igazi. Kértem, hogy térdeljen a bal oldalamra és úgy folytassa, na itt már teljesen eltüntetett éreztem rendesen a torka szorítását. Ebben a pózban én is jobban hozzáfértem és tudtam a puncival és popsival foglalkozni. Érződött az izgalmi állapota és jelezte is, hogy meg akar lovagolni. Gumihúzást követően guggolva beleült ,ami igen csodás látványt is nyújtott. Ebben a pózban is többször összerándult és kicsit lassított. Rákérdeztem a popóra, amire egyértelmű igen választ kaptam.

felejthetetlen: 6db
(2022-11-24) : Újra a lábam közé helyezkedett, és a fentebb megénekelet mélytorkos francia következett, majd lejjebb a zsákokat is csókolgatta. Felemeltem a lábam, amit megértve még lejjebb kereste élvezetemet. (1 perc intermezzo, kopogtak, majd csengettek, a közös képviselő volt, köntöst húzott és gyorsan elküldte, és majd elnézésemet kérte) Folytattuk, ahol abbahagyta, majd mikor kellő keménységűre váltam, ezúttal hátulról támadtam.

(2022-11-07) : Most ö következett,egy csodás franciával keményített fel,kb egyből tövig szopta a farkam,nem hagytam sokáig már nagyon szerettem volna benne lenni. Így gumit helyezett rám,és az ő kérésére lovaglással kezdtünk. Olyan tempót diktáltunk csak úgy csattogott az ölünk,ennek eredményeként ő ismét egy hangosat élvezett

(2022-11-03) : Ezután az ágyra parancsolt és úgy folytatta áldásos tevékenységét, majd közölte, hogy ha azt szeretném ne rúgjon ki a munkahelyemről, nagyon alaposan ki kell őt nyalnom. Az arcom fölé guggolt, úgy hogy közben végig tartani tudtuk a szemkontaktot, és szétnyalatta magát vele

: 3db
(2022-11-24) : Mielőtt még lecsóba csaptunk volna, jött a francia. Végig szemkontaktusos, kézhasználat nélküli, körbesimogatós, mélyreengedős, fejfogásos, alulról tolásos, ráhúzásos, lenttartásos, glugyglugyolós, felengedve nyálcsíkhúzós, torokkefélős. nagyon bírta a gyűrődést, néha teljesen eltűnt.

(2022-11-16) : Előttem korábban megírt,csodálatos mélytorokkal fűszerezett szopásban részesített drága vendéglátóm, majd kérte háton fekve helyezzem magam kényelembe, hogy ily módon folytathassa módszeres kivégzésem. Nem is kellett sokat várnia szájába robbanó magvaimra, mely egyáltalán nem hozta zavarba, utolsó cseppig eltűntette

(2022-09-26) : Ezek után én következtem olyan szuper finom a szája bevette teljes egészében illetve a golyókat se hagyta ki a mókából.Végül arra is fényt deritett bár előzőleg nem említettem neki hogy szeretem ha popsimat kényeztetik.