61
Kiemelt
62
Kiemelt
80
Kiemelt
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-11-22 10:10:00


Kalaposanakonda szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Marcsi szexpartner beszámoló Budapest

Kalaposanakonda a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS-ben egyeztettem vele. Többször voltam már Nála korábban.
Megközelítés
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Hát parkolni nehéz. Bár hétvége volt, vasárnap, mégis negyed órát keringtem a környéken, és a szomszéd hídig el kellett mennem majdnem, hogy találjak valamit. Így aztán pár percet késtem is sajnos.
Helyszín
Mivel korábban sok kritikát kaptam a beszámolóimra, hogy ezekről a részekről nem írok, így most pótolom a hiányt. :) Belvárosi elegáns, híres házban található a lakás, amit bérel a Hölgy. Tiszta, célnak tökéletesen megfelelő. Tágas előtér, nappali, amit még soha nem használtunk. Egyszer majd talán. A hálóban francia ágy. Kényelmes, nem nyikorog, bár a szivacs az ágy szélén ülve egy helyen nagyon besüpped. Meg is lepődtem, mikor egyszer sikerült pont a lyukba ülnöm. A fürdő a hálóból nyílik. Nem a legújabb, de tiszta, rendben van. Kádban lehet zuhanyozni. A meleg vízzel többször akadtak gondjaim az elején, mert hiányzik a csapról a kis kék-piros jelölő, és sokára jön csak nagyon a meleg. De mindenki megnyugtatására, a normál módon, a csapot balra fordítva jön a meleg víz, csak türelemmel ki kell várni :) Tusfürdő választék teljesen kielégítő. Kaptam tiszta törülközőt. A kád előtt végre volt egy csúszásmentes kilépő, így nem rettegtem, hogy elcsúszok az egyébként vizesen síkos kövön.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A legjobb dologban fogadott, amit én nőben el tudok képzelni. :) Kérés nélkül, szinte kitalálta a gondolatomat. Magas sarkú. Mini szoknya bugyi nélkül. És egy kis top melltartó nélkül. Már az előtérben csókolóztunk, megmasszíroztam a szoknya alá nyúlva a kis popóját, kiszabadítottuk a ciciket, amiket aztán szívogattam, puszilgattam. Csókja mézédes, szemei elbűvölők :)
A képek a valóságnak megfelelnek. Nem mondom, hogy nem az előnyös oldalát mutatják be, de hát marketing fotók :) És retus nélküliek! Valóságnak megfelelnek. Aki nagyon akar az nyilván tud hibát találni a hölgyben (még akár én is tudnék, pedig én elég elfogult vagyok feléje), de egyrészt nem szeretem a tökéletes, hibátlan nőket (mert magam sem vagyok az és zavarban lennék egy tökéletes nő előtt), másrészt mert mint írtam én elfogult vagyok :) (mert ismerem már, a természetét, a kedvességét, stb)
Marcsi, Szexpartner Budapest V. kerület,  nő Budapest IX., 2022-11-22 17:27:15
Marcsi +36 Budapest2022-11-22 17:27:15 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Csók:
5
Most akkor ez a rész lesz rövidebb. A megszokott nálunk "klasszikus" módon elégített ki két alkalommal is, mikor fáradtan vagy kevésbé virgoncan érkezem. Utóbbi most azért volt, mert 2 nappal korábban bejelentkeztem hozzá, és annyira fel voltam izgulva előtte, hogy nem bírtam magammal otthon... Hm, nagy hiba, lehet mondani, egy nő, egy NŐ meglátogatása előtt. :( De bíztam a képességeiben, és nem csalódtam. Zuhanyzás után simogattuk egymást, majd bekapta. Imádom a franciáját és lehet mondani, minden alkalommal, hónapról hónapra fejlődött a hölgy abban, hogy milyen mélyre veszi be. Most először maga próbálta tövig bekapni, és majdnem sikerült is neki. Kicsit segítettem neki, és finoman rászorítottam én is a fejére. De tulajdonképpen nem volt rá szükség. Magától is bekapta úgy, hogy az orra a hasamon koppant :) A segítség igazából csak annyi volt, hogy nem vagyok hosszú fajta. Pajkosan, kérdőn nézett fel rám, hogy mit szólok hozzá? Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :) Így nekiállt, és csodát tett. Szó szerint. Már az újabb erekción is elcsodálkoztam, az meg, hogy sikerült másodjára is elmennem, és úgy, hogy szó szerint kilöveltem, az a korábbi beszijeimben leírt módon történt, hogy nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is sikerült annyira stimulálnia, hogy megtörténhetett a dolog. Önkéntelenül egy "azt a..." hagyta el a számat a siker láttán. Mivel az összes Istennő értékelésem már és még mindig nála van, ezért nem tudok neki újabbat adni. Pedig ezért a tettéért megérdemelt volna még egyet :)
Elszámolás
A publikus árat fizettem az egy óráért. Késtem is pár percet, a végén is túlléptem pár perccel, de TP-nek nyoma sem volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szerintem felesleges itt tovább részleteznem. Ismét nagyon jó érzéssel távoztam Tőle :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2022-11-22 21:29:09
Egyértelmű hogy ez egy jó novella, minden benne van

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

(2022-08-30) : Marcsi rögtön elértette, és megsimogatta a keményedő farkam az alsónadrágon keresztül. Majd rögtön le is húzta rólam egyetlen ruhadarabom, és hogy nehogy az ezredes megfázzon, szájába kapta. Szopogatta, nyalogatta, szívogatta, amire rendesen megkeményedett. Kányszer franciát nem vállal a Hölgy, de ingerenciám támadt, hogy kicsit mélyebben a szájába toljam.

felejthetetlen: 26db
(2022-10-13) : Nagyon élveztem és mézédes volt a csókja, ami nagyon tetszett. Ezután megkérdezte, hogy mit csináljunk. Kaptam tőle egy nagyszerű franciát, ami első osztályú, és annyira élveztem, hogy hagytam végig franciázni

(2022-09-24) : A földön térdelve, én előtte állva, a már korábban is kipróbált, még nem kényszer francia, de kicsit afelé tendáló módon :) (durvaságról szó sem lehet, nem az a mazo típusú hölgy) Majd popsi nyalás, ami standard a repertoárban nála.

(2022-07-12) : Marcsi, mint mindenben, ebben is nagyon odatette magát, fergetegesen meglovagolt. Hol úgy, hogy jól lássam, hogyan hatolunk egymásba másodpercenként többször is, hol hozzám tapadva, csókolgatva. Élvezetemet a végletekig fokozta csodaszép, kemény cickói ringatózásának látványa.

nagyon jó: 30db
(2022-10-05) : Aztán gumi fel és ha jól emlékszem először paciban toltuk ami a csövön kifér. Imádom mikor a farkamon tekereg közben a melleit gyömöszölöm. Váltásként a kedvencemet, kutyapózt választottam finoman kezdve egyre nagyobb tempóban dugtam a punciját

(2022-07-22) : Kicsit lejebb csuszik, agy szelere ul es beveszi a tabornagyot, en allok az agy szelen... duplan. Nem vicc semmi kezezes csak a golyokat simizi es alam nyul hogy a fenekem is markolassza, csak a szaj eszmeletlen jol csinalja.

(2022-04-16) : Figyelve minden mozdulatom, hogy jó nekem, tette magáévá a furulyámat, mint ha csak az ő egyedi hangszere lenne, amin mesterien, barátnősen játszott lelkesen. Nincs nála mélytorok, főleg nem az én nagyobb méretű dorongommal, de kellőképpen bevette a pálcámat, ami még neki sem volt kellemetlen.

: 33db
(2022-09-26) : Fordult a kocka és ő kényeztette engem Felettébb kiváló a francia tudása Mialatt rajtam foglalatoskodott én is simogattam mindenhol A fenomenális francia tudása miatt hamar végem lett Az utódokat szájában tüntette el majd visszatért simogatta beszélgetve fejeztük be a szeánszot

(2022-08-29) : Részemről a rövid egy órában "csak" kölcsönös francia aktualizálódott, nem is egyszer, és amit ő elvállalt, azt tökéletesen teljesítette.

(2022-08-25) : Nagyon kellemes csókólázással ,és franciával kezdett kimondottan izgató, ahogy közben a szemébe néz az embernek. Aztán kis 69,lovaglás, hátulról, nagyon sok mindent kipróbáltunk. Ami az adatlapján van mindent nagyon korrekten vállal.