62
Kiemelt
61
Kiemelt
80
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Kittike  beszámolója
LEHETNE JOBB szexpartner beszámoló

Kittike

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-22 09:44:39


pali1 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Kittike szexpartner Pécs

pali1 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Telefonon sikerült elérnem. Viszonylag korai időpontban hívtam, de nem okozott problémát. Kedvesen megbeszéltük, hogy szabad és vár a helyszínen. Részemről csak a logisztikát kellett megoldanom.
Megközelítés
Pécs belváros. Hát nem egyszerű, sem a közlekedés, de a parkolás pláne. Egyszer kétszer körbeautóztam, amíg a kellő sétamennyiség fenntartása mellett a helyszínre jutottam. Érdemes a belvároson, a falon kívül parkolni és besétálni! Erre a telefonban felhívhatta volna a figyelmet!
Helyszín
A lakás kicsi, praktikus, kicsit viseletes, mármint a fürdőben lévő zuhany mindenképp. Nem ezen múlik a megítélésem, nem mindenki lehet műszaki érzékkel megáldott. Az tény, hogy a víz nem megy le a kabinban, az ágyon használt ágynemű, a törölköző pár kérdést felvetett.
Kittike külseje
A hirdetésnek megfelelő, nem túl magas, formás, kedves, de nagyon távolságtartó hölgyet ismerhettem meg. Óriási műszempillák az első pillanattól sokkoltak, ami érzést hagynom kellett volna irányítani. Fiatal, végeredményben kívánatos vendégfogadót láttam benne, így inkább maradtam, és a nem jelentősen módosító 1 órás programra neveztem be.
Action
Itt már nem voltam annyira feldobott. A zuhany állapotáról már írtam. A törölközőről nem tudtam eldönteni, hogy Én vagyok-e az első! Mindezeket a fejemből elhessegetve vártam a fejleményeket. A kitérő után a szobába érve Kitti még ugyan úgy rövidnadrágban, így utólag visszagondolva a telefonját vagy valami ilyesmit birizgálva. Vetkőzés, aminél csak a melltartónál juthattam szóhoz nekifogtunk az ismerkedésnek. Pontosabban Én próbáltam, Ő meg volt... Nem túl hangulatosan, mondhatnánk közönnyel ült vagy feküdt mellettem. Látva, hogy itt barátnő feeling kizárt, hát mondom magamban, akkor engedjünk terepet Neki, mutassa meg mit tud. Kisebb rábeszélés után elkezdte a z idegen nyelvű "kommunikáciot"! Hamar jelelő beszéddé próbálta alakítani, amire jeleztem, hogy ne kezezünk. Nem lettem nagyon elvarázsolt, így hát kértem szerelkezzünk fel és ....
Magam szereltem a védőfelszerelést, majd elkezdődött valami lovaglásnak nevezhető, amit nem nevezhetek rossz tevékenységnek. Átfordultunk alaphelyzetbe, ami vizuálisan jó élményt nyújtott és valami miatt igen gyors eredménybe torkollott, de ettől ég nem volt benne semmi izgató. Egyszóval megvoltunk.
A tisztálkodás közben sem változott az érdektelenség, így kértem, hogy váltsunk vissza a 1/2 órás verzióra és tipli mosakodni.
Elszámolás
Előre kérte, a szolgáltatáshoz mérten igen magas virágszál mennyiséget. Korrekt volt, mivel a program visszalépést nem vitatta, de szerintem ez már előre kigondolt folyamat, mivel nem jelentős a különbözet. Nem volt az elszámolásban feszültség. Választottam egy szolgáltatást, ami Nekem nem jött be, és a hozzá tartozó előre ismert mosoly járt hozzá. Nekem nem érte meg!
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Egy könnyed megélhetést kereső, fiatal, csinos leány, aki kihasználja a helyzetet, és nem igazán tudja mit akar. Kihasználja a helyzetet, de nem törekszik, hogy visszatérő vendégei legyenek. Ennyire nem lehetek ellenszenves, hogy csak nekem szólt volna. Kárt okoz ebben a közegben szerintem. Én igyekszem elfelejteni az élményt amit okozott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kittike szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKittike legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.