7
Kiemelt
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Wanda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-21 23:09:34


ochocinco szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Wanda erotikus masszázs beszámoló Budapest

ochocinco a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
mindenre hagy időt
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Egyből felvette, másnapra több időpontból is tudtam választani, kedvesen elmondta a lehetőségeket és a tisztelet díjat.
Megközelítés
Nagy belvárosi csomópont, parkolás nehézkes, BKV-val mindenhonnan egyszerű.
Helyszín
Többen dolgoznak a lakásban, de nagyon figyelnek egymásra, jól felszerelt fürdő minden szükséges higiéniás termékkel. Szoba maximálisan megfelel a célnak.
Wanda külseje
Nagyon kellemes kisugárzása van, jó alakkal, más oldalon képeknek abszolút megfelel, arccal is hirdet.
Egy szexi egyberészesben fogadott, amitől a masszázs legelején meg is szabadult, csak egy bugyi maradt.
Wanda, Masszázs Budapest VI. kerület,  nő Budapest VII., 2022-11-22 09:38:23
Wanda +36 Budapest2022-11-22 09:38:23 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Teljes testmasszázst szerettem volna, ezt nagyon jól teljesítette. Természetesen ne azt várja az ember mint egy profi sima masszázs szalonban, a csomók kigyúrását nem itt kell elvárni, bár ki tudja lehet abban is jó. Kellemes cirógatás lett a masszázs vége benyúlásokkal és kellemes érintésekkel délen.
Levezetés
Csak kézi levezetés van, de a kellemes felcsigázás után elég profin műveli. Szemkontaktus megvan, abban könnyű elveszni. Változatos technikája van, nagyo jól érzi mikor teljesedne be a dolog és olyankor megáll, hogy lenyugodj kicsit, aztán újra és újra a tüzijátékig.
Elszámolás
Nem tudok extráról, de nem is volt akkor ott szükségem rá.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon pozitív élménnyel távoztam, kipihentem, megkönnyebbülve újra be a szürke hétköznapokba.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Wanda erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókWanda legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-04-28) : Kényelmesen elhelyezkedtem, és olajos kézzel nekiült foglalatoskodni a cerkával. Néha rámpillantott sejtelmesen mosolyogva, és tovább csinálta, finoman a golyóbisokkal is törődve, én közben simizhettem combját, karját, kicsit a cicit is

(2018-12-16) : A talpamtól indult el majd a vádli és a combok következtek módszeresen dolgozta meg fáradt testem nem hagyott ki semmit se ami az adott testrészt illeti.

(2018-08-25) : A hátam, a nyakam sem maradt ki. A masszázs nem szétszedő jellegű, inkább lazító és relaxáló jellegű volt. Ezért már ekkor ellazultam, ébren voltam, de mégis lebegtem.

felejthetetlen: 7db
(2022-02-16) : Wanda mellém telepedett,és elkezdte a programját. Talpmasszázzsal kezdett,majd az egész testemet végigmasszírozta.Bokám,vádlim,térdem,combom,majd a hátam,vállam,nyakam,fejem következett. A végén a bal kézfejemet és az ujjaimat is megmasszírozta,megmozgatta,ami gyógytorna színvonalú volt.

(2021-01-02) : Megkapom a henger formára előkészített törölközőt,majd irány a fürdőszoba.A tusolás után a szalon szabályainak elemeit betartva visszatértem a szobába.\nKözben a ruha lekerült Wandá...

(2019-12-07) : Mellém telepedett és meleg olajjal kezdett masszírozni. Próbáltam ránézni, de az volt az utasítás, hogy ne nézzem, hanem az érintésre koncentráljak. Így is tettem. Kérte, hogy terpesszem jobban a lábamat. Többször érte a simogatás a zacsit is meg a combom belsejét.

nagyon jó: 12db
(2021-03-04) : Elhelyezkedtem a tatamin,Wanda elkezdte a masszázst.Tetőtől -talpig végigmasszírozta a testem közepes erősséggel.A végén a kézfejemet és az ujjaimat is megmasszírozta.\nNagyon kellemes é...

(2020-07-07) : A sorrend lábaknál alapvetően ez, folyamatos izgalomba tartott, néha a benyulások hosszabbak és erőteljesebbek voltak, néha csak úgy elmaradtak, teljesen kiszámíthatatlanúl érintette az erogén zónákat és ez volt az izgalmas.

(2020-05-26) : Hason fekve elhelyezkedtem a tatamin.Wanda mellém telepedett,és elkezdte a programját.Talpmasszázzsal kezdett,majd az egész testemet végigmasszírozta. Bokám,vádlim,térdem,combom,majd a hátam,vállam,nyakam,fejem következett.

: 31db
(2021-09-06) : Először egy fürdéssel kezdtem, a tiszta és rendezetett fürdőben, majd amikor végeztem kinyitottam az ajtót résnyire és már jött is értem. A masszázs egy a földre fektetett matracon történt. Hasra feküdtem és elkezdett masszírozni, nagyon kellemes volt, a lábamtól indult és haladtunk folyamatosan felfelé.

(2021-08-09) : Meleg olajjal masszírozott, a lábammal kezdte, szépen lassan haladt fölfelé, a hátam, majd a vállam, nyakam következett. Beszélgettünk közben erről-arról, vagy dúdolta a zene dallamát. Valamikor ekkor mondtam el, hogy születésnapom van. Kaptam egy arcrapuszit ajándék gyanánt. Hogy mennyire volt szakszerű, azt nem tudom, (mivel ez volt az első masszázsélményem),de én tökéletesen felfrissültem tőle. Néha elkalandozott a keze a legérzékenyebb részem irányába is.

(2021-06-01) : A masszázs, nagyon kellemes, lágy érintések, finom ujjak, hamar kikapcsol....Pont ilyenre gondoltam. Ezért mentem, hogy megtapasztaljam!!! ...