7
Kiemelt
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Zoé

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2022-11-21 19:56:14


Lingvista szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Zoé erotikus masszázs beszámoló Budapest

Lingvista a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Első, nyári látogatásom után régóta terveztem egy Amina-Zoé párost, ezt próbáltam most valóra váltani. A második VTR egyeztetési kísérlet két nappal a tervezett randi előtt félsikerrel járt: Zoéval találtunk közös időpontot egy 1 órás találkához. Amináról viszont azt az infót kaptam az üzenetváltás során, hogy egy darabig nem lesz (Ehhez képest most, amikor írom ezt, fent van a hirdetése, ami fura.)

Zoé kérésére aznap meg is erősítettem az időpontot. Üzenetváltásunkban egyeztettünk még 1-2 dolgot, nekem most nagyon praktikus volt ez így. Első randi esetében ragaszkodtam volna hozzá, hogy halljuk egymás hangját, de mivel már ismertük egymást, ez most nem volt létfontosságú.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ideálisabb lokalizációt nehéz lenne elképzelni: a Corvin-plázában könnyű és nem is drága parkolni, és ha a megfelelő (nem a mozi felőli) kijáraton jössz ki, a kapu 50 méterre van. Ebből adódik, hogy BKV-val is könnyű az odajutás és kevés sétára van szükség. Még a lifttől is csak néhány lépést kell tenni...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Új építésű házban erre a célra kialakított, szűk terekkel rendelkező, de kellemes lakás, kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő kuckóval, amelyben csak egy nagy tatami fér el, meg némi pakolóhely, kis kanapé, szobainas. És persze egy kisebb tükör. A zuhanyfülkés fürdő kifogástalan, a szájvizes flakon viszont üres volt.
Zoé külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Zoé arca még annál is gyönyörűbb, mint amire emlékeztem, talán azért is, mert azt hiszem sminkben stílust váltott. A fantáziám nyilván mocskos, azonnal hevületbe jöttem, amikor a tervezett végkifejletre gondoltam. Erre a csodálatos arcra, te jó ég...

Ami nem változott: Zoé nem kosaras típus, kifejezetten alacsony, filigrán, ennivaló kis tündér. Fogyhatott valamelyest, mert a feneke, ha szép kerek is, már nem olyan brazilos. Egy csipkés body-ban fogadott, ami igencsak kiemelte karcsú, nőies vonalait.

Ami viszont elsőre lejött: rendkívül készséges, barátságos, oldott, a vendég kedvét kereső lány, aki erotikus kisugárzásával szinte elvarázsol. Nem a kényszerűen viselt műmosolyt kell itt elképzelni, hanem bújkálót, valami csábítóan erotikus derűs arcon.
Zoé, Masszázs Budapest VIII. kerület,  nő Budapest VII., 2022-11-22 09:36:16
Zoé +36 Budapest2022-11-22 09:36:16 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Azért nem került rá sor, mert sajnos melótényezők belerondítottak a napomba: negyedórás késéssel érkeztem úgy, hogy közben negyedórával korábban el is kellett mennem. Emiatt nagyon kényelmetlenül éreztem magam végig, de hát ez nyilvánvalóan az én hibám. És ezért, bár elveimmel és a szokásommal ellenkezik, azonnal a tárgyra kellett térnünk...
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
A fent említett időbeli szorítottság miatt az egész együttlét számomra olyan volt inkább, mint egy remek film előzetese (pontosabban, mivel már voltam nála egyszer, egy remek film második részének előzetese...), egy ígéret egy izgalmas, ráérősebb randira. Trailernek viszont díjnyertes volt: azt lehetett sejteni, hogy egy hosszabb randi felejthetetlen lehet Zoénál. Minden arckifejezésével, gesztusával, mozdulatával és mondatával húzott és húzott ravaszul és végtelen kifinomult erotikával felfele. Azt érzed, hogy ez a gyönyörű csaj teljesen annak szenteli az együttlétet, hogy kielégítsen. Zoé arca és szeme csodaszép, és ami a lényeg, használja is ezt a szépséget: a nézése gerjesztő. Miközben a fürdőben időztem, készségesen fölhúzta magára az általam vitt harisnyát. (Gerjedek a harisnyás lábra, mit csináljak?...)

Mivel sajnálatosan kevés volt az időnk, az ő kényeztetését fájó szívvel kihagytam, rögtön a tatamira hevertem széttett lábbal, amit tökéletesen értett. Nyelvével és (azt hiszem kissé feltöltött) ajkaival pillanatok alatt merevvé varázsolt. Fullos érzékiséggel szopni kezdett, puha ajkai néhány perc alatt élvezésközeli állapotba hoztak. Megkértem, hogy villantsa megint meg a múltkori mélytorkos tudását, és megtette, ráhúzta magát a farkamra egészen addig, míg a garat kapuját át nem léptem, amit cuppanás is jelzett. Úgy érzetem, most nincs ehhez annyira kedve, mint a múltkor, így csak újabb késésemre mutatta meg még egyszer a mélységeit, ezért ezt a vonalat most elengedtem, és hagytam, hogy úgy csinálja, ahogy akarja.

És nem volt semmi, ahogy csinálta. Azt hiszem, örökké belém égett, ahogy szopás közben NÉZ a gyönyörű szemével. Vadítóan, felajánlkozóan, gerjesztően, de minden mesterkéltség nélkül. Csoda, hogy az arcán akartam viszontlátni a gyönyöröm végtermékét?

A végéhez közeledve rákérdeztem, hogy hogyan végződhet. Nem pazarolt el egyetlen másodpercet sem: nem vette ki a szájából a benne dagadó brét, hanem csak rámutatott a szájára, jelezve, hogy nyugodtan lőhetek oda. Nekem azonban, pornómérgezte perverznek, más volt a tervem, ahogy már említettem. Megkérdeztem tehát, élvezhetek-e az arcára, és szerencsére igent mondott. Hátára fektettem, párnát tettem a feje alá, és tudta a dolgát: nagyra nyitotta a száját, kinyújtotta a nyelvét és.. NÉZETT!! Az a nézés! Mondtam már, hogy felejthetetlen? Sajnos, mivel a randi sietős volt, nem volt időm annyira begerjesztetni magam, hogy igazán nagy legyen a spricc, de szép adagot lőttem azért a csodaszép arcra, szájába, nyelvére, ajkaira. Derekasan, szemrebbenés nélkül állta.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Igaz, az én hibámból rövidke lett a randi, mivel egy órát foglaltam, úgy éreztem, úgy korrekt, ha egy órás csokrot is nyújtok át.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Más volt, mint ez első élményem, de kicsivel sem rosszabb. A középpontjában a csodaszép, gerjesztően rám néző szempár és az kidekorált arc állt. Nem tudom, élveztem-e valaha ilyen szép arcra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-23 17:27:41
Élmenyed és az irasod is szaftos tartalmakról tanúskodik

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2022-07-25) : Kérésemnek megfelelően nem erősen, közepesen gyengén csinálta, a combomnál volt kicsit erősebb, a hátsómhoz érve voltak erotikus benyúlások is, a hátam és a lapockám is közepes gyúrásban részesült, majd a derekamhoz és hátsómhoz visszatérve jöhetett a fordulás.

(2022-06-06) : Natúr franciával kezdett én feküdtem ott és élveztem a látványt , nagyon jól húzta az agyam felnézett és megtartotta a szemkontaktus , nem volt semmi zavarba jövős lenezek kislányos zavar , szerintem ez sexy . Eleinte kis kezet is igénybe vette de változatosan csinálta , néha kicsit mélyebbre is engedte .

felejthetetlen: 3db
(2022-11-25) : Kezdésnek mellém feküdt és igazi csókok kíséretében kézzel életet lehelt belém, mondjuk a csókok és a szépsége miatt túl nehéz dolga nem volt. Utána áttért a testem simogatására és puszilgatására, majd nemsokára megérkezett a célterületre, és elkezdte igen profi, változatos, mindenre kiterjedő franciát.

(2022-11-01) : Zuhany után volt egy kis masszázs. Egészen ügyes. Tényleg. Sokat kérdez, beszélget, nincs kínos csend. Bár nekem nem szokott kínos lenni, ha csöndben zajlik a masszázs. Krémet kértem.

(2022-08-07) : Ajtó mögött Zoé fogadott nagy örömmel, mivel már ismerjük egymást. A szimpátia kölcsönös közöttünk a régebbi randik alkalmával már kölcsönösen megkedveltük egymást . Cipő le és irány a szoba. Szobába ketten voltunk Zoéval, Amina nem volt még ott. Izgatottan ledobáltam magamról a ruhákat, közben beszélgettem kicsit Zoéval.

nagyon jó: 5db
(2022-10-08) : Én felvezetésként, ráhangolódásként a masszázst választottam, aztán pedig úgy gondoltam, hogy majd úgyis alakul a szituáció. Hasra feküdtem a tatamin, majd Zoé beolajozta a kezét, rám ült és elkezdte a masszázst. Masszázsa gyengéd, nem ez a nagyon meggyúrós fajta, de én pont ezt szeretem, mert kellemesen ellazít.

(2022-09-02) : Hála Istennek ez nem volt, érezték a lányok hogy én nem ezért érkeztem. A farkamat masszírozta Zoé, elég jó technikával, le is kellett állítanom. Őstehetség kezei vannak. Amúgy a szája is finom. Amiért én jöttem az a két szájbaélvezés volt meg a spermás csókjuk egymással, meg a csókjuk velem. Amina akkora műsort vágott le hogy vizuálisan/audiósan is túlteljesítette a várakozásaimat, hatott minden ingeremre.

(2022-07-14) : Mondtam neki, hogy nem kell takarékoskodnia a nyállal, és értett a szóból. Rákérdeztem torka mélységére, és megmutatta, hogy feneketlen. Elszántan lenn tartott egészen addig, amíg a gagging reflex nem jött.

: 2db
(2022-11-22) : Masszázsra sok időt nem vesztegettünk, megkértem, hogy a lábamat gyúrja meg egy kicsit, mert merev és fáradt volt mindenem deréktól lefelé. Közben kellemesen beszélgettünk az élet dolgairól. Nekem viszont más, kicsit perverzebb tervem volt a kis hölggyel, tekintve a legutóbbi találkozónkat.

(2022-06-29) : Hason fekvésben, törölközővel a derekamon vártam, hogy elkezdődjön a jótékony masszázs. Zoé – szakmai előkészület után – mellém térdelt és egy kis krém segítségével jól átgyúrta a testemet. Bokámtól a nyakamig. Mindenhol. Ez olyan precízen történt, hogy gyógymasszőrök is megirigyelnék azokat a fogásokat, amiket alkalmazott.