81
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
PetraBogi  beszámolója
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

PetraBogi

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-21 19:36:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

PetraBogi szexpartner beszámoló Budapest

alkosz a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Aznap délelőtt egyeztettünk egy késő délutáni találkozót. Az oldalról hívtam a lányt. Aranyos volt a telefonban. Megmondta a címet és még azt is elárulta, hol tudok biztosan. parkolni.
Megközelítés
Tömegközlekedés a ház előtt áll meg. De komolyan. A villamos pát méterre tesz le a kaputól. A busz kicsit odébb. Parkolás is megoldható, de csak kicsit feljebb.
Leírás
Korábban értem a címre, mit a lebeszélt időpont. Gondoltam veszek valami desszertet a ház alatt lévő boltban. Sikerült is találnom egy finomat. Örömmel hívtam Petrát, de nem vette fel a telefont. Nem gond, kicsit nézelődöm. Pár perces ide-oda séta után ismét hívtam a lányt, de ezúttal sem vette fel. Itt már kissé kezdtem aggódni. De annyira még nem, hogy haza induljak. 5 perc után ismét próbálkoztam, eredmény nélkül. Gondoltam beülök az utca túloldalán lévő cukrászdába és iszok egy kávét. Mikor elfogyasztottam a kv-t, ismét hívtam, de tudtam ez az utolsó próbálkozás. Ha nem veszi fel, felejtős a lány. Nem vette fel. dobtam neki egy sms-t, hogy ott voltam és se kedvem sem időm nem volt tovább várni. Amikor hazaértem hívott, hogy elnézést nem hallotta a csörgést. Mondtam értékelem, hogy felhívott, de ezzel nem vagyok kisegítve. Adott egy másik időpontot a mai napra azzal, hogy az egyik általam választott extrát elengedi. Elfogadtam a bocsánatkérését és a felajánlott kompenzációt. Ma a megbeszélt időben ott voltam az immár ismert címen. De a mai nap deja vu érzésem volt. Ma sem sikerült találkoznom Petrával, de ugyanúgy mint a múltkor, még a telefonját sem vette fel. Kétszer is megszívatott. Megbízhatatlan hirdető. De már látom, nem is tagja az oldanak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés PetraBogi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókPetraBogi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2022-09-11) : Finoman lefejtettem a melltartót a kis gésámról, majd lekerült a bugyi is, brutális vérbőséget éreztem, ezt már csak tovább tetézte amikor hanyatt feküdve Bogi elkezdett franciázni felettem, lágyan érzékien egy TOP3as franciát kaptam, amit a barátnők sem csinálnak érzékiebben, nem is bírtam sokáig, gumit kértem és misszionáriusban folytattuk tovább.

(2022-08-04) : Bokától kezdett, onnan ment végig a szokásos koreográfia szerint – vádlik, combok, fenék hát, nyak, karok. Közben intenzíven beszélgettünk. Közepes erősséggel gyúrt át, könnyedén csinálta, érezhető rutinnal mozgott. A csomókat is rendesen megdolgozta. Járok gyógymasszőrhőz is, nem ugyanaz az élmény volt, viszont meglepően kellemesen és hatékonyan masszírozott.

nagyon jó: 3db
(2022-10-15) : Bogi szinte tövig bevette a nemesebbiket, mély átéléssel bizonyította francia tudását. Mikor már kellően feszes állapotba hozta, kértem, kezdjünk lovaglással. Vendéglátóm pedig szerintem ezt a pózt tudja és/vagy szereti a legjobban.

(2022-09-17) : Leültem az ágyra, kibontottam a köntösét és akkor láttam, hogy a korábbi bemutatkozásában szereplő tejfehér bőr bizony nem költői kép volt, a legmarkánsabb szín az egész testén a vörös haja és a gyönyörű kék szeme volt.

(2022-09-17) : Amit a puncijával művel, azt kevés lánynál lehet megtapasztalni. Most aztán már tényleg nem volt esélyem sokáig húzni, megadtam magam a kéjnek. Kedvesem hagyott lenyugodni, majd segédkezett higiéniám helyreállításában.

: 4db
(2022-10-16) : Rövid franciázás után gumit húzott és kértem, hogy lovaglóba folytassuk. Felülről ült belém azt kértem tőle és így is éreztem hogy szűk volt. Lassan kezdett mozogni aztán már gyorsabban és kezdtem én is belemelegedni a dologba. Puszilgattam ott-ot de szájrapuszi vagy csók nem volt .

(2022-10-09) : Szoval kicsit ott toporogtam az ágy mellett, aztán ugy beszéltük meg hogy lefekszem, amit kis vártatva kérdés követett hogy kezdjünk e egy kis franviával? Jo ötletnek gondoltam, igy hát vendéglátóm bele is kezdett. Finom, talán kicsit tul finom is a franciája, kellett egy kis idő mire készenlétbe kerültem.

(2022-09-13) : Ekkor egy nagyon kellemes barátnős franciát kaptam, ami nagyon kellemes volt. Szívesen hagytam volna még , de nem szerettem volna ha nem próbálunk ki mást. Ezért kértem öltözéket. Kérésének megfelelően misziben kezdtünk.