81
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Bunny

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-11-21 15:49:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Bunny szexpartner beszámoló Budapest

Kitsune a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
legszebb punci
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon vettem fel Bunnyval a kapcsolatot, többszöri próbálkozásra sikerült. 3-4 nappal a randi előtt előtt. Egy hármas randit szerveztünk le Bébii vendégszereplésével.
Előzetesen elmondtam, hogy egy franciázásra érkeznék, továbbá felvázoltam, hogy milyen "speciális" igényem lenne az action fináléját illetően. Tájékoztatott róla, hogy nincs akadálya, már volt vendég, aki hasonlót kért, és Bébiivel ez abszolválható (erről bővebben később).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
1
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem. Mivel nem tudtam, hogy mennyire lesz problémás a parkolás és milyen lesz a forgalom (pélusz még boltba is bementem előtte), jóval korában elindultam, de végül minden annyira simán ment, hogy konkrétan 55 perccel a randi előtt már ott voltam, úgyhogy addig elütöttem a közelben az időt.
A GPS egyébként frankón oda visz, érdemes már a pontos cím ismeretében egy utcaképet nézni google-ben, hogy még könnyebb legyen az odatalálás. A szemben lévő benzinkútnál már nagyon korlátozott a parkolási lehetőség, de van kb 100-150 méterrel arrébb egy murvás parkoló ott találtam 2-3 szabad parkolóhelyet. De a szomszéd utcákban is biztosan lehet találni helyet ebben az időszakban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A pontos helyszínre (megadott cím kaputelefonja) végül 8 perccel a randi előtt érkeztem, még kértek pár percet, mert korábban érkeztem, de teljesen jogos, úgy voltam vele, inkább legyek ott 10 perccel korábban, mint 2 perccel később.
A navigálást követően beléptem a lakásba. Teljesen rendben volt. Tiszta, kellemesen besötétítve, tipkus hangulatos kufirclakás, de nekem tetszett. A fürdőszoba jól felszerelt, vannak tusfürdők, szájvíz, minden, ami kell.
Az ágy jó tágas, 3 ember kényelmesen elfér rajta (talán még több is).
Bunny külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Itt Bunny külsejéről írok, kb ugyanezt a beszámolót meg fogom írni Bébiihez is, ott majd kitérek Bébii külsejére.
Szóval Bunny: Abszolút azt kapod, amit a képeken látsz.
Ami tetszett: Az arca, az ajkai, a mellei, a popsija, a puncija, a mosolya.
Ami nem tetszett: hogy nem hozhattam haza magammal.
Bunny, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Budapest IX., 2022-11-21 19:00:54
Bunny +36 Budapest2022-11-21 19:00:54 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Szóval belépéskor Bunny nyitott ajtót, az ajtó mögött állt, először Bébii üdvözölt két puszival, bemutatkoztunk, majd Bunny, de ő egyből szájra adta a puszit.
Lepakolás, tusolás. Itt kérdeztem, hogy akar-e valaki csatlakozni, de hamar beláttam (és fel is hívták a figyelmem rá), hogy mivel kicsit szűkös a zuhanykabin, így ez nem igazán kivitelezhető. Mondtam, hogy esetleg addig elkezdhetik nélkülem :) Gyors tusolás, szájvíz, aztán lássuk, miért is vagyunk itt.
Szóval ahogy beléptem a szobába, már az ágyon vártak, és oda jöttek közel hozzám, egyből elkezdték kényeztetni a kiscsávót. Majd Bunnyval csókolóztam (rendes nyelves csók, isteni), közben Bébii szopott tovább. Bunny megmarkoltatta velem a cickóit, és azt mondta, hogy nála az a szabály, hogy fogás van. Hát mondom jó, miért is akarnék ellenkezni. Bébiivel is volt csókolózás, vele is nyelves, ő is fantasztikusan csókol, közben Bunny játszott a családi ékszerrel.
Aztán mondtam, hogy most ők következnek, szóval elkezdték egymás kényeztetni. Bébii lefeküdt az ágyra, Bunny elkezdte őt nyalni, közbe nekem ki lett adva az utasítás Bunnytól, hogy ujjazzam őt. Hát úgy voltam vele, hogy "Igenis, asszonyom", és először egy ujjal, majd két ujjal kezdtem őt kényeztetni. Túlságosan finomkodhattam, mert hátranyúlt és megfogta a csuklóm, hogy bizony toljam be az ujjakat rendesen, úgyhogy ahogy a narrátor mondaná: a vendég értette is a célzást, betolta neki rendesen.
közben csókolgattam, finoman harapdáltam a fenekét. Aztán egy csere, most Bébii kényeztette Bunnyt, és én Bébii puncijával játszottam. Ő ujjazást nem kért, viszont cserébe igyekeztem mélyen belenyaldosni a puncijába, ahogy ott pucsított előttem.
Ezután Bébiivel helyet cseréltünk, én kezdtem el nyalni Bunnyt, közben két ujjam a puncijában volt, és igyekeztem járatni benne. Bekapcsoltam az ujjaimon/csuklómon a vibrátor funkciót, és így igyekeztem örömet szerezni e csodálatos szőke szépségnek. A hangok alapján, melyeket kiadott, úgy vettem észre, hogy élvezte a dolgot, talán nem is volt erre felkészülve, hogy a kezdeti óvatoskodás után így meghajtom :). Közben Bébii tüsténkedett körülöttünk lelkesen.
Mikor Bunny puncija már érzékennyé vált, helycsere, most Bébii puncijával kezdtem el foglalkozni, de Bunnynak az volt a kérése, hogy úgy csináljam, hogy közben ő hozzáférjen a farkamhoz. És hát ugyan miért vonnám meg tőle a lehetőséget? Ti ellenkeznétek? Na ugye, hogy nem?! Szóval Bébii punciját nyaltam, közben simogattam a mellét, másik kézzel pedig néha Bébii másik mellét simogattam, vagy lenyúltam Bunnyhoz, hogy a fejét simogassam és rásegítsek a tevékenységére, vagy épp a popsiját/punciját simizzem. Ezt követően Bunny odapucsított Bébii mellé és Bébi puncijának kényeztetése közben Bunny punciját kellett ujjaznom, itt ismét "bekapcsoltam a vibrátor funkciót".
Majd mivel már korábban jelezte Bunny, hogy a mellei közé is be kell tennem a cerkát, ezért most úgy döntöttünk, itt az ideje erre is sort keríteni. Szóval ő félig ülő, félig fekvő pozícióban elhelyezkedett, én szemből odatérdeltem a cicik elé, majd Bunny besíkosította kicsit a ciciket, és összefogta őket, közöttük kellett járatnom a rudamat. Eközben Bébii, hogy ő is elfoglalja magát, közmegegyezéssel lement Bunny lábai közé és ott nyalakodott. Néha Bunny mellei közül a szájába is bedugtam a farkam, ilyenkor jó mélyen, gyakorlatilag koppanásig beletoltam a szájába. Ezt párszor eljátszottuk, majd kezdtem azt érezni, hogy ideje sort keríteni a finálénak.
Ja igen: Az action közben megkérdeztem Bébiit, hogy Bunny tájékoztatta-e arról, hogy milyen finálét szeretnék. Azt mondta Bébii, hogy igen, de szeretné tőlem is hallani. Szóval előadtam neki, hogy azt szeretném, hogy érzékien csókolózzanak egymással, meg simogassák egymást, én pedig majd a szájuk közé furakodok és úgy élvezek bele a szájukba, ők pedig csókolózzanak tovább. Úgy láttam Bébiin, hogy abszolút nem volt ellenére az ötletnek.
Szóval ott tartottunk, hogy egymással szemben térdeltek az ágyon, simogatták egymás mellét, picit csókolóztak, és meg az ágy előtt állva kézimunkáztam, hogy eljöjjön a vég. Mikor már robbanásközelben voltam, kértem, jöjjenek közelebb és úgy folytassák, hogy odaadjam közéjük a rudamat, jöttek is és folytatták, viszont a tervezetthez képest 2-3 másodperccel előbb robbantam, ezért az első spricc kettejük között elsüvített az ágyra, de utána a maradékot megkapták a lányok. Finoman csókolóztak a már spermás ajkaikkal egy kicsit, én pedig végre átélhettem azt, amit mindig is ki akartam próbálni, mind látványban, mind élményben. Utána még Bunny kicsit megszopogatott, hogy némi rudamcsepptől még megszabadítson, majd tisztára törölte magát is és engem is.
Én leheveredtem az ágyra, a lányok gyors elszaladtak, de pár másodperc múlva vissza is tértek. Ránéztem az órára, picit voltunk a félidőn túl, alapesetben azt gondoltam volna, hogy egy kis pihi után még egy gyors második kör beleférhet, de 1-2 perc után beláttam, hogy ez most nem fog menni, az első körben rendesen el lettem intézve. Két oldalamra feküldtek a lányok, pár percet így beszélgettünk, majd Bébii javaslatára kaptam egy négykezes masszázst. A randi vége előtt 10 perccel én kérdeztem meg, hogy hogy állunk idővel, mondták, hogy még egy gyors tusolásra simán van idő. Úgyhogy gyors tus (előtte még egy-egy hosszabb csók mindkét lánnyal), öltözés és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi elején kitettem a hozott ajándékokat (Lindt csoki, áfonya, szőlő), valamint rákérdeztem az elszámolásra, hogy végül is mennyi az annyi. Mivel a speciális finálé kérésem miatt nem voltam biztos, hogy végül számolnak-e extrát vagy sem (az esetleges arc maszatolás miatt), így alapból nagyobb összeget helyeztem el a borítékban még érkezés előtt. Végül minden alapként lett számolva, viszont a boríték tartalmához már nem nyúltam, egyrészt meg nem elegáns, másrészt mert úgy voltam benne a korábbi beszámolókat olvasva, hogy biztosan fantasztikus élményben lesz részem, és így is lett. így egy 20%-os pluszt hagytam a borítékban, de a legkevésbé sem bánom, sőt... abszolút megérdemlik...
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 75 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
.. és főleg azért érdemlik meg, mert tényleg rendkívül kedves,ek, aranyosak, közvetlenek voltak, teljesítették minden kívánságom, továbbá egy olyan meglepetést is kaptam, hogy a távozás után negyed órával még egy puszilós emojis SMS-t is kaptam, szóval a Vendég nem csak az ajtón kilépésig vendég, hanem egyértelműen utána is. Le a kalappal hölgyeim, Imádlak Titeket , fantasztikusak vagytok!:)
Viszont azt be kell látnom, hogy az olyan felállás, ami kettőnél több szereplős, nem kimondottan nekem való, mert egyszerűen nem érzem azt, hogy annyit tudok foglalkozni a lányokkal, amennyit szeretnék/érdemelnének, mert hát megoszlik a figyelem. Bár az írásomból ez valszleg nem jött át, de azért szívesen kényeztettem volna őket többet és jobban, csak hát a lehetőségek valamilyen szinten korlátozottak voltak épp emiatt a figyelemmegosztás miatt.
Hogy egyébként ajánlom-e őket? Naná!
Ha túl sokat és/vagy pontatlanul fogalmaztam vagy írtam, nézzétek el nekem, most írok először beszámolót, és ezért is csak a "jó" besorolást tudom választani, de minimum istennőt érdemelnek mindketten.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2022-11-29) : Ezután kértem feküdjön hanyatt. Farkamat hol a a két összeszorított melle között, hol a szájában mozgattam be és ki. Újabb pozíció következett. Most én feküdtem hanyatt, Ő a jobb oldalam mellé térdelt, közel a fejemhez, majd előre hajolva a farkamat finoman a szájába vette. Lágyan szopogatta, a makkot is nyalogatva fokozta izgalmamat. Kértem, hogy most kézzel, időnként nyálával köpködve, farkamat keményebben megragadva folytassa kényeztetésemet. Közben kezemmel punciját, csiklóját és ánuszát (popónyílását) simogattam lágyan, majd előttem erotikusan rezgő melleit simogattam, finoman markolásztam. Mikor izgalmam a csúcshoz közeledett, kértem ne kíméljen, fokozza a tempót

(2022-11-23) : Ezután hanyatt feküdtem, és Nyuszi szájába vett. Eleinte csak pár centit kényeztetett a nyelvével, majd idővel teljesen eltüntetett szájában. Környékét mind kézzel mind szájjal simogatta, nyalta, hol pedig szájába kerültek a golyók is. Miután kemény lettem, gumihúzás után hátulról kutyusban kezdtünk. Nem finomkodtunk, Nyuszi szereti a szenvedélyes szexet, és nagyon bírja ezt a poziciót.

(2022-09-10) : Rövidesen megfordul, és fej lelógatva teljesen bekérte a vonalzót a torkáig. Így dugtam meg a száját és a torkát, miközben az ügyes, fürge ujjacskáim ismét tövig a totál nedves puncikája mélyén okoztak újabb csúcsot az édesnek. Majd ujjabb fordulás és a mellei között ficánkoltam egy darabig.

felejthetetlen: 92db
(2022-11-24) : Ezek után hirtelen hanyatt döntött, hogy még jobban rá tudjon menni a családi ékszerre. Miután eléggé kiművelte magát francia nyelvből, felrakta rám a védő felszerelést, és rám is pattant, fordított lovagló pózban. Meg kell jegyeznem én még doktorit is adnék neki franciából.

(2022-07-07) : Szóval ilyen állapotban küldtek az ágyba, Kingus vágyvezérelten az arcomra ült, eközben Bunny szájjal folytatta a kezelésemet. Ahogy tudtam, nyaltam Kingust, de hát egy kicsit nehéz volt jól csinálni, miközben Bunny ügyködött, és ez alól csak az jelentett kíméletet, amikor háttal nekünk nyeregbe pattant. Na nem azért, mert annyival rosszabb, csak már én is vágytam a csattogásra.

(2022-06-29) : A bevezető kört végül egy dupla franciával zártuk. Megjegyeztem, hogy remélem beleég a retinámba a kép, amint két áldozatkész csaj szopja a farkam, mire Bunny megemlítette, hogy ha egy férfi alzheimeres lesz, de volt ilyen élménye, ezt bizonyára akkor is fel tudja idézni.

nagyon jó: 75db
(2022-09-19) : A mellei fölé térdeltem ismét kalandozásra indultam. A répám újra eljutott Nyuszi szájába, és a mellei közé is. Felváltva cserélgettem a két helyszínt. Gondoltam kicsit pihenek ezért leheveredtem az ágya. Nyuszi nem akart pihenni, ezért ismét rábukott a répámra.

(2022-09-06) : A kényeztetésemet az ágyra fektetve folytatták, illetve Bunny folytatta szájjal rajtam, Bébii viszont az arcomra csüccsent, hogy nyalakodhassak. Igyekeztem teljesíteni, de azért nem könnyű kétfelé figyelni, mindenesetre szerintem nem csinálhattam nagyon rosszul.

(2022-08-23) : Amíg ott álltam az ágy előtt, szájjal hamar hadrendben állította az ezredest, igaz nem is kellett sokat dolgoznia, a heves mélytorok és a bő nyál megtette a hatását. Aztán az ágyra mászott, hogy közben fogdoshassam és folytatta az orális mutatványát.

: 376db
(2022-08-15) : Először Bunnytól kaptam egy olyan szopást, hogy alig bírtam ki, miközben Baby cicijét és punciját kellett kényeztetnem. Édes kötelesség volt. Aztán csere, Baby kérte és kapta meg a szerszámomat a puncijába.

(2022-08-09) : Aztán az ágyra ültetett és tövig bekapta a répát, nagyon lendületesen szopott, de izgatta közben a makkomat is külön, azután a golyóimat is nyalogatta, szívogatta, szájába vette, tényleg fullos orális kényeztetésben volt részem. Majd Bunny hanyatt feküdt az ágyon, melléről lehúzta a ruhát és fejét az ágyról lelógatva fogadott magába újfent, na így már én is adtam neki rendesen:

(2021-11-14) : Utána nem tűrt ellentmondást, én lettem kezelésbe véve és még mindig izgultam, elsőre általában egy darab téglává változom és jobbára használhatatlan vagyok, Bunnynál ez öt percig ha tarthatott. Hátra feküdt előttem, magához húzott, és teljesen eltűntetett az ajkai között, és ölelgetett hol velük, hol a nyelvével, elárasztva a tűzforró nyálával, pillanatok alatt kemény lettem,