81
Kiemelt
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Dóri26

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2022-11-21 09:25:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri26 reagálása

Látszik, hogy még új kislány vagyok itt mivel most jut eszembe, hogy meg sem köszöntem a rendkívül megtisztelő beszidet! Szóval köszónöm szépen és nagyon örülök, hogy újra találkozhattunk!

Dóri26 szexpartner beszámoló Budapest

tizenharom a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
A hirdetés megjelenése nagy örömet váltott ki belőlem (meg merevedést :)). Hívtam, felvette, egyeztettünk. Régről ismerem, nem változott semmi, ugyanolyan kreatív és rugalmas, bár itt most nagy rugalmasságra nem volt szükség, az első lehetséges időpont mindkettőnknek jó volt.
Megközelítés
Parkolni lehet a ház előtt és mögött is, hely van, fizetős. A címet megtalálni GPS-sel triviális, pontosan odavisz. Autóval mentem de BKV + néhány perces sétával is kiválóan megközelíthető a hely.
Helyszín
A ház egy jó környéken levő panelház, jó állapotú. Kapucsengő van, lift van, minden oké.
A lakás tiszta, tágas, célszerűen berendezett, tükrökkel! Lehet mozizni!
A fürdőszoba panel méretű, pici tuninggal. Zuhanyzó van, teljesen oké. Lehet együtt is zuhanyozni! :)
Van a sárga kanapé meg van egy jó nagy franciaágy, mindkettőn nagyon jót lehet szexelni.
Dóri26 külseje
A képeknek a hölgy (a NŐ!) abszolút megfelel. Amit a képek nem adnak igazán vissza az a hihetetlenül erotikus mozgása és kisugárzása. Ömlik belőle a szexualitás. Csodálatos.
Ugyanazok a csodálatos nagy kék szemek, ugyanazok a csodálatos nagy cickók, ugyanaz a falatnyi fenék mint legutóbb. Tényleg semmi nem változott, a hölgy továbbra is hibátlan.
Mindig is adott magára, ez sem változott. A piros bőrruhás képek asszem elég pontosan ábrázolják mi vár arra aki elmegy hozzá.
Dóri26, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Budapest IX., 2022-11-21 09:48:44
Dóri26 +36 Budapest2022-11-21 09:48:44 erotikus masszázs
Action
Hogy és mi volt? A szokásosan eszelős jó szeretkezés volt. Régről ismerjük egymást, nyilván azonnal emlékezett rá hogy én mit és hogyan szeretek. Beléptem, csókkal üdvözölt. Szeretem ilyenkor a popsját jól megmarkolni. Azt kicsi jó seggét! Aztán gyorsan levetkőztem, elmentünk együtt zuhanyozni. Zuhanyozás közben persze szabad a csók, szabad a simi. Megmostam a gyönyörű ciciket, ő is megmosta a "hátamat". Zuhi után gyors törülközés majd irány a sárga kanapé. Ott aztán lefeküdt, ó azok a gyönyörű cicik (ld piros ruhás kép), kinyaltam a punciját amit nagyon hálásan fogadott, élvezett. Innen váltottunk misszibe. Misszionárius pózban nagyon szeretem lassan, finoman, és ő ezt tudja. Hihetetlenül érzéki. Ezután fordultunk, szeretkeztünk hátulról is. Ilyenkor nagyon jó előre nyúlni és tartani a csodálatos ciciket.
Egy idő után elfáradtam, akkor javasolta hogy menjünk át a franciaágyra, feküdjek le és majd ő lovagol. Így is lett, a lovaglás még rátesz egy lapáttal, annyira izgató és gyönyörű. Ahogy fölötted vannak a gyönyörű cicik, időnként lehajol és megcsókol, mmmm csodálatos. A puncija pedig fenomenális. Ha akar kivégez egy pillanat alatt, ha akar elhúzza akármeddig. Megbeszéltük már régen hogy meddig húzzuk, egy menetes vagyok így nem végez ki rögtön. Most is így volt, mikor már nagyon a határon voltam megkértem hogy cseréljünk. Így aztán visszafordultunk misszibe ahol végülis én irányítok. Sikerült úgy hangolódnunk hogy ő is élvezett, amit én is nagyon szeretek. És nagyon szép. Élvezése után visszafordultunk hátsóba, két percre rá végülis így mentem el.
Ezután szépen levettük a gumit, letisztogattam magam majd leheveredtünk az ágyba pár percre kifújni magunkat. Ezeket a pillanatokat is nagyon szeretem, jó vele beszélgetni (is).
Ezután öltözés, puszi-puszi majd tipli.
Elszámolás
Erről nincs mit sokat írni, kint van az adatlapján. Sosem esik róla szó, diszkréten leteszem az elején vagy a végén valahová és ennyi.
Rózsacsokor
tizenharom nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mikor beléptem már tudtam jó helyen járok. Jó, ez nem teljesen igaz, már amikor elindultam tudtam hogy jó helyen fogok járni és nagyon jó lesz nekem.
Konklúzió a szokásos: egy szuper nő aki mindent tud a férfiról, a szeretkezésről és mégis szeret téged.
Külön-külön a teste és az action miatt is érdemes lenne meglátogatni de így együtt egészen elképesztő az élmény.
Ismét csodálatosat szeretkeztünk, köszönöm Drágám!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri26 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókDóri26 legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2022-11-26) : Én vigyorogtam, Dóri nagyot sóhajtott, és revansra készen, nemes egyszerűséggel letepert. Emlékezetes francia lecke következett, közben a tükörben csodáltam Dóri testét, már amikor nem felakadt szemmel hörögtem.

(2018-02-20) : Egyszer már megírtam, így aki azt olvasta, itt már sok újat nem talál, minimálisan átszerkesztettem. Elég intenzív élmény volt, nem biztos, hogy minden így, ebben a sorrendben történt, ...

(2015-04-23) : Lábam között Dóri mesterien játszott a velem egykorúval, gyakori köpködéssel és hosszas mélytorokkal, míg Jasmin –legnagyobb gyönyörömre- az arcomra ült és ott vonaglott

felejthetetlen: 26db
(2022-11-27) : Kaptam megint egy isteni franciát és gyorsan gumit húztunk. Elkezdett rajtam lovagolni, hol felegyesesedve, hol rámhajolva, hol összeölelkezve, hol cicize, hol csókolózva.

(2019-02-10) : Szenvedélyes , beleélős vad csókolózásba , smárolásba bocsátkoztunk ahol értük egymást . Baromi jó volt , tényleg . Kis idő múlva rábuktam a cickókra és gyömöszöltem , nyalogattam , csókoltam , ahol értem . Dóri nemhogy csak állta , hanem tartotta , szinte dugta a számba.

(2018-10-14) : Aztán beleült - mondtam neki vigyázzon mert ez a kivégzős póz számomra, ahogy azok a cicik himbálóznak, körülötted a punci, hát nem lehet sokáig bírni. Lassítottunk majd vissza misszibe.

nagyon jó: 31db
(2019-01-03) : Ismét a szájára vett, zacsinyalást követően kezdetben érzékien a szopogatta a makkomat. Majd erőteljesebben folytatta a franciázást.

(2016-01-21) : Ahogy beszálltunk, rögtön megmutatta egy kis franciával, hogy nemcsak a teste miatt érdemes felkeresni, aztán befeküdtünk a kádba, csókok (finoman, gyengéden csókol), simogatás oda-vissza,

(2015-04-13) : Közben Dóri már felhúzta a gumit és nekilátott lovagolni. Merci pedig szabaddá tette a látványt. Ami nem mindennapi volt. Fejem fölé feszítette mindkét karomat és iszonyatos tempót diktált.

: 47db
(2022-11-29) : Fordultunk, majd térdelve szopott, miközben a puncijába dugtam az ujjam. Nagyon tetszett neki, ami engem is nagyon izgatott. A puncija valami eszméltetlenül szép élőben.. Ezek után gumit kaptam, amit szépen, praktikusan nyállal síkosított. Meglovagolt.. imádtam ahogy mozog szűk puncijával. Közben pedig a melleivel tudtam játszani- hol gyengébben,

(2019-03-15) : Nem akartam hamar elmenni, ezért figyeltem egy kicsit, ahogy magával játszadozik, eléggé bele is égett az agyanba a látvány, most is feláll, ahogy eszembe jut :)

(2018-09-14) : We kissed and Dori moved down to give me some oral pampering. After a while she put a condom on me and started riding me with great enthusiasm. We finished the first round in missionary position.