LEHETNE JOBB erotikus masszázs beszámoló

Tekla

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-19 21:59:46


SwingR szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tekla reagálása

Drága SwingR!
Elsősorban, köszönöm a beszámolód, leírtad a saját kudarcod., ahogy Én láttam nem először ( vajon miért? )
Jól érezted Te magad is, nem volt szimpátia sajnos, igen, vállaltam a programot ennek ellenére, de pusztán azért mert véleményem szerint mindenkinek jár az esély. Mosolyogva, kedvesen megkaptad az a programot amit vállaltam/ vállalok/ alap program!! Minden egyes esetben a masszázs része ugyan az, tehát Te is azt kaptad...csuszka masszázzsal együtt, ha már az erotikánál tartunk! Ami a zakód elhelyezését illeti, ha jobban körül néztél volna, láthattad volna az akasztókat és a vállfát az ajtón...Minden bizonnyal elvonta a figyelmed valami más! Sajnos tudom, hogy rossz élmény volt neked a visszautasításom bizonyos kéréseidre, de tudnod kell, hogy nem vagyunk egyformák, nem vagyok gép, nem tudom azt nyújtani mindenkinek amit elvárna, ez nem pénz vagy akarat kérdése, egyszerűen nem megy!!!! Tudom, ilyenkor a legegyszerűbb egy rossz beszit írni, meg is értem, hisz Te így élted meg!! Ha én is írhatnék beszámolót Rólad, én is megírnám, hogy Nekem milyen élmény volt ( külső, ápoltság, hozzáállás stb..) de nem tehetem!
Engedj meg egy apróságot...Próbál meg a jövőben hozzád "méltó "lányhoz menni, hátha nem lesz hasonló probléma!! :-)
Hidd el, Sajnálom!
Ölellek, Tekla

Tekla erotikus masszázs beszámoló Budapest

SwingR a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Ügyfélnél voltam a közelben és mivel a kedvenc masszőröm éppen nem volt elérhető, megnéztem, ki hívható a közelből. Bár a rendelési idő vége felé voltunk, felvette és megbeszéltük, hogy még mehetek.
Megközelítés
Könnyű megtalálni, egyértelmű a cím. Tömegközlekedés bőven elérhető 1-2 perci távolságra, de napközben a parkolás necces lehet. Mire odaértem, már indultak haza a közelben dolgozók, így volt hely.
Helyszín
Szép rendezett lakás, tiszta fürdővel. A tetthely egy matrac, ruha lepakolására és öltözésre egy pad féleség van. Egy szobainas hasznos lenne, nélküle kénytelen voltam az öltönyt a padra hajtogatni.
Tekla külseje
Kétségtelenül ő van a képeken, de a fotók "jól sikerültek". Szeretem a természetességet, így a kevésbé sminkkelt állapot nem zavart, hasban viszont látványosan erősebb.
Analóg az esettel, mikor egy este összefutottam a szomszédba költözött hölggyel, aki - mint kiderült - éppen színházból érkezett haza, de másnap már "hétköznapibb" szettben és smink nélkül nyitott ajtót. :-)
Tekla, Masszázs Budapest XI. kerület,  nő , 2022-11-24 10:41:43
Tekla +36 Budapest2022-11-24 10:41:43 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Masszázs gyakorlatilag nem volt. Választhattam az olaj és a krém között, amivel aztán módszeresen végigkente a hátam majd a lábam, de ez inkább csak erősebb simogatás volt, nélkülözve minden erotikus jelleget.
Levezetés
Elég hamar átfordulhattam a hátamra és jött a célzott manuál technika. Sajnos az első pillanattól érződik, hogy hamar szeretne túllenni rajta.
Nálam az ilyen erős kezdés eléggé kontraproduktív, így veszik a kezdeti lelkesedés. Kérem, hogy lassítsunk, amit meg is tesz, de a mozdulatok így is sietősek.
Belátom, hogy az élvezkedés részét el kell engednem, próbálok az orgazmusra koncentrálni, ami végül összejön.
Elszámolás
Leraktam az asztalra a megbeszélt összeget.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Néha előfordul velem, hogy kifejezetten jó beszámolókkal rendelkező hölgytől kapok ilyen szolgáltatást. Hiába vagyok tiszta, jól öltözött, kulturált, nincs meg a szimpátia. Ezzel persze nem lenne semmi gond, ha ilyenkor elköszönnénk egymástól, de általában fontosabb az egyórányi pénz.
Kaputól kapuig, két zuhanyzással együtt volt 50 perc.
Szóval ez így, ebben a formában, nem volt jó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tekla erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-04) : Lábaimmal kezdi, de hamar a combjaimon siklik a keze, felér a derekamig, lágyan lassan simogat, ujjai be be érnek az összenőtt, de kissé elválasztott részek közé, leheletfinom simitásokkal jelzi a herék és a gát környékének, hogy haladunk egy másik dimenzió felé. Egy pillanatra eltávolodik, kilesve látom, hogy ruhátlanná válik és bekrémezi a csodálatos kebleket. Fülembe súgja : most egy kis csúszka következik.

felejthetetlen: 4db
(2022-08-03) : Tökéletes volt minden...masszázzsal kezdtünk, ami kiterjedt az egész testre. Nekem nagyon jól esett. Aztán ezt követte a kellemes csúszka rész. Nagyon erotikus volt érezni azt, hogy siklik a testemen a meztelen teste ennek a cukorfalatnak :)

(2022-03-17) : Keblei izgalmasak, tömören lágyak és ahogy végigsimogat velük a nyakamtól a térdemig és vissza, hát fergeteges érzés. Bárcsak megállithatnám az időt !Szemeimet nem tudom levenni az arcáról , mosolygó szemeiről, ezért segit és még egy párnát tesz a fejem alá.

(2022-01-25) : Telkla ekkor már csak egy melltartóban és bugyiban volt így kezdett neki a kényeztetésemnek. Mozdulatai határozottak és lágyak voltak egyszerre, érezhető volt, hogy van már benne gyakorlata. Masszázsa vegyes elemeket tartalmazott. Voltak benne szöveti masszázs jellegűek és svédmasszázs elemek is.

nagyon jó: 4db
(2022-10-18) : Csókmániás vagyok, az ő ajkai pedig nagyon izgatóak csábitóak. Igy mardt a másik lehetőség hiszen a függőleges ajkak is vonzóak és ellenvetése sem volt a "csók" ellen ráadásul szépen meg is nyiltak, igy szinte elvesztem a lágy, mégis izmos combok között

(2022-10-05) : After giving me a choice oil or cremes for the massage, she started then to apply the slippery liquid on me. I could feel that she has experienced hands from the very beginning. Not too strong but relaxing she started with my shoulders and we talked a bit until the chat faded into silence and the joy of the moment of caressing.

(2022-05-13) : Tisztálkodás után hasra vágtam magam az ágyon és élveztem, ahogyan Tekla krémes kezecskéivel finoman a hátsó felemet masszírozza, simogatja. Semmi cicó, csak egy ismerkedős szeretetmasszázst kértem tőle, amit Tekla nagyon odaadóan és érzékien abszólvált.

: 7db
(2022-09-25) : Ő pedig levetkőzött teljesen meztelenre, beolajozta magát és szépen lassan rámsimult. Fantasztikus volt érezni, hogy egy ilyen nő fekszik rajtam, érzem a teljes testét a hátamon, a fenekemen és a lábaimon, arról nem is beszélve, ahogy a melleivel végigsimult rajtam.

(2022-09-01) : Abban maradtunk, hogy belevágunk aztán majd alakul. Kaptam egy nagyon rövid lábmasszázst, amikor még rajta volt a fekete body. Először a lábaim között ült, majd úgy helyezkedett, hogy tudjam simogatni. Kértem, hogy vegye le a body-t amit szó nélkül megtett. Ekkor gyakortilag átváltottunk a kényeztetésre

(2022-04-25) : A fürdés után bementem a szobába. Hason fektüdtem. Kérdezte, hogy krémmel vagy olajjal. Mondtam, hogy krémmel. Nagyon jó relax masszázs kaptam. Masszázs közben jó beszélgettünk! Utánna fordultam hanyatt fekvésbe. Amikor megmasszírozta a mellkasomat én pedig "kölcsönösséggel" a ciciét masszíroztam. Nagyon élvezte!