81
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Adrienn  beszámolója
LEHETNE JOBB szexpartner beszámoló

Adrienn

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-18 15:35:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Adrienn szexpartner beszámoló Budapest

Mergewesh a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Régóta nézegettem a képeit egy konkurens oldalon. Párszor hívtam, de nem volt jó közös időpont. A tett napján, mIvel volt szabad időm, felhívtam, szerencsém volt, mehettem 20 perc múlva. Telefonos nincs, vele beszéltem (régebben is, mikor csak érdeklődtem vagy neki nem volt jó)
Megközelítés
Sok BKV járat van 5 perc sétára (két fő út között), parkoló ingyenes, de a ház előtt nem volt, 2 percet kellett sétálnom. A címet pontosan adta meg, a ház elől hívtam, akkor kaptam bejutási információkat.
Helyszín
Lakótelepi tisztán tartott, de nem felújított lakás. A fürdőben legalább 3 féle tusfürdő volt, szájvizet is találtam, valamint a törcsi is megfelelő volt. A lakás egyik kisebbik szobája volt a tetthely, gyenge világítással (talán hangulatfénynek szánva). Volt szék a ruhámnak, az ágyon lepedő fogadott. Nem full extra, de nem is lepukkant a lakás, célnak megfelelő.
Adrienn külseje
A képekről felismerhető, azokkal azonos a hölgy. Az életkor lefelé kozmetikázott, a szokásos 5-6 év lett letagadva - nem vészes, kellemes 40 körüli hölgy. Arca nem volt sminkelve, kis bőrhibák voltak, illetve nem véletlenül nem mosolyog nyitott szájjal - egyik sem túl zavaró vagy taszító, vállallható a hölgy. Beszédes de nem akadémikus, az üresjárat azért eltölthető csevejjel. Neki ez abszolút szolgáltatás nyújtás, mondja is, így barátnő érzést ne itt keressünk.
Action
Csók nincs, szájra puszi se, lehet, nem voltam szimpi. Hátamra fektetett és előjáték nélkül franciába kezdett. Technikája átlagos, élvezhető, de mélytoroknak jele sincs, csak a felső felével játszik. Kérésre golyókat is kényezteti, a kiírt popókényeztetés is inkább csak a környék érintése nyelvvel.
Gumit kértem és misziben toltam, míg végem nem lett. Törölgetés után beszélgettünk, ekkor jött elő, hogy kifejezettem csak a pénzért teszi dolgát - ok, mások is, de a vállalt szolgáltatásai is csak ezért vannak, nem igazán végzi őket (kényszerfrancia, mélytorok, szájba élvezés, stb.).Régeben volt nála popó de nem volt NFVSZ, most cserélt, de igazán ez sincs.
Kértem a második menetet, újra francia, de ez már az összhatás miatt erdmény nélkül maradt, de élveztem a hátralévő időben.
Elszámolás
AZ elején rendeztem az egy címletes rezsihozzájárulást, alapvetően ne kidbott pénzkért értékelem, egynek jó volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nos, igazi iparos a tömegből. Aki arra jár és a képekről bejön, üríteni jó, de semmi extra - vagy velem nem volt meg a kémia.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adrienn szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókAdrienn legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 1db
(2020-01-28) : Sokat nem beszéltünk, a telefonban mindenre kitértünk,. Kedves öleléssel és nagy puszival fogadott, rögtön be a szobába, levetkőztem és irány a fürdő. Meztelenül visszajöttem, addigra...

: 3db
(2021-10-20) : Szívta, szopta, nyalta-falta. Aztán kézzel dolgozta meg alaposan a farkamat. Ezután ismét a szájával kényeztetett de úgy, mint eddig csak nagyon kevesen. A zacsit is perceken át szopta, miközben a kezével a farkamat verte. Aztán szinte minden átmenet nélkül ismét szopni kezdett. Hol csak a végét nyalogatta, hol pedig bevette egészen tövig a cerkát. Nem is bírtam sokáig. Mikor érezte, hogy lőni fogok, kivette a szájából és a melleire irányítva verte a farkamat, míg mellbe nem lőttem.

(2020-07-24) : Törülközőben fogadott ami a zuhanyzásom után türcsi lekerült Adri a francia ágyon el helyezkedett síkosítót nekem adta hogy használjam bátran .\nPunci szépen kitárulkozva szerintem kic...

(2017-11-24) : Hát ez az amit nehéz úgy leírni hogy hasznos is legyen, de ne bántson senkit. Adri nem túl kezdeményező. Várja hogy a kedves vendég mondja, jelezze mit szeretne. Azt azonnal teljesíti.\r\nA...

lehetne jobb: 1db
(2021-08-05) : Amikor vissza értem a fürdőből a szobába, épp terítette le a lepedőt és elém tárult az a szép popsi meg combok. Már biztos voltam benne hogy jó helyre jöttem. mondta hogy feküdjek az ...

egyeztetési probléma: 3db
(2022-03-09) : Nagy nehezen az ötödik vagy hatodik hívásra felvette, majd közölte velem, hogy átgondolta és a hangom alapján nem vagyok szimpi neki, így nem fogad

(2021-12-23) : Tökéletesen pontosan érkeztem , de teljesen feleslegesen . A telefonja ki volt kapcsolva , persze van amikor ezt jelzi , ha mással beszél valaki . Ezért még párszor megpróbáltam , de mindig azt jelezte ,hogy ki van kapcsolva . Nem volt egy jól sikerült nap .

(2021-04-22) : Ahogy üldögélek a kocsiban a ház előtt, látom, hogy egy férfi, fülén telefonnak a kapunál téblábol. Egyből lejött, hogy egy MT kolléga vár a beeresztésre. Még mosolyogtam is magamban...