7
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Evelin  beszámolója
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Evelin

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-12 17:43:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Evelin erotikus masszázs beszámoló Budapest

resolute2 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
fülledt erotika
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Evelint a másik hirdető oldalon lehet elérni. Randink előtt kétszer hívtam Őt. Mindkétszer Ő vette fel a telefont. Nagyon kellemes érzéki hangja van, nekem fontos, hogy milyen benyomásom alakul ki a hang alapján. Az első telefon megalapozta szándékomat, hogy el akarok menni hozzá, viszont akkor nem találtunk nekem is megfelelő időpontot. Másodszorra amikor hívtam emlékezett rám és időpontot is tudtunk egyeztetni. Nagyon vártam a találkozást, köszönhetően a vidám hangulatú, nyílt telefonbeszélgetéseinknek is. Persze, ehhez nagyban hozzájárult a hangjának kedvessége is.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A helyszín egy VI. kerületi utcában van, a közelben nagyon sok BKV-BKK járat található. Szokásom, hogy leparkolok a legelső lehetőségnél és inkább gyalogolok egy kicsit, ez most is bevált. A kapunál megkaptam a bejutási kódot és az emelet számot a lakásszámmal.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ez egy kellemesen meleg, félhomályos tetthely, a sarokban zenegéppel, középen tatamival. Felfrissítettük a korábban már megbeszélteket, majd kaptam egy finom türcsit, és elvezetett a fürdőszobába. Itt is kellemes meleg fogadott, sarokkáddal, tizenöt fajta tusfürdővel. Amikor végeztem, bejött értem, és együtt mentünk a szoba felé.
Evelin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelin egy földre szállt angyal. A képek nem tudják visszaadni azt a kisugárzást, azt a megnyugtató és mámorító jelenlétet amit mellette megtapasztal az emberfia. A NŐ nem az a tüzes tutajos szemű csábító, akitől a kisbarátunk rögtön haptákba áll. Szerény és visszafogott, de vidám és mosolygós kisugárzása mégis rabul ejtő és tudja az ember, hogy a legjobb helyen van. Hosszú fekete hajzuhataga egy kedves, mosolygós és gyönyörű arcot keretez, sudár alakja kívánatos. Mellei nem hatalmasok, de arányosak, tenyérbe illők és a bimbók nagyon tudnak ágaskodni. A hosszú combok minden férfiembert be tudnak gerjeszteni.
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
A bemutatkozása alapján nem tanulta a masszázst.Aki egy minden porcikát átmozgató svédmasszázst szeretne az ne ide jöjjön. Viszont aki egy spirituális érintésből álló relaxációs szeánsz része akar lenni, az jó helyen jár. Evelinből a a finom visszafogottság "szégyenlősség" mellet csak úgy sugárzik az intimitás, kedvesség. A testi simogatások egyben a lelket is kényeztetik. A hasra fekvést követően lábnál kezd és halad felfele. Combtő után a farpofák sem maradnak ki és nagyon jól esnek a be-besímítások is a zacsi felé és az ánusz felé. majd jön a derék és a hát. Masszázs alatt néha hozzámért a cicikkel, valamint "véletlen" kezei elkalandoztak kicsit intimebb területen is. Majd egyre többször, és többször kalandozott el. Ezután megkért, hogy forduljak meg, természetesen erre nem is érdemes nemet mondani :). Itt már tudtam kicsit mozizni is, ahogy gyönyörű kebleit beolajozta, a tompa fényben, szédületes látványt nyújtott. Masszázs közben nagyon jól lehet beszélgetni is, nagyon okos és értelmes, egészséges az életfelfogása. Összességében a masszázs egy nagyon jól eső relaxációs tréning, mely felüdíti mind a testet, mind a lelket.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Fordulást követően egy nagyon komoly franciát kaptam tőle. Egyszerűen ahogy a farkamhoz érinti száját olyan mintha a mennyországban érezné magát az ember. Tudja mikor kell a kezével rásegíteni, tudja mikor kell kicsit mélyebben bekapni, egyszerűen egy álom vele. A csúcshoz közeledve fogást vált, mely egy kicsit lenyugtat, ezt követően többször is megismétli. A szíved kezd kiugrani a helyéről és könyörögsz, hogy kegyelmezzen. A vég közeledtét jelezve már csak kézzel kényeztetett és az utódok a hasamra kerültek. Egy pár másodperces technikai szünet után jött Evelin elismerő kommentje mosolyogva: ,,férfias adag!". Ezután magamra hagyott hogy kicsit magamhoz térjek, majd gyors fürdés és búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vendéglátómnál 1 órás kezelések vannak. Az 1 óráért én **** rózsaszálat tettem le az asztalra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Evelin az a nő, akiről mi férfiak azt gondoljuk, hogy ő lehet az igazi. Nagyon jó volt egy szürke hétköznap bele- és vele álmodni ebbe színes, párhuzamos világba. Minden hálám a Tiéd!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelin erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-16 03:04:08
Csak a lényeg maradt le a hozzászólásomból, maga a beszámoló véleményezése. Jól megírtat adtam, nagyon tetszett hogy lelkesen és tisztelettel írtál Evelinről, a besziből kiderült hogy nagyon tehetséges még sok ilyen jó talit nektek.

2022-11-15 19:43:13
Az írás nagyon precíz és informativ. Láttam már a hölgyet és tetszett is. De azért a látogatást még fontolóra veszem.

2022-11-14 18:33:49
Ez bizony túlzás, nem lakást bérelsz, hogy a kerület legyen a lényeg. Amúgy jó a beszi.

2022-11-14 12:03:36
Zsombesz jó meglátás. Megelőztél.
Attól tartok stimmel :/
Láttam a lapját, szimpatikus lány. Miközben bevallottan kezdő masszőzként a reális 20-25 közt valami lenne. És VSZ sincs. Infláció 2022 topik

2022-11-14 11:42:11
Zsombesz1899, miért gondolod hogy nem stimmel? Reálisnak tűnik, az a terület/kerület szerintem ilyesmit produkál.

FunkciókEvelin legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.