7
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Szederke  beszámolója
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szederke

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-10 23:23:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Szederke erotikus masszázs beszámoló Budapest

Levente5540 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
csodás haj
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző nap délután telefonon hívtam, egyből felvette, nagyon kedvesen tájékoztatott minden részletről. A következő napra meg is beszéltük a másfél órás programot. Annyit kért, hogy délelőtt sms-ben erősítsem meg a foglalást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyon könnyű megtalálni az egyeztetés során megadott címét. A Keleti pályaudvartól illetve a Blaha Lujza tértől gyalog is megközelíthető pár perc sétával.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebben épült ház, könnyű az épületen belül a lakás megtalálása.
A lakásban számomra nagyon sötét volt a belépéskor, amíg a szemem nem szokta meg picit kellemetlen is volt. A masszázs szobában már picit világosabb volt. Így lehetet a látványt is élvezni.
Szederke külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Gyönyörű hosszú fekete hajú lány, barna bőrű, vékony testalkatú, formás izgalmas popsival rendelkező lány. A megérkezésemkor egy fekete egybe ruhacskában fogadott. A közös zuhanyzás után felajánlotta hogy felvesz valami ruhát (combfix, harisnya) de erre nem tartottam igényt.
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A közös fürdőzés során kérésemre Ő mosta le rólam az út porát. Illetve Én is elkezdtem ismerkedni a cicikkel.
A szobában elmondta hogy mászás, kenyeztetés, masszázs, kényeztetés programot ajánl, de nyugodtan mondjam ha másképp szeretném. A csók benne van a programba, a levezetésre a szájba történő megoldáson kívül bárhová van lehetőség.

Az első masszázs bokától indult, óvatos mozdulatokkal haladt felfelé. Közben kellemes beszélgetés volt általános dolgokról (honnan érkezett, mit tanult, mit szeret csinálni, milyen tapasztalatai vannak az erotikus masszázs világában eltöltött időszakban) A hát és a nyak kellemes gyengéd masszázsa után szólt hogy forduljak még.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
A fordulás után kézzel és szájjal kaptam kényeztetést, amelynek aránya pont jó volt. Szájra puszik és csókolózás is megtörtént. Finoman csókol, olyan ártatlan kislány módjára. Az orális részben finoman játszott a nyelvével. Elég gyorsan megadtam magam :)
Ezután Én masszíroztam az Ő hátát és popsiját. Szép, pont tenyérre való hátsója van. Kértem hogy forduljon meg, így a hasát is meg lehetett puszilni, bár elég csiklandos. Élmény volt masszírozni, a popsija csúcs. Ez a rész is csókolózással zárult. És következett a második levezetés. Szemből kezdte el csodálatos tevékenységet. Körbe körbe járt a nyelve a legnemesebb testrészemen. Majd finoman bekapta és fel-le járat a szája. Majd újból a külső részeken való körözés és nyalogatás következett. Jó párszor eljátszott így velem, mielőtt újra kivégzett. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ismereteim szerint extra nincs, a megbeszélt virágszálak mindent tartalmaznak, ami a kategóriába belefér, illetve amit előzetesen elmond. NVSZ nem lehetséges, csók viszont része a szeánsznak.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nagyon kedves lány, a beszélgetés, masszázs, erotika aránya számomra ideális. Nem rég óta csinálja, érződik rajta, olyan kis bájos ártatlan lány. Jó érzésekkel távoztam, külön elismerés, hogy kaptam Tőle egy csokit (ilyet másnál még nem tapasztaltam)
Mindenképpen vissza megyek hozzá, mert a kölcsönösségre most nem volt lehetőség a menstruációs napok miatt. De erről előre szólt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szederke erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-15 22:20:01
Az a "mászás" program érdekelne... Kár hogy nem fejtetted ki részletesebben...

FunkciókSzederke legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.