7
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Betti(exHappyAnna)  beszámolója
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Betti(exHappyAnna)

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-08 11:55:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Betti(exHappyAnna) erotikus masszázs beszámoló Budapest

vivalanocse1 a 2022-10 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
teljesen ellazít
csodás kézimunka
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Az oldal "Elveszett lányok" rovatában olvastam hogy HappyAnna nem veszett el csak átalakult és immár Betti néven folytatja, új helyen és hasonló lehetőségekkel mint korábban igaz szinte dupla rózsáért. Az új hely számát hívtam érdeklődtem, van ma holnap nem lesz na akkor 18:00-19:30-ig ma kérem őt és ez okézva lett, még szóltak hogy kápé és nem béká, nyilván nem így rövidítve. :)
Nem bírtam ki hogy ne lássam őt újra, egyszer már találkoztunk de akkor lövésem sem volt hogy van filmes múltja, a régi tali után tudtam meg és szerettem volna egy újabb talit immár ennek ismeretében hogy ez az infó is ott van a tudatomban, egy extra élmény faktor. Az idő most jött el a lépés meg most jött ki.
Megközelítés
Deákon átszálltam kisföldalattira és Kodály Köröndig mentem. Ezúttal a BKV jól vizsgázott, odaértem hamarabb, már 17:50-kor ott álltam egy kis séta után. Eltéveszthetetlen, hatalmas tábla jelzi a házszámot. Viszont hogy jutok be? Az ajtó egy ünnepélyes madzaggal/zsinórral/zsineggel el volt zárva. 2 perccel korábban becsengettem, nem történt semmi. Illetve de: egy másik irányból megjelent egy lány és kérte kövessem, közben tisztáztuk nem csak úgy jöttem, konkrét időpontom van és konkrét lányhoz jöttem. Megkérdezte, mondtam Bettihez.
Helyszín
Levitt egy alsó helyiségbe, brutális alapterűletű mintha az egész épület alatt lettünk volna. Van kialakítva egy vendégváró, asztalán üdítők és tálban J.D. Gross csokik. Aztán tovább van egy recepció ami egybe van építve egy hosszú folyosóval ahol végigmenve kisasztalok, stb elvileg itt kéne hogy legyen a lányok pihenője, csak lányok nincsenek sehol. Csak a recepciós lánnyal és Bettivel találkoztam. És végül a tetthely szoba, legnagyobb meglepi. Ki akartam jönni belőle Betti után a törülközőmmel hogy akkor megyek tusolni, meglepődve nézett vissza, nem kell kijönnöd bent van a tusoló. Visszamentünk, megmutatta, dobtam egy hátast, ilyet még nem láttam, a szobájában volt egy álló zuhanykabin. Kicsit arrébb csap kezet mosni. Egyedül a wc nincs bent a szobában. Ágy van, arra leterítve ez meg az, és az ágy elejében a falnál egy tükör, melyet én hülye kihasználatlanul hagytam.
Betti(exHappyAnna) külseje
Képet nem tudok csatolni, de még látható az oldalon hónapok után is a régi helyének hirdetése felvillantja, bizonyítva hogy ő volt annak a helynek az ékköve. Az új helyen is megnéztem a lányokat, itt is ő a csúcs. Filmes nevét diszkrécióból nem mondom, be kell érnetek egy külső leírással, gyönyörű arc, természetes szolimentes bőr ami nem hófehér de nem is szolárium barna, hosszú szőke haj, ízléses kis tetkók pár felületen. Mellei szép feszesek, teste arányos, formás egy remekmű kb 24 éves, többnek nem hinném. Nagyon kedves, közvetlen, barátkozós a stílusa. Könnyedén beszél a filmekről, a magánéletéről, az előző hely elhagyásáról, nincs tabutéma, nincs olyan hogy mi közöd hozzá. Megad minden infót magáról. Kiderül vegán. Elkezdett nagyon egészségesen élni. Még egy pozitív apróság a külsejével kapcsolatban, látható a punci!!!!!!!!!!!!! Előző helyen fent maradt, na itt egyből lekerült a bugyi is, meztelen volt teljesen, sajna combfix az most kimaradt, nagyon random és azonnal jöttem hozzá. Talán harmadszorra majd.
Erotikus masszázs
Szóval a recepciós lány bevezetett, illetve levezetett az épület alá. Mondja másfél óra azért masszázs és egy levezetés. Visszakérdezek csak egy? Itt mondja hogy 1,5 órában több is van, amennyit a vendég tud. (Na ennek megörültem, már féltem csak egy lesz) Picit várnom kellett, erre volt egy kis helyiség, elhúzta a függönyt, én pedig izgultam, se a csokiból se az üdítőből nem fogyasztottam. Vajon tényleg Betti fog jönni? Ha nem ő lesz kifordulok, másra nem hagyok itt ennyi rózsát. Ha ő lesz, vajon megismer még? És egyszercsak függöny széthúz, tatam, az a Betti, Ő az és nem ismer már meg (egyelőre). Recepción odaadtam amit kell és Betti bekisér a szobába.

Itt mondom jártam már nálad és újra akartam jönni csak eltűntél, de megtudtam hogy vagy csak már itt, még pár részlet, gondolkodik és megvagyok neki máris mondja hogy volt a fejem, a tusolások és mondja azt is hogy a számára kedves vendégeket megjegyzi. Ide többnyire külföldiek jönnek, kevés magyar. Tisztázzuk hogy vállalása ugyanaz mint amott, bár gyorsan mutatja és mondja a különbséget, itt a bugyi lekerül és meztelenül áll előttem. Még egy vicces jelenet, ki akartam jönni a szobából tusolni, kiderült a szobában van a tusoló.
Elkezdtük, először masszírozni akart, de rögtön kézi levezetést kértem. Utána valóban megmasszírozott, a hasamra feküdtem és a lábaimat gyúrta, nem tudom mennyire szakszerű mert már a következő kör járt a fejemben, igazából lehetett volna még ha élek vele több masszázs, ő akart volna meg lehetett volna cicijével csúszka, de máshogy alakultak a dolgok, még én is megmasszíroztam, ezt nagyon szerette, említette hogy fáj a háta. Legjobban azt szerette mikor vállát, nyaka alatt masszíroztam na meg meglepetésemre azt hogy a fenekét masszírozom. Önző szándékkal nyúltam a fenekéhez, míg feküdt megmarkolgattam, széthúztam hogy lássam csodaszép punciját és ő mondta hogy csináljam még ezt. A negyedik kör előtt meg volt olyan amit még kért hogy a talpát úgy masszírozzam hogy a körmeimet húzom végig finoman, nem az újjamat, így tettem, hálája nem maradt el, még egy negyedik körrel jutalmazott. Az időmet maximálisan kitölthettem nála,nem volt TP. Mikor végeztünk én is tusoltam, majd láthattam az átlátszó üveg/műanyag kabinban tusolni, szexin folyt testéről a víz, alapos tusi volt, na itt biztos vagyok benne hogy tusolnak két vendég közt, igényes lány Betti.
Levezetés
Nem hinném hogy a recepciós mondta volna Bettinek hogy több körre vágyom, mindenesetre a legnagyobb természetességgel történtek a dolgok, csodálkozások nélkül. Az első kör úgy kezdődött hogy rögtön kézit kértem, mert a másik helyen is azonnal kézizett, a régi szép idők emlékére akkor most is így szerettem volna, alkalmazkodott készségesen és kedvesen, kezelésbe vett. Bár nem volt rajta bugyi, kézi alatt pont oldalt volt nekem mind a négyszer így ilyenkor nem vonta el a figyelmem a punci, más alkalmakkor láttam bőven, pl amikor én masszíroztam. Csodás kézimunkát kaptam, melynek hamar meglett az eredménye. Tisztálkodás.
Hasra, lelkesen masszíroz, megkérdezem tőle nagyon akar masszírozni vagy egy második kézit kérhetek, imádom a humorát azt mondja nagyon akar masszírozni de nagyon szívesen csinálja amit én szeretnék. így egy második kézi levezetést is abszolválunk. Utána beszélgetés, pornófilmekről, magánéletéről, előző helyéről és egy harmadik kör. Utána én masszírozom meg őt és most látom a legjobban a szép punciját, még szét is húzom picit a fenekét a cél érdekében. A masszírozgatás után harmadik kör, majd egy érdekes masszázs a részére, a talpát masszírozom, elnézek az órára és még megkérdezem egy két perces kézi? Igent mond és kielégít újfent a kezeivel 19:22-19:24-ig. Utána tisztálkodunk, tusolunk mind a ketten. Valamiért úgy érzem ő örökké masszőz marad, de a remény hal meg utoljára.
Elszámolás
Előző élete duplázva. Ez van. Tudom ezért szexpartner is van popóval meg miegymással, de épp volt ennyim, most belefért. Jó lenne azt írni hogy csekélység meg ilyesmi de nem szépítem, alapvetően külföldiekre van méretezve a hely, nekik tényleg csekélység. Mivel mindenképp látni akartam őt még egyszer, azzal a tudattal is hogy exfilmes lány van velem, így csak idő kérdése volt mikor jön ki a lépés (azaz gyűlik össze a rózsa). Még a legelején, a recepciós lánynak adtam oda, Betti is ott volt már ekkor.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Ő lehetne a masszázsistennőm, ha itt hirdetne. Aki ismer tudja mekkora szó ez tőlem. Viszont van egy elvem, nem osztok ki magas cimkét itt nem hirdető lánynak. Nem tudom valaha viszont látom-e még őt. Különleges egyéniségét, természetességét sosem fogom elfelejteni. Külseje számomra tökéletes. Ha valaha is itt hirdetővé válna és újra találkoznánk, szavam nem feledem, Istennőt fog kapni. (Jelenlegi esély: 0,1%)
És ha visszalátogatom kihasználom a tükröt, vagy felé fordulva lesz a kézi vagy megkérem Bettit üljön a hasamra fordítva és tükörnek szemből és úgy kézizzen.
Úgy néz ki megírtam életem legártatlanabb beszijét, kézi egy ártatlan kisugárzású lánnyal. Sajnos mivel nem hirdető kevesekhez jut el az infó, főleg hogy nem tudtam fotót csatolni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Betti(exHappyAnna) erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-11 14:24:27
Nem hibáztál Phil, jól tetted amit tettél én kérek tőled elnézést a roppantul kiváncsi természetem miatt hogy mindent tudni és érteni akarok.

2022-11-11 14:06:06
Azt tapasztaltam, hogy vannak olyanok, akikkel mero idopazarlas beszelgetesbe elegyedni, egy beszamolo kommentjebe meg felesleges is.

Ha megirom, hogy miert, akkor jon a valasz, a kerdes, az ellentmondas, a talalgatas. Ha nem irom meg jon, hogy indokolhatnad, meg a felsz indokolni, nem mered vallalni a velemenyt, stb.

Maradjunk annyiban, hogy hibaztam, hogy elolvastam ezt a tortenetet, es meg nagyobbat hibaztam, hogy raboktem a szavazas gombra. Raadasul a lehetne jobbra, mikozben ez egy nagyszeru beszi. Meg egyszer ne haragudj! 🥺 🙏 😞

2022-11-11 13:07:19
Dehogy haragszom, de ennyire félsz megindokolni egy döntést, vállalni egy véleményt hogy inkább mást nyomnál mint amit gondolsz?
A stílus szerintem tiszteleg Betti előtt, nem alpári így nehéz elképzelni mi okoz benne hidegfutkosást számodra. De akkor eszerint nem a cimke elmaradása a baj amit feltételeztem korábbi csevik alapján.

2022-11-11 12:01:12
Reszletes beszamolo, de a stilustol a hideg futkos a hatamon.
Tudom, ettol nem kellett volna feltetlenul a haromfoku skalan a legrosszabbat adni. De ha indokolni kell, akkor igerem legkozelebb eggyel jobbat nyomok, mint amit gondolok a beszamolod elolvasasa utan.
Meg egyszer bocs, es nem haragudj! 🙏

2022-11-11 09:22:12
Na de Phil, egy indoklást lökhettél volna, bár jól sejtem hogy a címke elmaradása miatt?

FunkciókBetti(exHappyAnna) legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2019-12-17) : Váltogatta a technikát egyébként. Hol 2 kézzel, hol 1 kézzel csinálta. Mindkettő elég jó volt, pedig aztán én kéztől elég nehezen megyek el, sőt, olyan lányokhoz nem is járok, akik csak kézi levezetést vállalnak.

nagyon jó: 4db
(2021-09-29) : Hasra feküdtem és nekikezdett a masszázsnak. A kérdésére, hogyan szeretném, azt mondtam, hogy lehet erősebben is. Így is lett, a hátamat komolyabban is meggyúrta. Egészen jólesett, miközben változtatta a pozícióit. Eközben folyamatosan beszélgettünk, kifejezetten értelmes lány. Ezalatt halk relaxzene színesítette a hangulatot.

(2020-03-01) : Finoman felvezeti, fokozatosan erősödő simogatással és fogásokkal varázsolja kistesómat sziklakeménnyé. Imádja ezt csinálni velem, ez vitathatatlanul sugárzik minden mozdulatából, ajkát olyan huncutul harapja, hogy minden további nélkül elhiszem Neki,

(2020-02-07) : Az első menet csodálatosra sikerült, nagyon ügyesen feszegette a határokat, közben élvezettel tekintett felém, mintha csak élvezné, hogy játszadozhat velem. Nagyon intenzív vége lett a történetnek, közben számomra merőben új területre is elkalandoztunk.

: 11db
(2022-02-10) : H.Anna lelkesen azonnal belekezdett a kézibe, beelőzve H.Bettyt. Imádom ha így kezdődik valami, ennyit a félénk lányok elképzelésemről. H. Anna kezei gyilkosak, azonnal ki tudna végezni, pedig csak finom érintéseivel simogat. Kétszer is leállítom hogy időt nyerjek.

(2022-02-04) : A második periódus csikizéssel, illetve gyertyázással kezddött. A csikizés a testem egészére kiterjedt, gyors, határozott mozdulatokkal végezték, nagyon kellett koncentrálnom, hogy elviseljem. De épp ettől szép az egész. A gyertyázás is csodálatos volt, a mellkasomra Lara, a combjaimra pedig Anna csorgatta rá a forró viaszt. Egész konkrétan jó értelemben véve az őrületbe kergettek,

(2021-12-21) : Kifejezetten erősen és jólesően masszíroz. Engem meg is lepett, mivel a többi beszámolóban mindenki azt írja, hogy csak "simogatják". Ehhez képest - és lehet azért, mert nem mondtam mást - elég erősen átgyúrta a nyakam, a vállam és a combom, ami elég jól esett.