7
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Lara  beszámolója
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lara

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-10-28 11:07:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
3
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Lara erotikus masszázs beszámoló Budapest

Perfekt a 2022-10 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
teljesen ellazít
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
A róla szóló szaftos beszámoló Klapanciusztól, annyira beindította a fantáziámat, hogy nem hagyott nyugodni a dolog. Jó lenne olyan kellemesen érezni magamat, mint amilyennek az az író érezte magát. Igaz, hogy abban a két lányos formációban Aminában látta el az irányító szerepet, ő vitte a babért, de azért Larát is dicsérte rendesen.

Úgy gondoltam egy próbát megér, még akkor is, ha Lara nem mindenben az én ízlésemnek való hölgy.

Hívásomat egy aranyos női hang fogadta, aki felvilágosított a barátnője programjai felől. Egyeztetésben is ő segédkezett. Már csak a cím maradt hátra, azt is megadta. Bejutásbanis őt közreműködött
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pláza hátsó részén van egy sétány. Oda kell menni, pontosan az első házba. Parkolási zónatérkép szerint a legmagasabb kategória. Parkolás könnyen megoldható.

A tömegközlekedés gyors és kiváló én azt választottam
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sokadik emeletre vitt fel a modern lift. Abból kiszállva az első ajtónál kopogtattam be. Szép, nagy, jól berendezett lakás. Három szobában praktizálnak a hölgyek. Van nyüzsgés, de nagyon ügyelnek a diszkrécióra, úgyhogy én nem tapasztaltam semmi kivetni valót. Olyannyira csendben szervezkedtek, hogy csak a végén ocsúdtam arra, hogy nem volt semmilyen zene bekapcsolva, síri csend volt a szobánkban és még sem hallatszott be semmi zaj kívülről.

Két személyes matrac volt a szoba közepére helyezve, azon relaxáltunk, meg egyebek, de volt még egy fekete színű, dizájnos szófa is az ablak előtt, azt is bevontuk a játékunkba.

Tükör a falnak támasztva, nagyon jól jött, amikor erotikáztunk.

Azt feltételezem, hogy két fürdőszoba is van a lakásban, mert amíg én az egyikben (kádasban) tisztálkodtam, addig vendéglátóm a másikban szedte rendbe magát
Lara külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Lara kicsit más élőben, mint, amilyennek a képei alapján gondoltam. A fotók róla készültek, ez nem vitás, de valahogyan más lett az összbenyomásom róla.

Konkrétabban: bőre kifejezetten fehér színű, és több helyen is tetovált. A megadott magasság az helytálló, legalább 170 cm magas lehet, de hogy nem 55 kg az tuti biztos. Kifejezetten nőies, vagy inkább asszonyos alkat. Derék tájban erős. Fitneszben jártasoknak ismert kifejezés az ilyenre, hogy „izomzata fedett”. Pedig tényleg fiatal lány, nem hiszem, hogy több lenne 20-22-nél, még sem azt a karcsú, tini csajt láttam magam előtt ott, mint amilyennek a képei alapján elképzeltem. Ettől még nagyon is csinos nő Lara és szép az arca is. Fekete gomb szemeivel olyan ártatlanul tudott nézni, hogy majdnem elolvadtam tőle.

Sokat mosolygott, és aranyosan gesztikulált. Mellei viszont jóval nagyobbak, és teltebbek, mint ahogyan az a fotóin látszik. A bimbik pedig sötét barnák és két centisre kihegyezhetőek. Na, ezek nem ártatlan, szégyenlős tinilányokéhoz hasonlítottak. Mindent egybe vetve Lara jó nőnek mondható, de nem pont olyan mint a képein.

Nem volt semmi gond vele, csak hát, valahogyan mégis másra számítottam.
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Masszázsról az elején beszélgettünk, hogy milyeneket ismer, vagy, hogy miket szokott csinálni, de érdeklődés hiányában ez az előadás elmaradt. Erotikával kezdtük és ez így volt jó nekem. A végén még egyszer megkérdezte, hogy biztosan nem kérek-e masszázst, mert, hogy ő szívesen megmasszírozna engem, de ismételten visszautasítottam őt. Ettől függetlenül a végén mellém feküdt és a mellkasomat és a vállaimat olyan barátnősen simogatta. Közben lazán elcseverésztünk meg jókat nevettünk. Ez nagyon kedves volt tőle.

Ezt kérés nélkül, magától csinálta. Jól esett, hogy foglalkozott velem. Az ilyet, én sokkal többre értékelem, mint egy funkció nélküli, időhúzó, alibiző masszírozást.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Pornós feeling:
4
Fekete két részes csipkés szettben fogadott. Ez a szexi ruhadarab egész jól állt neki, pont annyira takart amennyi előnyös volt neki. És pont annyira engedte láttatni az idomokat, amennyire az szexinek hatott. Az erotikus részhez érkezve ettől gyorsan megszabadultunk. Teátrálisan dobáltuk szét a ruháinkat, mintha hős szerelmesek volnánk, és végre egymáséi lehetünk. Itt az idő, végre használjuk ki. Amikor a legvégén szedtük össze a ruháinkat, akkor több minden is előkerült a vastag szőnyegek rojtjai és párnák közül. Olyanok is, amelyeket nem is mi vetetettünk le. Én ezt viccesnek találtam, eszembe sem jutott, hogy ez más lányoké is volt és hogy ez a takarítás hiányát jelezné másnak.

Csak én voltam kényeztetve, csak én voltam a figyelem középpontjában. Ennek megfelelően minden az én kényelmemet szolgálta. Ez nagyon becsülendő hozzáállás.

Csókolózással indított. Nem volt az a nagyon felfalós, nyelves, nyálazós mutatvány, de mindenképpen élvezetesnek nevezhető. Én még elviseltem volna ebből többet és többféle módon is, de mi tagadás, Lara már a cerkámra vágyott. Minden áron azt akarta, hogy a nyelvem helyett a péniszem legyen a szájába. Ennek megfelelően a dákomat masszírozta, huzigálta rajta a bőrt. Majd elém térdelt és bekapta. Orális technikája jól kidolgozott, szakszerű és intenzív. Rutinját nem tudom hol szerezte, de beavatottnak és begyakoroltnak éreztem azt a módszert, ahogyan csinálta. Nem volt szégyenlős egy cseppet sem. Pedig ha látnátok az arcát, olyan kis szende, rendes lány benyomását kelti. Olyannak, aki inkább teológiát hallgat, mint sem erotikus műsorokat. Ki sem néztem volna belőle ezt a perverz produkciót. Simán tartotta is a szemkontaktust. Amikor kicsit mélyebbre akartam neki betolni a szájába, ravasz módon egyből a farkam tövére markolt és a kezével állította meg a galád akciómat. Nem én voltam az első nála, aki ezzel bepróbálkozott.

Hideg profizmus, de gyakorlatilag célravezető módszerei vannak. A fogait ügyesen az ajkaival fedi le, azért, hogy fájdalmat ne okozzon. Technikája elég intenzív ahhoz hogy ajkainak a szorítása élvezetes legyen.

Cumikázott guggolva is és féltérden is. A szivacson elterültem, ő a lábam között fészkelte magát és úgy is szopikált. A kanapéra is felültem egy kisebb intermezzo idejére csak hogy kipróbáljam, hogy úgy milyen. Az is tettszett.

Mindenben irányítható volt, készségesen teljesítette a kéréseimet. Azonban érzelmeket, vagy hangulati jeleket nem fedeztem fel rajta. Csak tette a dolgát.

Végzet a szájában ért el. Ehhez a szivacs szélére térdeltettem őt. Én elé álltam a kezeit a combjára tetettem tenyérrel lefelé. Kértem, hogy csak a szájjal dolgozzon meg. Egészen addig, amíg a robbanás el nem ért addig nyitott szemmel figyelte a tekintettemet. Amikor a forró láva elsőnek kilövellt, akkor lehunyta a szemét. Homlokát összeráncolva küzdött a természeti erőkkel. Ez már inkább vívódás volt, mint sem kellemes pillanat a számára. Az ádáz küzdelemben hamar meg telt a szája és ezért időnek előtte elfordult és ott hagyott magamra. Elengedte a rudamat és elment a papírtörlőkendőbe üríteni az utódokat. A maradékot meg én magamnak préseltem ki. Levezető rész ilyen értelemben hideg magányomban telt nekem. Itt bizony még maradt volna jócskán tenni valója velem. Sajons ez így egy félre sikerült befejezés lett.

Tisztálkodásomat azzal tudta le, hogy egy nedves törlőkendőbe belebugyolálta a lüktető farkamat. Az meg úgy nézett ki emiatt, mint egy pólyásbaba. Célját elérte, mert felszívta a maradék cseppeket, de érzésben akkor, pont hogy nem ere vágytam volna.

Kötetlen beszélgetéssel zártuk a randinkat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Budapesti átlagos csokor mérettel érkeztem hozzá. A felszámolt extrákkal azonban már messziről, szemmel is jól látható lett.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Laránál tett látogatásom elérte célját. Alkalmazkodott hozzám, amiben lehetett. Irányítani kellett, de ez nekem nem esett a nehezemre. Jól éreztem magam vele összességében. Nyilván ,ha Amina is színre lépett volna, akkor minden más értelmet nyert volna. Így sem vagyok csalódott.Nem távoztam a felhők feletti mámoros hangulatban, de azért rendesen kielégültem hála neki és ez a lényeg.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara erotikus masszázs beszámolójáról


2022-10-29 10:59:13
Korrektül megírt, nagyon jó, részletes beszit írtál. Köszönet érte.

2022-10-29 02:50:03
Emeletes @ teljesen igazad van, félre érthető módon fogalmaztam. Az ő ruhái kerültek képletesen szólva szétdobálásra. Ez annyit jelent hogy jobbra balra a szivacs mellé. Lényeg hogy nem tudatosan, hanem csak úgy spontán történt meg.

2022-10-28 22:24:45
Köszi. És fürdés után visszaöltöztél vagy csak szétdobáltad a lerakott ruháidat a hatás kedvéért?

2022-10-28 15:11:32
Köszönet az őszinte és reális információkért.