7
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Lilien  beszámolója
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lilien

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-10-27 00:03:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Lilien erotikus masszázs beszámoló Budapest

Gaben20 a 2022-10 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
barátnő feeling
Egyeztetés
Viberen kerestem infóért még múlt héten és a ma reggel is itt egyeztettük a randi időpontját későbbre.
Megközelítés
Kocsival egyszerű, a bejáratot megtalálni már nehezebb, mert a google máshova mutatja. Egy kis sétával azért meglett.
Helyszín
A lakás új építésű lakóparkban van, tiszta, célnak megfelelő magánlakás jelleg. A helyszín egy matrac, de is tök OK.
Lilien külseje
Lilien nagyon nagy mellű szép picit alacsony lány, helyes arccal.
Erotikus masszázs
Először jártam nála. Gyors bemutatkozás után elugrottam zuhanyozni. Amikor visszaértem a szobába levetettem a törülközőt és hason elhelyezkedtem a matracon. Lilien levetkőzött és elhelyezkedett rajtam. Forró olajat locsolt rám és eleinte a kezével masszírozta a hátamat, majd jött egy kiadósabb csúszka. Nem igazán beszélgettünk. Nem tűnt beszédes lánynak, de én sem kezdeményeztem, jó volt relaxálni. Ami azt illeti én sem vagyok magamtól túl beszédes.
Itt a csúszkánál más picit mozgolódnom kellett, mert megindult a vérellátás, ahogy éreztem piha bőrét. Gondoltam fordulni kéne, de még nagyon korai lett volna. Egy idő után abbahagyta, és folytatta a masszírozást a fenekemmel, combommal, vádlimmal.
Levezetés
Majd tényleg jöhetett a fordulás. Itt más még kellemesebb élmény volt a csúszka, lehet ha elég hosszan csinálja még el is tudtam volna menni. Picit simogattam és csókolóztunk is, de semmi vadulás. Végül következett a francia ami elég barátnős volt vagy inkább szomszédlányos, de semmiképp sem vad pornós. 69-be fordultunk, és pár perc múlva itt is lett végem. Sajnos nem vagyok meggyőződve róla, hogy a ténykedésem kedvére volt-e, mert nem nagyon adta jelét, így abba is hagytam a befejezés helyett amikor leugrott rólam összetakarítani a végeredményt. Picit még simogattam, de aztán elmentem lemosni az olajat.
Elszámolás
Előre letettem a megbeszélt összeget. Sajnos lent a dohányboltban ezresekkel adtak vissza amikor feltörtem egy húszast, így elég rosszul nézett ki az összeg és sokat kellett számolgatni, mert nem készítettem elő.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Kezdő lány benyomását adta Lilien annak ellenére, hogy egy ideje már szemezgetek a hirdetésével. De mindenképp pozitív élmény volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lilien erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-26 09:31:05
Az az igazság, eddig azt hittem, egyedül vagyok azzal a hasonló élménnyel, amit Gaben barátunk tapasztalt. Én voltam nála kb egy éve és nekem is az volt a benyomásom, hogy picit lehetne kommunikatívabb. Kicsit olyan volt, mintha gépies lenne az egész. Bementem, előre elrendeztük amit kellett, gyors zuhany volt, aztán simogatott meg csúszkált kicsit, végül letolt egy franciát, meg kell hagyni elég tisztességesen, többször is ütközésig mentem. Nekem viszont ez kevés volt, valahogy a vendég felé irányuló kedvességet hiányoltam.

2022-11-03 08:42:09
@Yossarian1 Ne haragudj, de nem promóter vagyok. Azt írom le, amit tapasztaltam, lehetőleg a legnagyobb jóindulattal, ha pozitív élményekkel távoztam. Ha neked más a tapasztalatod, hosszabban írnál a lehetőség nyitva áll. Feltételezem nem is minden találkozó néz ki ugyanúgy. De szerintem a fanboy beszámolóknak amúgy sincs sok értelme

2022-10-27 16:04:24
Köszönöm szépen az interjút jó volt látni olvasni róla

2022-10-27 14:29:59
Tényleg nem vagy bőbeszédű, de bőírású sem, ez kiderült. Voltam Lilien vendége, amikor még itt hírdetett, de én többet láttam benne, mint egy nagymellű, pici lányt. Nem tudom mennyit fejlődött azóta, de ettől az írástól nem fognak tódulni hozzá a vendégek.

FunkciókLilien legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2022-05-16) : Lilien langyos olajjal bekente a hátamat és a popsimat, majd oldalról mellém térdelve megkezdte a csúszkálást a felsőtestemen. Itt megállnék egy gondolatra. Amikor, azok a korábban említett, csodálatos mellei a testemet először érintették, teljesen más volt, mint amire számítottam. Ezek a méretes keblek nem csak térfogatra voltak nagyok, hanem súlyra is.

(2022-02-09) : Masszázsa barátnős, finomka,de nyilván ide más akkut problémával jön az ember,nem a mély csomók kidolgozáss a cél.Közben próbáltam beszélgetést kezdeni, de nagy mély interjú helyett inkább át adtam magam az élménynek. Gondoltam nem jövök be neki,de ezt a kételyemet aztán hamar el hessegette... Eszméletlen finom cici masszázs is a program része.

(2021-09-14) : Másfél órára mentem, és miután sportolásból, fáradtan érkeztem, kértem egy alapos frissítő masszázst. Lilien minden tehetségét és erejét bevetette, hogy megfeleljen az elvárásaimna...

nagyon jó: 9db
(2022-03-05) : Pillanatra szóhoz se jutottam. Fiatal kora ellenére brutális szexuális kisugárzása van. Hasra feküdtem és elkezdődött a masszázs. Lilien nagyon kellemesen masszíroz nem túl erős de nem is csak alibi simogatás mint pár helyen. Nagyon szakszerűen végig ment a hátamon, lábamon. Közben időnként a puncijával csúszkált a hátamon ami nagyon izgató volt

(2022-03-04) : Gyorsan masszíroz, sok olajjal, mint amikor az új csajod bizonyítani akar neked, hogy ő milyen jó választás volt. Közben meztelenül a punciját dörgöli a fenekemhez, és emiatt tökre leszarom, hogy mit csinál közben a kezeivel. :) Aztán elindul a csúszka és megérkeznek a mellek a nyakamba, fülemre, megfordulok és úgy is csúszkál, legszívesebben beléjük fulladnék!

(2022-02-22) : A masszázs a simizes folytatása volt, megspekelve csúszkaval, őszintén, odaadással, lendülettel, aztán finoman, gyengéd masszázs, az egész hátam, fenék lábak, ekkor már nem bírtam, és.. megfordultam

: 5db
(2022-04-10) : A masszázs inkább simogató, ami gyorsan átment olajos csúszkába..Egyszerűen csodás volt a nagy ciciket érezni a bőrömön ahogy végigsiklanak. Nem is bírtam sokáig nyugton maradni, mert mielőbb foglalkozni akartam a melleivel, így simogattam a kezeimmel, ajkaimmal őket, nagyon jól beléjük lehet feledkezni.

(2021-11-03) : Ennek megfelelően rábíztam a koreográfiát, ami végül is tök jó volt, bármi is volt az. Kényelmesen elfeküdtem a matracon, Lilien bekente magát olajjal a megfelelő helyeken ráült a hátsómra és szép finoman csúszkálni kezdett rajtam. Finom kis puncija végig érezhető volt, szépen rátapadt testem azon részeire. Persze a tekintélyes cicik is szerepet kaptak ebben a performanszban.

(2021-09-24) : Kotelezo furdo után, Lilien mar meztelenul várt majd kis simi és hasra kerultem. Olajos (kókusz) csúszka masszázs volt a meghatarozó elem, eloszor a hátamat, vádliaimat masszirozta maj ugyan ...

lehetne jobb: 1db
(2022-07-14) : Itt megint látszott, hogy tud ez a lány ha akar, amikor rám nézett miközben a szájába vett, és szopni kezdett, ott megint elhittem egy pillanatra. Persze ez nem tartott sokáig, amiben az is közrejátszott, hogy szinte egy perc alatt eldurrantam, a végén szépen hagyott a szájában lenyugodni, ügyes volt, itt sajnos saját hibából maradtam ki a jóból.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-01-13) : Az történt ugyanis, hogy a választott hölgy a telefonban közölte, hogy bocsi, mégsem tudunk most találkozni, közbejött valami. Okés, de miért nem lehetett ezt jelezni egy üzenetben vagy visszahívni, hiszen számmal kerestem. Most ezen vagyok felakadva?