17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

szexpartner

Natasha Sweet-

V.I.P hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-23 08:56:53

Beet
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Natasha Sweet szexpartner beszámoló Budapest

Beet a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Na ez nem volt egyszerű, három napon át üldöztem telefonon, smsben , végül a telefonon sikerült elérnem , készségesen tájékoztatott, egyeztettünk egy mindkettőnknek alkalmas idő pontot.
Megközelítés
Megközelítés könny parkolás rossz , csak a pár utcával odébb találtam parkolót .
Helyszín
A lakás a célnak abszolút megfelel, egy rossz szavam sem lehet rá. Tisztaság és rend van. Kellemes hangulat világítás van, az ágy megfelelő méretű és kényelmes.
A fürdőben nincs gond a higiéniával és minden megtalálható amire az emberenek szüksége lehet.
Natasha Sweet külseje
Nagyon jó formában lévő igazi nő. A képek a valóságot tükrözik, így ha valaki a képek alapján megkívánja, élőben sem lesz baja ;) Feszes, jó cicis, hosszú hajú nő.

Natasha Sweet, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-23 10:19:12
Natasha Sweet +36 Budapest2022-09-23 10:19:12 erotikus masszázs
Action
Érkezés után itallal kínált. Kellemesen elcsevegtünk, aztán fürdőbe elpályáztam. Visszatérésemkor kis szexi cuccban fogadott.
Franciás kényeztetéssel kezdett, ami nagyon ott van :) Legalábbis nekem nagyon bejött, ahogy elkapott, de mégsem durván, kézzel ráncigálva. Szinte nem is használta a kezeit, jó érzést volt.
Pár póz után megkértem, hogy üljön rám. Felülre kerülve nem kellett nagyon bíztatni, elég erős csípőmozgásba kezdett. Hevességével majdnem célt ért, de mégsem hagyhattam annyiban. Kértem, hogy forduljon meg és hátulról, doggyban hadd tegyem magamévá. Kellemesen pakolható, nem nyafogós, így pár perc után végem is lett.
Elszámolás
100%-ban korrekt. Személyesen is ugyanazok voltak, mint amit telefonba mondott.
Rózsacsokor
Beet nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Maximálisan meg voltam elégedve. Az egész hozzáállása olyan volt, hogy elégedett legyek. Az összbenyomásom teljesen pozitív.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasha Sweet szexpartner beszámolójáról


2022-09-27 07:36:45
Nagyon hiányos az írásod, ráadásul a pontozást sem tetted meg!

Thom25
Könyvet írhatna
2022-09-23 12:30:26
Elég rövid beszi, az összes rész hiányos.

2022-09-23 10:56:00
Ha a hirdető megadta a rózsát, nem értem te miért nem akarod megosztani ezt az infót.

FunkciókNatasha Sweet legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-07-23) : Lifttel fel lakásba be majd kis beszélgetés után zuhany. Nikor kimentem a fürdő ből ő már az ágyon várt a kis bugyi melltartó szettben. Megbeszéltünk hogy csinálok pár képet még így...

nagyon jó: 7db
(2022-07-25) : Mivel nem kértem semmi különöset, ezért az ágyra invitált, ott mellém telepedett és fergeteges NF tudásával életet lehelt pihegő hímtagomba, miközben a tökéletes popsit simogathattam és a punciját próbáltam izgatni.

(2020-06-23) : Szép lassan,kényelmesen játszott a szorult helyzetben lévő asszisztensemmel,közben kezével lágyan cirógatta a zsákos családot,hogy ők se maradjanak ki a jóból. Eközben folyamatosan folytatta bűntársam kényeztetését,nem engedte túl mélyre,de valami izgató nyelvjátékkal állandóan csúcsközelben tartva.

(2020-06-11) : Leheveredtem mellé és ey kis simogatós ismerkedős beszéĺgetés után abban maradtunk hogy elkezd franciázni . El is kezdte szépen lassan nyalogatva kissé nyálazgatva aztán pedig szépen ráengedte a kis puha száját a farkamra.

: 17db
(2022-07-20) : Fürdőből visszaérve Enrique Iglesias hangja töltötte be a szobát, ahol Kathy már várt. Én tele voltam kételyekkel, de megnyugtatott, nem kell aggódni, jó vagyok, jó lesz ez. És igaza is lett. Mindenképpen meg kell említenem, hogy olyan franciát kaptam amilyet egy darabig biztos, hogy nem felejtek el.

(2022-03-17) : Minden mozdulata maga a természetes erotika, végig irányított pedig egy szót se szólt csak a finom mozdulatok. Fogalmam sincs hogy lett vége az első menetnek, de hihetetlen jó volt, simán elhittem, hogy ő is élvezi a játékot.

(2021-08-07) : Kérem a franciáját natúrba és itt eldurran az agyam. Látom, ahogy egy ilyen nő ráhajol a farkamra és érzem rajta a nyelve érintését, látom a rácsorgó nyálat. Lassan enged a gátlás és érkezik azerekció és nem is fogom fel az átmenetet, amikor már nem csak ingerli, hanem el is tűnik a farkam Nati szájában és csak hallok egy finom cuppogást, érzem a szívást,

egyeztetési probléma: 6db
(2022-09-18) : 5 perccel a megbeszélt időpont előtt hívtam, de nem vette fel. Aztán később még1x, de akkor sem. Se SMS, se bocsi... Azért írhatott volna annyit, hogy off..

(2022-09-04) : Aztán 10 perc múlva megint felhívtam, ekkor sem vette fel. 20perc múlva meg egy újabb hívást eleresztettem, de úgyszint semmi. Ezt követően eljöttem a helyszínről. Azóta sem hívott, SMS-emre sem válaszolt. Mivel láttam a korábbi beszámolókat, így annyira nem lepett meg a dolog.

(2021-01-02) : Odaértem a megadott időpontra, egészkor hívtam őt, nem vette fel. Mondom semmi gond biztos nem készült még el. 5 perccel később egy újabb sikertelen hívás következett. Itt már számoltam azzal, hogy lehet ezt beszoptam. Óra 20-kor még egy hívást eleresztettem, sajnos ez is sikertelen volt. Így nagy bánatomra eljöttem a helyszínről.