2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 13-22

erotikus masszázs

Kitti-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-23 08:11:21

D4v3
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Kitti erotikus masszázs beszámoló Budapest

D4v3 a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon történt, könnyen találtunk megfelelő időpontot. Bár csak 30 percre. De Kittivel nekem ez a program elég, már nem először csináljuk így.
Megközelítés
Parkolás fizetős, de legalább van hely. Engem ez sosem zavart. Új építésű ház, szerencsére nem a Marina dzsungelben, ahol nehezebb megtalálni a házszámokat és parkolni sem egyszerű, kevés a hely. Dózsa Gy. út közelében van a tetthely.
Helyszín
Minden szép és új. Ahogy telnek a hetek, hónapok, egyre több mindennel dobják fel a lányok a szobát, fürdőszobát. Igények, látszik, hogy tiszta és szép és hogy foglalkoznak vele. Kád van függönnyel és a szoba matraccal/ággyal tükörrel.
Kitti külseje
A képek valódiak, élőben mégis szebb nekem Kitti. Szeretem a tetoválásokat és szeretem a kisebb termetű lányokat is. Kitti nagyon kedves és tényleg barátnőként viselkedik. Gondos.

Kitti, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-23 10:09:52
Kitti +36 Budapest2022-09-23 10:09:52 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Ezt a részt teljes egészében kihagyjuk a 30 percben. Idő sincs rá, na meg masszázsra máshová járok, ahol meg csak masszázs van. Szóval erről nem tudok semmit írni.
Levezetés
Zuhany után meztelenül, plüss mamuszban vár. Nagyon szexi így is, köntösben is. Üdvözlő puszikat adok a cickóknak, popsinak, majd kényelembe helyezem magam, a hátamra fekszem. Kitti oldalról rám, néhány puszi és simogatás után a szájába is vesz. Fáradhatatlanul és kellemesen, változatosan franciázik. Ügyes. Nem siettet, nem érezteti, hogy csak arról szól, hogy mikor élvezek már el.
Egy idő után próbáltam volna fészkelődni, de aznap inkább maradtam ahogy voltam. Extrával nem készültem, így feltérdeltem és a szép kis cickókra élveztem.
Letörölgetett, zuhanyoztam majd el.
Elszámolás
Utólag tettem le. Szerintem egy ilyen programért igazán méltányos. Kitti biztosan tudna ügyesen is masszírozni, de egyelőre még csak a szájáig jutottam el. Talán majd máskor, ha több időre megyek hozzá.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 16 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Teljesen megérős, jól éreztem magam. Minden egyes alkalommal elégedetten távoztam, nem tudnék semmi negatívat mondani, csak pozitívat. Kitti fiatal, kedves, odaadó, nagyon szép lány, aki ügyesen franciázik. Kikapcsolódásnak tökéletes.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kitti erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókKitti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-07-28) : A program végén hanyatt feküdtem, hogy beszélgessünk még a hátralévő időben és addig Kitti a vádlimat, combomat símogatta, maszírozta. Jól esett a beszélgetés, jól esett a símogatás, jó volt a látvány és én is időnként megsímogattam közben a popsiját, cicijét.

felejthetetlen: 8db
(2022-09-04) : A program ilyen formájú alakításában Kitti teljes mértékben együttműködést mutatott velem. Ha én szerettem volna masszázst kapni- akár az elején, akár a végén - abban ő partnerem lett volna. Sajnálom, de olyan intenzív benyomást tett rám a szexi megjelenésével, hogy teljesen megfeledkeztem arról, hogy masszázs hirdetésre ékeztem.

(2022-08-18) : A középső része volt a masszázs az ottlétemnek. Nagyon kellemes volt, de semmiképp sem erős masszázs, amit kaptam gyönyörű partneremtől. Valószínűleg szakszerűnek sem mondanám, de kifejezetten jól esett, lazító jellegű gyúrásban volt részem. Közben kellemesen beszélgettünk az élet fontos dolgairól, egy ilyen szép lánytól a puszta simogatás is jól esett volna,

(2022-07-24) : A kettő között egy 5-10 perces lazító masszázs volt. A csúszkamasszázsnál meg azt kértem, próbáljon meg testtel kielégíteni! A feladatot pedig csodásan teljesítette! Erről a következő részben írok részletesebben.

nagyon jó: 6db
(2022-08-27) : Helycsere következett, amit ő lassan, csókkal megfűszerezve a testemen haladd a családi ékszerem felé. Mire eljutott oda, hogy bekapja az ezredest, már acél merevvé vált. Lassan indít, változatos technikát alkalmazva, kéz nélkül kényeztet. Nagyon barátnős, ugyanakkor elég intenzív is.

(2022-08-16) : The massage technique was not bad, strong enough, with already a little teassing, ball grabbing from behind. Talkative and funny but she knowsnhownto arouse a man.

(2022-07-01) : Viszont azért csak kihúzta belőlem, hogy mit is szeretnék, mert szereti előre tisztázni, korrektül felvázolta a lehetőségeket, tiszteletdíj megjelöléssel együtt (elfelejtettem megemlíteni, hogy erre már korábban rákérdeztem, de nem kérte előre). Végül abban maradtunk, hogy semmi speciális kívánságom nincs, extra nfvsz érdekel, de kezdjünk masszázzsal.

: 2db
(2022-08-28) : Nagyon érzéki francia, finoman fog hozzá, foglalkozik minden részével, bőven benyálaz mindent, kezet szinte nem is használ.

(2022-05-15) : Ekkor kértem franciát. Az NF az alapban van. Hátamra feküdtem és szájába vett. Az ajkai gyengédek voltak majd fantasztikus franciába kezdett és kéz nélkül álltam (amúgy feküdtem még). A tükörben tudtam mozizni.