0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 13-22
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Zsófi gyógymasszőr-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-23 00:39:41

Dr.X
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsófi gyógymasszőr reagálása

Kedves Dr X! Ez volt a minimum a reszemrol amit tehettem . Kerem az elso miatt a bocsanatod! Latom sikerult kiengeszteljelek , orommel tolt el! Maskor is sajnos elofordul nem irom be forgalom van nem merek visszacsorgetni egy bizonyos ido utan … ami ertheto… veletlen asszony venné fel ajjajaajjj! A 10
Kerem ideiglenes volt ,átmeneti. Ujra veglegesen a 14 kerben vagyok az en is “megszokott”
Vilagomban parkolasi lehetoseggel egyedul! Koszonom hogy megbocsátottál ez erény! Millio puszi es orulok neked

Zsófi gyógymasszőr erotikus masszázs beszámoló Budapest

Dr.X a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon elsőre sikerült elérnem és másnapra megbeszéltük az időpontot. Fontos megjegyeznem, hogy már volt egy megbeszélt időpont de épp nem vette fel a telefont (meg is írtam egy beszémolóban) és felajánlotta, hogy egy ingyen látogatásra elmehetek. Hihetetlen hozzáállás, ilyen még nem volt (olyan volt, hogy nem vették fel a telefont a megbeszélt időpontban, de azt, hogy kártérítenek ingyen látogatással, még soha).
Megközelítés
Parkolás sok a környéken, de nem ingyenes. 6-os villamos pár perc sétára van onnan.
Helyszín
Lakás ápolt, átlagos, bár kicsit meleg volt, épp nem ment a légkondi. Fürdőszoba szokásos felszereléssel, szájvíz, törölkoző, tusfürdő, ..ami kell ilyenkor.
Zsófi gyógymasszőr külseje
Nos, képekről nem tudnám felismerni. Arca úgy is ki van takarva, teste mintha kicsit teltebb lenne mint amilyen a képeken. De szép nőies formája van. Kiemelten tetszetek a szép formás cicik. Nagyon közvetlen, csendtörő személy, ami jól jön ilyenkor.

Zsófi gyógymasszőr, Masszázs Budapest XIV. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-23 09:56:04
Zsófi gyógymasszőr +36 Budapest2022-09-23 09:56:04 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Mivel ez az ígért ingyen kényeztetés volt, masszázsra nem került sor. Nos a honlap kéri, hogy még 24 karaktert írjak ide, pedig ahogy már írtam, masszázsra nem került sor.
Levezetés
Zuhanyzás után ágyra rendelt és elkezdett franciázni. Sokat váltogatja a technikát, eleinte nem is jött be annyira, de nagyon gyorsan rátalált a megfelelő "mélységre" és ritmusra. Csak közölni kell vele ami tetszik és gond nélkül csinálja. Felajánlotta, a prosztatamasszázst, na ettől már zavarba is kerülem. Még nem részesültem ilyesmiben soha. Azt sem tudtam, mit kell csinálnom, de eligazított és mondta, hogy szóljak amikor közelítek a végéhez és kezdi.
A franciás technikát annyira váltogatta, hogy amikor rátalált a megfelelő ütemre, annyira gyorsan elmentem, hogy hiába szoltam, mire felvette a gumit és sikosítótt, már szájában is landoltam. Nem kapkodott, szépen megvárta, hogy befejezzem és ment ki öblíteni egyet. Így a prosztatamasszázs elmaradt, de nem vagyok biztos, hogy annyira kell az nekem :-)
Nos, elsőre nem mondanám, hogy minden tökéletes volt, de pont olyan személy, ahova érdemes visszamenni, mert nagyon is tud alkalmazkodni a véndég igényeihez. Közben látom, hogy átment egy másik kerületbe, amit nagyon sajnálok.
Elszámolás
Ahogy már említettem, ez egy kártérítéses látogatás volt, ennek ellenére szerettem volna 10 rózsaszállat hagyni, borravalóként, DE NEM FOGADTA EL. Ragaszkodott hozzá, hogy ez egy teljesen ajándéknélküli látogatás, pedig én is akaratos voltam. Ilyen hozzáállást még nem láttam. Nagyon sajnálom, hogy átment a 10. kerületbe.
Rózsacsokor
Dr.X nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 13, egy órás randira 20, másfel órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Összbenyomásként, élmény mondjuk, hogy átlagos volt, de ez nagyon jónak számít első alkalomra. Nagyon alkalmazkodó hölgy és keresi/tanulja mi kell a vendégnek. Teljesen pozitív élményekkel távoztam, ami a kényeztetést, az elszámolást és a vendéghez való hozzáállást illeti.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsófi gyógymasszőr erotikus masszázs beszámolójáról


Waldau
Könyvet írhatna
2022-09-29 14:49:54
Köszi hogy megírtad a kárpótló randit és adtál egy higgadt értékelést.

FunkciókZsófi gyógymasszőr legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-10-23) : Nagyon ritkán találkozik az ember ilyen helyen ilyen kitűnő masszőzzel. Igazi kemény gyúrást kaptam, ami nagyon nagyon tetszett, igazi felüdülés volt, pontosan olyan mintha sportmasszőrnél lennék.

felejthetetlen: 7db
(2022-05-24) : Kellemes és intenzív volt, valóban jótékony élettani összefüggések lehetnek benne. Határozottan, pontszerűen nyomogatott, masszírozott. Lokálisan és célirányosan dolgozott a talpamon.

(2022-01-04) : Nagyon jól masszíroz, ahol érzi a görcsöket ott egy picit keményebben is csinálja. Látszik, hogy valóban tanulta, ért hozzá. Kiemelném a combom belső oldalának finom kényeztetését, ez igencsak kedvemre való volt. Alaposan végigmasszírozott mindenhol. A hátammal kezdte, megkérdezte, hogy a fenekemre ülhetne-e. Hát hogyne! Ahogy az a selymes tapintású popsi, közelebbi kapcsolatba lépett az enyémmel, tudtam ez csak jól végződhet.

(2019-06-18) : A neuralgikus pontokat kitapogatja, ha kell, óvatosan fellazítja és gondosan átgyúrja azokat a részeket. Az egész testem egy olyan speciális energetizálódáson meg keresztül, ami után lazább, könnyebb lesz a mozgás. Nagyon ügyesen csinálja.

nagyon jó: 4db
(2021-09-23) : Felfeküdtem az ágyra, és elkezdte a sokak által megénekelt szakszerű masszást. Megjegyzem rendszeresen járok "civil" masszásra, így úgy érzem van összehasonlítási alapom és talán egy kis gyakorlatom is a témában. A talpamnál kezdte, elég intenzíven de nem túlságosan erősen, a fájdalomküszöb alatt, haladt a vádlim, combjaim a fenekem át.

(2019-09-16) : A gerincem melletti izomkötegeket hosszirányban nyomkodta. Hát szerintem bemelegítés nélkül egyből ennyire erősen masszírozni, nem annyira jó, de persze mondom ezt úgy, hogy nem vagyok szakember. Mondtam is neki, hogy ez brutál erős. Fel is jajdultam... tudni kell, hogy ilyenre még nem volt példa. Bírom a fájdalmat, vagyis azt hittem eddig.

(2018-10-11) : A masszázs már a padon történt, választásom szerint olajjal. Kiváló, szakszerű, remek. Hát, váll, nyak résszel kezdett, ahol teljesen kiszedte a beállt részeket, fájt is mint állat, de így hatásos.

: 37db
(2022-05-26) : Prosztata masszázst kértem, amit meg is kaptam szakszerűen. Talán életem legprofibb pmasszázsát kaptam. Hatalmasat lőttem, mennyiségben és távban is.

(2022-05-24) : Érkezés után kis beszélgetéssel kezdtük . Majd pancsi után átadtam magam varázslatos kezeinek . Ő egy kimondottan profi masszőr , nem szabad kiméletre számítani . Kőkeményen megdolgozza az izmokat , és ahol problémás csomókat talál szó szerint szétrobbantja őket . Hát néha majdnem besírtam . Utána nagyon jó !

(2022-01-11) : Nagyon jól masszírozott, alaposan átgyúrt mindenhol, többször visszatérve a problémás helyekre. A masszázs erősségét váltogatta, néha simogatós, néha közepes erősségű volt. Közbe én is el kezdtem simogati a lábainál, fenekénél, meg ahol értem.

lehetne jobb: 3db
(2022-03-03) : A masszázs a masszázspadon történt. Felült, ölébe vette az egyik lábam, és egy alapos talpmasszázzsal, valamit sport masszázzsal gyúrta át a vádlim, combom, fenekem, derekam, majd következett hasonlóan a másik oldal. Ha bármelyik foci után ilyen gyúrást kapnék, megköszönném, és igen jól érezném magam utána.

(2022-03-03) : A kellemetlen benyomások ott kezdődtek, hogy a megbeszélt időben nem vette fel a telefont. Negyed órán keresztük kísérleteztem ami végül sikerre vezetett. Közlekedési problémát jelölt meg, de mondta, hogy most vár és majd ennyivel hosszabbítani fogunk. Így bejutással, a fenti szobakereséssel elment vagy 25 perc.

(2021-10-25) : A masszázs a célnak megfelelt, semmi varázslat semmi xtra gyógymasszazs, sima egyszerű rutinszerű nyomkodás Nem véltem felfedezni semmilyen változatosságot, szakszerű fogást sokkal inkább az erősebb nyomkodás, simogatásnak sem nevezném

egyeztetési probléma: 1db
(2022-08-17) : Már akkor is furcsa volt, hogy amig kerestük a közös ráérős időpontot, elkezdett sürgetni, mert "más is telefonálni akar". 9-re beszéltük meg, megadta a pontos címet.