17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Katerina-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-22 23:55:52

Kicsizsiráf
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Katerina szexpartner beszámoló Budapest

Kicsizsiráf a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
csodás haj
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon sikerült elég hamar elérnem, nagyon jót csevegtünk és közben élveztem a csilingelő hangját :)
Minden fontos információt részletesen és egyértelműen közölt.
Megnyugtatott hogy a hosszú randevút változatos programokkal fogjuk kitölteni amivel kapcsolatban én már a telefonban jeleztem hogy "ez jól hangzik".
Megközelítés
Marina part, igényes környék szerintem nem kell bemutatni az olvasók többségének.
Újépítésű, diszkrét és könnyen eligazodik benne bárki.
Szokásos taxival közelítettem meg a címet ami pontosan ugyan az volt mint amit a telefonban kaptam. Lehet parkolni a közelben úgy láttam.
Helyszín
Hangulatos szépen, igényesen berendezett, csajos kis lakás.
Rend, tisztaság, kellemes illatpárologtató a polcon, zene lehetőség, minden ami kell.
Fürdőben van minden bár én felkészülve vittem magammal a szokásos dolgaimat. Van zuhanykabin és kád is. És persze kaptam egy nagy száraz törülközőt.
Hálószobában nagy francia ágy kis éjjeli szekrénnyel van felszerelve. a szoba ajtaja behúzható amin van tükör ha valaki mozizni akar. Ágy, párnák kényelmesek. Külön kiemelném a gyertyákat, bár én nem kértem, de nagyon tetszett hogy a már amúgy is meghitt hangulatot ezekkel fokozta.
Katerina külseje
Katerina egy igazi nő! vagy angyal! de inkább mindekettő! :)
Látszik hogy igényes. Arca nagyon szép, az álla miatt karakteres de szerintem pont emiatt nagyon aranyos is egyben.

Képeknek megfelelő normál alkat talán 2-3 kiló felesleggel, de nem kell aggódni mert még így is mesésen szép leányzóról van szó :) Nekem nagyon megtetszett, mondom ezt úgy hogy inkább a karcsú alkattal rendelkező lányokat kedvelem.
Bőre finom illatos és ápolt, nagyon puha és selymes az ilyentől olvadok mindig :) Haja meglehetősen hosszú, barna, nagyon megfogott valamiért.
Keblei természeti csoda, nagy, puha nagyon szép bimbóval. Tökéletes formával és tartással, olyan mint a képeken, nem a fehérnemű tartja tényleg olyan a formája :) Nuni teljesen borotvált, tiszta, nagy ajkak közepes - kis ajkak kicsik, nagyon tetszett, számomra az ilyen típusú nuni a kedvenc.
És ami a képeken nem látszik mégis az egyik legfontosabb, a személyisége. Nagyon kedves és aranyos. Vendégcentrikus folyamatosan a vendég kedvében akar járni, néha talán egy kicsit túlságosan is figyelmes és szorgos hogy minden tökéletes legyen, ez nem gond végülis de lehetne lazább egy picit hogy ő is jobban tudja élvezni a randevút :)

Piros csipkés fehérneműben fogadott, harisnyával és harisnyakötővel + egy selyem köntös, valami ilyesmit is kértem tőle, figyelmes.

Katerina, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-23 09:53:58
Katerina +36 Budapest2022-09-23 09:53:58 erotikus masszázs
Action
Nyílt az ajtó és mögüle előlépett csodás angyalkám. Nagy ölelés széles mosollyal, mintha már rég ismernénk egymást. Én valamiért nagyon izgultam, de hamar elmúlt amiben Katerina személyisége és viselkedése sokat segített. Az elejétől kezdve barátnő feelinget nyújtott.
Átadtam a hatalmas ajándékom, megnyugtattuk egymást hogy a 4 órát nem fogjuk végig akciózni és lesznek "pihenő" idők :) Rögtön pezsgővel kínált volna de én inkább az ásványvíznél maradtam egyenlőre. Leültünk a kanapéra kis beszélgetés, csók és simogatás. Ez a spontán közvetlen laza kezdés nagyon jó alapot adott a randevúnak.
Megkértem hogy azért lassan engedjen el fürdeni is, adott egy törcsit rendbe tettem magam és mentem vissza a nappaliba, ő pedig a hálóban valamit csinált. Megkértem hogy állítsunk be valamilyen erotikus-arab, vagy indiai háttérzenét a tv-n.

Ha már amúgy is a kanapén voltunk itt el is kezdtük a bújást valamint egymás testének felfedezését. Ölembe ült és hosszasan csókolóztunk, nagyon jól csókol haszálja rendesen a nyelvét. Volt hogy mindketten csak a nyelvünket nyújtottuk előre és köröztünk a másik nyelve körül. Katerina tudja hogy vegye el az ember eszét, rendesen feltüzelt.
Hosszas "pettingelés" után mivel még az ölemben volt megpróbáltam a kanapéról felállni és átvinni öt a hálóba, szerencsére sikerült :) Letettem őt az ágyra és folytattuk tovább ugyan azt mint a kanapén, csak hevesebben. Szépen lassan lekerültek a fehérneműk, jól összecsókoltam a melleit aztán az egész testét lefele haladva, néha visszatérve csodás ajkaihoz és a nyakához.
Végezetül elértem a szentélyhez, egy rövid ideig kényeztettem és hamar 69-be fordultunk hogy mindenét érezzem ezt viszont már hosszasan élveztük nem siettünk, nem finnyáskodott. Jelentősebb idő eltelte után gumit húzott és elkezdett meglovagolni, változatosan, néha erős csattogással, néha lágyabban. Volt hogy átkaroltam, volt hogy az ágy felső részébe kapaszkodott.
Úristen azok a szép mellek ahogy ugráltak, mennyei volt néha el is értem szájjal. Egyáltalán nem siettetett, megint sok idő elment és szerette volna a kedvencét, a kutyust. Még szép hogy igent mondok egy ilyen angyalnak :) Sajnos ezt a pózt már nem tudtam sokáig élvezni mert a csodás teste ahogy előttem pucsított és az érzés hamar elvitt valahova oda fentre. Hagyott benne lenyugodni aztán jött egy kevés képszakadás. Megtisztogatott és odabújt hozzám. Pihentünk egy kicsit, volt egy kevés csevegés és sok simogatás. Később kimentünk a nappali kanapéjára.

Felvett egy köntöst, leültünk és sokat beszélgettünk. Kaptam egy pezsgőt, kellemes beszélgető partner, közben ment a lágy erotikus háttérzene és simogatás. Jó lenne vele eltölteni egy egész napot, amiről amúgy volt is szó.
Aztán Katerina azt kérte hogy menjünk vissza a hálószobába mert mutatni szeretne valamit, úgyhogy megfogta a kezemet és mosollyal az arcán bevezetett az ágyhoz, aranyos volt :)

Kérte hogy üljek az ágyon amíg ő mögém ül és így simogatott, kicsit maszírozott és csókolgatta a hátam, tarkóm, volt hogy átölelt hátulról. Húha nagyon kellemes volt ez a tantrikus élmény. :)
Hagytam hogy befejezze ezt a remek produkciót és közben újra feltüzelt, feltöltött annyira hogy kezdetét vegye a második menet. De először viszonozni szerettem volna kedvességét. Ezért elkezdtem kényeztetni szépségem szépségét, ameddig csak tudtam, majd jöhetett az ujjazás, finoman körkörösen, majd egyszerre a kettő amire már a hangja is kezdett megjöni, amúgy sajnos nem az a hangos fajta. Amikor már nagyon nedvesedett és az ujjaim csattogtak a sok nedű miatt, nekem úgy tűnt mintha leállítana sajnos nem tudom miért, remélem legközelebb máshogy alakul.
Aztán belevágtunk a második menetbe, hosszadalmas natúr franciával akart nekem kedveskedni, lágyan fáradhatatlanul. Missziben kezdődött az aktus. Láb lent, néha pedig fent a nyakamban miközben derekába kapaszkodtam. A látvány mennyei úgyhogy ezt sokáig csináltuk. De szerettem volna kedveskedni neki is tehát jöhetett a kedvence, a kutyus. Meglepetésemre hamar el is mentem oda ahol az ilyen angyalok vannak mint Katerina :) Türelmes volt, most is hagyott lenyugodni.

Megint pihenés az ágyon és sok csevegés, egy krémes masszázs keretében.
Volt egy próba a harmadik menetre is ami ugyan úgy alakult mint az előző kettő, kellemesen, változatosan de a mennybe jutás most elmaradt. Nem Katerina hibája, ennyi volt ma bennem :)
Elmentem egy gyors tusira, volt még negyed óránk pezsgőzni a kanapén, meg összebújni és kellemeset beszélgetni. Jól el is dumáltuk az időt mert egy kicsit túlléptük azt ami eredetileg megvolt beszélve. Így aztán nagy ölelés, puszi és szívszaggató elköszönés.
Elszámolás
Figyelembe vette azt hogy több órás randevút szerettem volna ezért kaptam egy kisebb kedvezményt.
Előre odaadtam a nagy virágcsokromat, egy kis csokival kiegészítve :)
Pontosan annyi amennyit telefonon megbeszéltünk, korrekt.
Rózsacsokor
A randi 3 óráná hosszabb volt, és az ajándék 120 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szeretnék hozzá nagyon hamar visszamenni, azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Testet, lelket kényeztető maximálisan kedves angyalka Katerina.
Tudja hogyan nyűgözheti le a partnerét, és a szexuális tudása is magas színvonalú, mint amúgy az egész randevú.
Kár hogy nála a randevú tiszteletdíja magas, és hogy a város másik végében van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Katerina szexpartner beszámolójáról


2022-09-23 13:34:01
Hát barátom, Katerina a város legjobb végén van :-)) A beszid viszont a céltábla kellős közepén. Teli találat. Örülök, hogy ez a tündér szabású hölgy végre mástól is kapott egy beszit. Megérdemli. Én már csak tudom. Neked meg gratulálok a kivitelezésért. Ez a beszdire és a randira egyaránt vonatkozik.

Thom25
Könyvet írhatna
2022-09-23 12:20:58
Jól megírt, már-már regényszerű beszámoló.

2022-09-23 12:19:49
Ritkán szólsz, de akkor aztán nagyot. Azért egy ilyen időtartam tényleg említésre méltó. Ilyenről a többség csak álmodhat (vagy olvashat).