7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Bius a szomszéd lány-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-22 23:37:40

Brum
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bius a szomszéd lány reagálása

Kedves Brum !

Örülök, hogy jól érezted magad a foglalkozáson
és kedvességemmel nőiességemmel sikerült elcsábítanom Téged .

Nagyon szépen köszönöm,hogy írtál Beszit :)
Várlak szeretettel bármikor

Puszi Bius :)

Bius a szomszéd lány erotikus masszázs beszámoló Budapest

Brum a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Biushoz egy ideje készülök, de a számomra alkalmasabb időpontok nem mindig azonosak a Bius által megadottakal. Most azonban sikerült elhatározni magam és telefon beszélgetésünk során Bius volt olyan kedves és vállalta a túlórát amire az én másfél órás tartamra vonatkozó kérésem okán szüksége volt. Bius elsőre felvette a telefont és nagyon kedves és mondhatni szexi hangjával azonnal elbűvölt, ezért szívesen hallgattam és próbáltam szóval tartani még egy kis időig, túl a szükségeseken. Két nappal későbbre egyeztettünk időpontot, amit VTR-en megerősítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
M3 pótlóval Árpád hídig majd kis kerengés a házak között gyalogosan, mivel még nem jártam itt korábban, de végül is megtaláltam a Bius által vtr- en megadott egészen pontos címet. Úgy láttam szabad parkoló helyet is találtam volna ha autóval érkezem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A forgalmas helyszín ellenére is csendesnek tűnő parkban van a ház, amely még talán a panelkorszak előtt épülhetett. Mivel megkaptam a csengő és emelet azonositót, így gyorsan és telefonálás nélkül jutottam az ajtóig. Kellemes tiszta lakás és fürdőszoba kis kutyával a (talán) konyhában. A szobában masszázspad és francia ágy. Könyvespolc színes ledsorral, íróasztal laptoppal ami a hangulatos jazz aláfestést bíztositja. A fürdőszobában kád zuhanyfüggőnnyel, mellette mosdó és wc.Tisztálkodó és szájöblitő valamint műanyag pohárka. A pad és az ágy is használatba vétel előtt tiszta fríss lepedőt kapott. A hangulat mintha a szomszéd lánynál lenne, ha lenne nekem otthon.... gondolom.
Bius a szomszéd lány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bius mint a képeken, akinek ott tetszik annak itt is fog tetszeni Nekem igen. Bius magas, vékony de a pont jónak megfelelően, semmi felesleg, arányos formás lábak es combok. Bőre selymes és feszes, jó érzés hozzá érni simogatni. Arca kedves, szeme színe szép kék. Cicijei kerek formásak nem nagy de pont megfelelő, kézbe simúló méretüek. Popsija szintén formás kerek és nem puha. Fogadó ruhája szintén mint a képeken, fehér testhez álló. A fotók tényleg reálisan mutatják be Biust. A kedvessége, humora, érzékenysége és természetessége csak a személyes találkozón ismerhető meg.

Bius a szomszéd lány, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-23 09:23:38
Bius a szomszéd lány +36 Budapest2022-09-23 09:23:38 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A masszázs előtt rövid ismerkedő beszélgetés az ágyon majd fürdés és újabb ismerkedés a masszázspad mellett, ezúttal inkább testi mint verbális, csók is belefér. Itt már Bius a ravasz piros pántosban és apró pirosas fekete tangában enged egy gyors lehajlással a popsija közelébe mielőtt szembe fordulnánk egymással. Ezen a ponton én kihagynám a masszírozós részt, azonban Bius megteriti a padot és ráinvitál a hasra fekvő pózban.
Lábaimmal kezdi, rögvest apró benyúlásokkal a farkam felé, de ezt inkább humorosan csinálja bár engem azért felborzól és még inkább várnám a második felvonást. A lábaim után a hátam majd a karjaim maszirozza. Alkalmaz gyúrást kézzel és karral és apró csipentgető gyors mozdulatokkal. A törülközővel kitakarja a már elkészült vagy még várakozó testrészeket. Igen alapos munkát végez mindehol, fordulás után még előlről is masszázs van a mellkason. A befejezést szóban közli Bius és azon nyomban áthív a francia ágyra.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lepedő az ágyra majd arra hasal immárom Bius. Én simogatva és puszilgatva próbálom kedvét keresni amit talán sikerült is elérnem mert mocorgása alapján fordulást javasolok röpke pár perc után, amit egy fordulás közbeni tanga levételével sikerül abszolválnunk. Mivel a ravasz piros pántost már korábban megszüntettünk igy Bius a maga formás testének pucér valóságában hívogatta és izgatta az én kevésbé formás testemet. Apró, Bius fejétől inditott csókjaim melyek nyugvó ám békésnek nem mondható pontot találtak Bius lábai között, melyek egyre szélesebb utat nyitottak agyékához és itt egészen hosszan elidőztem. Talán ezt Bius sem bánta, legalább is hosszú időn keresztül szóvá nem tette. Bius többször majdhogynem folyamatosan mozgólodott nyelvem és kezeim nyomán melyeket apróbb hanghatások is követtek. Rám mindenképpen komoly izgató hatással voltak és addig mesterkedtem mig végül is sikerült a kezébe adnom legizgatottabb tesrészemet. Innentől egy hosszú kölcsönös kézi levezetésben és csókolózásban leltük egymás kedvét.
Én mindenképpen. Ez azért szakadt meg rövid időre mert Bius szintén a kedvemre akart járni és fejjel a lábaim közé helyezkedett és isteni finom puha szájával fokozta a már amúgy is tetőfokán járó izgalmamat. Hosszabb élvezkedés után megkértem hogy feküdjön mellém és kezeink a másikon, csókolózva, piciny olajjal tuningolva, ismét hosszan élvezkedve jutottam a csúcsra. Ami a csúcsot illeti, Bius nevében nem tudok nyilatkozni. Meglepően hosszan és folyamatosan csúcsközelben járva tartott a kölcsönös örömszerzés a múló idővel egyikünk sem törödött, bőven túl lépve a másfél órát, ami találkozónk erdeti tartama lett volna
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bius nem számol fel extrákat és nem számolta a túlszaladt majd plusz félórát sem, pedig amúgy is túl végeztünk volna az adatlapján megadott időpontnál. Másfél órára 25 rózsaszálat a végén adtam át megköszönve a végtelen élménydús találkánkat
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Bius kiváló masszőr, kedves és humoros vendéglátó, finom és izgató partner. Sajnálom hogy hosszú időt kihagytam és csak most látogattam meg. Amint tehetem újra jelentkezem!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius a szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókBius a szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2022-04-23) : Fordulásra szólit, majd elölről is hasonló precizitással foglalkozik testemmel, de kicsit több erotikát visz már bele. Ekkor közlöm vele, hogy az eddig történteket én egyszerű kölcsönnek tekintem és azonnal törlesztenék is. Elfogadja, igy most helyet cserélünk, ő fekszik hason.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

felejthetetlen: 8db
(2022-07-04) : Egyébként e négy óra során hosszabb tantra masszázs is volt részemről. E kellemes és élvezetes masszázsban a test minden centimétere sorra kerül, kar és lábfejtől kezdve a csiklóig, popsiig és úgy hason mint háton fekve.

(2022-05-20) : hasra feküdtem,fenekemre törölköző és a lábamtól kezdve szépen,kellemesen és inkább gyengéden masszírozott,a derekam már erősebbet kértem,mert az mostanság fájdogál,ügyesen használta a kezét és könyökét is. A hátam vállaim szintén jól kinyomkodta a letapadt izmokat,

(2021-10-31) : Bátortalan javaslatomat a masszázs kihagyására nem fogadta el, igy hasra feküdtem és igy élveztem a masszázs- pontosabban erőteljes simogatások élményét, bár erotikát még nemigen vitt bele. Egy idő után javasoltam, hogy cseréljünk szerepet amit viszont elfogadott és ő feküdt hasra.

nagyon jó: 12db
(2022-09-11) : Bius jól átmasszírozta a lábaimat, a hátamat és végül a karjaimat se hagyta ki, ezután felajánlottam Biusnak hogy most én szeretném egy kicsit átmasszírozni, gyorsan cseréltünk is és most ő feküdt a masszázspadra, előtte gyorsan meg is szabadítottam a rózsaszín fürdőruhától,

(2022-08-09) : Egy nagyon kellemes, szakszerű frissítő masszázst kaptam. A masszázst kókuszolajjal kértem és nagyon jól esett ellazulni az értő kezek gondoskodása alatt. Finom volt a masszázs, ellazított és talán átcsúsztam egy kellemes relaxált állapotba is.

(2022-07-26) : Ő korrekten mondta, hogy akkor módosítsuk a virágszálakat, de én pedig ragaszkodtam hozzá, hogy a megbeszélt 1,5 órás virágszálakat fogom ott hagyni akkor is, ha másra gondol. :) Fürdés után javasolta a gyors hátmasszázst és utána a kényeztetést, persze, hogy elfogadtam. :) A masszázs közepesen erős volt, közben beszélgettünk, nálam kicsit beakadt a lemez még mindig, hogy miért alakult így, hogy nekem hamar mennem kell, rám is szólt, hogy most már erről a témáról ne beszéljünk.

: 13db
(2022-09-07) : Szakszerű relax masszázst kaptam. Mint mondta mindenkit megmasszíroz, akár akarja, akár nem. Én akartam. De előtte és a végén...no azt majd a következő fejezetben....

(2022-08-10) : A masszázspadra feküdtem közben Bius kérdezte hogy milyen masszázsolajat szeretnék, én végül a levendula mellett döntöttem. Van bőven választék. Először kaptam egy lábmasszázst, azon belül jól átmasszírozta a lábfejemet és a vádlimat, úgy átgyurta a vádlimat hogy nem is gondoltam volna hogy ilyen erő van benne. Utána még jól átmasszírozta a combjaimat, a hátamat és a nyakamat se hagyta ki.

(2022-02-28) : Eloszor en kenyeztettem nyelvel jo sokaig,rendesen benedvesedett a holgyike, neha apro kis sikongatasok es rezdulesek adtak viszontjelzest,h tortenik is v.mi. szerintem jo volt neki ő is ezt vallotta, szoval akkor biztos jo volt neki is.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...