0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 13-22
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Regina-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-22 21:35:00

Krapulax4
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Regina erotikus masszázs beszámoló Budapest

Krapulax4 a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Régóta terveztem már Reginát meglátogatni, azonban most rendel először olyan helyen, ami számomra alkalmas. Délelőtt beszéltem meg vele egy aznap délutáni időpontot. Aranyos volt már a telefonban is, arra kért, hogy természetes módon érkezzem, mint ha ott laknék. Ennek érdekében a bejutáshoz szükséges kódot a leparkolásom után elküldte. Ezt abszolút tudom értékelni, mert utálok kapualjból telefonálgatni.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
A ház Újlipócia körúthoz közelebb eső részén van, ahol nagyon kevés az új ingatlan. Ez az. Ennek örültem, ugyanis ezek a házak jóval személytelenebbek, pl. nincsenek belső udvarok, és nagyon más a lakóközösség, mint a hagyományos bennszülettek élőhelyein. A parkolás ennek megfelelően viszont nehézkes, főleg hétvégén, ezért pár sarokkal odébb tudtam csak megállni. A ház az előbbi okból összetéveszthetetlen, a lakás könnyen megtalálható. Lent láttam recepciót is, ahol nem volt senki.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Természetesen a lakás vadi új belülről is, a fürdőszoba kifogástalan. A masszázs szobában széles matrac volt a földre téve. A lakás egy része el volt választva növényekkel, összességében épp annyi hely volt, amennyi szükséges.
Regina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Regina egy fekete egyrészes valamiben fogadott, ami a masszázs során rajta volt, csak a kényeztetés előtt szabadult meg részben tőle. A képeknek tökéletesen megfelel, egy nőiesen telt hölgy, gyönyörű arccal. Mivel korábban arcos képpel hirdetett, ezért nagyon jól tudtam , hogy mi vár rám. Különösen igéző zöld szemei fogtak meg, bár a lakásban annyira félhomály volt, hogy elsőre kéknek néztem illetve arra emlékeztem. Kiemelném még szép száját és tökéletes, hófehér fogsorát. Nem tudom, hogy létezik-e olyan, hogy fogsor modell, Regina mindenesetre elmehetne annak is. Bőre szolizott, bársonyos, tetkó mentes. Összességében álomszerű a hölgy, legalábbis annak, aki nem a csontkollekciókra bukik, tehát pl. nekem.

Regina, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-23 09:21:48
Regina +36 Budapest2022-09-23 09:21:48 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Erotika:
4
A masszázsa kellemes, nem túl erős, relax jellegű. Alkarját is gyakran használja hozzá. Először a felsőtestre koncentrál, majd a lábak és fenék következik. Olajat használt, nem túlzó mennyiségben. Nagyon érzéki volt, pont olyan, amit várna az ember. Lassú mozdulatokkal végezte, végig fenntartva az erotikus jelleget, ami a vége felé a láb közötti benyulásokkal fokozódott.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megfordulás után megszabadult felülről a ruhájától, alul maradt rajta. Szép, méretes, természetes mellei vannak. Lassan elkezdett közeledni hozzám. Bevallom, hogy erotikus masszázsok alkalmával én sosem szoktam csókot kezdeményezni, vagy egyáltalán erre nyitottságot mutatni. Életemben először ez most a pillanat varázsában megtörtént, amihez gondolom az sem ártott, hogy a zuhanyzás után a szájvizet is használtam, ezért Regina részéről is adott volt ez a lehetőség. Elképesztően finom élmény volt, azóta is gyakran, jóleső érzéssel gondolok vissza rá, habár elég esetlenül sikerült részemről, mivel nem voltam rá lélekben felkészülve. Ezek után Regina a szájával kényeztetett, ami hasonlóan finom volt és nagyon érzéki, nem kapkodós. Zacsi kényeztetés is történt. Néha mélyebben is eltűntem a szájában. Elmenni éppen a kezei között sikerült, ami teljesen OK volt ilyen formán is. Ezután letisztogatott, majd mellém heveredett, és kellemesen elbeszélgettünk még. Ezután irány a zuhany.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A virágszálak átadása a végén történt. Az ár-érték arány abszolút rendben van.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Regina engem teljesen elvarázsolt, egy gyönyörű arccal megáldott, számomra ideális testalkatú, kedves, értelmes, érzéki hölgy. Nagyon remélem, hogy még lesz alkalmam találkozni vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Regina erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!