17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
LEHETNE JOBB
szexpartner

Timike-

V.I.P hirdető
87/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-22 17:11:47

öreg1
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Timike szexpartner beszámoló Budapest

öreg1 a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt a beszamolok.com-on találtam. Telefonon hívtam, egyből felvette, tudott hozzám alkalmazkodni, a nekem alkalmas időpontot egyből elfogadta. Vele beszéltem.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
4
5. kerület, belváros, szerintem a parkolás problémás, bkv-val és gyalog mentem. Először csak utcanevet kaptam, a házszámot csak akkor, amikor már az utcában voltam. Várnom nem kellett.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Lakás, tetthely fürdőszoba állapota jó, többen rendelnek benne, ezért a fürdőszoba használatnál figyelni kell a többi makktársra... Sokféle tusfürdő van, törököző jó, szájvíz van.
Timike külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
2
Higiénia:
4
Arc:
4
Képeknek megfelelő, szép, formás, extrém alacsony lány, nagy cicikkel. Háziruhában fogadott, ami nem volt túl szexi...

Timike, Szexpartner Budapest V. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-22 17:44:35
Timike +36 Budapest2022-09-22 17:44:35 erotikus masszázs
Action
Mélytorkos francia:
1
Kényszer francia:
1
Aktus:
2
Csók:
3
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
1
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
2
Natúr francia végig:
1
Kedvesen fogadott, bemutatkozás, a rózsacsokrot előre elkérte, adott törölközőt, mondta, hogy vetkőzzek meztelenre, úgy menjek a fűrdőszobába. A biztonság kedvéért megkérdeztem, nem vagyok-e ellenszenves, tudunk-e majd csókolózni. A válasz: nem, minden rendben van. Fürdés után jól indultak a dolgok, felállt az ágyra a magasságkülönbség miatt, ölelkeztünk, csókolóztunk. Lefektett az ágyra, kicsit franciázott, utána én nyaltam sokáig, aminek váratlanul és hirtelen véget vetett. Gumit húzott barátomra és szemből szeretkeztünk, Timike a hátán feküdt, én nem akartam ráfeküdni a magasságkülönbség miatt, függőleges felsőtesttel toltam neki. Itt úgy éreztem, hogy nem okoz neki örömöt a dolog, inkább csak tűrte. Ezután a hangulat romlani kezdett, többször figyelmeztetett az időre (volt még bőven), és hogy állítólag 10 percig fürödtem, ez nem tett jót a potenciámnak, próbálkoztunk hátulról, de nem jött össze, a kedvem is elment az egésztől, amikor még azt is mondta, hogy a fenekét nem szabad simogatni. Feküdtem az ágyon, kézi befejezést javasolt, én szerettem volna NFVSZ-t lenyeléssel, ami az adatlapján alapként volt feltüntetve, és a leírásban is utalt rá, hogy milyen szívesen csinálja. Na erre semmiképpen nem volt hajlandó, csak gumival, mert túl szőrős vagyok ott.
-Az elején, amikor kérdeztem, hogy minden oké, miért nem mondtad?
-Nem néztelek meg.
Ezt mondvacsinált kifogásnak éreztem, a komromisszum az volt, hogy verjem ki én, a mellére.
-De ne fröcskölj össze mindent!
Gyors tisztálkodás, majd léptem, örültem, hogy kint vagyok...
Elszámolás
Korrektség:
1
Megérte:
1
Kérdeztem vannak-e extrái: nincsenek. Ami az adatlapján alapként volt feltüntetve, nem vállalta, ezért nem éreztem korrektnek. Válaszában meg fogja magyarázni, hogy miért én vagyok a hibás, amit csak azért nem hiszek el, mert más lányoknál szerencsére működik a dolog...
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Utólag úgy érzem, nem örömmel csinálja, amit csinál, hanem kényszerűségből. Nekem nagy csalódás volt, nem éreztem jól magam a társaságában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Timike szexpartner beszámolójáról


öreg1
Rutinos harcos
2022-09-23 00:26:48
Kedves Perfekt, érzésem szerint 100 vendégből egy lehet, akivel meg van a kémia...

Perfekt
Becsben tartott
2022-09-22 20:52:49
Ha jól olvastam a sorok között megbúvó igazságot, akkor köztetek nem volt még a kémia. Ebből lett ez a kínos tartalom.

2022-09-22 18:28:28
Igen, többedik hasonló beszije.
Köszi a beküldést! Külön a rózsát is.
A lead jól megírt :))
Aggodalomra sztem nincs ok, az ilyen ritka testalkat hirdetni 'való'!

FunkciókTimike legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2021-10-23) : Lecsúszott és mâr franciázott is. Nagyon finoman, érzekien csinálja kevesett hasznalja a kezet közben a kezeimmel a feneket és nyakat simogattam. Elég hamar harcrakész állapotba hozott mondtam készitsük azt a gumit fel is helyezte ügyesen kis sikositó kérdezte hogy szeretném mondtam legyen paci. Rám is ült azon nyomban folytattuk a csokolózást közben hol ő hol én diktáltam a tempót.

(2021-04-30) : Hosszan csókolóztunk, majd megszabadított a törölközőmtől, kényelembe helyeztem magam, és rövid felvezetés után kiskocka már a szájában kapta a francia leckét.

(2021-03-05) : Miután megmozdult az élet a farkamban Timci keze nyomban megtalálta és mosolyogva játszadozni kezdett vele, majd néhány perc után oldalról négykézláb franciázni kezdett, én meg kihasználva a hozzáférést cickóit markolásztam és a fenekét csókolgatva puniját kezdtem kényeztetni. A puni szépen nedvesedett és a farkam is megmerevedett, gumit kértem és már kész is volt a terv : missziben szerettem volna behatolni -- Timcike villám gyorsan hanyatt feküdt

nagyon jó: 3db
(2021-11-22) : Hagytam, hogy ő vezesse az együttlétet, így hamarosan harcostársam a szájába került, ahol baromi jó dolga lett őkelmének. Alulról, felülről, oldalról, mindenhonnan, mindenre kiterjedően kapták (a golyók is) Timike szájacskájának és nyelvének fenomenális kényeztetését. Egy kis viszonzás után (puha, finom és illatos kelyhecskéje van) jöhetett a gumi és szemből a nyeregbe is pattant.

(2021-05-07) : Ekkor kaptam egy mélytorkos, kitartó franciát. Szépen, gond nélkül abszolválta. Ezután inkább bújós, simis rész következett, hiszen fel kellett fedeznem. Miután én is belenyaltam a mézescsuporba, hátulról tettem magamévá. Fantasztikus, ahogy összezárja a lábait és bepucsít. Nagyon jó formás fenekét az aktus közben markolászni,

(2021-04-13) : Hátamra fekszem és Timike a kőkeményen álló farkam natúr franciás kényeztetésébe kezd... Szabaddá teszi a makkot egy könnyed fityma lehúzással és ahogy leheletfinoman, fokozatosan szájába engedte a cerkát az olyan kellemes volt, hogy még a combjaim is megremegtek. Aprócska kezével megfogja a tövénél és fel-le siklik, csúszkál rajta gyengéden, nyálas ajkaival,

: 15db
(2022-05-13) : Lovaglással terveztünk kezdeni, és mondanám, hogy nyeregbe pattant a Pöttöm Panna, de pont nem így volt. Sajnos az igen eltérő méreteink miatt félig guggoló helyzetben, kezével sokáig rátartva, óvatosan próbált beleülni, tágítani. Aztán lassan sikerült normálisan pozíciót fogni, amiből végül egy elég kellemes pacizás kerekedett.

(2022-04-24) : Ő elém térdelt, én pedig szépen a szájába vertem. Csak a farkam hegyét bírta bekapni, azt szívta, szépen a szájacskájában is landoltak az utódok mind egy szálig. Nem nyelte le, hanem egy papír törlőben végezték a legénykék. Ez nem igazán az a pornós érzet volt,

(2022-02-20) : igazán kedves és jó fej Timi nagyon odaadóan lovagolt, hol előre dőlve, hol ráguggolva tövig benne lehessek, közben kellemesen nyögdécselt és húztam és öleltem magamhoz ezerrel. Látszik, hogy élvezi , amit csinál,

lehetne jobb: 1db
(2022-06-02) : Zuhanyzás után derekamra kötött törölközővel bementem a szobába, vártam a vidám ágyra ugrást amit írtak itt páran hogy úgy leszünk egy magasak és akkor barátnős csókolózásba kezdünk vagy valami de kb megállt előttem és néhány puszit kaptam a vállamra és nyakamra amíg én a nyakát puszilgattam

egyeztetési probléma: 1db
(2022-03-22) : Nem tudtam meg, milyen az ágyban a lány, mert a kapu elől hiába hívtam, nem vette fel a telefont. Elég sokszor próbáltam hívni, de nem sikerült elérnem. Aztán egyszer csak kaptam tőle egy üzenetet, később visszahív. Ezek után már nem volt értelme tovább maradnom.