17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

szexpartner

Szofi-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-22 13:00:28

Coffeebreak
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Szofi szexpartner beszámoló Budapest

Coffeebreak a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Règòta tervben volt, hogy hívjam most vègre minden összejött. Első hìvàsra felvette mindent àtbeszèltünk ès fèl òra mùlvàra időpontot is kaptam
Megközelítés
Jòl ismert lakòpark ùjabb rèsz, villamos ès busz viszonylag közel, de egy kis keresgèlès utàn parkolòhely is volt.
Helyszín
Szèp ùj lakàs ami pont annyit tud itt amit kell. Fürdő is rendben volt. Baszoba rendben, az àgy viszont nem volt kènyelmes, viszont annàl hangosabb.
Szofi külseje
Az alakja tökèletessège a kèpekről is lejött. Valòban aprò, de formàs làny. Az arca is nekem nagyon bejött. Szòval fogalmam sincs miben fogatott, mert nagyon hamar ràhangolòdtam.

Szofi, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-22 17:40:51
Szofi +36 Budapest2022-09-22 17:40:51 erotikus masszázs
Action
Megèrkezèsem utàn gyors zuhanyzàssal kezdtem.
Megbeszèltük, hogy mi az amit szeretnèk ès ùgy is lett. Elöször gyengèden megmaszìrozott ès közben jòt beszèlgettünk is. Utàna megfordultam ès következet egy jò kis natur francia felvezetès. Először csak szàjjal fokozta a kedvem majd szèpen a környèket is kezelèsbe vette ès kèzzel is ràsegìtett egy kicsit. Nagyon jò èlmèny amikor egy ilyen szèp làny foglalkozik emberrel. Ezutàn gumit fel ès lovagolàsban is bizonyìtotta, hogy szuper csaj. Itt egy nehezìtès van nem lehet eldönteni, hogy a popsi cicit maszìrozzam vagy a puncijàt simogassam. Csodàs teste van. Ìgy is lett vègem. Tisztàlkodàs ès vège is lett ennek a talàlkozònak, legközelebb több időt fogok maradni.
Elszámolás
Ami szòba jött mindent vàllalt bàr egy hosszabb talàlkozòn mèg lesz mit bepòtolni.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 15 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy gyönyörű làny aki nagyon formàs idomokkal rendelkezik. Ami mèg nekem nagyon fontos, hogy az első telefon beszèlgetèstől azt èreztem, hogy ezzel a nagyon cuki lànnyal totàlisan egy hullàmosszon vagyok. Valòban olyan èrzès volt mintha egy randi lenne.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szofi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSzofi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-01-25) : Fantasztikus l@tvány ahogy mozog rajtam. Azok a gyönyörű mellék ahogy feszesen ringatóztak, hát észveszejtő. Egy darabig így mentek a dolgok, és alig tudtam elengedni a melleit . Egy idő múlva éreztem hogy pózt kell váltanunk, így javasoltam a kutyust, amire készségesen igent mondott. Lassan négykézláb hejezkedett előttem majd felső testét leengedve az ágyra kitolta a fenekét.

felejthetetlen: 3db
(2022-09-20) : Mondom maradnék ebben a lusta pasi pózban és kértem pattanjon nyeregbe. Szépen lassan bele is ült a velem egykorúba. Majd elkezdte a vágtát. Lassan indított, majd egyre jobban gyorsított. Semmi csípőkörzés, csak is a kőkemény vágta volt fel és le.

(2022-07-26) : Kaptam egy elojatekos nagyon finom franciat, elvezed nezni ahogy csinalja, keves kezezes aktiv, kozben egyik kezzel tenyerbe illo feneket markolom, masikkal a hajaba turok. Eleg hamar meg is lett az eredmeny. Gumi elo, fel is helyezte nagyon profin. Kerdezte hogy szeretnem mondtam gyere ram, ezen jot nevetett es mar ult is a nyeregbe.

(2021-06-14) : Ahogy fölém helyezkedett és lassan ráengedte a farkamra a tevékenykedésemtől nedvesen csillogó hamvas punciját az beleégett az agyamba. Gyönyörű nő. Lassan kezdett mozogni majd kicsit gyorsabban. Mikor már vagy 10 perce így voltunk, elkezdte tekerni a csípőjét amitől én érsztem hogy ha nem lépek közbe akkor pillanatokon belül végem lesz. Megbeszéltük tehát hogy megfordulunk és most ő lesz alul.

nagyon jó: 9db
(2022-09-05) : Ennek ellenére lehetőség lett volna natúr franciára, ha minden igaz. A látványtól már megkeményedett farkamra felpattintott egy gumit és rögvest be is kapta, miután lefeküdtem az ágyra. Kellemes technikával csinálja, ha visszamegyek egy hosszabb találkára mindenképp megéri tovább élvezni a száját. De mérlegelve a helyzetem, szóltam, hogy forduljunk misszionáriusba.

(2022-09-01) : Mikor már nagyon elpilledt mondtam neki, hogy forduljuk kutyusba, ennek Szofi örömmel eleget tett. Szépen az ágyra térdelt én pedig mögé térdeltem, mert állva nem tudtuk volna kivitelezni az actiont. Nagyon szép összkép volt hátulról a szép puncija és a formás popó, nagyon vártam, hogy újra visszakerüljek a szűk kelyhébe. Mikor behelyezkedtünk szépen becsúsztattam a farkam a puncijába.

(2022-08-17) : Szóval kezdésnek, hogy oldódjon a hangulat egy kis olajos hát masszázst kértem, amit nagyon ügyesen teljesített. Közben csevegtünk és bár azt mondta nem tanulta, mégis szerintem van tehetsége hozzá. Erős pici kezei szépen átdolgozták a hátamat.

: 11db
(2022-08-11) : Nagyon izgató, ahogy egy hozzá hasonló szép lány izgat, de nekem ez így nem megy, ahogy korábbi beszámolókban is írtam, én inkább az illúziót keresem

(2022-05-19) : Beszélgettünk egy kicsit ismerkedésképpen, aztán megkértem, hogy simogasson meg, ettől egy pillanatra majdnem zavarba jött, de aztán szuperül megoldotta a feladatot. Utána megkaptam életem egyik legjobb natúr franciáját, ezt bármikor nyugodtan oktathatná egyetemen.

(2022-03-25) : Hanyatfektetett az ágyon és egy eszméletlen franciába kezdett, kéz nélkül oldalról. Lélegzet elállitó, ahogy ez a széparcú csaj szopja a farkad. Egy jó ideig bírtam, majd gumit kértem és meglovagolt. Szofi dicsérte a méretemet, ami egyébként teljesen átlagos, de egy ilyen kicsi lány kicsi testéhez viszonyítva valóban nagynak hatott. :)