0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 13-22
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

erotikus masszázs

Zita-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-22 11:10:48

Bla007
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Zita erotikus masszázs beszámoló Budapest

Bla007 a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
teljesen feltölt
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt az oldalon lekértem a bővebb infót majd telefonon beszéltük meg a részleteket. Fixáltuk másnap délelőttre az időpontot VTR-en.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A VTR-en kapott cím nem esik messze a térképen megjelölttől. Parkolás fizetős és szerintem könnyen megoldható a környéken. BKK-val is egyszerűen elérhető, a metró séta távolságban tesz le.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház elé érve telefonáltam, megkaptam az instrukciókat a bejutáshoz. Új építésű épületegyüttesben található a lakás, belépéskor a konyhával egybekötött nappaliban találjuk magunkat ami a masszázsra kialakított hely, jobbra fürdő. Patyolat tisztaság mindenhol.
Zita külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az adatlapnak és a képeknek megfelelő hölgy nyitotta az ajtót, mosoly, bomba test, gyönyörű igéző kék szemek. Ajtónyitáskor csak feketenemű és egy piros magassarkú volt rajta

Zita, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-22 17:38:04
Zita +36 Budapest2022-09-22 17:38:04 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Beljebb kerülve üdvözöltük egymást majd kaptam törölközőt és itallal kínált. A fürdőben kád található mely kétrészes üveges paravánnal van ellátva bár nekem így is sikerült kipacsálni a vizet. Több féle tusfürdő közül lehet választani illetve szájvíz is rendelkezésre áll. A fürdőből kilépve Zita megkért hogy feküdjek a masszázspadra majd megkérdezte hogy olajjal vagy krémet használjon, én a levendula illatú olaj mellett döntöttem. Külön kérésem nem volt a masszázsa kellemes szerintem valahol a 'normál barátnős' és a tantrikus közötti élményeket nyújtja. Sokat beszélgettünk a masszázs közben, kifejezetten jó beszélgető partner, humoros. Időérzékemet teljesen elvesztettem de egyszer csak elhangzott a varázsszó, megfordulhatsz.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Fordulás után kézi kényeztetéssel indítottunk egy kis olaj rásegítéssel majd Zita feljött hozzám a masszpadra, elhelyezkedett a két lábam közt úgy hogy a tükörben is lássam eszméletlen csodás testét. Finom érzéki franciázásba kezdett, a látvány egyszerre több szögből a tükör segítségével csodás teste hátulról, elölről pedig a piros rúzsos szájában játszik férfiasságom kincsével miközben incselkedően apró nyögésekkel a szemembe néz. Jeleztem hogy ezt így nem fogom bírni, erre Zita felült és beolajozta a remekbe szabott ikreket és kaptam egy kis csúszkát, majd vissza a szájába érzékien finom nyelvjáték néha megszakítva egy kis kézi segítséggel, ez ment váltogatva egy ideig megspékelve egyszer egyszer torokra engedéssel majdnem teljesen eltüntetve, elég sokáig elhúzva de elért a vég és szájacskájába engedtem az utódokat. Kaptam törlőkendőt, pihegtem amíg Zita felfrissítette magát, majd új törölköző birtokában én is elmentem a fürdőbe. Visszaérve felfeküdtem ismét a masszpadra és ismét nagyon jót beszélgettünk miközben partnerem a lábamat simogatta. Ezt megszakítva kortyoltam egyet a korábban kitöltött vízből, majd megismerkedtem közelebbről a cickokkal, finom puszik egy kis gyömöszölés, nagyon jó tapintása van és a méret is pont illik Zita alkatához. Így állva kezdtük a második etapot, én derekammal a padnak támaszkodva, Zita leguggolt és már a szájában is voltam. Kisebb technikai szünetnek köszönhetően elég pornóssá váltak a történések, magassarkú visszakerült hogy kényelmesebb legyen a guggolás és az állótükör is beállításra került hogy mindketten jól lássuk egymást. Ismét megtapasztalhattam isteni franciáját, a a mentális kép most is előttem van, a tükörből ahogy apró nyögésekkel simogatja magát miközben szemkontaktust tartva a szájával és nyelvével kényeztet. Ismét elért a vég és most a cicikre élveztem. Még egy fürdés és távozás. A VTR-en kapott extra 15 perc jól jött, az időt kimaxoltuk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infon illetve a telefonon megbeszélt rózsákat távozáskor helyeztem az asztalra.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Zitával, egy nagyon vidám jó humorral megáldott hölgyet ismertem meg aki mellesleg nagyon jól is néz ki és toplistás a kényeztetése, biztosan keresni fogom még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zita erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókZita legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2022-09-14) : A végén, levezetésként kaptam, itt már a teljes ellazulás uralkodott el rajtam, bele is szundítottam, ahogy kell. Kellemes érzés volt, nem szedett szét, amúgy sem szokott. Pont olyan volt, amilyenre szükségem volt ott, akkor.

(2021-07-27) : Egy kellemes beszélgetés közbeni, krémmel vagy olajjal történő ismerkedős simogatás teljes testen, vagy mint esetemben: a háton és a karokon. Nem az a gyúrós sportmasszázs, bár lehet kérhető olyan is, nem tudom. Igazából nem ez a fő ok amiért meglátogattam Zitát ... :-)

(2021-05-15) : Nem volt mit tenni, elkezdődött a klasszikus masszázs. Kérésemre csak a hátamra fókuszált. Nem volt ez rossz, de nyilván alig vártam a folytatást. Azért annyi haszna mindenképpen volt, hogy közben beszélgettünk és azt hiszem megjött a kölcsönös bizalom: ha már nem a koromat és a kinézetemet értékelte, hanem a beszélgetésünket. Talán a véleménye is javult rólam, meg a helyzetről.

nagyon jó: 4db
(2022-06-16) : Zita pedig tudja miként kell kezelni, illetve szájalni a helyzetet. Éppen a minimális kezezéssel, körbenyalja az egész területet a lőszertokot sem kihagyva. Alaposan benedvesíti az egész rudat, mielőtt ajkai közé venné.

(2021-05-18) : Zita kezeivel és finom ajkaival felváltva varázsolt keménnyé. Isteni finoman csinálta. Amikor kéretem akkor a golyókkal foglalkozott, amikor a mélyen bekapást kívántam azt csinálta. Finom meleg szája és játékos nyelve van, imádtam a farkamon. Maximálisan igazodott az elképzelésemhez, ujjazást bár nem szeretni, viszont simizni izgatni finom selymes punciját szabad.

(2021-02-14) : Javasolta, hogy feküdjek az ágyra és elkezdi a masszázst. Finom kezei vannak, inkább simogatós-ráhangolódós-beszélgetős masszázs, közben a tükörben lehet csodálni tökéletes alakját. A masszázs végefelé felajánlottam, hogy segítek neki levetkőzni, mert még mindig rajta volt és neki olajos volt a keze úgyis.

: 8db
(2022-09-11) : Aztán ismét bekapta....... nagyon jó technikával csinálta. Simogattam a ciciket, a hátát, a fejét, a fenekét. Közben finoman nyögdécselt, a lábait mozgatta, és tekergette a csípőjét. Közel jártam a végéhez, amikor felnézett és megkérdezte, hogy hová szeretném....?

(2022-09-02) : Kellemes enyhén csokis illatú olajjal kezdte a masszázst. Lágy simogató érintések, amik ellazítanak, kellemes a keze. Szép lassan végigsimogatta a testemet vádli, comb, hát, váll tarkó. Közben dumcsiztunk nevetgéltünk, de mindketten figyeltünk, hogy megmaradjon az erotikus jelleg. Ahogy az egyeztetés részben is írtam, volt egy különös igényem Zita felé, amit telefonon előre egyeztettem vele.

(2022-07-17) : Mivel masszázs alatt úgy , és annyit beszélgettünk mintha 20 éves barátok lennénk a vége felé kezdtem izgulni, hogy marad e idő mindenre amit elterveztünk, de aggodalmam feleslegesnek bizonyult, Zita profizmusa minden téren rendben volt. Amikor a fejem fölé állt, hovy a vállaimat maszírozza az én kezem is felfedező útra indult a feneke irányba,