25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 13-22
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

erotikus masszázs

ALEXA-

V.I.P hirdető
65/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-21 23:27:58

krst
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

ALEXA erotikus masszázs beszámoló Budapest

krst a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
2
Alexa nem túl régi hirdető, és szerintem az oldalra kerülése óta a kedvencem. Párszor próbálkoztam már nála (a szokásos ad hoc módon), de általában elfoglalt volt. Kolléganői kedvesen tájékoztattak a lehetőségekről, de időpontot sajna nem sikerült kapni. Aztán adott napon a szabadidőm kellemes eltöltésének lehetőségein merengve eszembe jutott Alexa ... aztán az jutott eszembe hogy úgysem érem el, így hívtam az egyik kedves barátnőjét ... aki pont szabin volt aznap ... a telefonját pedig Alexa kezelte :-) És fel is vette pár csörrenés után. Úgy meglepett hogy hirtelen a nevét is elfelejtettem.:-)
Viszont innét már simán ment minden, mint az a bizonyos karikacsapás. Kicsit több mint fél óra és már a ház elől telefonáltam a bebocsájtás reményében ...
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
4
A ház elég forgalmas helyen található ... II. kerület Margit körút. Aki járt már erre tisztában van a parkolás nehézségeivel ... vadászni kell szabad helyeket. Fizetős övezet, most épp este 20:00-ig, 450,- Forintjával. Tömegközlekedéssel nagyon rég utaztam, de annyi biztos hogy a 4-6-os a ház előtt megy el.
A házszám egyértelmű ugyan, de nehezen észrevehető, csak a kaputelefonon szerepel, így figyelni kell. Szintén figyelni kell az emeletekre. Mivel nem kellett magasra menni, a lépcsőt használtam, DE itt vannak "félemeletek" is, szóval legyünk figyelmesek mielőtt kopogtatunk ... Alexa megadja a lakás számát, ami az ajtón is olvasható. Ha az ajtón nem látjuk a megadott számot, nem jó helyen vagyunk :-)
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
Randi helyszíne:
4
A helyszín egy szalon, régi körúti polgári lakásban. A lakás a célnak megfelelő, tiszta, szalonhoz illően félhomályba burkolózva. A szobánk elég nagy, tényleg olyan nagypolgári, és van benne minden amire szükség lehet: masszázságy, tatami, kanapé, ülő alkalmatosság, pakolóhely, ... mindez kellemes zenével fűszerezve. Masszázságy előtt nagy álló tükör. A kapott törölköző puha, és új jár belőle mindkét tusoláshoz. A fürdőben szintén tisztaság, a kilépő száraz, tisztálkodószerek megfelelő számban ott sorakoznak a polcokon. Az út porát zuhanyfüggöny mögött moshatjuk le, egy épített zuhanykabinban.
ALEXA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
Arc:
4
Alexa. Parkolás, ide, félemelet oda, ... megéri !
Kecses lábak, kerek popsi, lapos has, nagy mellek. Nem mernék rá mérget venni hogy szilikonosak, de szerintem azok. Imádtam. Arca kissé kerekded, szemei nagyok, ajkai szerintem feltöltöttek. Arca látszik pár képen is, de élőben engem kicsit Lucy Liu -ra emlékeztetett. Bőre szolizott, és mindössze egy tetoválást véltem felfedezni rajta, a hasánál. Összességében nekem nagyon bejött Alexa. Ő egy dögös, érett NŐ. Érkezésemkor egy szép magassarkú, valamint fehér fehérnemű volt csak rajta. Sexy látvány ;.)
Ami még külön tetszett az a kedvessége volt.

ALEXA, Masszázs Budapest II. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-21 23:33:23
ALEXA +36 Budapest2022-09-21 23:33:23 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Erotika:
4
Alexa már érkezésemkor puszival üdvözölt, és finom érintések közepette, a kezemet "fogva" kísért a szobába. Itt gyors vetkőzés, majd tusolás. Visszaérve a szobába, Alexa érzékien lesegítette rólam a magam köré tekert törölközőt, és gyakorlatilag már innét megkezdődött a "húzásom". Még állva ölelkezve elkezdtük simogatni egymást, kaptam pár finom puszit is, aztán Alexa szólt hogy feküdjek a masszázságyra ... amíg még tudok ...
A masszírozás az általam választott lágyabb, simogatós, beszélgetős, nevetgélős, incselkedős fajta. Nagyon élveztem, és úgy érzem hogy egy hullámhosszon is voltunk. Ugyan ez még csak az "ismerkedés" fázisa, de Alexa nem engedi elfelejteni hogy mifelé is haladunk :-) rövidke kényeztetést menet közben kap a belső comb és a fenék is ...A lábamtól kezdve haladunk felfelé, ami jól követhető a megfelelően beállított tükörben is. Alexa kecses lábát jól kiemeli a magassarkú. Amikor a vállamhoz ér a fejemnél megáll, így már én is simogathatom kicsit feszes popsiját ...aztán kis idő múlva fordulás ...
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
... sőt nem is csak fordulás ... lemászom a masszázspadról, hogy kihámozhassam Alexát a sexy fehérneműkből. Mivel levezetésként a kézi opciót választottam, az események ennek megfelelően zajlanak tovább ... és azt kell mondjam, életem legváltozatosabb ilyen jellegű kényeztetésében volt részem, merthogy a "kivitelezést" teljes egészében Alexára bíztam (egy kis kéréssel megspékelve - de erről majd később).
Így először még állva simogatjuk és fedezzük fel egymás testét, majd Alexa kézen fog és a tükör elé vezet. A padnak dönt engem, ő pedig nekem háttal a popsiját tekergeti legnemesebb részemen. Csúszkál rajta fel-alá, miközben én markolom / simogatom fantasztikus melleit, és igazából mindenét amit érek. Szuper a látvány, hát még az érzés....
Aztán visszafekszem a padra. Kis simogatás után Alexa is felmászik ... rám. Rajtam ülve szánkázik a farkamon, majd rám hajolva a combjaihoz szorítva folytatja az őrjítésemet :-) Lejjebb csúszik, és melleivel izgat, közéjük vesz, kicsit kézzel kényeztet, aztán vissza a cickók köze. A pad mellé állunk megint egymást izgatva, majd Alexa fekszik fel ... Ő széttárt lábakkal, én pedig előtte állok. Kézzel izgat, miközben én is Őt simogatom. Fantasztikus vele lenni ... de közeleg a végszó. Itt Alexa a kérésemnek megfelelően elém térdel, kicsit még "játszik" velem, szavakkal is izgat, majd kezei által lesz végem a fenomenális cickókon. Nem kapkod, nem enged el, nem hagyja abba amíg nem szólok. Elképesztő.
Aztán sajna a kötelező körök: tisztálkodás, romeltakarítás, öltözés, puszi-puszi.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Úgy tudom Alexa az általam kért dolgoknál azért többet is válla, de erről mindenki maga tájékozódjon (mi elérhető / mi szimpátia függő).
Az elszámolás egyébként nagyon korrekt. A telefonban elmondottakról több szó nem is esett, ajándékomat távozáskor adtam ár, noha most találkoztunk először.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahogy írtam is, életem legváltozatosabb kézi kényeztetését kaptam egy gyönyörű érett nőtől, és már távozásom előtt jeleztem ismételt látogatási szándékomat ... Szerintem ez mindent elmond.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALEXA erotikus masszázs beszámolójáról


Perfekt
Becsben tartott
2022-09-22 20:55:16
Manufaktúra műfajban elégedetten távoztak,amit jól meg is írtál.

az_alfonz
Becsben tartott
2022-09-22 14:35:10
Ilyen egy jó első beszámoló. Köszönjük az informatív tájékoztatást.

FunkciókALEXA legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.