17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

szexpartner

Kátya-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-22 08:39:03

korulbelul
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Kátya szexpartner beszámoló Budapest

korulbelul a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
kicsit nehéz volt szabad időpontot egyeztetni, de végül VTR-en sikerült
Megközelítés
marina part, kerékpárral ingyenes a parkolás:-)
Helyszín
szép új, de nem ezért mentem
Kátya külseje
képeknek megfelelő, nekem maximálisan bejött

Kátya, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-22 09:19:47
Kátya +36 Budapest2022-09-22 09:19:47 erotikus masszázs
Action
nagyon kedves, aranyos csaj, végig kedvedben próbál járni, beszélgetni is jól lehet vele
francia változatos, szembenézős, mélytorok próbálkozós, nekem bejött
dugás is rendben volt, legizgatóbb mikor hátulról visszanéz
Elszámolás
korrekt, végén asztalra,majdnem elfelejtettem
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
nem szokásom visszatérni, de hozzá lehet visszanézek még
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


Thom25
Könyvet írhatna
2022-09-25 17:20:57
Ez az írás minimális infót tartalmaz, nem tudtam meg belőle belőle szinte semmit sem.

ana
Könyvet írhatna
2022-09-23 07:42:58
Nem vagy egy szószátyár alak. Az ilyet kár megírni, főleg egy lány sokadik beszámolójának.

2022-09-22 12:50:59
Ez még táviratnak is kevés,méltatlan Kátyához,sokkal részletesebb besziket írj,ha már időt szánsz rá

2022-09-22 10:04:05
Ezért kár volt tollat ragadnod, Kátya ennél több figyelmet érdemel.

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2022-09-26) : Mikor végeztem bekísért a szobánkba. Elkezdtük csókolgatni egymást, én a fenekét, csodálatos cickóit fogdostam közben pedig folyamat egymás száját csókolgattuk. Leültem az ágy szélére, ő felkötötte a haját és elém térdelt és elkezdett franciásan kényeztetni.... (Emberek... ez a lány nem gyengén jól csinálja ezt!) Kb. rögtön tövig bevett engem és ritmusosan szopni kezdett, a nyelvét is nagyon jól használva!

(2022-09-16) : Franciával kezdve, pihe - puha kis szájra puszik (csókok?), kecses szív formájú ajkai fogságában, folyamatosan tekintete büvőletében csak élvezkedtem. A látvány (tükör ide nem kell), ahogy szembe veled egy gyönyörű pofi el- el tünteti férfiasságod, ahogyan a golyók is finom kezei simogatásában, fekete combfixes lábai a levegőben kalimpálva,feneke halmai, mind - mind egy előzetes abból, mi várhat még itt rám...

(2022-09-08) : Néhe az ujjamat is bedugtam a forró sikos punciba. Egy darabig így játszadoztunk, majd mondta: megmutatja ő mit tud! Emberek! Egy francia zseni a lány. Bőnyállal, mélyen bevéve kényeztette a kisbarátomat. Többszőr felhúztam magamhoz, mert féltetem az egyetlen patronomat. Gondoltam be kellene dugni a jó meleg sikos helyre, de korom, és a gumi utálatom miatt nem sikerült.

felejthetetlen: 13db
(2022-08-19) : Eszméletlen finom a szája. Nem pornós, inkább barátnős. Dícsérem is és egy csókra megszakítom. Rögvest vissza tér és igen csak változatosan folytatja. Mindent bemutat tudásából és tart robbanás közeli állapotban.

(2022-07-20) : Gumi húzás után, nagyon finoman ráült, haját kibontotta és nagyon kis finom mozgásokkal , csókkal ötvözve szeretkeztünk.. Fenomenális volt. Majd kérésemre picit tempót váltott és végem is lett..Hagyta a dolgokat lecsillapodni, majd letisztogatott úgy

(2022-06-30) : A tükörből egy ideig tudtam csak nézni, teljesen transzba voltam. Na jó ez így nem lesz jó mert durranás veszély áll fenn javaslatomra húzunk gumit. Csalódott volt tudta volna meg csinálni

nagyon jó: 20db
(2022-09-13) : Összenéztünk és láttam szemében, hogy szájában szeretné tudni farkamat. Hát ez meg is történt. Játszott velem mint macska az egérrel. Röptetett mint gyerekkoromban én a májusi cserebogarat. A fonalat a kezében tartva tartott csúcspont előtti állapotban.

(2022-09-07) : Nagyon jól lovagol és ahogy rám simul gyönyörű testével és csókol közbe az mesebeli, nem gyakran tapasztalok ilyet. Egy idő után mondtam, hogy váltsunk misszionáriusba. Ezalatt is végig csókolóztunk és így lett végem pár perccel később. A gumit, a szokásos óvatossággal levette rólam és megtörölgetett.

(2022-05-01) : Nyaldosta a farkamat, nyelvét nagyon izgatóan és finoman járatta le és fel, majd a makkomat nyalogatta körbe úgy, mint egy fagylaltot, aztán a farkamat újból az ajkai közé vette és egészen mélyen teljesen eltüntette. Intenzív mélytorkozás következett, olyan, amire nem is számítottam.

: 17db
(2022-09-08) : A makkon finoman köröz a nyelvével, és közben csak néz a szemembe az izgató tekintetével. Eredetileg 1 óravégi lövésre készültem, de 10 perc szopi után megkértem, hogy most rögtön végezzen ki. Ezt készségesen teljesítette, és pár perc után egy kellemeset élveztem mohó ajkai közé. Utána még sokáig játszott a répámmal, majd öblítést követően olyan gonddal és szeretettel tisztítgatta meg és babusgatta a lankadt rudimat, hogy könnybe lábadt a szemem.

(2022-08-29) : Közben hanghatásokkal, jelji neki is tetszik, hogy a Brém ki be jár a szájacskában, időnként még a torkáig is befalja, hát ez a hölgy visszi nálam a primet:)

(2022-08-01) : I rubbed her in with oil so I could see her stunning body shine in oil. Slowly working my self down from neck to ass. I had to taste her pussy. She to tasted like honey and I licked her while she was moaning, which drove me nuts. After a hot session. She asked if wanted the favour in return. I was not hard to ask.