39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 13-22
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Happy Sophie-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-20 22:55:29

sztbali
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Happy Sophie erotikus masszázs beszámoló Budapest

sztbali a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
végig incselkedő
csodás kézimunka
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Online foglaltam időpontot Sophie-hoz. Hamar megvoltak az e-mailek és minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKK-val és autóval jól megközelíthető. Előbbinél metrópótló, busz és troli igénybevétele ajánlott; míg utóbbival a parkolás könnyen megoldható, de fizetős. Időközben Lime roller parkolóhely is létesült kb. 20 méterre a háztól.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A jól ismert Happy szalon.. 3 szoba ahol masszázs folyik valamint két fürdő. Egyik kádas másik zuhanyzós. A középső szobában és az utóbbi fürdőben töltöttem el huzamosabb időt. A szoba és a fürdő is tiszta. A törölköző és jó nedvszívó a kilépő pedig száraz.
Happy Sophie külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Sophie még mindig ugyanaz a fiatal lány helyes arccal és tenyérbeillő cicikkel. Lapos has és kecses lábak társulnak hozzá. Kissé flúgosnak írják az oldalukon, ami a kisugárzásán időnként meglátszik. Fekete top-tanga kombóban nyitott ajtót.

Happy Sophie, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XI., 2022-09-21 09:15:31
Happy Sophie +36 Budapest2022-09-21 09:15:31 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezésemkor puszival üdvözöltük egymádt és a cipőm levétele után bevezetett a szobába. Itt egyből"letámadott/nekem esett". Ez abból állt, hogy szorosan átölelt, amit mem igen tudtunk hamar abbahagyni. Miután kiölelkeztük magunkat akkor elkezdtem leöltözni. Sophie ellenőrizte a fürdőt és én mehettem tusolni. Lemostam az út porát és visszatértem a szobába. Sophie fél perccel később visszatért és amíg zenét keresett addig én mögé léptem és előre nyúlva kezdtem simogatni a testét. Utána hasra feküdtem a tatamin. Ő levette a topot magáról és utána a lábaimat kezdte masszírozni. A bokáimtól indult és mindkét lábamat átsimította. Sophie nem szokott gyúrós mozdulatokat alkalmazni. Mikor a derekamnál járt, akkor többször is benyúlt a lábam közé. Ez újdonság volt, mert korábban ő ilyet nem csinált. Jött a hátam megdolgozása és végül a varázsszó: megfordulhatsz
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Itt lekerült a tanga én pedig felültem. Jöttek a puszik először az arcára majd a két fülcimpára és utána a mellbimbókra. Ezt kérte, hogy ismételjem meg, de annyira izgatott voltam, hogy kicsit hevesen láttam neki és diszkréten jelezte; hogy vegyek vissza a tempóból. Jött a hanyatt fekvés és a csúszka. Keresztbe csúszkált rajtam és én a hátát meg a popsiját fogdostam. Jött a lingam és itt a ciciket markolásztam. Eléggé fel voltam spannolva, mert hamar eljutatott a végkifejlethez. Picit rövidnek érződött ez a rész, mert miután kifújtam magam felajánlotta a szerepcserét. A lábaira kérte a masszázst. Hasra feküdt és én mögé telepedtem, majd átsimítottam a lábait. Utána fölé helyezkedtem és végigpuszilgattam a hátát, ami tetszett neki. Újabb tusolás következett és ő addig rendbe rakta a szobát. Felvettem a gönceinet és utána rendeztem a csokrot. Kaptam egy frissítőt és utána a cipőimet is visszahúztam. Búcsúpuszik és ölelés végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük. Nyilvános adat az oldalukon és még mindig nem változott. Teljesen megéri
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 17 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szerintem egy újabb szintre emeltük az ismeretségünket, mert ismét egy igazán egyedi szeánszt ejtettünk meg. Szerintem még mindig megvan a varázs, amit ő hordoz magában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Sophie erotikus masszázs beszámolójáról


2022-09-22 22:45:52
Én inkább azt mondanám, hogy keveset tudnánk róla. A másik oldalon is vannak írások róla, de azok nem elég részletesek.

2022-09-22 06:41:04
Ez már külön érték, amilyen alaposan feltérképezted Sophie-t a 6. megírt látogatásodról született írásaidban. Ha te nem lennél, Sophie-ról senki sem tudhatna semmit!

2022-09-21 22:47:39
Nem teljesen, mert nem voltak előzetes várakozások; ugyanakkor jobban, mint megfelelően alakultak a történtek.

Perfekt
Becsben tartott
2022-09-21 19:28:00
SztBali Happy Szofi sorozat legújabb kiadásában az előzetes várakozásoknak megfelelően alakult minden.

FunkciókHappy Sophie legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-02-21) : Miután ezt átbeszéltül Lara bekente a felsőtestét és elkezdett csúszkálni rajtam. Később váltottak és Sophie is csúszkált a hátamon. Szóltak, hogy fordulhatok és itt az erotikusabb rész kezdődött.

(2022-01-10) : A hasamon feküdtem és Lara a bal oldalamra míg Sophie a jobb oldalamra helyezkedett. A bokáimnál kezdték és elkezdtünk csevegni. Legfőképp a karácsony és az újév volt a téma. Haladtak egyre feljebb és tovább csevegtünk.

(2021-09-22) : Hanyatt feküdtem és Lara kezdett el csúszkálni rajtam. Sophie lent alkalmazott fogásokat rajtam és én addig néha Larának adtam egy-két puszit. Próbáltam a nyakába is belecsókolni, de azt mondta, hogy azt inkább ne, mert az felizgatja

felejthetetlen: 2db
(2022-05-29) : Ezután a tatamira helyezkedtünk én hason fekvésbe ő pedig mellém. A bokáimnál kezdte a masszázst a jobb oldalon. Később áttért a bal lábamra és így haladt felfelé. Simító mozdulatokat végzett és közbe csevegtünk az eltelt időről, mert szerinte rég találkoztunk. Szerintem nem volt az olyan régen, de végülis mindegy.

(2021-10-17) : Mikor visszatértem a szobába akkor egy picit várnom kellett, majd megérkezett Sophie is. Elkezdtem kicsomagolni őt, mert a testét akartam látni minél hamarabb. Apró cici simi és bimbó puszi, majd hasra feküdtem a tatamin. Mellém telepedett és elkezdte a lábaimat átgyúrni. Kellemes csevegés alakult ki közöttünk és itt kiderült, hogy értelmes lány és eléggé egy hullámhosszon voltunk.