17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
ISTENNŐ
szexpartner

Bambi-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-20 22:04:05

dboy
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Bambi szexpartner beszámoló Budapest

dboy a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
csodás kézimunka
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Mivel már többször voltam nála így SMS-ben előző nap gyorsan megbeszéltük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolni a ház elött nappal könnyű, BKV is ott áll meg nem messze.
Helyszín
Szép tiszta lakás, patolyat tiszta fürdő, a randi szabálya kellemes, a randi alatt halk zene szólt.
Bambi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon csinos test, vékpony alkat, tenyérbe illő cickók, feszes popsi, bársonyos bőr, helyes arc ami a diszkréció miatt van csak kitakarva. Olyan csinos nő aki után az utcán is megfurdulna az ember.

Bambi, Szexpartner Budapest XVIII. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-21 09:13:36
Bambi +36 Budapest2022-09-21 09:13:36 erotikus masszázs
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Barátnő feeling:
5
Ismerősként köszöntöttük egymást, kis ajándékomat csókkal köszönte meg. Egy csodszép csipkés valamiben volt. Míg vetkőztem kicsit beszélgettünk amit fürdésem közben folytattunk. Tisztálkodásom után a szobában állva folytattuk a csókcsatát amit az ágyon folytattunk. Lefelé haladva nyelvemmel kényeztettem mindenhol aminek meg is lett az eredménye. Ezután ő kezdett játszni a játékszeremmel, először kézzel amit nagyon finoman csinál majd szájjal amit még csodásabb volt. Semmi durvulás, mélytorok végig lágy szeretkezés volt. Gumihúzás után beleült aminek részéről ismét hamar meglett az eredménye én se bírtam sokáig. A következő menet előtt jót beszélgettünk. A második menetben kézzel játszott velem és közben magával is itt kb 1-1 volt eredmény :-) Végén gyors tisztálkodás kis beszélgetés majd búcsut kellett vennem tőle.
Elszámolás
Extrákat nem kértem, nem is tudom mik azok, nem is esett szó róla, az együttlét egy szeretkezés volt. A rózsacsokrot a végén az asztalra tettem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csodás élmény volt most is. Úgy

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bambi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókBambi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2022-07-23) : Fordulás után lefeküdtem és Bambi kezdett velem foglalkozni. Lassan, ügyesen franciázott, sok nyelvmunkával, aztán ahogy kezdett belelendülni, egyre gyorsabban csinálta és rákezdett a kezével is. Ezt általában nem szeretem, de nála azért volt jó, mert nem csak rángatta, mint valami őrült, hanem a francia ütemére lényegében masszírozta egyik kézzel, miközben a másikkal a heréimet izgatta.

(2022-07-22) : Szerencsére kevés kézhasználattal, jó technikával és tempóval, ugyanakkor kellő mélységgel franciázott az egyre keményebbé váló cerkámon. Volt lehetőségem nekem is ujjal, szájjal és nyelvvel kényeztetni a szép és ápolt kelyhét, számomra erősen úgy tűnt, hogy szívesen veszi tőlem és élvezi is. Egy idő után gumit húztunk, bár a franciáját még sokáig szívesen élveztem volna, majd meglovagolt. Extra síkosításra nem volt szükség, mivel már nedves volt lent, nagyon érzéki módon lovagolt.

: 4db
(2022-09-23) : Mélytorkot kértem kis kényszerfranciával fűszerezve. Megküzdött velem, minden dicséretet megérdemel. Tanulja ezt a témát, még vissza fogok menni megnézni hogyan fejlődik. Kutyust kértem hogy markolhassam a kis kerek fenekét.

(2022-09-20) : Hanyatt feküdtem majd elkezdett Ő kényeztetni. Nagyon finoman csinálja nem az a pornos bólogatos hanem finoman bekapta majd a nyelvével körözött a makkon miközben a szájában voltam majd hosszan jó mélyen leengedte .

(2022-09-15) : Egy csókkal kezdtük , azt nem lehet kihagyni, majd az ágy szélére ült és egy kis francia lecke következett a részéről miközben én a cicijeit simogattam. Nos, ő kiválóan csókol, a barátnő feeling teljes mértékben megvolt .