17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
ISTENNŐ
szexpartner

Inez-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-20 21:39:33

Exley
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Inez reagálása

Köszönöm a kedves szavakat!:) Remélem mihamarabb el látogatsz újra hozzám!:)

Inez szexpartner beszámoló Budapest

Exley a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
feneketlen mélytorok
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon kerestem , bár kitartónak kellett lennem , hogy elérjem . Jó párszor hívtam . Végül , szerencsével ,sikerrel jártam, pár órával későbbre kaptam is időpontot !
Megközelítés
Nekem nagyon könnyen ment , autóval nagyon egyszerű , ismerem is a környéket . Parkolás kb pont a ház elött sikeresen megoldható volt .
Helyszín
Új építésű házban fogad . Lakás pazar . Nagy , amerikai konyhával rendelkező lakás . Fürdőszobában praktikus zuhanykabinnal van ellátva , tisztítószerek bő választékkal várnak ! Hálószoba hangulatos , diszkrét hangulat fénnyel .
Inez külseje
A kinézetéről nem igazán kell sokat írni , hisz a fotók tökéletesen fedik a valóságot . Amit nem látsz, gyönyörű arca van és csodaszép szeme . Bőre mint a bársony , nagyon finom tapintású . Amikor megmarkolod a popsiját érzed milyen rugalmas és feszes .

Inez, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-21 09:12:55
Inez +36 Budapest2022-09-21 09:12:55 erotikus masszázs
Action
Érkezésemkor , kis köntösben fogadott , olyan selyem szerűség volt , nagyon jól nézett ki benne . Be invitált , hellyel és üdítővel kínált azonnal , majd átbeszéltük a műsort . Kaptam egy finom puha fürdőlepedőt , és bevezetett a fürdőbe. Gyors tusolást eszközöltem , mivel indulás elött már alaposan megtisztultam otthon is . Mikor végeztem már a szobában várt az ágyon ülve , ahogy a jó isten megalkotta . Valahogy annyira izgalmas pózban ült , hogy három méteren belül fel is ált a farkam , meg is mosolygott , nagyon tetszett neki , hogy ilyen hatást gyakorolt rám . Mellé helyezkedtem és elkezdtünk finoman csókolózni , ajkai mézédesek , és bátran merem állítani ez a lány imád csókolózni . Majd érzem , hogy a kezecskéje elkezd kalandozni rajtam , finoman , mint egy fuvallat . Minden porcikám rá volt hangolódva . Aztán nagyon finoman a kezébe vette a farkam és finoman gyűrűt formálva az újaival elkezdett szánkózni rajtam le, fel . Csilingelő hangján megszólalt . " Leszophatlak? " Annyira jó volt ezt hallani tőle , imádni való volt, csak bólintottam és már el is nyelt . Szó szoros értelembe nyelte a farkamat , isteni érzés fogadott a torkában . Nagyon ,nagyon profi mélytorokban . Le kellet állítanom mert nem így akartam elmenni (majd legközelebb) . Kicsit én is akartam kényeztetni , amit nagy örömmel fogadott . Nagyon hamar eljutottam a puncijáig , amit először csak finoman körbe nyaltam , de már ekkor látszott hogy mennyire jól esik neki az érintés , ajkai kipirosodtak és megduzzadtak , az én legnagyobb örömömre . Majd szétválasztotta a völgyet a nyelvemmel és a gátjáig siklottam majd oda-vissza még jó párszor . Ekkor már szinte húzta a fejemet a forró nedves puncijába , gondoltam is, mi lesz , ha a csiklójára koncentrálok . Na mi lett ? Isteni hangok törtek fel a torkából , és kb két perc múlva spriccelve , remegve élvezett el ! Csodálatos volt ! Kicsit pihentünk , majd az ölembe csusszant és megint a forró ajkai között voltam , de ez csak a felvezetés volt , hogy még acélosabban álljak . Ügyesen felgumizott , majd szemből bele ereszkedett a farkamba . Forró szűk , sikamlós punci szívott magába , valami fenomenális szívó hatással . Ügyesen lovagolt . Nem telt el megint csak egy szempillantás és megint előtört a hangja , nagyon élvezi a szexet , Az egyik felemelkedést követően hangosan és megint spriccelve élvezett el rajtam ! Ekkor már nekem sem kellett több , olyan hatással volt rám , hogy én is nyomban elélveztem ! Miután kifújtuk magunkat együtt zuhanyoztunk . A kis vadmacskám majdnem rávett még egy körre , de sajnos mennem kellett . :(
Elszámolás
A matekot érkezésemkor vettük át ,így már fesztelen volt a hangulat .
Rózsacsokor
Exley nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Boldoggá tett , hogy rátaláltam . Nagyon jól éreztem vele magam , felemelő élmény volt átélni vele a kiemelkedő szexuális kisugárzását , és a mindent elsöprő orgazmusát !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Inez szexpartner beszámolójáról


pvadász
Rutinos harcos
2022-09-21 13:51:51
A rózsaszálak mértéke titok? Szerintem mindenkit érdekelt volna. Maga az írás egyébként jó habár én a lénygretörőbb írásokat jobban szeretem.