7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 13-22
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Noémi-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-20 19:59:02

b.illik.e
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Noémi erotikus masszázs beszámoló Budapest

b.illik.e a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt popsi
profi, szakszerű
fergeteges francia
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Már régóta szemeztem a hirdetésével , hétvégén pont Pestre kellett mennem és szabadidőm is volt ( erről később ) . Pénteken hívtam , már a hangja is szimpatikus volt , a lényegre tértünk a telefonban , árak , lehetőségek , helyszín ... és szombatra adott is időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sajnos önhibámon kívűl késtem ( a város nagy része le volt zárva , autómentes nap) . Szerencsére tolerálta . A ház könnyen megközelíthető busszal , kocsival úgyszintén . A lépcsőház kicsit trükkös, de a következő látogatáskor biztos nem fogok eltévedni. Noémi kedvesen navigált , türelmesen megvárt .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép új építésű ház , fürdő tágas , a masszázsszoba szintén kulturált tiszta igényes . A magyarázkodásom után végre azt éreztem : MEGÉRKEZTEM . jó helyen vagyok.
Noémi külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Noémi maximálisan megfelelt a vágyaimnak . Egy igazi NŐ . Természetes szépség , kerek fenék , kemény mellek . Egy sportos testhez feszülő ruhában fogadott .Épp olyan mint a képeken . Már bánom , hogy nem kerestem hamarabb .

Noémi, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-21 09:10:17
Noémi +36 Budapest2022-09-21 09:10:17 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Régóta vártam egy csinos masszőzre aki természetes szépség , aki tud és szeret masszírozni . Egy nagyon alapos mindenre kiterjedő sportmasszázst kaptam . Először hason feküdtem , minden porcikámat alaposan átgyúrta , vádli , fenék , hát . Ha csak sportmasszázs lenne akkor sem csalódtam volna benne . Az alapos hátmasszázs után oldalra fordított , és jól megnyújtott . Majd Megfordultam és a hátamon fekve folytatta a testem "átdolgozását" újra a vádli combok , mellkas , kéz masszirozása jött . Itt már ujra és ujra "ágaskodtam" a kellemes érintésétől , a látványától . Néha a farkamhoz nyúlt , és pajkosan megérintette... Mikor végzett velem előröl , áttörölt , majd kiment kezet mosni .
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Amint visszajött , a belső combokat , és a farkam masszirozta , majd újra comb/farok , herék ... nem is tudom milyen sorrendben , de ha leirnám biztos egy szép vers lenne jó ritmusban . Itt lecsuktam a szemem , bár ne tettem volna , mert lemaradtam a pillanatrol , mikor bekapta , vagy puszilta , és közben masszirozta az ágaskodó szerszámom . Felejtehetetlen élmény egy érett NŐ pajkos mosollyal kényeztet , erre nyitottam ki a szemem . Ameddig tudtam tartottam magam , majd "beterítettem " a kezét . Nem jött zavarba , szépen letörölte magát , és engem . Noémi egy igazi kincs . Lehet hogy más többet ad , vagy ifjabb , de Ő egy igazi NŐ és mellette szerintem mindenki férfinak érezheti magát .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Annyi amennyit megbeszéltünk , a program elején adtam oda .
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 17, egy órás randira 22, másfel órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Biztos visszamegyek még . Még most is szégyenlem magam a késésért . Végülis odafele is "eltévedtem" , és a helyszinen is" elvesztem" Noémi azt hiszem egy új törzsvendéget talált .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Noémi erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2022-04-20) : Olyan, mint a Led Zeppelin. Amint elkezdi, tudod, hogy kurva jó lesz. Hol iszonyúan kemény, de amikor nem kell, akkor gyengéd és finom. Néha a könnyeim potyognak a földre az arcomnál lévő lyukon keresztül, néha dorombolok, néha meg nyögdécselek.

nagyon jó: 1db
(2022-09-11) : Noémi kifejezetten jó masszőz, képes kifejezetten erősen is masszírozni. Most azonban csak relaxálásra vágytam: lábak, farizom, néhány, inkább csak sejtető besimítással a farpofák közé, derék, nagyon óvatosan a hát, gerinc, majd a vállal, nyak és a fejbőr. Hason fekve néha éreztem, hogy a testem mellett nyugvó kezem kisujjai hozzá-házzá érnek a combjához. Próbáltam elővenni minden energiakisugárzó képességemet, hogy éreztessem vele: a bőrének ez a piciny érintése is borzasztóan jól esik, de nem tudom, érezte-e?

: 3db
(2022-06-04) : Először keményen átgyúrta a testem lábtól nyakig, néha mintha az öklét is végig tolta volna a hátamon. Keményen átgyúrta vállaim a nyakam, a karjaimat de mégis jól esett és voltak megborzongató pillanataim is, persze jó értelemben véve. Ezután törölközövel lépésről lépésre áttörölte inkább mintha itatós papírt - ŕégebben volt használatos, töltötollas írás után-használna, felitatta a börömet a krémtől vagy az izzadságtól.

(2022-04-28) : Nem véletlenül mondom , hogy dolgozni , mert annyi csomó volt a hátamba , hogy mire azokat kimasszírozta el is fáradt a keze . Valahogy az első pillanattól úgy éreztem hogy jó helyre kerültem . Tökéletes szakszerű masszázst kaptam , és még a fájdalom is megszűnt .

(2022-04-03) : 2 órás masszázsra mentem. Első felében egy nagyon alapos mindenre kiterjedő profi masszázst kaptam. Talpaktól indul és minden porcikádat alaposan meggyúrja, erőben nincs hiány! Minden csomót, letapadást megtalál és kimasszírozza. Sokszor a tűréshatáron dolgozik, de természetesen még élvezhető, illetve ha kéred akkor erősségen változtat.