17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Szofi-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-20 16:00:40

jeffry19
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Szofi szexpartner beszámoló Budapest

jeffry19 a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Szofi hirdetésével már rég óta szemeztem. Mai napon telefonon kerestem, elsőre nem vette fel. De pár pillanattal később már vissza is csörgetett. Kedves hangú Szofi. Gyorsan egyeztettük az időpontot és pár pillanattal később már úton is voltam hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Gépkocsival érkeztem, a címtől nem messze találtam is parkolót. Itt a parkolás ingyenes. De tudom, hogy a környéken nehézkes a parkolás. Egy kis sétára azonban van egy áruházi parkoló ami fizetős. Azonban ha vásárolsz az áruházban és lecsippantod a parkoló jegyed, akkor az első két óra ingyenes. Tömegközlekedés nem tudom milyen a környéken. De villamost biztos láttam. Szóval annyira rossz nem lehet.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű társasház sokadik emelete. Ház elé megérkezve telefonon szóltam Szofinak. Két perc türelmet kért így az utcán várakoztam. Pontosan két perccel később telefonon szólt, hogy mehetek és megadta a belépéshez szükséges kódokat, majd az emeletet és az ajtót. Tetthelyhez érve kopogtattam az ajtón és pár pillanattal később Szofi nyitott ajtót. Lakás egy két és fel szobás melyet hallhatóan nem egyedül használ. Fürdés közben és belépés előtt is hallottam a kolléganővel történő csacsogást, de egy pillanatra sem találkoztam vele. Teljesen diszkrétek a lányok. Cipő kabát le. Szofi kézfogással üdvözölt, majd bevezetet a szobába. Megmutatta hova tudom lerakni a ruháimat. Szoba egyszerű, egy szék és egy kanapé. Bőven elég szerintem. Majd megmutatta a fürdőt és magamra hagyott. Persze előtte kaptam tőle egy törölközőt. Tusfürdőből két fajtát találtam, de én nem is vagyok válogatós. Zuhanyzó megfelelő méretű nem szorongtam benne. Fürdést követően Szofi már az ajtóban várt és visszavezetett a szobába.
Szofi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szofi tényleg egy pici lány. Amit az adatlapján ír teljesen megfelel a valóságnak. Meg is lepődtem milyen pici lány. Testalkata vékony, hozza illő tökéletes cicikkel és fél tenyérnyi popsival. De lehet az én kezem nagy. 🤣 Arcától nem kell félni, csak a diszkréció miatt van kitakarva. De szerintem ez mindenki számára szubjektív. Nekem nagyon is tetszett, ha utcán találkozunk biztos hogy utánna fordulok. Orrában van egy pici piercing. Tetoválás nincs, nem láttam rajta.

Szofi, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-20 16:33:35
Szofi +36 Budapest2022-09-20 16:33:35 erotikus masszázs
Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Szobába vissza érkezve megbeszéltük mit szeretnék. Illetve az ujjazásra is rákérdeztem melyre igenlő választ kaptam. Miután ezt megbeszéltük felvettem a lusta pasi pózt, azaz hanyat vágtam magam. Szofi egy finom barátnős franciába kezdett, felváltva kézzel és szájjal, de inkább a száját használja. Majd vegyvédelmit kértem a velem egykorúra. Sikeres felhelyezést követően kérdezte, hogy szeretném. Mondom maradnék ebben a lusta pasi pózban és kértem pattanjon nyeregbe. Szépen lassan bele is ült a velem egykorúba. Majd elkezdte a vágtát. Lassan indított, majd egyre jobban gyorsított. Semmi csípőkörzés, csak is a kőkemény vágta volt fel és le. Itt már meg is jött a hangja, de nem csak neki, hanem a kanapénak is. Kőkemény vágatja közben két kézzel alányúltam és azt a cseppnyi súlyát megemelve segítettem neki a vágtában. Hát srácok ilyenbe meg nem volt részem, szó szerint én mozgattam fel és le lovagló pózban ezt a pici lányt. Szofi változatosan szorított a finom puncijával, éreztem hogy közben belülről masszírozza a farkamat, iszonyatosan élveztem. Imádom ezt a pózt. Gondolhatjátok, hogy nem bírtam sokáig. Hatalmasat élveztem. Hagyott lenyugodni, nem ugrott le rólam azonnal. Majd kiszállást követően levette rólam a felszerelésem és nedves törlőkendőt kaptam. Tisztálkodást követően beszélgetni kezdtünk. Jó beszélgető partner, érdeklődő, mindenről lehet vele beszélgetni. Pihenést követően kérdezte lesz-e második kör. Mondtam neki, hogy nálam ez elég változékony, nah nem a keménységgel van a problémám hanem a happy finishhel. Kérdeztem mennyi időnk maradt, 20 perc. Mondom próbáljuk meg hátha sikerül. Ismételten kaptam egy finom barátnői franciát, hamar harckész állapotba kerültem. Vegyvédelmi felhelyezést követően kutyusba kezdtünk neki az aktusnak. Szépen bepucsított, majd miután behelyeztem a farkam előredőlt. Tökéletes kutyus póz. Itt érződik igazán milyen jól szorít a puncija. De a látvány hogy ez a pici lány kezeim között van maga az orgazmus. Először lassan kezdtem el neki tolni, majd egyre gyorsabban. Bírta és élvezte is Szofi. Sokszor elvezés közeli állapotba kerültem, de csak nem jött össze a tűzijáték. Lehet az is közrejátszott, féltem össze ne törjem ezt a pici lányt, ugyan is tudom szex közben kontrolálatlanul szorítom a lányt. Többször rá kérdeztem, de mondta nem szorítom nyugodjak meg, csináljam csak. Így szexeltünk egy jó tíz percig majd kértem forduljunk misszibe. Nos nem vagyok egy pici ember, 190 cm magas. Gondolhatjátok alattam ez a pici lány, nem mertem továbbra sem rá nehezedni, de ez az én balfaszságom lehet. Így végül mondtam neki, ez most nem fog menni. Fejben van nálam a probléma, tudom, nem Szofi hibája. Ő megtett mindent! Legközelebb megkérdezek tőle mindent. Ajánlom nektek is. Össze ne törjétek! Pár perc pihegési időt kértem tőle, majd fürdés és mentem is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre rendeztünk, utánna nem is esett róla szó. Extrát nem kértem tőle.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szofi egy nagyon cuki pici nő. Imádtam minden vele töltött percet.
Webmesteri megjegyzés
Ahol azt látod , bővebben telefonon, az szimpátia függő.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szofi szexpartner beszámolójáról


Perfekt
Becsben tartott
2022-09-20 20:52:31
Örülök hogy jól érezted magad és annak is hogy megosztottad velünk

FunkciókSzofi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-01-25) : Fantasztikus l@tvány ahogy mozog rajtam. Azok a gyönyörű mellék ahogy feszesen ringatóztak, hát észveszejtő. Egy darabig így mentek a dolgok, és alig tudtam elengedni a melleit . Egy idő múlva éreztem hogy pózt kell váltanunk, így javasoltam a kutyust, amire készségesen igent mondott. Lassan négykézláb hejezkedett előttem majd felső testét leengedve az ágyra kitolta a fenekét.

felejthetetlen: 2db
(2022-07-26) : Kaptam egy elojatekos nagyon finom franciat, elvezed nezni ahogy csinalja, keves kezezes aktiv, kozben egyik kezzel tenyerbe illo feneket markolom, masikkal a hajaba turok. Eleg hamar meg is lett az eredmeny. Gumi elo, fel is helyezte nagyon profin. Kerdezte hogy szeretnem mondtam gyere ram, ezen jot nevetett es mar ult is a nyeregbe.

(2021-06-14) : Ahogy fölém helyezkedett és lassan ráengedte a farkamra a tevékenykedésemtől nedvesen csillogó hamvas punciját az beleégett az agyamba. Gyönyörű nő. Lassan kezdett mozogni majd kicsit gyorsabban. Mikor már vagy 10 perce így voltunk, elkezdte tekerni a csípőjét amitől én érsztem hogy ha nem lépek közbe akkor pillanatokon belül végem lesz. Megbeszéltük tehát hogy megfordulunk és most ő lesz alul.

nagyon jó: 9db
(2022-09-05) : Ennek ellenére lehetőség lett volna natúr franciára, ha minden igaz. A látványtól már megkeményedett farkamra felpattintott egy gumit és rögvest be is kapta, miután lefeküdtem az ágyra. Kellemes technikával csinálja, ha visszamegyek egy hosszabb találkára mindenképp megéri tovább élvezni a száját. De mérlegelve a helyzetem, szóltam, hogy forduljunk misszionáriusba.

(2022-09-01) : Mikor már nagyon elpilledt mondtam neki, hogy forduljuk kutyusba, ennek Szofi örömmel eleget tett. Szépen az ágyra térdelt én pedig mögé térdeltem, mert állva nem tudtuk volna kivitelezni az actiont. Nagyon szép összkép volt hátulról a szép puncija és a formás popó, nagyon vártam, hogy újra visszakerüljek a szűk kelyhébe. Mikor behelyezkedtünk szépen becsúsztattam a farkam a puncijába.

(2022-08-17) : Szóval kezdésnek, hogy oldódjon a hangulat egy kis olajos hát masszázst kértem, amit nagyon ügyesen teljesített. Közben csevegtünk és bár azt mondta nem tanulta, mégis szerintem van tehetsége hozzá. Erős pici kezei szépen átdolgozták a hátamat.

: 12db
(2022-09-22) : Elöször gyengèden megmaszìrozott ès közben jòt beszèlgettünk is. Utàna megfordultam ès következet egy jò kis natur francia felvezetès. Először csak szàjjal fokozta a kedvem majd szèpen a környèket is kezelèsbe vette ès kèzzel is ràsegìtett egy kicsit. Nagyon jò èlmèny amikor egy ilyen szèp làny foglalkozik emberrel.

(2022-08-11) : Nagyon izgató, ahogy egy hozzá hasonló szép lány izgat, de nekem ez így nem megy, ahogy korábbi beszámolókban is írtam, én inkább az illúziót keresem

(2022-05-19) : Beszélgettünk egy kicsit ismerkedésképpen, aztán megkértem, hogy simogasson meg, ettől egy pillanatra majdnem zavarba jött, de aztán szuperül megoldotta a feladatot. Utána megkaptam életem egyik legjobb natúr franciáját, ezt bármikor nyugodtan oktathatná egyetemen.